Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Mi nismo protiv 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
....
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 25 sep 2009, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo
Kakav god ishod utakmice na Koševu bio svi imamo pravo sumnjati, koji je pravi razlog otkazivanja prenos mi navijači i Sarajeva i Čelika nikad nećemo saznati. Tuga
-
- Kontakt:
Razlog je inat uprave zajedno sa calom prema BHT-u,i "glad" za parama.Inat zato sto nisu htjeli da prenose evropske utakmice sa Koševa a htjeli bi premijer ligu,plus sto se malo ili nimalo para ne dobije za prijenos skontali su da ce vise uzeti na kartama.Prica o kupovini sudije na domacem terenu protiv posljednje ekipe na tabeli je smijesna.
Stvarno tako misliš.odsutraopetultra je napisao/la:Razlog je inat uprave zajedno sa calom prema BHT-u,i "glad" za parama.Inat zato sto nisu htjeli da prenose evropske utakmice sa Koševa a htjeli bi premijer ligu,plus sto se malo ili nimalo para ne dobije za prijenos skontali su da ce vise uzeti na kartama.Prica o kupovini sudije na domacem terenu protiv posljednje ekipe na tabeli je smijesna.
mislim da nekim "ljudima" treba crtati da BHT ne dogovara prenose domacih utakmica nego euromedia...
mozda ako jos jednom napisem skontaju...ne dogovara BHt nego euromedia...ponavljajte e-uuu-rooo-meee-diii-aaaaa... danas smo naucili novu rijec...euromedia

mozda ako jos jednom napisem skontaju...ne dogovara BHt nego euromedia...ponavljajte e-uuu-rooo-meee-diii-aaaaa... danas smo naucili novu rijec...euromedia

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Seyo_TM je napisao/la:mislim da nekim "ljudima" treba crtati da BHT ne dogovara prenose domacih utakmica nego euromedia...

