Rokoko87 je napisao/la:Ne piše se ou njemu pretjerano, a on svoj zadatak obavi i u klubu i u reprezentaciji kad mu se da prilika.
Trud se uvijek isplati.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Rokoko87 je napisao/la:Ne piše se ou njemu pretjerano, a on svoj zadatak obavi i u klubu i u reprezentaciji kad mu se da prilika.
Trud se uvijek isplati.
Pauzira radi kartonaHankMoody je napisao/la:Apsolutno najstandardniji, svaku utakmicu je startao.
Znam, mislio sam u dosadašnjem dijelu sezone.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pauzira radi kartonaHankMoody je napisao/la:Apsolutno najstandardniji, svaku utakmicu je startao.
On, Đumić i Memišević najstandardniji stoperi reprezentacije. Šteta što Zukanović i Bičakčić nemaju neku zapaženu minutažu.samoposmatram je napisao/la:U prvoj postavi pred novom pobjedom. Mjesto za EL kvalifikacije im bjezi 1 bod.
Ma kakav Suljic. Frajer ne može izboriti mjesto u ekipi koja je već ispala niti je u drugoj ligi bio standardan.samoposmatram je napisao/la:Od Cocalica me nikad glava nije zabolila. Volio bi njega u prvoj postavi protiv Grcke. Zajedno sa Sunjicem.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10, Kenonan, rishovski i 32 gosta.