Jedno pitanje: odakle je Amar iz BiH porijeklom? Vidim na prvoj stranici pise Sindelfingen Njemacka .. zna li neko odakle vuce porijeklo? Hvala!
Amar Rahmanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
JerryLouis
- Kontakt:
Re: Amar Rahmanović
Jedno pitanje: odakle je Amar iz BiH porijeklom? Vidim na prvoj stranici pise Sindelfingen Njemacka .. zna li neko odakle vuce porijeklo? Hvala!
Tuzla porijeklo. Odrastao na Bulevaru.JerryLouis je napisao/la: ↑14 okt 2023, 20:19Drago mi je sto sam sinoc u drustvu rekao da ce on biti MOTM. Izuzetno mi je drag, malo sto je Pitar a malo sto je igrac s moodima. Vec ste mnogi od vas opisali kakav je tip igraca i da nam je takav trebao.Sto neki kazu svaka cast i Savi sto je prepoznao gdje skripi pa ga je odma gurnuo u prvih 11.
Jedno pitanje: odakle je Amar iz BiH porijeklom? Vidim na prvoj stranici pise Sindelfingen Njemacka .. zna li neko odakle vuce porijeklo? Hvala!![]()
![]()
Inace, slazem se sa postom. Fali nam igraca sa mudima, a ne mlakonja.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Hajradinovic bi mogao igrati iza rahmanovica, umjesto pjanica nprizdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:01Može Hajradinović kao zamjena Rahmanoviću, ili eto, nek bude i obrnuto, mada mislim da je Rahmanović kompletniji igrač. Ali skupa mislim da nema nikakve šanse da igraju.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa on je u toj ulozi lošiji od Hadžiahmetovića duplo, a Hadžiahmetović još uvijek nije pokazao da može adekvatno mijenjati Pjanića i nikad ni neće moći, mada eto, neki dubinski playevi buknu tek u poznim godinama pa možda nešto i bude od njega.
-
Sindikat12
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ovo je presudna činjenica...Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑24 mar 2024, 12:05Mislim da je ovo dobar vezni igrač sa zavidnim fudbalskim umijećem. Pravi fakin na terenu i momak koji dolazi redovno na džumu. Mislim da zaslužuje veću priliku u reprezentaciji
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Beli98, boki86, bosnas_, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, darker10, DeeWa, denza, DjaniTarik, dzemil, Giuseppe1, Goalgetter, Google Adsense [Bot], haklamas, Hazre, Iceplayer, invincible1921, James1987, Jegres, jestamaji, Jet2Holiday, JimmyPage, Kaunas, L_blancos, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, Lynx, mercurial, miguelramos, N3R3D, Pensioner26, Pirke, Proximic, ronaldo99, SanaBosna, Shategabri, Sheyi, teamnorth1989, TefalTava, TETRAPAK, travuljasSs, Truba1905burazeru, tuzlanskinacin, Vaya, xinxee, Yucca, Zglavkar, Zigazaga i 428 gostiju.