FK Sloboda - pracenje utakmica
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda - pracenje utakmica
Momci ima li repriza utakmice?
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 13 feb 2015, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
zar je to bio negdje prenos tekme ?Gorki je napisao/la:Momci ima li reprezia utakmice?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vi ste mu bili usputna stanica u karijeri...popustite vise...bezveze vam prica ba,sve sto valja iz Zelje i Sarajeva dolazi.Zaboli nas ba za sve koji dolaze u Slobodu,treba sad da svrsavamo sto dolaze iz Sarajeva!?Tu su iz profesionalizma,ugovora i da opravda zasto je doso.Smarajte negdje drugo.januar071 je napisao/la:Bivši fudbaler Sarajeva
Zrnanović novo pojačanje Slobode
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Onakav penal sto je dobio Zeljo nemaju ni Barselona i Madrid 

samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocel Sloboda imat dobrog stopera prije nego sto mi svi umremo?
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sta to fali Zrnanovicu? Znas li uopste o kome se radi, jesil' ga ikad gledao?tuzlak1987 je napisao/la:Hocel Sloboda imat dobrog stopera prije nego sto mi svi umremo?
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075
- tuzlak1987
- Kontakt:
Solidan mada po meni u PL to treba biti najjaci dio tima uz golmana.. To je samo moje misljenje ili su mi Mikelini, Prodanovic i Kuduzovic digli standarde pa nakon njih mi niko nije kako treba..
Nas drugi gol je za svaku pohvalu
sve iz prve i bez komplikacija 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma za trenutne ambicije odlican! Mada sam misljenja da ako bude to onaj "stari" Zrnanovic, bez problema ce imati mjesto u ekipi koja ce napadati Euro takmicenja...tuzlak1987 je napisao/la:Solidan mada po meni u PL to treba biti najjaci dio tima uz golmana.. To je samo moje misljenje ili su mi Mikelini, Prodanovic i Kuduzovic digli standarde pa nakon njih mi niko nije kako treba..
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075
tuzlak1987 je napisao/la:Solidan mada po meni u PL to treba biti najjaci dio tima uz golmana.. To je samo moje misljenje ili su mi Mikelini, Prodanovic i Kuduzovic digli standarde pa nakon njih mi niko nije kako treba..
Nadam se da je Zrnanović spreman. Polugodišnje odsustvo je ostavilo traga . Drugi njihov gol je na dušu naših štopera, pa i Zrnanovića. Ali, dobar igrač brzo uhvati ritam. Vidjet ćemo.
Ja volim FK Tuzla City
Odgledam prvu minutu i moja nena Dervisa mogla bi cistu loptu dodati do prvog igraca do sebe, koji je ujedno sam samcat.sloboda72 je napisao/la:[youtube][/youtube]
I ove klipove igraca svako pravi.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ne znam sta bi ti bgt pored Salihovica, Mitrovica, Moranjkica i Zrnanovica.tuzlak1987 je napisao/la:Hocel Sloboda imat dobrog stopera prije nego sto mi svi umremo?
Od ove 4, kvalitetom bolje imaju samo Sarajevo i Siroki, te mozda zeljeznicar (mada se oni puno zale na ove svoje).
Da ne bi Pepea ili Varanea ?
Nego radite sve da zadrzite tu 4 iduce sezone, kao i ove u napadu, jer sa Husrefom i njihovim ostancima garantujem da napadate Europu. Valjda cete do tada posloziti finansije za licencu.
Hordaš,naš predsjednik je rekao "Sloboda u Europi 2017.godine" ako Bog da

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel danas ova testna sa ljubuskim ili sutra
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ren_hz je napisao/la:Ne znam sta bi ti bgt pored Salihovica, Mitrovica, Moranjkica i Zrnanovica.tuzlak1987 je napisao/la:Hocel Sloboda imat dobrog stopera prije nego sto mi svi umremo?
Od ove 4, kvalitetom bolje imaju samo Sarajevo i Siroki, te mozda zeljeznicar (mada se oni puno zale na ove svoje).
Da ne bi Pepea ili Varanea ?
Nego radite sve da zadrzite tu 4 iduce sezone, kao i ove u napadu, jer sa Husrefom i njihovim ostancima garantujem da napadate Europu. Valjda cete do tada posloziti finansije za licencu.
Treba spomenuti i Adnana Mujkića(Karlosa).U -21
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 feb 2015, 11:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
FK Sloboda- NK LJubuški 17. 02.2015 Utorak.staragarda je napisao/la:Jel danas ova testna sa ljubuskim ili sutra
Ja volim FK Tuzla City
Bas nidje veze penal, lik odgurnu igraca Zelje s dvije ruke.Da bi penal bio mora se slomiti noga ili ruka a ne ovako zbog guranja rukama s ledja, pri cemu ne gledas loptu vec kako da oboris protivnickog igracamerak je napisao/la:Onakav penal sto je dobio Zeljo nemaju ni Barselona i Madrid
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Defanzivni vezni:Hodžić U-21, Mehmedagić,Kiso, Sarić,Pršeš U-21, Musić i (.............).
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 feb 2015, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Da li bi volio ovog sudiju protiv Olimpica?Schwarz je napisao/la:Bas nidje veze penal, lik odgurnu igraca Zelje s dvije ruke.Da bi penal bio mora se slomiti noga ili ruka a ne ovako zbog guranja rukama s ledja, pri cemu ne gledas loptu vec kako da oboris protivnickog igracamerak je napisao/la:Onakav penal sto je dobio Zeljo nemaju ni Barselona i Madrid
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.