FK Rudar Kakanj

bega_afc
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la bega_afc » 11 sep 2011, 23:43

Free_shooteR je napisao/la:
svaka cast...ja sam bjelopoljak mirsad..vlasnik gmk-a ; ok Kakanj...ii FK RUDAR KAKANJ.....jbga..bolje ista ili nista..jel tako :D spartaku....aj sad ne kaki po forumu i ish odavde :)
nemoj zezat,covjek je pola stvari u pravu,sam jos da nam se hoce predstavit,jos bi ga vise cijenio :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 11 sep 2011, 23:45

bega_afc je napisao/la:
Free_shooteR je napisao/la:
svaka cast...ja sam bjelopoljak mirsad..vlasnik gmk-a ; ok Kakanj...ii FK RUDAR KAKANJ.....jbga..bolje ista ili nista..jel tako :D spartaku....aj sad ne kaki po forumu i ish odavde :)
nemoj zezat,covjek je pola stvari u pravu,sam jos da nam se hoce predstavit,jos bi ga vise cijenio :D
upravu je pola stvarii..al ne i za Rudar...

edit:
ii za OK...jer ok kakanj ne pobijedi sto mu puste..nego sto im jednostavno nema ravnih u nasoj drzavii...prejaki su za sve !!!
Zadnja izmjena: Free_shooteR, dana/u 12 sep 2011, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

gusar
Kontakt:

Post Postao/la gusar » 11 sep 2011, 23:45

Spartak je napisao/la:Ulovih ipak vremena

Kako vidis gore ja nisam tvrdio da novac iz Kaknja ide u Čelik. NIsam to nikako rekao vec sam se zacudio kako tako jak privredni grad nema i jak klub jer uz toliku privrednu moć se može napraviti i dobar stadion i kupiti dobri igraci.

Istina je sljedeca, liga je podjeljena medju regionima, tako u toj raspodjeli moci srednja bosna dobila sarajevo, zelju, celik i jos jedan tim koji pripada bosnjacima.
E taj klub ne moze biti kakanj jer bi on poremetio sve na sljedeci nacin....

U prvoj ligi rudar bi dobio one firme koje sam nabrojao i postao je/beno jak (ala seici :D ) i tako bi trajno poremetio ustaljene tokove novca....zbog raspodjele moci jedan bi veci klub morao ispasti u nizi rang inace bi se ostale regije pobunile( sve je to nezakonito al bi se pobunile nekako) i posto sarajevu niko nista ne moze ispao bi celik koji ne bi mogao pratiti finansijski mocnije klubove

zamisli u nasem mafijaskom fudbalskom sistemu sta bi tu sve bilo :o

zbog toga dogovoreno je ovako.....
Vi jos uvijek ne mozete gore ali vasa je odbojka....
Ako se pitas da li je to logicno....
Pa jeste jer isti covjek drzi i rudar i odbojkaski klub i on je imao ponudu il odbojka il nista
Nije lud da uzme nista

Imam cak i neke podatke koje nikako ne smijem otkriti ali ovo sam onako nagrubo upisao

A tribina se ovako radi.....
Neko finnsira tribinu i novac stigne u klub a iz kluba ide izvođacu radova.
Izvodjac radova je gmk a vlasnik je bjelopoljak, on je i vlasnik kluba rudara (prikriveni) kao i vlasnik odbojkaskog kluba te novac ode u gmk ali tribina se ne zavrsi i to se nekoliko puta ponovi dok se novac ne okrene
cisto pranje novca
Sve je to jako fino sto si nam kazao. Pocasceni smo sto imamo procitati ovako pametne postove.
Sigurno 90% sredstava, mozda cak i vise za tribinu dali su Opcina i Kanton, ni marka nije uplacena na racun Rudara, sve je islo direktno izvodjacu radova. Nacelnik i izvodjac su potpisivali ugovore.
Cak i sad, ono sto se radi trenutno na tribini i pomocnom terenu vodi Opcina.

