Za vikend na Poljudu. Vidimo se?skandi56 je napisao/la:Gdje si veliki navijaču iz Zenice.
Zdravko Mamić
Re: Zdravko Mamić
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Idi kradi željezo, a Njega i Dinamo pusti na miru.bazero je napisao/la:Za vikend na Poljudu. Vidimo se?skandi56 je napisao/la:Gdje si veliki navijaču iz Zenice.
Nikad u životu.skandi56 je napisao/la:Idi kradi željezo, a Njega i Dinamo pusti na miru.bazero je napisao/la:Za vikend na Poljudu. Vidimo se?skandi56 je napisao/la:Gdje si veliki navijaču iz Zenice.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Je li Čelik vode navijači? Vidim dobro vam ide, svake sezone drmate Europom.

@Bazero , vidi kako Zdravko " Kultura" Mamic drma evropom.
" onclick="window.open(this.href);return false;

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
A čuj, barem ne ispada od predstavnika Farskih otoka kao FK Kokarda.
Hrvat, domoljub, dao bi život za Dinamo. Bez njega bi klub bio nula, velika nula
Hrvat, domoljub, dao bi život za Dinamo. Bez njega bi klub bio nula, velika nula
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
E seljacino neuka ,mi imamo pehar iz tog takmicenja u kome FK Mamic sluzi za nabijanje gol razlike. A za ovo sto konstatno vredjas sagovornike bice obavesteni nadlezni organi.skandi56 je napisao/la:A čuj, barem ne ispada od predstavnika Farskih otoka kao FK Kokarda.
Čovjek bi dao svoju vlastitu majku za Dinamova tri boda.LeBronfan je napisao/la:
Jednostavno, njegova ljubav prema ovog klubu je nemjerljiva. Malo tko voli Dinamo kao što ga voli On.
Imate, dok vam je vrh Jugoslavije sastavljao momčad, a igrači nisu smjeli otići do 28 godine.E seljacino neuka ,mi imamo pehar iz tog takmicenja u kome FK Mamic sluzi za nabijanje gol razlike. A za ovo sto konstatno vredjas sagovornike bice obavesteni nadlezni organi.
Čim treba sam zasukati rukave, spali ste na nivo Neftchija.

Mene zanimaju odgovori na dva pitanja.
1. Ima li na ovom forumu admina? Pa ovaj lik izvrijedja sve koji kazu nesto protiv Mamica sa pricama o lopovluku, kontejnerima i slicnim.. Razumijem da svako ima svoje stavove, ali nije normalno vrijedjati nekoga da bi ih odbranio.
2. Sta je sa ostalim navijacima Dinama, van BBB? Da li je moguce da ima samo 200-300 ljudi koji vole Dinamo, a ne pripadaju navijackoj grupaciji? Gdje je sav narod na stadionu, jer vjerujem da je dosta Dinamovaca u Hrvatskoj i Hercegovini? I ovo pitam sasvim normalno, jer mi nije jasno da ako grupa BBB bojkotuje, sta je sa ostalim..
@LeBronfan
Klub bez navijaca i jeste nula. Primjer suprotnog ti je Liverpul.. Nisu uzeli PL godinama, a i dalje su uz United najveci klub(brend) Velike Britanije, a i fudbala uopsteno. Da ih dolazi po 1000 na utakmice, do sada bi bili petoj ligi zajedno sa Worcesterom.
A i ovom momku da odgovorim.. Realno, i Dinamo je na nivou Neftchija po rezultatima. Iako ima barem tri puta vise para, ne moze napraviti taj iskorak u Evropi, kao ni Azerbejdzanci. Zvezda ce uvijek biti na tom peharu upisana.. i danas, i sutra i za 100 godina. A ako ne izbije svjetski rat sa nuklearnim i ne krene fudbal iz pocetka, Dinamo nikada nece.
1. Ima li na ovom forumu admina? Pa ovaj lik izvrijedja sve koji kazu nesto protiv Mamica sa pricama o lopovluku, kontejnerima i slicnim.. Razumijem da svako ima svoje stavove, ali nije normalno vrijedjati nekoga da bi ih odbranio.
2. Sta je sa ostalim navijacima Dinama, van BBB? Da li je moguce da ima samo 200-300 ljudi koji vole Dinamo, a ne pripadaju navijackoj grupaciji? Gdje je sav narod na stadionu, jer vjerujem da je dosta Dinamovaca u Hrvatskoj i Hercegovini? I ovo pitam sasvim normalno, jer mi nije jasno da ako grupa BBB bojkotuje, sta je sa ostalim..
@LeBronfan
Klub bez navijaca i jeste nula. Primjer suprotnog ti je Liverpul.. Nisu uzeli PL godinama, a i dalje su uz United najveci klub(brend) Velike Britanije, a i fudbala uopsteno. Da ih dolazi po 1000 na utakmice, do sada bi bili petoj ligi zajedno sa Worcesterom.
A i ovom momku da odgovorim.. Realno, i Dinamo je na nivou Neftchija po rezultatima. Iako ima barem tri puta vise para, ne moze napraviti taj iskorak u Evropi, kao ni Azerbejdzanci. Zvezda ce uvijek biti na tom peharu upisana.. i danas, i sutra i za 100 godina. A ako ne izbije svjetski rat sa nuklearnim i ne krene fudbal iz pocetka, Dinamo nikada nece.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 11 mar 2015, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
imaš svoju temu i svoj klub tamo, otpepaj tamo, mi ne zalazimo na tu temuTribalian je napisao/la:E seljacino neuka ,mi imamo pehar iz tog takmicenja u kome FK Mamic sluzi za nabijanje gol razlike. A za ovo sto konstatno vredjas sagovornike bice obavesteni nadlezni organi.skandi56 je napisao/la:A čuj, barem ne ispada od predstavnika Farskih otoka kao FK Kokarda.
Ja sam dinamovac iz Hercegovine i ne pada mi na pamet ići na utakmice Dinama trenutno, eto jedno mišljenje običnog dinamovca a o ostalome ne želim jer je sve već rečeno.dscile je napisao/la:Mene zanimaju odgovori na dva pitanja.
@LeBronfan
Zadnja izmjena: zlockob, dana/u 11 mar 2015, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Nazalost ne snalazimo se najbolje u tranzicionom kriminalnom periodu, za razliku od svercera farmerkiskandi56 je napisao/la:
Imate, dok vam je vrh Jugoslavije sastavljao momčad, a igrači nisu smjeli otići do 28 godine.
Čim treba sam zasukati rukave, spali ste na nivo Neftchija.

