BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Ma prolazi Široki ove Maltežane, svakome se može desiti lošiji dan pogotovo u ovakvoj ranoj fazi sezone gdje su noge još teške.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mene ovo podsjeca na one irske levate sto su nas izbacili, nisu ovi s Malte nista slabiji. Da nam bar 1 klub dalje prođe, sva 3 mogu dalje i sva 3 mogu ispast. Očekujem bar 1 produžetke.
- akisarajevo92
- Kontakt:
2. pretkolo prosle sezone EL, prije toga izbacili klub iz Armenije
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.
I ptica na grani zna da je ovo za WHU bila prijateljska utakmica, znamo da mahom niko iz Liga Petica ne igra najozbiljnije ovo takmičenje a pogotovo još ovako ranu fazu. Mislim da je bilo priče da su bukvalno htjeli ispasti što ranije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Poznato mi je to, ispali su kasnije od rumunske Astre. Svejedno ovo nije mala stvar, a ovdje se Birkirkara previse potcjenjuje, dok za mene nece biti nikakvo iznenadjenje (moguci) neprolazak Sirokog, posebno u trenutnom stanju.
Jedino klubovi iz Engleske, od tih Liga petice, ne shvataju ozbiljno ovo takmicenje, barem se tim izgovorom sluze.
Jedino klubovi iz Engleske, od tih Liga petice, ne shvataju ozbiljno ovo takmicenje, barem se tim izgovorom sluze.
Don't believe the hype.
- Evolve
- Kontakt:
Mi smo stvorili sijaset sansi, brutalnih sansi. Daleeeko od toga da se njima nemoze dat gol ili dva, samo nasa igra opcenito je bila losa,i prema naprijed i nazad, i takvom igrom smo im stvorili 3-5 sto postotnih, jednu realizirali.. Vidjet cemo sutra.akisarajevo92 je napisao/la:Poznato mi je to, ispali su kasnije od rumunske Astre. Svejedno ovo nije mala stvar, a ovdje se Birkirkara previse potcjenjuje, dok za mene nece biti nikakvo iznenadjenje (moguci) neprolazak Sirokog, posebno u trenutnom stanju.
NK Široki Brijeg
- JohnCleese
- Kontakt:
Zasto su vas stavili da igrate sutra, bajram covjece ?
Mnogi vas nece moci gledati
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Jesi smijesan,sta UEFA boli briga za bajram,a bogami i Sirokobrijezane.JohnCleese je napisao/la:Zasto su vas stavili da igrate sutra, bajram covjece ?![]()
Gledace ko bude mogao i bude htio bez obzira na sve
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kako ćete vi za bajram igrati? Mislim da ćete ispasti ako vam igrači budu jeli puno baklave, a i tufahije su opasne.Evolve je napisao/la:Mi smo stvorili sijaset sansi, brutalnih sansi. Daleeeko od toga da se njima nemoze dat gol ili dva, samo nasa igra opcenito je bila losa,i prema naprijed i nazad, i takvom igrom smo im stvorili 3-5 sto postotnih, jednu realizirali.. Vidjet cemo sutra.akisarajevo92 je napisao/la:Poznato mi je to, ispali su kasnije od rumunske Astre. Svejedno ovo nije mala stvar, a ovdje se Birkirkara previse potcjenjuje, dok za mene nece biti nikakvo iznenadjenje (moguci) neprolazak Sirokog, posebno u trenutnom stanju.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- Evolve
- Kontakt:
Evo i ja se pitam isto, neodgovorno od strane UEFE. Maximalno.Maticar je napisao/la:Kako ćete vi za bajram igrati? Mislim da ćete ispasti ako vam igrači budu jeli puno baklave, a i tufahije su opasne.Evolve je napisao/la:Mi smo stvorili sijaset sansi, brutalnih sansi. Daleeeko od toga da se njima nemoze dat gol ili dva, samo nasa igra opcenito je bila losa,i prema naprijed i nazad, i takvom igrom smo im stvorili 3-5 sto postotnih, jednu realizirali.. Vidjet cemo sutra.akisarajevo92 je napisao/la:Poznato mi je to, ispali su kasnije od rumunske Astre. Svejedno ovo nije mala stvar, a ovdje se Birkirkara previse potcjenjuje, dok za mene nece biti nikakvo iznenadjenje (moguci) neprolazak Sirokog, posebno u trenutnom stanju.
