PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
@Ado 76 ne sekiraj se drug,ne mogu oni vama poremetiti nista ,nego smo malo diskutovali o tome kako je iluzorno ocekivati nekakvo zalaganje ekipe kojoj ta utakmica nista ne znaci,samo sta se tuzlaci slomise objasnjavajuci kako ce izgubiti 100% al zasluzeno.Malo je cudno izjaviti tako nesta a da utakmica nije ni pocela 

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Husic je cista korektnost. Mozes ga vidjeti na Grbavici i Tusnju sa Osimom, mozes ga vidjeti na Kosevu i na svim ostalim terenima bez da mu iko ista ima prigovoriti ili kao nekim predsjednicima klubova zabraniti ulazak
Najopasniji su oni koji imaju, a nemaju previse, ti ljudi koji nisu toliko zvucni. Vjerovatno dosta ljudi ne zna za Sabovica, Zahirovica, Bajramovica i ostale koji su prodefilovali kroz Slobodu i kakvih dosta ekipa u PL ima slicnih i sada. Da je neko od njih na vrhu Slobode mogli bi razmatrati uveliko o neregularnostima
Ovako je sve cisto, 100%

Najopasniji su oni koji imaju, a nemaju previse, ti ljudi koji nisu toliko zvucni. Vjerovatno dosta ljudi ne zna za Sabovica, Zahirovica, Bajramovica i ostale koji su prodefilovali kroz Slobodu i kakvih dosta ekipa u PL ima slicnih i sada. Da je neko od njih na vrhu Slobode mogli bi razmatrati uveliko o neregularnostima

Drug o svemu se moze diskutovati ali ovo sa Slobodom najvise potenciraju Zeljovci.rodjenisa je napisao/la:@Ado 76 ne sekiraj se drug,ne mogu oni vama poremetiti nista ,nego smo malo diskutovali o tome kako je iluzorno ocekivati nekakvo zalaganje ekipe kojoj ta utakmica nista ne znaci,samo sta se tuzlaci slomise objasnjavajuci kako ce izgubiti 100% al zasluzeno.Malo je cudno izjaviti tako nesta a da utakmica nije ni pocela
Zamisli recimo da su SB, HSK i Zeljo polomili zube na Velezu a da je samo FKS odnijelo tri bobe iz Vrapcica???

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Rodjenisa,vjerovatno mislimo da nece asicare pustit nasi igraci,vec nako malo za raju da bude fino na oko
.
Salim se malo,ja sam piso na nasoj temi...da bi volio nasi da odigraju muski,najbolje sto znaju.Da nas ne treba da interesuje niko.Ako je Sarajevo bolje i nek onda uzme zasluzeno titulu,jer tako rade veliki klubovi.Eh sad sto smo mi kakvi smo to je druga prica.
Vecina nas to prica samo da idu uz nos zeljinim,al svi mi u globalu mislimo i zelimo jake,stabilne klubove CISTOG OBRAZA.

