FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 29 avg 2020, 20:44

Mbapea možeš dovesti i odmah....niko Barseloni ne može zabraniti da pošalje Naseru ponudu Messi plus lova (11 godina je mladji) da dodje odmah i da Naser pristane. Mbape dobije Messijevu platu i mirna Bosna....ali pitaju se i Mbape i Messi a ne samo klubovi. Ja bi rekao da mnogi misle da su igrači roba u samoposluzi ;)

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 29 avg 2020, 20:45

Pa bas zbog toga sto se pitaju klubovi (u ovom slucaju Barca) i treba da se izgura do kraja ovo sa Messijem i da se ne popusta ni milimetar njemu nit Citiju.
@igrajlopte 🐦

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2020, 20:48

ReX je napisao/la:
29 avg 2020, 20:45
Pa bas zbog toga sto se pitaju klubovi (u ovom slucaju Barca) i treba da se izgura do kraja ovo sa Messijem i da se ne popusta ni milimetar njemu nit Citiju.
De pročitaj ti to još jednom....čini mi se da si nešto propustio ;)

Sutra Velež može da se javi i da ponudi ćori 700 miliona....ali hebiga neće Messi u Velež :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 avg 2020, 20:56

parangal je napisao/la:
29 avg 2020, 20:44
Mbapea možeš dovesti i odmah....niko Barseloni ne može zabraniti da pošalje Naseru ponudu Messi plus lova (11 godina je mladji) da dodje odmah i da Naser pristane. Mbape dobije Messijevu platu i mirna Bosna....ali pitaju se i Mbape i Messi a ne samo klubovi. Ja bi rekao da mnogi misle da su igrači roba u samoposluzi ;)
Pristao bi Naser, ali ne bi Messi
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 29 avg 2020, 21:03

parangal je napisao/la:
29 avg 2020, 20:48
ReX je napisao/la:
29 avg 2020, 20:45
De pročitaj ti to još jednom....čini mi se da si nešto propustio ;)

Sutra Velež može da se javi i da ponudi ćori 700 miliona....ali hebiga neće Messi u Velež :mrgreen:
Jest pa da im FFP sleti u Vrapcice. Nisu ludi :mrgreen:
@igrajlopte 🐦

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2020, 21:04

leorey je napisao/la:
29 avg 2020, 20:56
parangal je napisao/la:
29 avg 2020, 20:44
Pristao bi Naser, ali ne bi Messi
Pa ja o tome i pričam...Mbape dobija 50 milki po sezoni i boli ga paja, Naser gubi Mbapea koga svakako najverovatnije planira utopiti narednog leta a dobija jednog Messija markentinškog giganta + lovu da zanemarimo kvalitet igrača jer mu Mbape ni do qurca nije a nikad i neće biti verovartno, ko zna, mlad je, znači i njega boli paja....ALI neće Messi, jer ga svrbe jaja za neke planove ćore i šeika :mrgreen: :urnebes:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 avg 2020, 21:06

Donny van de Beek, who was one of Ronald Koeman's objectives, is close to signing for Manchester United. Barça are now considering Georginio Wijnaldum as a priority signing. [@orioldomenech]
Kako cemo da isfinansiramo jos neku titulu za Liverpool. Trebaju fino odvojit barem jednu tribinu i nazvati je FC Barcelona. Da ne spominjem da smo zaustavili Fergieja da se izjednaci po broju titula u LP. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 avg 2020, 21:21

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 29 avg 2020, 22:02

Nikad nećemo naći igrača kao što je Mesi. Nadamo se da hoćemo, ali ne verujem. Dakle, Buskets i svi u toj centralnoj liniji moraju biti promenjeni.
slika

Ovako je govorio prošle godine....a onda je nešto pojeo :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2020, 22:50

messija treba izbrisati iz klupske istorije, kao sto je galata napravila sa hakanom sukurom

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 avg 2020, 22:52

Znaci pajdas Suarez se isto nece pojavit na treningu sutra

Izvini Romario, ne zasluzujemo te!
27.10.2020

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 avg 2020, 22:53

Sada nesto hladnije glave mu zelim odlazak u City i uzimanje klempe i jos jednog Balona. Messi je Barcelona i to nista ne moze promijeniti samo zelim fin rastanak.
Don't hate what you don't understand.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 avg 2020, 23:01

I ja mu zelim sve najbolje, ne sumnjam da ce prekucat Eng ligu ako ode, ali isto tako do kraja karijere mu zelim da mu maznemo tripletu pred nosom!
27.10.2020

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2020, 23:03

Kakav Mbappe kakvi bakrači, klub u teškoj dubiozi po pitanju finansija a ovi sanjaju neke mega zvijezde kao da igraju FM.Ono što je izvjesno Messi odlazi 90% bez odštete a pokušavaju se riješiti Griezmanna,Coutinha i njihovi astronomski plata na ovoj dodati i Suareza.

