Spartak je napisao/la:
Kako vidis gore ja nisam tvrdio da novac iz Kaknja ide u Čelik. NIsam to nikako rekao vec sam se zacudio kako tako jak privredni grad nema i jak klub jer uz toliku privrednu moć se može napraviti i dobar stadion i kupiti dobri igraci.
Koliko ulažeš u njega, toliko i dobiješ... Ne možeš pitat zašto Kakanj nema prvoligaša?! Zašto tako jak Frankfurt nema prvoligaša u Njemačkoj?!
Spartak je napisao/la:Istina je sljedeca, liga je podjeljena medju regionima, tako u toj raspodjeli moci srednja bosna dobila sarajevo, zelju, celik i jos jedan tim koji pripada bosnjacima.
E taj klub ne moze biti kakanj jer bi on poremetio sve na sljedeci nacin....
Kakvi bolan regioni?! Čuj Srednja Bosna...
Spartak je napisao/la:U prvoj ligi rudar bi dobio one firme koje sam nabrojao i postao je/beno jak (ala seici

) i tako bi trajno poremetio ustaljene tokove novca....zbog raspodjele moci jedan bi veci klub morao ispasti u nizi rang inace bi se ostale regije pobunile( sve je to nezakonito al bi se pobunile nekako) i posto sarajevu niko nista ne moze ispao bi celik koji ne bi mogao pratiti finansijski mocnije klubove
Koje raspodjele moći?! Samo lupetaš... Zašto bi neki klub, tj. Čelik morao ispast' iz PL da bi ušao Rudar... Daj molim te, uozbilji se...
Spartak je napisao/la:
zbog toga dogovoreno je ovako.....
Vi jos uvijek ne mozete gore ali vasa je odbojka....
Ako se pitas da li je to logicno....
Pa jeste jer isti covjek drzi i rudar i odbojkaski klub i on je imao ponudu il odbojka il nista
Nije lud da uzme nista
Ovo potpuno nebitno, veze s vezom nema...
Spartak je napisao/la:
A tribina se ovako radi.....
Neko finnsira tribinu i novac stigne u klub a iz kluba ide izvođacu radova.
Izvodjac radova je gmk a vlasnik je bjelopoljak, on je i vlasnik kluba rudara (prikriveni) kao i vlasnik odbojkaskog kluba te novac ode u gmk ali tribina se ne zavrsi i to se nekoliko puta ponovi dok se novac ne okrene
cisto pranje novca
Čekaj ba čovječe, kakve veze ovo sad ima s kukuruzima?! Kakve veze imaju ti gore navedeni klubovi, Čelik, Željo i Sarajevo sa ovim pranjem novca u Kaknju i to što Rudar nema dobar stadion?!