Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Jel igro ko L.A Noir? Ja malo uzeo, zasad u pocetku me i nije bas nesto odusevilo, nadam se da ce ipak opravdat ocekivanja malo kasnije 

Hah Quaresma zavidim ti, ja bih dao 5 godina života da mogu poigrat LA Noire na svojoj kanti.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa slijedeci put kad budes uzimao pc uzmes konzolu, i rahat si 10 god 

- Ponos Torina
- Kontakt:
ja sam Call of Duty brzo presao kao i prosli put to me bas razocaralo sve sto valja kratko traje..
sad se okrecem NFS RUN,LA Noire....(Fm je tu povremeno kao i PES 2012)
Posto nema puno online igara a da su djaba da se moze s rajom igrati uzeo da probam s rajom DC Universe....jes da je tezak nekih 15 gb al je djaba i moze online.....
za ove koji kupuju PC uvijek neka planiraju 4-5 godina unaprijed i mogu za 800-900km uzeti konfiguraciju koja ce sve pokretati narednih 5 godina samo treba odbratiti kako treba,da bi mogao u buduce samo upgrade raditi (ram i slicne stvari...da se nebi opet zavaljivali ogromne pare....
pozzz

sad se okrecem NFS RUN,LA Noire....(Fm je tu povremeno kao i PES 2012)
Posto nema puno online igara a da su djaba da se moze s rajom igrati uzeo da probam s rajom DC Universe....jes da je tezak nekih 15 gb al je djaba i moze online.....
za ove koji kupuju PC uvijek neka planiraju 4-5 godina unaprijed i mogu za 800-900km uzeti konfiguraciju koja ce sve pokretati narednih 5 godina samo treba odbratiti kako treba,da bi mogao u buduce samo upgrade raditi (ram i slicne stvari...da se nebi opet zavaljivali ogromne pare....
pozzz
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pitanje za igrace COD Modern Warfare 3 . Dali je moguc multiplayer kao ko modern warfare 2 sto smo svi sigurno igrali neko vrijeme ???? dali se moraju cekati patchevi ili nesto
)

La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cospy89 je napisao/la:Pitanje za igrace COD Modern Warfare 3 . Dali je moguc multiplayer kao ko modern warfare 2 sto smo svi sigurno igrali neko vrijeme ???? dali se moraju cekati patchevi ili nesto)
To ti nece moci sigurno.......
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Je li može meni MW3 sa Gigom RAM - a i 512 Mb grafičke?????
Instalirao sam BF3 i kad krenem da je pokrenem prikaze mi error i pise: ''The procedure entry point GerCurrentProcessorNumber could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll'' Probao sam skinuti ovaj fajl i staviti ga u BF3 folder ali opet isti error izbacuje, zna li netko kako da rijesim ovo? 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Teško ali probaj...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Je li može meni MW3 sa Gigom RAM - a i 512 Mb grafičke?????

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
-
Mozel neko postaviti download link za MW3 torrent ako moze, bio bih mu zahvalan 

http://thepiratebay.org/torrent/6804632 ... 3-RELOADED" onclick="window.open(this.href);return false;KladiJonicar je napisao/la:Mozel neko postaviti download link za MW3 torrent ako moze, bio bih mu zahvalan

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
-
Hvala drugMartex je napisao/la:http://thepiratebay.org/torrent/6804632 ... 3-RELOADED" onclick="window.open(this.href);return false;KladiJonicar je napisao/la:Mozel neko postaviti download link za MW3 torrent ako moze, bio bih mu zahvalan

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Vidjet ću, možda i skinem.....Martex je napisao/la:Teško ali probaj...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Je li može meni MW3 sa Gigom RAM - a i 512 Mb grafičke?????
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; Evo pa da se ne pitaju neki moze li mi ovo.... 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma nezz je li ovo sigurno.....
Je li iko igrao Cobra Crash Time 1,2,3,4 ???
Slicna je Need for Speedu ali meni 10x puta bolja..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto trailer .. pa pogledajte (ako hocete)
I imali ko link za Call of Duty : Modern Warfare 2 ?
Eto trailer .. pa pogledajte (ako hocete)

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovo nije skroz tacno, mada moze nekad posluzitiSarajlijc@ je napisao/la:http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx Evo pa da se ne pitaju neki moze li mi ovo....
slicno nfs ali bolje? pa nfs je bilion puta bolji, to sam igrao i gotovo uvjek jedne te iste misije bile, ides od tacke do tackeGiggs11 je napisao/la:Je li iko igrao Cobra Crash Time 1,2,3,4 ???
Eto trailer .. pa pogledajte (ako hocete)![]()
- Ponos Torina
- Kontakt:
Quaresma@
jesi li igrao NFS RUN znas li kako pobjeci iz auta onog ?
znam da ima neki problem sa opcijama za joypad,da neznas na tastaturi koja su slova kada je u pitanju to bjezanje iz auta pocetak igre????
trazio sam po netu ali nista...
evo nasao sam
ako kome treba
X -> ENTER
B -> space bar - handbrake, press repedly
LT +RT press steereing buttons I have both arrows
jesi li igrao NFS RUN znas li kako pobjeci iz auta onog ?

znam da ima neki problem sa opcijama za joypad,da neznas na tastaturi koja su slova kada je u pitanju to bjezanje iz auta pocetak igre????
trazio sam po netu ali nista...
evo nasao sam

ako kome treba
X -> ENTER
B -> space bar - handbrake, press repedly
LT +RT press steereing buttons I have both arrows
-
Imam problem, Instalirao sam Black Ops, i sada dosao sam do 7 misije, taman kad je zavrsim i trebam preci na sljedecu izbaci mi error i pise da nije moguce.. Zna li neko do cega je ? :S
quaresma koliko bi para dao da rokas sa ovim
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Thomas Müller - Fußballgott