Ako nisi Harun, sta se lozis ko Harun ?rodjenizavjecnost je napisao/la:Momak liječi se dok nije kasno,ako ti baš nedostaje povedi Enesa i Haruna sa sobom pa se lijepo zabavljajte u krug!HarisHelic je napisao/la:Samo da pozdravim one mlatimudane sto jedva docekase da budem banovan![]()
a ovom rodjenom Harunu za vjecnost porucujem da nije ss.ba objavljivao nista vezano za Enesove izjave nego sam ja licno donosio link na drugoj temi sa drugog sajta i admin je odlucio da napravi temu i izbaci foteljasa Haruna u prvi plan.
dakle rodjeni Harune neces ba biti vjecno u savezu i ovaj ti nik ne valja.... javi se pod nikom ferid agic, mozda ti vise pristaje....
E Harune Mahmutovicu konjino, levatu, fejsbukas, smrade i sta sve ne jos, previse si ofiran. Gubis konce u posljednje vrijeme kada ti je Enes zakajlao do grla pa sad lizes dlake sa muda ko Severina Milanu na onoj jahti.
Da nisi napao na momka koji zavrsi u NBA i koji polako ali sigurno raste u zvijezdu kakva na ovim prostorima nije bila, sve bi bilo uredu.
Ovako, ostajes papak i sekretar,a cini mi se da si isti kao Munja u nogometnom savezu.
Harun Mahmutović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: Harun Mahmutović
-
- Kontakt:
Znači čim imaš drugačije mišljenje od vas koji sve znaju,a ništa ne rade odmah si on lično ili neko njegovHarisHelic je napisao/la:Ako nisi Harun, sta se lozis ko Harun ?rodjenizavjecnost je napisao/la:Momak liječi se dok nije kasno,ako ti baš nedostaje povedi Enesa i Haruna sa sobom pa se lijepo zabavljajte u krug!HarisHelic je napisao/la:Samo da pozdravim one mlatimudane sto jedva docekase da budem banovan![]()
a ovom rodjenom Harunu za vjecnost porucujem da nije ss.ba objavljivao nista vezano za Enesove izjave nego sam ja licno donosio link na drugoj temi sa drugog sajta i admin je odlucio da napravi temu i izbaci foteljasa Haruna u prvi plan.
dakle rodjeni Harune neces ba biti vjecno u savezu i ovaj ti nik ne valja.... javi se pod nikom ferid agic, mozda ti vise pristaje....
E Harune Mahmutovicu konjino, levatu, fejsbukas, smrade i sta sve ne jos, previse si ofiran. Gubis konce u posljednje vrijeme kada ti je Enes zakajlao do grla pa sad lizes dlake sa muda ko Severina Milanu na onoj jahti.
Da nisi napao na momka koji zavrsi u NBA i koji polako ali sigurno raste u zvijezdu kakva na ovim prostorima nije bila, sve bi bilo uredu.
Ovako, ostajes papak i sekretar,a cini mi se da si isti kao Munja u nogometnom savezu.

Harise zbog osnovne ne kulture u komunikaciji bićeš opet banovan i bilo bi bolje za tebe da pristojnije odgovaraš pa bi mogao uzvraćati
A za forumaše koji drže harunovu stranu, može li konkretni odgovori na konkretna pitanja bez paušala
A za forumaše koji drže harunovu stranu, može li konkretni odgovori na konkretna pitanja bez paušala
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Molim te ako si našao podatak kada je tačno harun postao sekretar samo da napišešNEZALAGANJE je napisao/la:@nermin Koliko ja znam,Dino je na mjesto predsjednika saveza dosao,a Harun je vec bio generalni sekretar.To mislim,ali moram provjeriti.Ako je tacno ovo sto pisem,onda tvrdnja koju sam procitao u tvom postu ne stoji i jos jedna je u nizu neistina koje iznosis....
EDIT:Provjerio...Dino je dosao na mjesto predsjednika tek nakon sto je Harun vec bio gen.sekretar.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
21.02.2012. je podatak koji sam ja nasao....A cini mi se da je to jos ranije,ustvari,siguran sam,ali nisam dalje provjeravao,jer je ocigledno tek poslije dosao Dino,a to sam htio reci.nerminh74 je napisao/la:Molim te ako si našao podatak kada je tačno harun postao sekretar samo da napišešNEZALAGANJE je napisao/la:@nermin Koliko ja znam,Dino je na mjesto predsjednika saveza dosao,a Harun je vec bio generalni sekretar.To mislim,ali moram provjeriti.Ako je tacno ovo sto pisem,onda tvrdnja koju sam procitao u tvom postu ne stoji i jos jedna je u nizu neistina koje iznosis....
EDIT:Provjerio...Dino je dosao na mjesto predsjednika tek nakon sto je Harun vec bio gen.sekretar.

