BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.

extazy
Kontakt:

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.

Post Postao/la extazy » 14 jul 2019, 16:51

UstanikSBII je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:
Varg je napisao/la:a sta je problem slovo U moze li neko da mi objasni
slika
Jel sad malo jasnije?
Tu je sve jasno ko dan dok ondje moraš tumačiti šta je tko mislio i kako tko piše! Kažem svima opet moguće da su Škripari imali skrivene motive, al isto tako gledajući sam kontekst ništa se ne može reći i da pošaljete ovo u Hag isti bi vam odgovor bio! Već sam objasnio na primjeru BBB koji su forsirali a i dalje forsiraju grčko slovo omega (naopako U sa krakovima) tužile su ih sve civilne udruge al ne može ti reći da je grčko slovo omega ustaški simbol :roll: jednostavno nije! Sad pitanje je navijačke simbolike i terminologije ...rat simbolima nije ništa novo za navijački svijet! Već sam rekao za različite primjere po Italiji od keltskog križa, pisanja kiSS (aludiranje na SS) u ostalom koga zanima ta priča a poznaje njemački ima dobru knjigu Navijači i ekstremizam od A. R. Laudars'a

Omega je simbol otpora, sa ustaslukom veze nema

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 14 jul 2019, 16:53

MortemHz je napisao/la:
FliX je napisao/la:Mozel mi neko objasnit kako na Kosevu sad znaju tacno u covjeka koliko je raje na stadioni, a kad je domaca ligau pitanju onda se raja nagadja bilo je 7000 ma nije vec je pet.. Brat bratu 6000 :-D
Mislim letaju u hiljadama, a sa Celticom se zna u covjeka?!
Pa imamo brojače brate
bilo je vise od pomenutog broja, ja kad sam ulazio najmanje 5 ljudi su dosli sa kartom tolko pokisli da ih ne moze ocitat skener, kako god odlicna posjeta, da je vrijeme posluzilo bilo bi mozda i puno, al odavno veca posjeta nije bila

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2019, 16:56

extazy je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
FliX je napisao/la:Mozel mi neko objasnit kako na Kosevu sad znaju tacno u covjeka koliko je raje na stadioni, a kad je domaca ligau pitanju onda se raja nagadja bilo je 7000 ma nije vec je pet.. Brat bratu 6000 :-D
Mislim letaju u hiljadama, a sa Celticom se zna u covjeka?!
Pa imamo brojače brate
bilo je vise od pomenutog broja, ja kad sam ulazio najmanje 5 ljudi su dosli sa kartom tolko pokisli da ih ne moze ocitat skener, kako god odlicna posjeta, da je vrijeme posluzilo bilo bi mozda i puno, al odavno veca posjeta nije bila
Ma vidi se i na slici da je bilo malo više ali nije ni bitno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 14 jul 2019, 17:00

Siroki prolazi dalje, 1 3 ce bit tamo, znaci uvjeren sam, Radnik takodjer vjerovatno 0 0 ce odigrat il 1 0, oni i imaju najvece sanse protiv Plovdiva, taj klub i nije nesto, mislim nmg rec da su amateri al Radnik ih moze uzet. Zrinja sa Utrechtom tesko, Siroki sa Hapoelom, ne znam, kakva je forma sad Hapoela, zadnji predstavik sto je igro protiv njih desila se blamaza, al ako Siroki bude igro sa njima mislim da ce dobru partiju pruzit

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 jul 2019, 18:09

extazy je napisao/la:Siroki prolazi dalje, 1 3 ce bit tamo, znaci uvjeren sam, Radnik takodjer vjerovatno 0 0 ce odigrat il 1 0, oni i imaju najvece sanse protiv Plovdiva, taj klub i nije nesto, mislim nmg rec da su amateri al Radnik ih moze uzet. Zrinja sa Utrechtom tesko, Siroki sa Hapoelom, ne znam, kakva je forma sad Hapoela, zadnji predstavik sto je igro protiv njih desila se blamaza, al ako Siroki bude igro sa njima mislim da ce dobru partiju pruzit
sloboda se nije onda obrukala sa beer shevom kad je igrala o.O

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 14 jul 2019, 18:28

extazy je napisao/la:Siroki prolazi dalje, 1 3 ce bit tamo, znaci uvjeren sam, Radnik takodjer vjerovatno 0 0 ce odigrat il 1 0, oni i imaju najvece sanse protiv Plovdiva, taj klub i nije nesto, mislim nmg rec da su amateri al Radnik ih moze uzet. Zrinja sa Utrechtom tesko, Siroki sa Hapoelom, ne znam, kakva je forma sad Hapoela, zadnji predstavik sto je igro protiv njih desila se blamaza, al ako Siroki bude igro sa njima mislim da ce dobru partiju pruzit
0-0
1-0
to blamaza.... :rol:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 14 jul 2019, 18:34

Kayrat danas raspucan bio u domaćem prvenstvu xD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2019, 18:49

Brcanskamalta je napisao/la:
0-0
1-0
Ne mislite na isti Hapoel, Tel Aviv i Beer Sheva.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 jul 2019, 19:30

Sloboda je igrala peotiv Beitara iz Jerusalema nikakvog Hapoela
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 14 jul 2019, 21:40

Brcanskamalta je napisao/la:
0-0
1-0
Nije to taj, ovaj kad je bio trener je molio vlastite igrace da stanu na 5 0, kod njih svaki drugi klub Hapoel il Maccabi lako se zbunit, ja mislim da je u pitanju isti Hapoel sto je sa kospicarima igro, grb je isti Tel Shiva nesto tako ja

