Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Seyo_TM
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Seyo_TM » 25 sep 2009, 09:13

Mi nismo protiv :P
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 sep 2009, 09:31

....
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 25 sep 2009, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 sep 2009, 10:24

Kakav god ishod utakmice na Koševu bio svi imamo pravo sumnjati, koji je pravi razlog otkazivanja prenos mi navijači i Sarajeva i Čelika nikad nećemo saznati. Tuga

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 25 sep 2009, 11:00

Razlog je inat uprave zajedno sa calom prema BHT-u,i "glad" za parama.Inat zato sto nisu htjeli da prenose evropske utakmice sa Koševa a htjeli bi premijer ligu,plus sto se malo ili nimalo para ne dobije za prijenos skontali su da ce vise uzeti na kartama.Prica o kupovini sudije na domacem terenu protiv posljednje ekipe na tabeli je smijesna.

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 25 sep 2009, 11:43

odsutraopetultra je napisao/la:Razlog je inat uprave zajedno sa calom prema BHT-u,i "glad" za parama.Inat zato sto nisu htjeli da prenose evropske utakmice sa Koševa a htjeli bi premijer ligu,plus sto se malo ili nimalo para ne dobije za prijenos skontali su da ce vise uzeti na kartama.Prica o kupovini sudije na domacem terenu protiv posljednje ekipe na tabeli je smijesna.
Stvarno tako misliš.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 sep 2009, 11:57

mislim da nekim "ljudima" treba crtati da BHT ne dogovara prenose domacih utakmica nego euromedia...

mozda ako jos jednom napisem skontaju...ne dogovara BHt nego euromedia...ponavljajte e-uuu-rooo-meee-diii-aaaaa... danas smo naucili novu rijec...euromedia

:mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 sep 2009, 13:23

Seyo_TM je napisao/la:mislim da nekim "ljudima" treba crtati da BHT ne dogovara prenose domacih utakmica nego euromedia...

mozda ako jos jednom napisem skontaju...ne dogovara BHt nego euromedia...ponavljajte e-uuu-rooo-meee-diii-aaaaa... danas smo naucili novu rijec...euromedia

:mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 25 sep 2009, 14:03

od-do je napisao/la:
Terza je napisao/la:Samo mi nesto nije jasno u vezi Sarajeva,Kako se mogla prenosit utakmica Sarajevo Sloboda na kosevu u 1 kolu,a sad nemoze Sarajevo Celik...izgleda da tad nije bilo kamera na ATLETSKOJ STAZI. :shock: :shock: :shock:
pa oni jedva travnik dobili bez tv prenosa pa kako ce dobit celik sa tv prenosom
Vi cete ispasti iz lige svakako,a sutra vam je zagarantovana 5-tica,sa prenosom ili bez njega....
Zadnja izmjena: ultra@rajvosa, dana/u 25 sep 2009, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 25 sep 2009, 14:04

da se razumijemo na pocetku odmah, prema svemu utakmica borac zeljeznicar je derbi kola a vjerovatno i jedan od derbija prvenstva, i ona i jeste trerbala da se prenosi.

Medjutim, ne mogu da vjerujem da je sarajevo tako otvoreno islo protiv prenosa, pa bem mu misa niko nije glup da ne zna sta znaci kad odbijas prenos

zato mislim da je borac dokazao da ne racuna na domacinska sudjenja, nego na dobru igru , jos jedan dobar pozez uprave borca

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 sep 2009, 14:43

Ovo je treci prenos iz Banjaluke od cetiri utakmice koje smo odigrali ove jeseni (Siroki,Zrinjski i sad Zeljeznicar)...Bravo za upravu,i treba da pobjedjujemo ili gubimo na zelenom polju a ne da nam sudije pomazu kuci a kradu na gostovanjima....
Naravno da bih volio da bude i neki reciprocitet,da pogledam Borca i sa nekog gostovanja na tv-u,dosad jos nijednom nije bio u ovoj sezoni.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 sep 2009, 14:51

Schlager je napisao/la:Ovo je treci prenos iz Banjaluke od cetiri utakmice koje smo odigrali ove jeseni (Siroki,Zrinjski i sad Zeljeznicar)...Bravo za upravu,i treba da pobjedjujemo ili gubimo na zelenom polju a ne da nam sudije pomazu kuci a kradu na gostovanjima....
Naravno da bih volio da bude i neki reciprocitet,da pogledam Borca i sa nekog gostovanja na tv-u,dosad jos nijednom nije bio u ovoj sezoni.
ja bi volio da borac,siroki i zrinski idu u evropu zato sto su jedine regularne ekipe koje ne kupuju utakmice kosto to rade pojedine ekipe u premijer ligi

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 25 sep 2009, 14:59

Široki ne kupuje, hahahahaha. A ova gostujuća pobjeda u Modriči hahahahaha. Sklanjaju se ljudi da daju gol. Jeli neko gledao pregled sa te utakmice, cirkus. Pozdrav