Ma harun je došao 2010 godine samo kada tačno ne mogu da nađem, a inače njega kao nekoga nepoznatog u košarci progurao Dino Konaković
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bas da je nepoznat nasoj kosarci i nije(svi nasi ljudi iz kosarke koji ga sada znaju,znali su ga i prije) i ne znam po kojem osnovu ga je mogao gurati Konakovic koji tada nije bio u Savezu!? Impliciras da ljude na pozicije u Savezu mogu postavljati oni koji ne rade u istom? Nelogicno u najmanju ruku...nerminh74 je napisao/la:Ma harun je došao 2010 godine samo kada tačno ne mogu da nađem, a inače njega kao nekoga nepoznatog u košarci progurao Dino Konaković
Zakljucak:Dino i Harun su jedna te ista osoba.nerminh74 je napisao/la:Cuj ne pominji dinu, pa koje Haruna ustoličio kao generalnog sekretara, ko je predsjednik saveza i njemu nadređeni, koje harunov najveći poslovni partner van saveza, ko je kome kum,... i sada nemoj ga pominjati
I koji si moj argument pobio vezano za Haruna
1. Da li je Harun i ako već preko godinu prozvan, pokazao dopis koji je poslao fiba da je preldžić bio registrovan u BiH i ako je tada govorio da je sve uradio vezano za njega (a meni je reklo veliko košarkaško ime da su mu ljudi iz FIBE rekli da takav dopis nije došao)
2. Da li je obzirom da je veoma dobro plaćeni zaposlenika saveza i da mu je posao da pravi dobru atmosferu u reprezentacijama, ipak najveći krivac za sukob sa Nurkicem sa svojim fb izjavama (hahalo ba)
3. Da li je argumentovano odbacio tvrdnju BiH košarkaške legende Razije Mujanović da je od nje tražio novac da vodi reprezentaciju
4. Koji od igrača vrabac, Buza, džedović, atović,... (fino sam naglasio da je izborio sikiraša i polutka, a da je meni Jusuf prije 5 godina ovdje poslao pp da će igrati samo za BiH) nisu htjeli igrati za BiH
5. Koliko ono godina nismo imali žensku reprezentaciju
Eto dovoljno samo ovo

Drugo da ti kazem ti ako imas problem sa Dinom skupi damu pa mu vise u lice reci,a ne ovdje svaki dan istu pricu vrtis ko pokvarena ploca.Preko foruma neces nista uspjeti nego samo u lice direktno.
Znači opet bez konkretnih odgovora nego i daje paušali
A što se tiče Dine kada je bio direktor Bosne ja sam išao i pričao sa njim lice u lice, a sada da idem premijeru kantona i sebi da po ko zna koji put otežam život radi košarke ne pada mi na pamet
A što se tiče Dine kada je bio direktor Bosne ja sam išao i pričao sa njim lice u lice, a sada da idem premijeru kantona i sebi da po ko zna koji put otežam život radi košarke ne pada mi na pamet
Reko sam ti pitaj Ozrenanerminh74 je napisao/la:Znači opet bez konkretnih odgovora nego i daje paušali

Jeli se to šališ ili ne znaš kako se kod nas stvari završavaju pa brzopotezni Dif-ovci postaju premijeri kantonaNEZALAGANJE je napisao/la:Bas da je nepoznat nasoj kosarci i nije(svi nasi ljudi iz kosarke koji ga sada znaju,znali su ga i prije) i ne znam po kojem osnovu ga je mogao gurati Konakovic koji tada nije bio u Savezu!? Impliciras da ljude na pozicije u Savezu mogu postavljati oni koji ne rade u istom? Nelogicno u najmanju ruku...nerminh74 je napisao/la:Ma harun je došao 2010 godine samo kada tačno ne mogu da nađem, a inače njega kao nekoga nepoznatog u košarci progurao Dino Konaković
Dovoljno je reći da je Harun došao na mjesto sekretara preporukom Imamovića, a zna se ko ga je preporučio njemu
I šta si rekao, apsolutno ništa jer ja koliko znam Ozren nije nikada bio u KS BiH, što bi on morao znati da li je sekretar poslao ono što je rekao da je poslaoLotus je napisao/la:Reko sam ti pitaj Ozrenanerminh74 je napisao/la:Znači opet bez konkretnih odgovora nego i daje paušali
A što se tiče Dine kada je bio direktor Bosne ja sam išao i pričao sa njim lice u lice, a sada da idem premijeru kantona i sebi da po ko zna koji put otežam život radi košarke ne pada mi na pametHvala,dovidjenja i prijatno..
Ili ćeš mi reći da je Ozren nagovorio razu da izjavi šta je izjavila
Dok god na nasoj klupi sjedi ime poput duska ivanovica ja cu biti na strani ovog covjeka, s kakvim finansijama raspolazemo dobro imamo ikakvog selektora a za raziju
mozda je harun rekao da trebaju pare da bi se zenska kosarka digla sa dna o ova je to namjerno pogresno protumacila.