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 11 sep 2011, 23:51

Kako god vi hocete

sva sreca pa ne znam vise od vas :mrgreen:

necu vise pisati u ovoj temi, nekako mi smijesno

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 sep 2011, 23:51

nezz stvarno,nemojte bezze napadat covjeka,ima tu jako puno stvari u kojima je u pravu,samo mi nije jasno kako zna sve ove informacije,al to je vec pitanje za erkula puaroa :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 11 sep 2011, 23:51

Ako nekog zanima sto Masica danas nije bilo u sastavu Rudara, momak je imao svadbu :D al' nije se on ozenio, vec brat mu :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 11 sep 2011, 23:52

L' Imperator je napisao/la:Ako nekog zanima sto Masica danas nije bilo u sastavu Rudara, momak je imao svadbu :D al' nije se on ozenio, vec brat mu :mrgreen:
tobe jarabi :lol: :lol: hahahahaha
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 sep 2011, 23:54

bega_afc je napisao/la:nezz stvarno,nemojte bezze napadat covjeka,ima tu jako puno stvari u kojima je u pravu,samo mi nije jasno kako zna sve ove informacije,al to je vec pitanje za erkula puaroa :D

Što si navalio na bebu/dijete/momka/čovjeka/starca :D .Znam ja,al' neću ti reći nije zanimljivo :mrgreen: .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

gusar
Kontakt:

Post Postao/la gusar » 11 sep 2011, 23:54

Spartak je napisao/la:Kako god vi hocete

sva sreca pa ne znam vise od vas :mrgreen:

necu vise pisati u ovoj temi, nekako mi smijesno
Bas si nas zajeb'o :lol:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 11 sep 2011, 23:55

Eto, bas ce frajer iz Cazina znati ovoliko stvari o Rudaru i Kaknju :D Spartak je iz ZE-DO kantona :lol:
#samoRudar #zauvijek

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 sep 2011, 23:56

neutralan__ je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:nezz stvarno,nemojte bezze napadat covjeka,ima tu jako puno stvari u kojima je u pravu,samo mi nije jasno kako zna sve ove informacije,al to je vec pitanje za erkula puaroa :D

Što si navalio na bebu/dijete/momka/čovjeka/starca :D .Znam ja,al' neću ti reći nije zanimljivo :mrgreen: .
cuj sto si navalio,i ja cijelo vrijeme pisem da kupujemo bodove,jucer pisem da je zavrseno,naidjem na covjeka sa istim misljenjem i na kraju ne znam ko je,samo zbog toga,nista drugo,derpe nisam isto tako,ne znam kako vise da ti objasnim xD

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 11 sep 2011, 23:58

Ljumani_Banovici je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Ako nekog zanima sto Masica danas nije bilo u sastavu Rudara, momak je imao svadbu :D al' nije se on ozenio, vec brat mu :mrgreen:
tobe jarabi :lol: :lol: hahahahaha
nije lud da se zeni :lol:
#samoRudar #zauvijek

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 sep 2011, 07:33

Spartak je napisao/la: Kako vidis gore ja nisam tvrdio da novac iz Kaknja ide u Čelik. NIsam to nikako rekao vec sam se zacudio kako tako jak privredni grad nema i jak klub jer uz toliku privrednu moć se može napraviti i dobar stadion i kupiti dobri igraci.

Koliko ulažeš u njega, toliko i dobiješ... Ne možeš pitat zašto Kakanj nema prvoligaša?! Zašto tako jak Frankfurt nema prvoligaša u Njemačkoj?!
Spartak je napisao/la:Istina je sljedeca, liga je podjeljena medju regionima, tako u toj raspodjeli moci srednja bosna dobila sarajevo, zelju, celik i jos jedan tim koji pripada bosnjacima.
E taj klub ne moze biti kakanj jer bi on poremetio sve na sljedeci nacin....

Kakvi bolan regioni?! Čuj Srednja Bosna... :shock:
Spartak je napisao/la:U prvoj ligi rudar bi dobio one firme koje sam nabrojao i postao je/beno jak (ala seici :D ) i tako bi trajno poremetio ustaljene tokove novca....zbog raspodjele moci jedan bi veci klub morao ispasti u nizi rang inace bi se ostale regije pobunile( sve je to nezakonito al bi se pobunile nekako) i posto sarajevu niko nista ne moze ispao bi celik koji ne bi mogao pratiti finansijski mocnije klubove
Koje raspodjele moći?! Samo lupetaš... Zašto bi neki klub, tj. Čelik morao ispast' iz PL da bi ušao Rudar... Daj molim te, uozbilji se...