NK Široki Brijeg
UEFA LOPOVI I BEZBOŽNICI! 
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma znam, ali ima ona narodna " za bajram ne valja raditi"solinas je napisao/la:Jesi smijesan,sta UEFA boli briga za bajram,a bogami i Sirokobrijezane.JohnCleese je napisao/la:Zasto su vas stavili da igrate sutra, bajram covjece ?![]()
Mnogi vas nece moci gledati![]()
Gledace ko bude mogao i bude htio bez obzira na sve
Uglavnom, sretno sutra, a UEFA i ostali ce na osnovu streamu osjetit da je bajram
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ja bi uveo da se igra i na Božić i Bajram i Uskrs pa kome je to važnije nek odustane od natjecanja. Jbt u 21. stoljeću bit praznovjeran 
Osobno nisam obozavatelj igranja na praznike jer mislim da bi ljudi to vrijeme trebali provesti s obitelji, prije svega mislim na igrace kojima se zna desiti da na svoj blagdan moraju igrati, a mozda bi radije bili kuci.
Ipak, budimo realni, sutra ima sest utakmica, dvanaest ekipa i mislim da ni jednoj od njih ne smeta cinjenica da je Bajram. Tu je mozda tek nekolicina igraca koji su muslimani. Kad pogledam ciji predstavnici igraju ne bih se iznenadio da nemaju niti jednog zajedno iako je u to tesko povjerovati.
Meni nije Bajram pa cu pogledati hercegovce ako bude nekog prijenosa
Ipak, budimo realni, sutra ima sest utakmica, dvanaest ekipa i mislim da ni jednoj od njih ne smeta cinjenica da je Bajram. Tu je mozda tek nekolicina igraca koji su muslimani. Kad pogledam ciji predstavnici igraju ne bih se iznenadio da nemaju niti jednog zajedno iako je u to tesko povjerovati.
Meni nije Bajram pa cu pogledati hercegovce ako bude nekog prijenosa
Siroki igra sutra jer u cetvrtak igra drugi klub sa Malte (Hibernians) svoju utakmicu na istom stadionu. Siroki zaista mora ovo pobjediti, za mene ce biti velika sramota ako ispadnu, u najmanju ruku na nivou one od prosle godine kada je Zrinjski ispao protiv Shiraka.
Sloboda ce sutra za Bajram biti u BiH, Turskoj i Izraelu.....
.
Ne zaboraviti Dudelange.AnelZ je napisao/la:Siroki igra sutra jer u cetvrtak igra drugi klub sa Malte (Hibernians) svoju utakmicu na istom stadionu. Siroki zaista mora ovo pobjediti, za mene ce biti velika sramota ako ispadnu, u najmanju ruku na nivou one od prosle godine kada je Zrinjski ispao protiv Shiraka.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- hule_barca
- Kontakt:
Birkirkara nije više toliko levatska ekipa kao prije. I na Malti se počelo ulagati u fudbal. Sve je manje konobara na terenu, sad su tu uglavnom stranci i to dosta sa ovih prostora. Ipak, očekujem da Široki izbori plasman dalje, mislim da pod Musom lakše igraju u gostima.