Pa covjece kakvu je Harun tebi nepravdu nanio da ga tracas konstantno od septembra u gotovo svakom postu. Pa ni zene ne tracaju ovoliko.
Allez
Vidim ti dosta objektivno pises... ma ni mala doza subjektivnosti
Al vidim i lupas informacijama, al nisi prvi koji to radi (izmislja) samo da ocrni sekretara... vadis ih iz rukava, mislim na informacije.... kakvi propusti u slucaju Karahodzica.... nasi skontali da ga mogu dobiti i bez razmjene sa Srbima za Todorovica... i to ce uraditi.... isto preslikano kao i kod Sulejmanovica.... a 99% ce i Todorovic biti zadrzan.... to je odlika ljudi koji ne znaju, ili pak znaju i sposobni su
... "nas neutralni" @edoo bi to bolje odradio
A za Preldzica ce te opet dobiti istu pljusku (mada vidim i tu imas neku insajdersku informaciju
) kao i sto ste dobili za Ivanovica.... jer ste eto imali ""informacije"" da ide... da je ne zadovoljan... i najsmjesnije da nema ugovor sa nama
a i najvece neznalice u svijetu kosarke znaju da treneri dobijaju kratkotrajne ugovore... samo u periodima priprema i EP i SP.... Blatt, Fratello i drugi najjaci treneri koji vode ili su vodili repke imaju isti ugovor kao i nas Dusko... al eto ovaj nas napusta jer nema ugovor
Odluka suda i epilog tuzbi u slucaju zlocinca Enesa se sa nestrpljenjem ocekuje
... a posebno u slucaju Preldzic
al vec se zna kakva ce presuda biti
dobro ce pobijediti zlo.... 

Al vidim i lupas informacijama, al nisi prvi koji to radi (izmislja) samo da ocrni sekretara... vadis ih iz rukava, mislim na informacije.... kakvi propusti u slucaju Karahodzica.... nasi skontali da ga mogu dobiti i bez razmjene sa Srbima za Todorovica... i to ce uraditi.... isto preslikano kao i kod Sulejmanovica.... a 99% ce i Todorovic biti zadrzan.... to je odlika ljudi koji ne znaju, ili pak znaju i sposobni su

A za Preldzica ce te opet dobiti istu pljusku (mada vidim i tu imas neku insajdersku informaciju