Gledam Koeman počeo okupljati holandsku koloniju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 avg 2020, 23:04

Ponovno “TV 3”! Ovoga puta, ovaj medij tvrdi da je Bartomeu poručio Jorgeu Messi da je Barcelona zatvorila vrata i da Lionela neće pustiti da ode iz kluba!
Kazne su sljedeće (prema navodima “Cadene SER”):

• Ako Leo ne dođe na sutrašnji PCR test, dobit će upozorenje!

• Ako Messi u periodu od 2 do 10 dana ne dođe ni na jedan trening, njegova plata će biti smanjena 7%.

• Ako se Argentinčev bojkot produži na više od 10 dana, plata će biti smanjena za 25%.

• Ako se Messi u jednom trenutku ipak odluči pojaviti se, klub ima pravo zabraniti mu dolazak u klupski kompleks.

Podsjećanja radi, Messi sedmično od FC Barcelone dobije čak 1,36 milijuna €!
:facepalm: :oops:
Je li moralo doci do ovog, jbm li ti Barto pleme bezobrazno, bolesno, nenormalno :puke:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 avg 2020, 23:11

let3 je napisao/la:
29 avg 2020, 23:04
Ponovno “TV 3”! Ovoga puta, ovaj medij tvrdi da je Bartomeu poručio Jorgeu Messi da je Barcelona zatvorila vrata i da Lionela neće pustiti da ode iz kluba!
Kazne su sljedeće (prema navodima “Cadene SER”):

• Ako Leo ne dođe na sutrašnji PCR test, dobit će upozorenje!

• Ako Messi u periodu od 2 do 10 dana ne dođe ni na jedan trening, njegova plata će biti smanjena 7%.

• Ako se Argentinčev bojkot produži na više od 10 dana, plata će biti smanjena za 25%.

• Ako se Messi u jednom trenutku ipak odluči pojaviti se, klub ima pravo zabraniti mu dolazak u klupski kompleks.

Podsjećanja radi, Messi sedmično od FC Barcelone dobije čak 1,36 milijuna €!
:facepalm: :oops:
Je li moralo doci do ovog, jbm li ti Barto pleme bezobrazno, bolesno, nenormalno :puke:
Bi li ti u svojoj firmi pustio najboljeg radnika ikad da ode dzaba a imas pravo da trazis puni iznos, tj koliko zelis?

Razocaran sam u nogomet ovih zadnjih par dana.

Svi znaju sta ja mislim ovdje o Messiju, hvalio sam ga mozda i najvise zadnjih godina, ali nikad u zivotu ga pustit besplatno ako ima ugovor!

Najbolji igrac svih vremena, za nasih zivota se nece takav vise rodit, ali PRELOS kapiten, mozda najgori kojeg smo ikad imali. Nakon 8 komada ni rijeci i suti ko pick.ica 15 dana. Na ovaj nacin zavalit klub i trazit dzaba da ode.

Covjek ima najbolju platu svih vremena, ej covjece 1.36 miliona sedmicno, kakva bolest i onda da se ne pojavi na treningu. Nego sta nego odbit od plate.

Messi je najveci igrac ikada ovog kluba, ali NIJE veci od kluba.

Hajmo realno, sta bi vi uradili da ste predsjednik i da ti covjek koji ima platu 100M eura trazi da ode besplatno i pri tome zna da se onda ne mozes nikako pojacat?
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 avg 2020, 23:20

leorey je napisao/la:
29 avg 2020, 23:11

Bi li ti u svojoj firmi pustio najboljeg radnika ikad da ode dzaba a imas pravo da trazis puni iznos, tj koliko zelis?

