Jedno pitanje: odakle je Amar iz BiH porijeklom? Vidim na prvoj stranici pise Sindelfingen Njemacka .. zna li neko odakle vuce porijeklo? Hvala!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Tuzla porijeklo. Odrastao na Bulevaru.JerryLouis je napisao/la: ↑14 okt 2023, 20:19Drago mi je sto sam sinoc u drustvu rekao da ce on biti MOTM. Izuzetno mi je drag, malo sto je Pitar a malo sto je igrac s moodima. Vec ste mnogi od vas opisali kakav je tip igraca i da nam je takav trebao.Sto neki kazu svaka cast i Savi sto je prepoznao gdje skripi pa ga je odma gurnuo u prvih 11.
Jedno pitanje: odakle je Amar iz BiH porijeklom? Vidim na prvoj stranici pise Sindelfingen Njemacka .. zna li neko odakle vuce porijeklo? Hvala!![]()
![]()
Hajradinovic bi mogao igrati iza rahmanovica, umjesto pjanica nprizdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 okt 2023, 23:01Može Hajradinović kao zamjena Rahmanoviću, ili eto, nek bude i obrnuto, mada mislim da je Rahmanović kompletniji igrač. Ali skupa mislim da nema nikakve šanse da igraju.
Ovo je presudna činjenica...Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑24 mar 2024, 12:05Mislim da je ovo dobar vezni igrač sa zavidnim fudbalskim umijećem. Pravi fakin na terenu i momak koji dolazi redovno na džumu. Mislim da zaslužuje veću priliku u reprezentaciji