Salim se malo,ja sam piso na nasoj temi...da bi volio nasi da odigraju muski,najbolje sto znaju.Da nas ne treba da interesuje niko.Ako je Sarajevo bolje i nek onda uzme zasluzeno titulu,jer tako rade veliki klubovi.Eh sad sto smo mi kakvi smo to je druga prica.
Vecina nas to prica samo da idu uz nos zeljinim,al svi mi u globalu mislimo i zelimo jake,stabilne klubove CISTOG OBRAZA.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Djaba im pokusavate objasniti ba. Korektno je Sloboda ispala, korektno je Sloboda ove sezone izgubila od Sirokog ili Zrinjskog, ali nece biti korektno ako izgubi na Kosevu. Samo jos cekam kako je nekorektno uzela bodove na Grbavici i tako im, mozda, i titulu uzela.
Sloboda na Kosevu ima imperativ da se nadigrava pred preko 20.000 gledaoca, vecina tih igraca nikada nije niti ce ikada vise odigrati utakmicu pred tolikom publikom, imperativ je da ce neki od igraca na kraju sezone dobiti pedalu pa im je i ovo sansa da se dokazu i pokazu koliko znaju i mogu, jer ih u narednim sezonama ocekuju jace utakmice i jaca liga.
Ma koji **** uopste i objasnjavam, za par dana cemo sve vidjeti pa onda diskutovati. Kao sto se govorilo i o Borcu posljednja 2-3 kola, pa i o Slobodi protiv Zvijezde (a vala i o MVO), pa tako u nedogled. Who the fuck them.
Sloboda na Kosevu ima imperativ da se nadigrava pred preko 20.000 gledaoca, vecina tih igraca nikada nije niti ce ikada vise odigrati utakmicu pred tolikom publikom, imperativ je da ce neki od igraca na kraju sezone dobiti pedalu pa im je i ovo sansa da se dokazu i pokazu koliko znaju i mogu, jer ih u narednim sezonama ocekuju jace utakmice i jaca liga.
Ma koji **** uopste i objasnjavam, za par dana cemo sve vidjeti pa onda diskutovati. Kao sto se govorilo i o Borcu posljednja 2-3 kola, pa i o Slobodi protiv Zvijezde (a vala i o MVO), pa tako u nedogled. Who the fuck them.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sloboda protiv 4 ekipe koje su bile u borbi za titulu u zadnjih 5 kola:
Sloboda-Siroki 0:1
Sloboda-Zrinjski 1:0--tu smo zasluzili vise poraz nego pobjedu
Sloboda-Zeljeznicar 1:2
Sloboda-Sarajevo 0:2
Siroki-Sloboda 1:0
Zrinjski-Sloboda 1:0
Zeljeznicar-Sloboda 1:1
Dali 3 gola u 7 utakmica, primili 8. Uzeli 4 od 21 bod
Pomogli smo Zelji, uzeli smo Zrinjskom 3 boda

Eto, pa i sam Zeljo je protiv tih ekipa (odnosno sa konkurentima, SB, Zrinjski i FKS) osvojio isto toliko bodova i dao isto toliko golova.tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda protiv 4 ekipe koje su bile u borbi za titulu u zadnjih 5 kola:
Ne znam vala ni ja što pokušavate nešto da opravdate. Ja bih najradije da sami sebi zabijemo gol u sedmoj sekundi utakmice kao što napisa staragarda ili ko već, i nek im odmah dojave da džaba ne oru po Bilinom. Na svu sreću ja se ne pitam
Bajg kako ćemo odigrat na Koševo, kao da će neko s foruma otić i igrat