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 25 sep 2009, 15:05

Nemojte da lupate, kad bi sudenje svugdje bilo kao na Kosevu ova liga bi krenula na bolje.
@Seyo_TM : Ne prenosi Euromedia utakmice, vec BHT.Procitaj sad opet post @odsutraopetultra i skontaces. ;)
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 25 sep 2009, 15:10

FCS je napisao/la:Široki ne kupuje, hahahahaha. A ova gostujuća pobjeda u Modriči hahahahaha. Sklanjaju se ljudi da daju gol. Jeli neko gledao pregled sa te utakmice, cirkus. Pozdrav
Evo ja sam slučajno pogledao pregled, pa i te utakmice. Široki je trebao dati još 3 gola. Naravno da nije pošteno ako neko izgubi u Modriči 3:0, a onda Široki, Borac ili Velež možda dobiju u Modriči, nije fer. Borac, Velež, Široki, pa i Željo su daleko, daleko ispred bilo koje ekipe u PL.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 sep 2009, 15:11

FCS je napisao/la:Široki ne kupuje, hahahahaha. A ova gostujuća pobjeda u Modriči hahahahaha. Sklanjaju se ljudi da daju gol. Jeli neko gledao pregled sa te utakmice, cirkus. Pozdrav
i ti se razumijes u fudbal majko moja pa de razlog zbog cega bi modrica prodala utakmicu kad bi sa tom pobjedom se borila za titulu ti si stvarno smijesan lik,a siroki nema potrebe da kupuje tekme zato sto je naj bolja ekipa u premijer ligi uvijek bila i uvijek ce bit

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 25 sep 2009, 15:13

Butmiran je napisao/la:Nemojte da lupate, kad bi sudenje svugdje bilo kao na Kosevu ova liga bi krenula na bolje.
Jes jes ... Svugdje se krade osim na Kosevu. Na Grbavici kad Zeljo ne moze da da go regularno, odmah sudija svira penal .. Ili ne svira .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 sep 2009, 15:18

Butmiran je napisao/la:Nemojte da lupate, kad bi sudenje svugdje bilo kao na Kosevu ova liga bi krenula na bolje.
@Seyo_TM : Ne prenosi Euromedia utakmice, vec BHT.Procitaj sad opet post @odsutraopetultra i skontaces. ;)
hehehheehh ja samo cekam da jos zabranite i da publika dolazi na stadion onda bi tek bili naj regularnija ekipa u premijer ligi

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 25 sep 2009, 23:02

styles je napisao/la:
Evo ja sam slučajno pogledao pregled, pa i te utakmice. Široki je trebao dati još 3 gola. Naravno da nije pošteno ako neko izgubi u Modriči 3:0, a onda Široki, Borac ili Velež možda dobiju u Modriči, nije fer. Borac, Velež, Široki, pa i Željo su daleko, daleko ispred bilo koje ekipe u PL.
Kad ti tvoji nabrojani ,cast Sirokom,naprave ono sto je napravilo FK Sarajevo u evropi ove godine onda se javi,te klubove sto si nabrojao svake godine il se neki bore za opstanak,neki su ispadali iz ove sugave lige ,zamisli tek kakvi su bili a Zeljo tabori u sredini ima 5 godina,malo zivnuli ove godine i odmah su DALEKO DALEKO ispred drugih ,ne budi smijesan! 8-)
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 sep 2009, 23:15

antipolitikaa je napisao/la:
styles je napisao/la:
Kad ti tvoji nabrojani ,cast Sirokom,naprave ono sto je napravilo FK Sarajevo u evropi ove godine onda se javi,te klubove sto si nabrojao svake godine il se neki bore za opstanak,neki su ispadali iz ove sugave lige ,zamisli tek kakvi su bili a Zeljo tabori u sredini ima 5 godina,malo zivnuli ove godine i odmah su DALEKO DALEKO ispred drugih ,ne budi smijesan! 8-)
Željo je bio burazeru.Sječaš li se Škotskog Hartsa.Željo je sa njima igrao u istoj fazi kupa uefa u kojoj je sada Sarajevo protiv Cluja.a to je 1 kolo prije grupne faze.dakle mi smo prije par godina bili gdje ste vi sada
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 25 sep 2009, 23:22

TMovac je napisao/la: Željo je bio burazeru.Sječaš li se Škotskog Hartsa.Željo je sa njima igrao u istoj fazi kupa uefa u kojoj je sada Sarajevo protiv Cluja.a to je 1 kolo prije grupne faze.dakle mi smo prije par godina bili gdje ste vi sada
Neda mi se sad guglat nesto, al sam ubijedjen da je Zeljeznicar do te tekme sa Heartsom odigrao samo jedno pretkolo, isto ko i Sarajevo i Siroki godinu prije. Onda tad uopste nije bilo grupne faze, tako da tadasnje prvo kolo Kupa UEFA i 1. kolo ove godine nisu isto

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, MikiPirs, Vorovus i 27 gostiju.