Svi znaju sta ja mislim ovdje o Messiju, hvalio sam ga mozda i najvise zadnjih godina, ali nikad u zivotu ga pustit besplatno ako ima ugovor!

Najbolji igrac svih vremena, za nasih zivota se nece takav vise rodit, ali PRELOS kapiten, mozda najgori kojeg smo ikad imali. Nakon 8 komada ni rijeci i suti ko pick.ica 15 dana. Na ovaj nacin zavalit klub i trazit dzaba da ode.

Covjek ima najbolju platu svih vremena, ej covjece 1.36 miliona sedmicno, kakva bolest i onda da se ne pojavi na treningu. Nego sta nego odbit od plate.

Hajmo realno, sta bi vi uradili da ste predsjednik i da ti covjek koji ima platu 100M eura trazi da ode besplatno i pri tome zna da se onda ne mozes nikako pojacat?
Znam ja da niko nije veci od Barce pa ni Messi, al nemoj meni te price. ;) pusti te folove drota i slicnih likova.
Jel ti stvarno misliš da Messi ovo radi iz hira i nekog kurchenja ? sad u 33 godini mu nadošlo da zayebava sve redom :damn:

Pa ovo nije Barcelona, ovo je prćija Bartomeua i njegove lopovske družine, klub je postao njihov taoc, njihov zarobljenik, džukela i njegova družina nece da ostupe jer morali iz svog džepa plačati dugove koje su nabili.

Pogledaj cirkusa šta rade. Neviđeno blamiranje kluba, i to su u otvorenom ratu sa najvecim igracem svih vremna, sa Messijem :oops: :oops: to nije normalno da ga yebeš.
Citav klub je zablokirao i nece se pomaći dok se ovo sranje sa Messijem ne odblokira, pa kako god (otišao ili ostao)...pa sramota je ovo neviđena, šta se radi :oops: cirkus od kluba su napravili....vidiš da niko i ne pominje neke transfere, nema dolazaka, nema odlazaka, sve stalo, sve zablokiralo zbog majmuna Barte i njegovih gluposti.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 avg 2020, 23:22

let3 je napisao/la:
29 avg 2020, 23:20
leorey je napisao/la:

Znam ja da niko nije veci od Barce pa ni Messi, al nemoj meni te price. ;) pusti te folove drota i slicnih likova.
Jel ti stvarno misliš da Messi ovo radi iz hira i nekog kurchenja ? sad u 33 godini mu nadošlo da zayebava sve redom :damn:

Pa ovo nije Barcelona, ovo je prćija Bartomeua i njegove lopovske družine, klub je postao njihov taoc, njihov zarobljenik, džukela i njegova družina nece da ostupe jer morali iz svog džepa plačati dugove koje su nabili.

Pogledaj cirkua šta rade. Neviđeno blamiranje kluba, i to su u otvorenom ratu sa najvecim igracem svih vremna. sa Messijem :oops: :oops: to nije normalno da ga yebeš.
Citav klub je zablokirao i nece se pomaći dok se ovo sranje sa Messijem ne odblokira, pa kako god (otišao ili ostao)...pa sramota je ovo neviđena, šta se radi :oops: cirkus od kluba su napravili....vidiš da niko i ne pominje neke transfere, nema dolazaka, nema odlazaka, sve stalo, sve zablokiralo zbog majmuna Barte i njegovih gluposti.
Apsolutno sve istina, jasno ko dan

Medjutim, opet se moras pojavit na treningu. Duznost i obaveza. Klub mu daje pare, nije Bartomeu iz svog dzepa. Probaj se ti ne pojavit na poslu. :mrgreen:
27.10.2020

Zonked
Kontakt:

Post Postao/la Zonked » 29 avg 2020, 23:25

leorey je napisao/la:
ali PRELOS kapiten, mozda najgori kojeg smo ikad imali. Nakon 8 komada ni rijeci i suti ko pick.ica 15 dana. Na ovaj nacin zavalit klub i trazit dzaba da ode.
Ma pusti to dobar je on pitaj @Rajaza i @let3 ako mi ne vjerujes :kafa: nije "galamdzija" ali je tihi lider

whoscored

sofascore
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 avg 2020, 23:27

Napaceni drot 100X ponavlja jednu te istu pricu :crazy: nevjerovatno.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.