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 jul 2019, 10:27

Danas se nastavljaju kvale za LŠ, revanš mečevi prvog kola, a sastaju se:
Shkendia - Nome Kalju (1:0)
Saburtalo - Sheriff (3:0)
HB - HJK (0:3)
Valleta - Dudelange (2:2)
KF Feronikeli - TNS (2:2)
Crvena Zvezda - Sudova (0:0)

Sad koji bi danas rasplet Sarajevu najviše odgovarao (pošto su sve ovo mogući protivnici Sarajeva u trećem kolu EL)

Shkendia - Nomme Kalju
Pobjednik ovog meča će u drugom kolu LŠ igrati protiv Celtica, što znači da će ispasti u drugom kolu i biće nosilac kao i Sarajevo u trećem kolu. Poraženi će igrati u drugom kiolu EL - Champions path a protivnik će mu biti Dudelange ili Valleta. ni nomme kalju ni shkendija nemaju neki koeficijent (makedonci 6) i protiv oba tima se itekako može igrati. Shkendia ima taj gol u gostima i siguran sam da oni prolaze dalje i samim tim ne postaju jedan od potencijalnih protivnika Sarajeva u trećem kolu LE pošto će i oni biti nosioci.

Saburtalo - Sheriff
Meč je gotovo riješen, Saburtalo ima prednost od tri gola u gostima. Protivnik Saburtala je biti Dinamo ZG u drugom kolu, tu će gotovo sigurno ispasti što znači da će biti nosioci u trećem kolu LE. Sheriff u drugom kolu LE će igrati protiv poraženog iz meča Partizani - Qarabag i ukoliko ne bude iznenađenja u Azerbejdžanu to će biti Partizani.

HB - HJK
Također meč riješen proče sedmice, HJK će u drugom kolu CL igrati sa pobjednikom CZ - Sudova. Tu je teško šta prognozirati, ali za nadat se da će igrati sa Zvezdom što znači da ko god u tom duelu izgubi neće biti protivnik Sarajeva u LE. Poraženi u drugom kolu LE igra sa poraženih iz dvomeča Linfiled - Rosmborg (znači Linfield mu protivnik).

Valleta - Dudelange
Vrlo interesantan meč će to biti. Valleta izvukla remi u gostima i tu ja lično prižljkujem iznenađenje u vidu prolaska Vallete iz prostog razloga što Dudelange ima koeficijent 6.2 a u drugom kolu bi igrali sa Nomme Kalju i prošli bi ih, a Sarajevo itekako može proći ekipu iz luxa i za play-off uzeti njihov koeficijent (dva tima iz champions patha koji dođu do play-offa u njemu će biti nosioci). Pobjednik će igrati ili sa Ludogorecom ili Ferencom u drugom kolu LŠ.

KF Feronikeli - TNS
2:2 prvi meč, revanš se u Prištini igra. Tu je više manje svejedno ko će proći. Pobjednik igra sa Kopnehagenom što nači ispada (nosioc u trećem kolu), a poraženi u LE igra sa poraženim iz duela Slovan-Sutjeska. Priđeljkujem tu TNS-Sutjeska

CZ-Sudova
Tu je zaočekivati prolazak Zvezde a i bilo bi bolje da zvezda nije jedan od mogućih protivnika iz političkih razloga i eventualnih incidenatana tribinama. Pobjednik igra sa HJK-om u drugom kolu LŠ, a poraženi sa Tre Penneom iz San Marina.

Značiu trećem kolu kako ja to vidim da mi povoljno bilo:

Nosioci: Shkendija, Saburtalo, HJK/CZ, Valleta, KF Feronikeli/TNS
Nenosioci: Dudelange, Sheriff, HB/Linfield, TNS/Sutjeska, Sudova

Ovoi je samo za današnje utakmice, za sutra ćemo vidjeti :mrgreen:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 16 jul 2019, 17:18

Bas sam htio da me je iznenadio Nome Kalju losim rezonom u prvoj tekmi, kad vidim upravo vode 0:1..

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 jul 2019, 17:38

Eee koga je Sarajevo moglo izvući :(

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 jul 2019, 18:23

De ba Skendija qarina,evo drugu utakmicu daju gol iz penala.Toliko su dobri da gol iz igre ne mogu dat
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 jul 2019, 18:48

Shkendija-Nomme Kalju 1-2 92 minuta
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 16 jul 2019, 18:50

Majstori ce ispast kako stvari stoje. . .

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 jul 2019, 18:51

Ja kako im ga na foru uvališe u 90stoj minuti :rol: :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2019, 18:53

Jao hahaha, znači Celtic - Nomme Kalju

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 jul 2019, 18:54

Odlicno, jedan od mogucih protivnika u 3. pretkolu EL (i dalje sam siguran da je napravljena greska na Uefinoj stranici i da cemo biti nenosioci)
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2019, 18:55

THEC je napisao/la:Odlicno, jedan od mogucih protivnika u 3. pretkolu EL (i dalje sam siguran da je napravljena greska na Uefinoj stranici i da cemo biti nenosioci)
Pa čekaj šta je onda Nomme u 3. pretkolu, valjda nenosioc

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, Bing [Bot], Lik, Rauber33, relativizam, TefalTava, TylerBurey i 56 gostiju.