Spartak je napisao/la: zbog toga dogovoreno je ovako.....
Vi jos uvijek ne mozete gore ali vasa je odbojka....
Ako se pitas da li je to logicno....
Pa jeste jer isti covjek drzi i rudar i odbojkaski klub i on je imao ponudu il odbojka il nista
Nije lud da uzme nista

Ovo potpuno nebitno, veze s vezom nema...
Spartak je napisao/la: A tribina se ovako radi.....
Neko finnsira tribinu i novac stigne u klub a iz kluba ide izvođacu radova.
Izvodjac radova je gmk a vlasnik je bjelopoljak, on je i vlasnik kluba rudara (prikriveni) kao i vlasnik odbojkaskog kluba te novac ode u gmk ali tribina se ne zavrsi i to se nekoliko puta ponovi dok se novac ne okrene
cisto pranje novca
Čekaj ba čovječe, kakve veze ovo sad ima s kukuruzima?! Kakve veze imaju ti gore navedeni klubovi, Čelik, Željo i Sarajevo sa ovim pranjem novca u Kaknju i to što Rudar nema dobar stadion?!
Čelik Zenica 1945

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 12 sep 2011, 12:33

Nimla ti si zaista inteligentan covjek :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 sep 2011, 13:23

neutralan__ je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi koja vas je dosta približila Premijer ligi.Sada ste apsolutni favorit i teško da vam neko može parirati,baš onako kako sam govorio prije početka sezone.

EDIT:Što se*e ovaj sa radia :roll: .Čuj da ova ekipa Rudara može izboriti i Europu naredne sezone :? .
Evo crveni za Gafurovića.
Inače Gradina je 0:3 pobjedila Krajišnik u gostima , a i vi o:1 Orašje ? oni su igrali 2 kući majstore , trenutno da smo i mi igrali vise kuci imali bi bodova ko i oni .. ;)
Ko spomenu Gradinu da mi bi znati :o .Pa vi sami govorite da ne možete u Premijer ligu,jer nemate finansijskih sredstava,šta se odmah javljaš.
pa nemamo nit ćemo ući u Premieru :D ali ne treba prebrzo govoriti i nerelano , jer imamo isto bodova ko i oni a ti govoris oni imaju sanse sad najblizi premieri :D

ali mi ne idemo sigurno ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 sep 2011, 13:29

Benjo_AFC86 je napisao/la:
pa nemamo nit ćemo ući u Premieru :D ali ne treba prebrzo govoriti i nerelano , jer imamo isto bodova ko i oni a ti govoris oni imaju sanse sad najblizi premieri :D

ali mi ne idemo sigurno ;)
de pogledaj tabelu ponovo???

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 sep 2011, 13:33

Spartak je napisao/la:Nimla ti si zaista inteligentan covjek :lol:
Ako ti tako kažeš... Pričam o Čeliku, a on meni kren'o miješat jabuke i kruške... Samo me zanima to kako Čelik utiče na ulazak Rudara u Premijer ligu, a ne da mi ti pričaš o tome kako je Rudar jak privredni grad, kako nema dobar stadion itd.?!
Čelik Zenica 1945

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 sep 2011, 14:13

1. RUDAR K. 13
2. BRANITELJ 10
3. KRAJINA 10
4. GRADINA 9
5. BUDUĆNOST 9
6. BRATSTVO 7
7. F-SAŠK 7
8. OMLADINAC 7
9. ČAPLJINA 7
10. ORAŠJE 6
11. GORAŽDE 6
12. VITEZ 5
13. JEDINSTVO 5
14. ISKRA 5
15. KRAJIŠNIK 4
16. UNIS 3
#samoRudar #zauvijek

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 12 sep 2011, 15:48

L' Imperator je napisao/la:1. RUDAR K. 13
2. BRANITELJ 10
3. KRAJINA 10
4. GRADINA 9
5. BUDUĆNOST 9
6. BRATSTVO 7
7. F-SAŠK 7
8. OMLADINAC 7
9. ČAPLJINA 7
10. ORAŠJE 6
11. GORAŽDE 6
12. VITEZ 5
13. JEDINSTVO 5
14. ISKRA 5
15. KRAJIŠNIK 4
16. UNIS 3
Jos napomenut da sad Branitelj ide na stranu,dok Rudar igra kod kuce i sigurno osvaja bodove.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 12 sep 2011, 15:49

Zeka je napisao/la: Jos napomenut da sad Branitelj ide na stranu,dok Rudar igra kod kuce i sigurno osvaja bodove.
Dobro dosao na forum ;)
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.