Odluka suda i epilog tuzbi u slucaju zlocinca Enesa se sa nestrpljenjem ocekuje

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
MrMuscle ti znaš da ja cjenim tvoje pisanje i slažem se sa tobom oko velikog broja stvari, ali jednostavno ne mogu se složiti sa tobom oko Haruna i ljepo sam naveo njegove najveće propuste i to što sada sticajem okolnosti postoji šansa da se preldžić vrati ne mjenja činjenicu kako je otišao
Opet ponavljam generalno gledajući harun je još u nekoj pozitivi što se rada tiče (njega lično ne smatram pozitivcem), mada ako na kraju otjera Nurkića sve to pada u vodu, ali on je i veoma dobro plaćen za to i veoma je dobro profitirao od toga da bi sada bio predstavljan ovdje ka spasioc BiH košarke
Opet ponavljam generalno gledajući harun je još u nekoj pozitivi što se rada tiče (njega lično ne smatram pozitivcem), mada ako na kraju otjera Nurkića sve to pada u vodu, ali on je i veoma dobro plaćen za to i veoma je dobro profitirao od toga da bi sada bio predstavljan ovdje ka spasioc BiH košarke
Ti majke mi k'o da si s Marsa pao, pa ti nelogično.NEZALAGANJE je napisao/la:Bas da je nepoznat nasoj kosarci i nije(svi nasi ljudi iz kosarke koji ga sada znaju,znali su ga i prije) i ne znam po kojem osnovu ga je mogao gurati Konakovic koji tada nije bio u Savezu!? Impliciras da ljude na pozicije u Savezu mogu postavljati oni koji ne rade u istom? Nelogicno u najmanju ruku...nerminh74 je napisao/la:Ma harun je došao 2010 godine samo kada tačno ne mogu da nađem, a inače njega kao nekoga nepoznatog u košarci progurao Dino Konaković
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
@Nermine
Cijenim i postujem i ja tebe i tvoje pisanje bez obzira sto drzimo razlicite strane u ovim raspravama... i to nema nikakve veze... i ovo sto cu napisati se ne odnosi na tebe...
Nego meni smetaju ovi sto lupaju insajderskim informacijama (a te informacije su plod njihove maste ili ih neko navodi da te gluposti pisu) samo da ocrne rad sekretara i maximalno minorizuju njegov evidentan doprinos.... a sve to od trenutka slucaja "Nurkic i zlo BH kosarke Ennes" a do tada nisu nikada zasli na ovaj PDF BH kosarke... svaka njihova insajderska pocinje ovako..."imam info", "moj komsija", "rekao mi jedan al ne mogu mu reci ime"... i tome sl.... ovakvim informacijama se truje javnost i kod onih koji nisu upoznati stvara se lazna slika i predstava o Mahmutovicu kao covjeku koji je dosao na najuredjenije radno mjesto u BiH, a ne da je slika suprotna totalno... da je dosao u trenutku kad je nasa kosarka bila totalno u rasulu... kad smo bukvalno imali samo A musku selekciju, a i za nju nisu igrali najbolji (Mirza).... a finansije Saveza u totalnom ambisu... cak je gasenje je prijetilo.... a sad je sve vrhunski kako je bilo, al naravno da ima mjesta za progres itekako... i ne sumnjam da ce i biti tako dok je Haruna u savezu...
A vidim vodili ste raspravu kad je Harun dosao u Savez... mjesec i po prije priprema za ono prvenstvo kad smo dobili wild card... u Litvaniji se igralo... kad su sve zvijezde igrale za svoje selekcije...
Cijenim i postujem i ja tebe i tvoje pisanje bez obzira sto drzimo razlicite strane u ovim raspravama... i to nema nikakve veze... i ovo sto cu napisati se ne odnosi na tebe...
Nego meni smetaju ovi sto lupaju insajderskim informacijama (a te informacije su plod njihove maste ili ih neko navodi da te gluposti pisu) samo da ocrne rad sekretara i maximalno minorizuju njegov evidentan doprinos.... a sve to od trenutka slucaja "Nurkic i zlo BH kosarke Ennes" a do tada nisu nikada zasli na ovaj PDF BH kosarke... svaka njihova insajderska pocinje ovako..."imam info", "moj komsija", "rekao mi jedan al ne mogu mu reci ime"... i tome sl.... ovakvim informacijama se truje javnost i kod onih koji nisu upoznati stvara se lazna slika i predstava o Mahmutovicu kao covjeku koji je dosao na najuredjenije radno mjesto u BiH, a ne da je slika suprotna totalno... da je dosao u trenutku kad je nasa kosarka bila totalno u rasulu... kad smo bukvalno imali samo A musku selekciju, a i za nju nisu igrali najbolji (Mirza).... a finansije Saveza u totalnom ambisu... cak je gasenje je prijetilo.... a sad je sve vrhunski kako je bilo, al naravno da ima mjesta za progres itekako... i ne sumnjam da ce i biti tako dok je Haruna u savezu...
A vidim vodili ste raspravu kad je Harun dosao u Savez... mjesec i po prije priprema za ono prvenstvo kad smo dobili wild card... u Litvaniji se igralo... kad su sve zvijezde igrale za svoje selekcije...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
- storm_raider
- Kontakt:
Da, sto se tice rada do sada, u debeloj je pozitivi, ali ova trakavica oko Nurkica je bacila veliku mrlju. Nije trebao nasjedati na Enesove provokacije, ignorisati budalu, a on se primio i onda ga ovaj poceo meziti samo tako. Nurkic je samo alat, veliki talenat, neformirani balavac i dalje i nije trebao dozvoliti sebi da bude uvucen u ovu pricu. On je samo posrednik. Naravno, gdje je Dino tu napretka nema i dovoljno je ovo sto je sa Bosnom uradio, bez koje bi i dalje hodao od Ugljesica do Hotela Park i nazad.
Ne mogu da se otmem utisku da je na celu saveza jedan kosarkaski Ivica Osim da bi ovo tako mudro i pametno bilo rijeseno, da bi se na kraju taj isti Enes izvinjavao i dolazio na redovne kafe u savez. Malo ko je od neprijatelja znao napraviti prijatelja kao Svabo...
Ne mogu da se otmem utisku da je na celu saveza jedan kosarkaski Ivica Osim da bi ovo tako mudro i pametno bilo rijeseno, da bi se na kraju taj isti Enes izvinjavao i dolazio na redovne kafe u savez. Malo ko je od neprijatelja znao napraviti prijatelja kao Svabo...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.