FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Gladan sam trofeja
u 37 godini gladan trofeja..
u 37 godini gladan trofeja..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Jučer su u bazi APPIANO GENTILE okupljanjem igrača počele pripreme Intera za sezonu 2010/11 Na prozivci su bili prisutni sljedeći igrači :Luca Castellazzi, Paolo Orlandoni.Cristian Chivu, Ivan Cordoba, Nelson Rivas, Davide Santon,Esteban Cambiasso, MacDonald Mariga, Thiago Motta, Obiorah Nwankwo, Joel Obi,Mario Balotelli, Jonathan Biabiany, Goran Pandev.te igrači iz Primavere, Alberto Gallinetta, Cristiano Biraghi, Marek Kysela , Felice Natalino.Denis Alibec ,Simone Dell'Agnello .
Ostali igrači su na odmoru ili poštedi i priključiće se pripremama naknadno.
Izjava Javiera Zanettija o predstojećoj sezoni :" Inter je osvojio 18 "scudetta" i dva nam još fale da zaokružimo brojku. Gladan sam uspjeha, jako sam gladan i ne želim otići dok to ne ostvarimo. To vrijedi i za ostatak momčadi i imamo puno motiva u nadolazećoj sezoni ".
Ostali igrači su na odmoru ili poštedi i priključiće se pripremama naknadno.
Izjava Javiera Zanettija o predstojećoj sezoni :" Inter je osvojio 18 "scudetta" i dva nam još fale da zaokružimo brojku. Gladan sam uspjeha, jako sam gladan i ne želim otići dok to ne ostvarimo. To vrijedi i za ostatak momčadi i imamo puno motiva u nadolazećoj sezoni ".
- Interista di cuore
- Kontakt:
danas novinarima predstavljeni Biabiany i Castellazzi...takodjer prvi trening odrzan na kojem se najbolje pokazao upravo Biabiany...
http://www.inter.it/aas/img/131792.jpg
http://www.inter.it/aas/img/131796.jpg
takodjer za sutra je najavljeno i zvanicno predstavljanje dresova,bas me zanima dal ce prvi bit ono ruglo od dresa...
http://www.inter.it/aas/img/131792.jpg
http://www.inter.it/aas/img/131796.jpg
takodjer za sutra je najavljeno i zvanicno predstavljanje dresova,bas me zanima dal ce prvi bit ono ruglo od dresa...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Shit od dresova !
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Haha koji dres.
Nego sta znaci ovaj znak iznad Nikea nikada nisam znao?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
hahahaha, iskreno saucesce.
- Interista di cuore
- Kontakt:
ovo iznad nike je titula kupa,u sredini je liga...kako je ruzan dres,ma katastrofa...al barem je drugi premocanDevil je napisao/la:Haha koji dres.![]()
![]()

sreca pa nisu isti kao i u Juventusa.. bruka 

gdje ce smjestit onaj znak za najbolji tim na svijtu ako osvoje to?
Branca: "Maicon i Balotelli nisu na prodaju"
dobar potez uprave sto su odlucili vratiti Biabianya, gotovo sigurno ce nas napustiti Obinna, Suazo, Mancini, Rivas, Burdisso...za njih petoricu mozemo uzet 20 miliona da ga hebes
dobar potez uprave sto su odlucili vratiti Biabianya, gotovo sigurno ce nas napustiti Obinna, Suazo, Mancini, Rivas, Burdisso...za njih petoricu mozemo uzet 20 miliona da ga hebes

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- majestic24
- Kontakt:
Bas je ovaj dres bezze. Onaj od prosle sezone je bio super,al ovaj... :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Interista di cuore
- Kontakt:
i ja sam razmisljo o tome al stvarno ne znam...mozda ovaj od kupa ode na rame,a taj aBd onde iznad nike,slatke mukeWolverine je napisao/la:gdje ce smjestit onaj znak za najbolji tim na svijtu ako osvoje to?

Coutinho je juce stigo u Milano i danas bi trebo trenirat s ekipom.od ovog dijeta se puuno ocekuje...
- Nail for Real
- Kontakt:
Ka' Juventusovi, samo zamijenis bojenevjernik je napisao/la:
Shit od dresova !

Zaneti, jado od muke se smije

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
stvarno treba mjenjat proizvođača opreme jer je Nike pomahnito...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Nail for Real
- Kontakt:
adidas krasni 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kappa je najbolja..
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma dres je bezveze ba... iako na ovoj slici ne izgleda tolko lose

Coutinho treniro prvi put sa ekipom...

Coutinho treniro prvi put sa ekipom...

Balotelli postao računovođa, sada želi na fakultet
Srijeda je bila veliki dan za dvojicu Interovih nogometaša, 19-godišnjake Marija Balotellija i Davidea Santona. Obojica su maturirali na Poslovnom institutu u Milanu...
Balotelli je pritom na računovodstvenom smjeru prošao jedva, s minimalnim brojem bodova: 60 od 100. Santon je bio tek nešto uspješniji sa 62 boda.
Unatoč ne odveć ohrabrujućem rezultatu na maturi, Balotellija to nije spriječilo da odmah po saznanju dobre vijesti u trening-kampu Appiano Gentile izjavi:
- Sada želim ići na fakultet.
Balotelliju je vijesti o prolasku telefonski javio ravnatelj Poslovnog instituta Attilio Ferrari koji ga je i ohrabrio za nastavak školovanja.
- Mislim da bi kineziološki smjer za njega bio savršen. Mario je imao minimalni broj bodova na maturi, ali završio je školu s dostojanstvom jer mu nitko nije ništa poklonio - rekao je Ferrari.
Čim je saznao za uspjeh, Balotelli je nazvao roditelje i sestru kojima je obećao da će završiti srednjoškolsko obrazovanje.
Srijeda je bila veliki dan za dvojicu Interovih nogometaša, 19-godišnjake Marija Balotellija i Davidea Santona. Obojica su maturirali na Poslovnom institutu u Milanu...
Balotelli je pritom na računovodstvenom smjeru prošao jedva, s minimalnim brojem bodova: 60 od 100. Santon je bio tek nešto uspješniji sa 62 boda.
Unatoč ne odveć ohrabrujućem rezultatu na maturi, Balotellija to nije spriječilo da odmah po saznanju dobre vijesti u trening-kampu Appiano Gentile izjavi:
- Sada želim ići na fakultet.
Balotelliju je vijesti o prolasku telefonski javio ravnatelj Poslovnog instituta Attilio Ferrari koji ga je i ohrabrio za nastavak školovanja.
- Mislim da bi kineziološki smjer za njega bio savršen. Mario je imao minimalni broj bodova na maturi, ali završio je školu s dostojanstvom jer mu nitko nije ništa poklonio - rekao je Ferrari.
Čim je saznao za uspjeh, Balotelli je nazvao roditelje i sestru kojima je obećao da će završiti srednjoškolsko obrazovanje.
- Interista di cuore
- Kontakt:
mladi Coutinho za sad super radi na treninzima i pokazuje da bi mogo bit zaista veliko pojacanje,juce na treningu je bio najbolji,ali i najzanimljiviji za navijace koji su bili tu...uhh kako mi je drag posto za kratko vrijeme,jedva cekam da ga vidim na utakmicama.. Forza Coutinho

Ovaj Coutinho je novi Ronaldinho pogledaj te malog sta radi nevjerovatno
Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.