Generalno govoreći, mislim da je jedan od razloga neuspjeha naših klubova u Evropi u trenerima. Ne vidim neke modernije evropske trenere u našim klubovima, ili ih bude, ali ne dobiju dovoljno prilike da se pokažu u ovoj kaljuži. Sad sve zavisi od kluba do kluba. Većini je dovoljno da se ostvari dobar plasman u našoj ligi, za što su treneri koji su hljeb ovdje zaradili, perfektni za tu poziciju, a u Evropi šta se napravi, napravi se. Recimo Sarajevu za iskorak u Evropi treba jedan moderniji trener, ali teško je prilagoditi tu neku evropsku zamisao na našim terenima, kad je kod nas sve suprotno Evropi. Biće zanimljivo vidjeti Kostića, koji se čini kao školovani trener, upravo onakav kakvom bi se trebala dati šansa u našim klubovima. Kako će se on snaći u našoj ligi, teško je reći. Očekujem dosta problema na startu, i pitanje je hoće li to Željo istrpiti. Ukoliko istrpi, mislim da im se svijetlo piše, mada već vidim nekog domaćeg trenera ("horuk" igra, lomi u kost, galami do zla boga) koji će doći da digne moral igračima, a pojma o fudbalu nema.
Jedini svijetli primjer u našoj ligi je Slavko Petrović, a nije ni čudo s obzirom gdje je završio svoju doktorsku disertaciju.
Generalno govoreći, mislim da je jedan od razloga neuspjeha naših klubova u Evropi u trenerima. Ne vidim neke modernije evropske trenere u našim klubovima, ili ih bude, ali ne dobiju dovoljno prilike da se pokažu u ovoj kaljuži. Sad sve zavisi od kluba do kluba. Većini je dovoljno da se ostvari dobar plasman u našoj ligi, za što su treneri koji su hljeb ovdje zaradili, perfektni za tu poziciju, a u Evropi šta se napravi, napravi se. Recimo Sarajevu za iskorak u Evropi treba jedan moderniji trener, ali teško je prilagoditi tu neku evropsku zamisao na našim terenima, kad je kod nas sve suprotno Evropi. Biće zanimljivo vidjeti Kostića, koji se čini kao školovani trener, upravo onakav kakvom bi se trebala dati šansa u našim klubovima. Kako će se on snaći u našoj ligi, teško je reći. Očekujem dosta problema na startu, i pitanje je hoće li to Željo istrpiti. Ukoliko istrpi, mislim da im se svijetlo piše, mada već vidim nekog domaćeg trenera ("horuk" igra, lomi u kost, galami do zla boga) koji će doći da digne moral igračima, a pojma o fudbalu nema.
Jedini svijetli primjer u našoj ligi je Slavko Petrović, a nije ni čudo s obzirom gdje je završio svoju doktorsku disertaciju.
Mes Que Un Club
Ovima sa Malte oduzet 21bod u prosloj sezoni
Kvota na Siroki pada cijele dane... Ovo ako nije 1/2 yebo me svako 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
DIjelim misljenje u potpunostihule_barca je napisao/la:Birkirkara nije više toliko levatska ekipa kao prije. I na Malti se počelo ulagati u fudbal. Sve je manje konobara na terenu, sad su tu uglavnom stranci i to dosta sa ovih prostora. Ipak, očekujem da Široki izbori plasman dalje, mislim da pod Musom lakše igraju u gostima.
Sarajevo je pogrijesilo s Kodrom, nadam se da mi necemo s Kosticem, ali... treba sacekati da vidimo na sta ce to liciti prvih 10ak kola. Nadam se da ce biti nekog napretka, moralo bi...
Ako ne bude, Boga mi bit ce zajebano.. Ne treba ga trpiti ako vidis da nikakav sistem nije uspostavljen, ostvaren napredak u igri, ako nam stoperi nastave organizirati igru tako sto ce nabijati lopte ka 16ercu kao kod Mulalica.
Mada sam ja veliki optimista po pitanju Kostica. Fakat je unio mnogo toga novoga u sam sistem treninga, priprema, drugaciji pristup u odnosu na sve svoje prethodnike. Ima i odlicnog pomocnika Lesnika sto je jako bitna stvar. Vidi se da su oni svoj zanat ispekli negdje drugo, negdje gdje se mnogo vise paznje posvecuje nekim stvarima koje kod nas niko nikad nije gledao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.