K.Durant (26.5) više 1.85
Duranta veceras na 26.5 moram probati pa makar on ubacio i 10 poena. Nije u nekoj pretjeranoj formi u zadnje vrijeme, od zadnjih 10 utakmica samo je 2 puta isao preko ove granice i redom je ubacivao: 26, 10, 22, 24,
34, 25, 21, 21, 25 i
27.
Od tih zadnjih 10 utakmica samo je jednom uzeo preko 20 suteva, tocnija 21 sut i to protiv Oklahome, svog bivseg kluba i ubacio 34 poena. Sve ide u nekakav under ali obzirom da mi je granica primamljiva ja cu ga pokusati over iz nekih drugih razloga.
Veceras Warriorsi gostuju kod Wizardsa koji igraju odlicno i zauzimaju 4. mjesto Istoka i jako ih malo djeli od 2. ili 3. mjesta. Ovdje ocekujem jednu dobru i napetu utakmicu sa dosta poena i siguran sam da ce Durant imati svojih prilika da prebaci ovu granicu.
Nakon sto mu je istekao ugovor bilo je suskanja kako ce upravo njegov novi klub biti Washington iz razloga jer je on roden tamo, ali to se nije desilo nego je on potpisao za Warriorse. Upravo sto je roden tamo i sto veceras igraju u Washingtonu, vjerujem da ce imati dovoljno motivacije da odigra jednu odlicnu utakmicu i samim time ode preko ove granice.
E.Bledsoe (20.5) manje 1.65
Eric ove sezone biljezi prosjecno 21 poen ali nema nekakvu veliku konstantu. Cesto zna tri utakmice otici preko 20 poena (nekad i preko 30) pa onda ubaciti 11 ili 14. Upravo je protiv Memphisa u dvije utakmice ove sezone isao ispod ove granice, ubacivao im je 14 (sut 3-11, 7-11 slobodna) i 16 (sut 3-15, slobodna 9-9) pa se nadam da ce i veceras ostati ispod 20 poena. Ide na Conleya koji je dobar defanzivac, Memphis je jedna od najboljih obrambenih ekipa lige i znaju jako usporiti utakmicu sto nikako ne ide u prilog onome sto Phoenix igra.
M.Gortat (9.5) više 1.65
Jos jedan igrac s ove utakmice, a to je Poljski centar koji nastupa za Washington. Nekako mi nije jasna ova granica, a mozda je i zato nesto manja kvota, tko ce ga znati.
Gortat ove sezone biljezi gotovo 12 poena po susretu za nekih 30-35 minuta. Ima dovoljno dobru minutazu i uzima prosjecno po 10 suteva, barem po zadnjih 10ak utakmica. Od zadnjih 16 utakmica on je ovu granicu prelazio cak 14 puta. Ubacivao je redom: 12, 12,
8, 16, 15, 17, 15, 21, 12, 16, 14, 14, 12, 12, 11 i
6. Vidimo da je samo 2 puta ostao u underu i to zadnju utakmicu protiv Utah za koje se zna kakvu obranu igraju, i protiv Charlottea ali je tad uputio samo 5 suteva (4-5 sut).
Nezahvalno mi je igrati igrace Washingtona jer tamo svi uzimaju dosta suteva ali ukoliko veceras Gortat uzme svojih 10ak mislim da nebi trebalo biti problema da dode barem do 10 poena. Kao sto sam rekao iznad, ocekujem utakmicu na dosta poena (granica je 230.5) i tu vidim priliku da Poljak ode u over.
Omjer 1/1
Bonus 0/0