Bajg kako ćemo odigrat na Koševo, kao da će neko s foruma otić i igrat

Poenta svega je da je ruzno i tuzno kovati nekakve teorije zavjere .S jedne strane bjedno je omalovazavati titulu Sarajevu koju su ljudi apsolutno zasluzili u ovih 29 kola do sada,bez obzira na sve turbulencije koje su imali na kraju ce vjerovatno izaci kao pobjednici.Bilo ko drugi ima manje argumenata da zali eventualno neosvajanje titule.U svemu tome nasla se prica o Slobodi ,koja ni kriva ni duzna ide Sarajevu zadnje kolo bez ikakvih ambicija,a da je recimo 7 ili 9 ili bilo koje drugo kolo ,siguran sam da bi s vise ocevinja isli na Haseta.I Velez je na startu prvenstva uzeo bod sa igracem manje protiv tada neuporedivog boljeg Sarajeva,sto znaci kad se boris mozda nesto i uradis.Nadam se da sam malo jasniji.Znaci vodis brigu o sebi i mirna Bosna
Nemaju oni sta potencirati,igrali su i oni kao i svi drugi 29 utakmica ,ima jos jedna i podvlacenje.Cak sta vise prebacili su plan za ovu godinu ,sami su to naglasavali godinu dana.Imali su u jednom trenutku sansu i za titulu zahvaljujuci spletu okolnosti,nisu je iskoristili i dovidjenja.Mene je malo iznenadila njihova poprilicno rezervisana igra kontra vas ,imao sam osjecaj da im je prvensveno bilo bitno ne izgubiti tu utakmicu.Cudila me Odina taktika na se barem zadnjih 20 minuta totalno ne otvori i proba pobjediti.Sabinho je napisao/la:Drug o svemu se moze diskutovati ali ovo sa Slobodom najvise potenciraju Zeljovci.rodjenisa je napisao/la:@Ado 76 ne sekiraj se drug,ne mogu oni vama poremetiti nista ,nego smo malo diskutovali o tome kako je iluzorno ocekivati nekakvo zalaganje ekipe kojoj ta utakmica nista ne znaci,samo sta se tuzlaci slomise objasnjavajuci kako ce izgubiti 100% al zasluzeno.Malo je cudno izjaviti tako nesta a da utakmica nije ni pocela
Zamisli recimo da su SB, HSK i Zeljo polomili zube na Velezu a da je samo FKS odnijelo tri bobe iz Vrapcica???
Znaci suma sumarum moje misljenje je da Sarajevo zasluzeno uzima titulu ove godine ali cu vam radi uroka cestitati tek u Subotu navece
Majke ti gdje potenciraju daj da vidim ja citam ovaj forum a nisam nigdje vidio da neko prigovara slobodi bilo sta, vecinom se oni sami nude kako ce zaleci( meni ne smeta da se razumijemo ako oni sebe smatraju toliko velikim nek se naguze) bilo ko ista konta o fudbalu zna da imas sansu jedino kada nesto uradis sam za sebe mi smo imali sansu nismo je iskoristili i to je to.Vjeruj mi da me bas boli kita sta ce sloboda uraditi vise je to zelja navijaca slobode da se kao eto oni nekom revansiraju...Sabinho je napisao/la:Drug o svemu se moze diskutovati ali ovo sa Slobodom najvise potenciraju Zeljovci.rodjenisa je napisao/la:@Ado 76 ne sekiraj se drug,ne mogu oni vama poremetiti nista ,nego smo malo diskutovali o tome kako je iluzorno ocekivati nekakvo zalaganje ekipe kojoj ta utakmica nista ne znaci,samo sta se tuzlaci slomise objasnjavajuci kako ce izgubiti 100% al zasluzeno.Malo je cudno izjaviti tako nesta a da utakmica nije ni pocela
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Oda je odigrao ziherski na bod kad je vidio da je bod dobar za evropu iskreno nije imao ni klupe da bilo sta radi jer su nam falila dva bitna igraca iz prvih 11 a opste poznato da od ekipa koje su u vrhu Zeljo jedini nema kvalita na klupi.rodjenisa je napisao/la:
Nemaju oni sta potencirati,igrali su i oni kao i svi drugi 29 utakmica ,ima jos jedna i podvlacenje.Cak sta vise prebacili su plan za ovu godinu ,sami su to naglasavali godinu dana.Imali su u jednom trenutku sansu i za titulu zahvaljujuci spletu okolnosti,nisu je iskoristili i dovidjenja.Mene je malo iznenadila njihova poprilicno rezervisana igra kontra vas ,imao sam osjecaj da im je prvensveno bilo bitno ne izgubiti tu utakmicu.Cudila me Odina taktika na se barem zadnjih 20 minuta totalno ne otvori i proba pobjediti.
Znaci suma sumarum moje misljenje je da Sarajevo zasluzeno uzima titulu ove godine ali cu vam radi uroka cestitati tek u Subotu navece
@pile 87 slazem se ,samo konstatovao da je Zeljo takvom igrom izgubio titulu.Nadam se da djelis misljenje da je i Sarajevo bilo dosta oslabljeno i da ako ste imali sansi ,onda su one u takvim okolnostima bile najvece a vi ih jednostavno niste iskoristili ili eto ako kazes ziheraskom igrom ste osigurali Evropu mada sam misljenja da ste Evropu vac tad imali 99%
