Samo Tsitsipas, Sinner i Norrie će ti se računati jer je sve ostalo ili završilo ili počelo
Pazite malo na vrijeme tipovanja, mečevi počinju u 11 ujutro svaki dan i do tad se treba tipovat
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Samo Tsitsipas, Sinner i Norrie će ti se računati jer je sve ostalo ili završilo ili počelo
Da, moze i Dimitrov proci, tik kad je startalo si tipovao
Nazalost takva su pravila na mastersima, 2-2 cetvrtfinala
Brise ove gluposti ,nalupat cu te samo bezveze.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 nov 2021, 23:33Iz direkcije tennis tippinga moram uputiti opomenu forumašu @delinjo. U dosadašnjem toku pariškog mastersa je tipovao skoro identično kao forumaš @bodi123, svaki put poslije bodija i jedina razlika je bila što je u nekim mečevima(preciznije jednom meču po kolu) gdje je bodi tipovao 2-0 on tipovao 2-1 ili obrnuto. Morao sam ovo učiniti jer sam već opomenuo jednog natjecatelja u ranijem toku sezone radi prepisivanja. Vjerujem da će delinjo razumjeti moj postupak i nastaviti tipovati u fer maniru te mu želim sreću na posljednjem turniru sezone na kojem je trenutno glavni favorit za osvajanje.
Moj delinjo, 'vako je i mene izbacio, vlast je čudo.delinjo je napisao/la: ↑04 nov 2021, 23:52Brise ove gluposti ,nalupat cu te samo bezveze.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 nov 2021, 23:33Iz direkcije tennis tippinga moram uputiti opomenu forumašu @delinjo. U dosadašnjem toku pariškog mastersa je tipovao skoro identično kao forumaš @bodi123, svaki put poslije bodija i jedina razlika je bila što je u nekim mečevima(preciznije jednom meču po kolu) gdje je bodi tipovao 2-0 on tipovao 2-1 ili obrnuto. Morao sam ovo učiniti jer sam već opomenuo jednog natjecatelja u ranijem toku sezone radi prepisivanja. Vjerujem da će delinjo razumjeti moj postupak i nastaviti tipovati u fer maniru te mu želim sreću na posljednjem turniru sezone na kojem je trenutno glavni favorit za osvajanje.
Kaze prepisujem od bodija,on osmi ja prviNirton je napisao/la: ↑05 nov 2021, 06:19Moj delinjo, 'vako je i mene izbacio, vlast je čudo.delinjo je napisao/la: ↑04 nov 2021, 23:52Brise ove gluposti ,nalupat cu te samo bezveze.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 nov 2021, 23:33Iz direkcije tennis tippinga moram uputiti opomenu forumašu @delinjo. U dosadašnjem toku pariškog mastersa je tipovao skoro identično kao forumaš @bodi123, svaki put poslije bodija i jedina razlika je bila što je u nekim mečevima(preciznije jednom meču po kolu) gdje je bodi tipovao 2-0 on tipovao 2-1 ili obrnuto. Morao sam ovo učiniti jer sam već opomenuo jednog natjecatelja u ranijem toku sezone radi prepisivanja. Vjerujem da će delinjo razumjeti moj postupak i nastaviti tipovati u fer maniru te mu želim sreću na posljednjem turniru sezone na kojem je trenutno glavni favorit za osvajanje.![]()
Ništa, kad on npr stavi Medvedev - Gaston 2-0 ti stavi suprotno, da ne bude da prepisuješ.
Ma bezveze to proziva. Ja koliko vidim svi igraju slicno i svi masovno fulaju. Ocigledno se samo igra na favorite i slabo ko zapravo prati meceve i formu igraca.
Uprkos chokeu ide na ATP finals, po svemu sudeći ce biti na 9. mjestu sto je odustajanjem Gorecke dovoljno. Jedino ga plasman Captaina u top 6 ili titula Justina mogu poremetiti ali sanse za to su vrlo male
Previse se budalesem na ovom zadnjem turniru, bio sam stavio i na Novaka i Medu,i onda danas promjenim reko hajd ko ga je.be,a znam da nema sanse niti jedan od ove dvojice da izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.