Malo tko voli Dinamo kao što ga voli On

Nije ti ovo dedovina, nego sportski forum.imaš svoju temu i svoj klub tamo, otpepaj tamo, mi ne zalazimo na tu temu
Kolko ste pobjeda ostvarili ove sezone u eurokupovima? Propala Zvezda, imali bi goli qurac da nije bilo vlasti u bivšoj državi, tolko mrskoj. Dinamo nije smio biti prvak radi svoga hrvatstva, za razliku od nekih koji su se krivili
C. Zvezda poslije 1990. samo dva puta igrala skupine EL i ti imaš obraza omalovažavati Zdravka Mamića i Dinamo? U 25 godina ste 2 (!!!) puta nešto napravili, pa ja bih se sakrio od sramote.
Još vas prošle godine izbace ko kerove.

Još vas prošle godine izbace ko kerove.

pa jedan običan putalj, država ih spašava od bankrota, KK FMP se sada zovu, nisu nikako kolektiv CZ.skandi56 je napisao/la:C. Zvezda poslije 1990. samo dva puta igrala skupine EL i ti imaš obraza omalovažavati Zdravka Mamića i Dinamo? U 25 godina ste 2 (!!!) puta nešto napravili, pa ja bih se sakrio od sramote.![]()
Još vas prošle godine izbace ko kerove.![]()
![]()
LeBronfan je napisao/la:Kolko ste pobjeda ostvarili ove sezone u eurokupovima? Propala Zvezda, imali bi goli qurac da nije bilo vlasti u bivšoj državi, tolko mrskoj. Dinamo nije smio biti prvak radi svoga hrvatstva, za razliku od nekih koji su se krivili

Decak, nije se prvenstvo Jugoslavije igralo od 1986.

Ja ne omalovazavam Dinamo, nego Fk Mamic . Na temi Dinama nikad ruznu rec napisao nisam. Ne izjednacavaj Dinamo i Mamica kriminalca.C. Zvezda poslije 1990. samo dva puta igrala skupine EL i ti imaš obraza omalovažavati Zdravka Mamića i Dinamo?
Bednice jedan , navijas za lebrona i mamica i ti ces nekom da moralisespa jedan običan putalj, država ih spašava od bankrota, KK FMP se sada zovu, nisu nikako kolektiv CZ.

Samo pogledaj kolko je puta ukradeno prvenstvo Dinamo, malo se vaspitaj. Vi ste krali pa sada niti ne možete biti prvaci svoje države, dere vas ova armija.
P.S. Ja mogu navijat za koga ja hoću, nećeš mi ti tu popovati. LeBron je trenutno najbolji košarkaš današnjice a ja sam zbog njega i počeo pratiti NBA ligu 2003.god
P.S. Ja mogu navijat za koga ja hoću, nećeš mi ti tu popovati. LeBron je trenutno najbolji košarkaš današnjice a ja sam zbog njega i počeo pratiti NBA ligu 2003.god
Mamić = Dinamo
A vi slobodno laprdajte miševi. kuknjava
11 puta skupine EL i LP od raspada Jugoslavije. 9 pod Zdravkom Mamićem.
"Ne valja Zdravko"

A vi slobodno laprdajte miševi. kuknjava
11 puta skupine EL i LP od raspada Jugoslavije. 9 pod Zdravkom Mamićem.
"Ne valja Zdravko"

Mi jesmo prvaci svoje drzave "informisani".LeBronfan je napisao/la:Samo pogledaj kolko je puta ukradeno prvenstvo Dinamo, malo se vaspitaj. Vi ste krali pa sada niti ne možete biti prvaci svoje države, dere vas ova armija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.