@pile mogao je Oda napasti, zasto nije? Umjesto sto je umjesto Bajica na teren poslao Nedu mogao je izvaditi veznjaka i isto uraditi, ista stvar i sa bekom mogao je ubaciti Nuspahica kao veoma ofanzivnog a izvaditi Zeljkovica. Na taj nacin Zeljo bi zaigrao sa dva spica i bio puno opasniji.
Lakse je njima bilo bez tri igraca nego nama bez dva jer imaju siri kadar.Ja znam da bi ja napao nadnjih 15 minuta na sve ili nista ali opet kazem nije imao nikoga ni na klupi da ubaci u brzinu vise a izgleda nije ni bilo snage.Nakon utakmice su rekli Odovicu da je i Siroki kiksao.Uzmes li u obzir da su svi davali vece sanse Sirkom i Zrinjskom da ce biti prije nas jasno ti je i od kud oprez.rodjenisa je napisao/la:@pile 87 slazem se ,samo konstatovao da je Zeljo takvom igrom izgubio titulu.Nadam se da djelis misljenje da je i Sarajevo bilo dosta oslabljeno i da ako ste imali sansi ,onda su one u takvim okolnostima bile najvece a vi ih jednostavno niste iskoristili ili eto ako kazes ziheraskom igrom ste osigurali Evropu mada sam misljenja da ste Evropu vac tad imali 99%
Pa napadao je vecinu drugog poluvremena nije bezglavo jurcao, ma Nuspahic ima 30 minuta u ovoj sezoni odigranih ne mozes racunati ozbiljno na takvog igraca a i Nedo se nije naigrao u drugom dijelu sezone.Mislim da su jednostavno za nesto vise falili Memija i Beganovic al eto najlakse je nakon utakmice biti general.Sabinho je napisao/la:@pile mogao je Oda napasti, zasto nije? Umjesto sto je umjesto Bajica na teren poslao Nedu mogao je izvaditi veznjaka i isto uraditi, ista stvar i sa bekom mogao je ubaciti Nuspahica kao veoma ofanzivnog a izvaditi Zeljkovica. Na taj nacin Zeljo bi zaigrao sa dva spica i bio puno opasniji.
Ok istina ali da je mogao malo vise osloboditi damu-mogao je. Opet ni to ne garantuje da bi nesto vise napravili ali 90% trenera bi bar 10 minuta bezglavo napalo jer se radi o tituli.pile87 je napisao/la:Pa napadao je vecinu drugog poluvremena nije bezglavo jurcao, ma Nuspahic ima 30 minuta u ovoj sezoni odigranih ne mozes racunati ozbiljno na takvog igraca a i Nedo se nije naigrao u drugom dijelu sezone.Mislim da su jednostavno za nesto vise falili Memija i Beganovic al eto najlakse je nakon utakmice biti general.Sabinho je napisao/la:@pile mogao je Oda napasti, zasto nije? Umjesto sto je umjesto Bajica na teren poslao Nedu mogao je izvaditi veznjaka i isto uraditi, ista stvar i sa bekom mogao je ubaciti Nuspahica kao veoma ofanzivnog a izvaditi Zeljkovica. Na taj nacin Zeljo bi zaigrao sa dva spica i bio puno opasniji.
Ja razumijem Odu u potpunosti sto se odlucio za onu taktiku, ne mozes uvesti Nedu, Bucana i Nuspahica i ocekivati nesto. Jednostavno se nije imalo snage za taj posljednji napad, nemamo mi taj kapacitet. Da smo vas bezglavo napali vece sanse za gol bi imali vi nego mi, dok sa bodom smo jos imali kakve takve sanse za titulu, a sa porazom nikakve.
Sto se tice Slobode znamo svi da ce izgubiti, nemojte me shvatiti pogresno ne zato sto ce skinuti gace nego zato sto su puno slabija ekipa od Sarajeva, a ruku na srce nemaju ni nekog posebnog motiva.
Sto se tice Slobode znamo svi da ce izgubiti, nemojte me shvatiti pogresno ne zato sto ce skinuti gace nego zato sto su puno slabija ekipa od Sarajeva, a ruku na srce nemaju ni nekog posebnog motiva.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
emirzlaTu je napisao/la:Ako pobijedite...sigurno ce bit da ste nas kupili,ako su oni navikli kupovat ne mora znacit da se i ostali mogu kupit ili kupovat...i mene zivo interesuje sta bi pisali da ostanete kratki.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Probisvjet
- Kontakt:
Onda bi pisali kako je "glava" kupio Tana da pusti utakmicu Slobodi.MortemHz je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Ako pobijedite...sigurno ce bit da ste nas kupili,ako su oni navikli kupovat ne mora znacit da se i ostali mogu kupit ili kupovat...i mene zivo interesuje sta bi pisali da ostanete kratki.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bvsic, gh0stHZ, jurisicduska, mosarajvosa83, nedimmmm1337, rishovski, Rule_hz, Vanja8 i 25 gostiju.