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Vi cete ispasti iz lige svakako,a sutra vam je zagarantovana 5-tica,sa prenosom ili bez njega....od-do je napisao/la:pa oni jedva travnik dobili bez tv prenosa pa kako ce dobit celik sa tv prenosomTerza je napisao/la:Samo mi nesto nije jasno u vezi Sarajeva,Kako se mogla prenosit utakmica Sarajevo Sloboda na kosevu u 1 kolu,a sad nemoze Sarajevo Celik...izgleda da tad nije bilo kamera na ATLETSKOJ STAZI.![]()
![]()
Zadnja izmjena: ultra@rajvosa, dana/u 25 sep 2009, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
da se razumijemo na pocetku odmah, prema svemu utakmica borac zeljeznicar je derbi kola a vjerovatno i jedan od derbija prvenstva, i ona i jeste trerbala da se prenosi.
Medjutim, ne mogu da vjerujem da je sarajevo tako otvoreno islo protiv prenosa, pa bem mu misa niko nije glup da ne zna sta znaci kad odbijas prenos
zato mislim da je borac dokazao da ne racuna na domacinska sudjenja, nego na dobru igru , jos jedan dobar pozez uprave borca
Medjutim, ne mogu da vjerujem da je sarajevo tako otvoreno islo protiv prenosa, pa bem mu misa niko nije glup da ne zna sta znaci kad odbijas prenos
zato mislim da je borac dokazao da ne racuna na domacinska sudjenja, nego na dobru igru , jos jedan dobar pozez uprave borca
Ovo je treci prenos iz Banjaluke od cetiri utakmice koje smo odigrali ove jeseni (Siroki,Zrinjski i sad Zeljeznicar)...Bravo za upravu,i treba da pobjedjujemo ili gubimo na zelenom polju a ne da nam sudije pomazu kuci a kradu na gostovanjima....
Naravno da bih volio da bude i neki reciprocitet,da pogledam Borca i sa nekog gostovanja na tv-u,dosad jos nijednom nije bio u ovoj sezoni.
Naravno da bih volio da bude i neki reciprocitet,da pogledam Borca i sa nekog gostovanja na tv-u,dosad jos nijednom nije bio u ovoj sezoni.
- smijesni_ste
- Kontakt:
ja bi volio da borac,siroki i zrinski idu u evropu zato sto su jedine regularne ekipe koje ne kupuju utakmice kosto to rade pojedine ekipe u premijer ligiSchlager je napisao/la:Ovo je treci prenos iz Banjaluke od cetiri utakmice koje smo odigrali ove jeseni (Siroki,Zrinjski i sad Zeljeznicar)...Bravo za upravu,i treba da pobjedjujemo ili gubimo na zelenom polju a ne da nam sudije pomazu kuci a kradu na gostovanjima....
Široki ne kupuje, hahahahaha. A ova gostujuća pobjeda u Modriči hahahahaha. Sklanjaju se ljudi da daju gol. Jeli neko gledao pregled sa te utakmice, cirkus. Pozdrav
Nemojte da lupate, kad bi sudenje svugdje bilo kao na Kosevu ova liga bi krenula na bolje.
@Seyo_TM : Ne prenosi Euromedia utakmice, vec BHT.Procitaj sad opet post @odsutraopetultra i skontaces.
@Seyo_TM : Ne prenosi Euromedia utakmice, vec BHT.Procitaj sad opet post @odsutraopetultra i skontaces.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Evo ja sam slučajno pogledao pregled, pa i te utakmice. Široki je trebao dati još 3 gola. Naravno da nije pošteno ako neko izgubi u Modriči 3:0, a onda Široki, Borac ili Velež možda dobiju u Modriči, nije fer. Borac, Velež, Široki, pa i Željo su daleko, daleko ispred bilo koje ekipe u PL.FCS je napisao/la:Široki ne kupuje, hahahahaha. A ova gostujuća pobjeda u Modriči hahahahaha. Sklanjaju se ljudi da daju gol. Jeli neko gledao pregled sa te utakmice, cirkus. Pozdrav
- smijesni_ste
- Kontakt:
i ti se razumijes u fudbal majko moja pa de razlog zbog cega bi modrica prodala utakmicu kad bi sa tom pobjedom se borila za titulu ti si stvarno smijesan lik,a siroki nema potrebe da kupuje tekme zato sto je naj bolja ekipa u premijer ligi uvijek bila i uvijek ce bitFCS je napisao/la:Široki ne kupuje, hahahahaha. A ova gostujuća pobjeda u Modriči hahahahaha. Sklanjaju se ljudi da daju gol. Jeli neko gledao pregled sa te utakmice, cirkus. Pozdrav
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jes jes ... Svugdje se krade osim na Kosevu. Na Grbavici kad Zeljo ne moze da da go regularno, odmah sudija svira penal .. Ili ne svira ..Butmiran je napisao/la:Nemojte da lupate, kad bi sudenje svugdje bilo kao na Kosevu ova liga bi krenula na bolje.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- smijesni_ste
- Kontakt:
hehehheehh ja samo cekam da jos zabranite i da publika dolazi na stadion onda bi tek bili naj regularnija ekipa u premijer ligiButmiran je napisao/la:Nemojte da lupate, kad bi sudenje svugdje bilo kao na Kosevu ova liga bi krenula na bolje.
- antipolitikaa
- Kontakt:
Kad ti tvoji nabrojani ,cast Sirokom,naprave ono sto je napravilo FK Sarajevo u evropi ove godine onda se javi,te klubove sto si nabrojao svake godine il se neki bore za opstanak,neki su ispadali iz ove sugave lige ,zamisli tek kakvi su bili a Zeljo tabori u sredini ima 5 godina,malo zivnuli ove godine i odmah su DALEKO DALEKO ispred drugih ,ne budi smijesan!styles je napisao/la:Evo ja sam slučajno pogledao pregled, pa i te utakmice. Široki je trebao dati još 3 gola. Naravno da nije pošteno ako neko izgubi u Modriči 3:0, a onda Široki, Borac ili Velež možda dobiju u Modriči, nije fer. Borac, Velež, Široki, pa i Željo su daleko, daleko ispred bilo koje ekipe u PL.FCS je napisao/la:Široki ne kupuje, hahahahaha. A ova gostujuća pobjeda u Modriči hahahahaha. Sklanjaju se ljudi da daju gol. Jeli neko gledao pregled sa te utakmice, cirkus. Pozdrav

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Željo je bio burazeru.Sječaš li se Škotskog Hartsa.Željo je sa njima igrao u istoj fazi kupa uefa u kojoj je sada Sarajevo protiv Cluja.a to je 1 kolo prije grupne faze.dakle mi smo prije par godina bili gdje ste vi sadaantipolitikaa je napisao/la:Kad ti tvoji nabrojani ,cast Sirokom,naprave ono sto je napravilo FK Sarajevo u evropi ove godine onda se javi,te klubove sto si nabrojao svake godine il se neki bore za opstanak,neki su ispadali iz ove sugave lige ,zamisli tek kakvi su bili a Zeljo tabori u sredini ima 5 godina,malo zivnuli ove godine i odmah su DALEKO DALEKO ispred drugih ,ne budi smijesan!styles je napisao/la:Evo ja sam slučajno pogledao pregled, pa i te utakmice. Široki je trebao dati još 3 gola. Naravno da nije pošteno ako neko izgubi u Modriči 3:0, a onda Široki, Borac ili Velež možda dobiju u Modriči, nije fer. Borac, Velež, Široki, pa i Željo su daleko, daleko ispred bilo koje ekipe u PL.FCS je napisao/la:Široki ne kupuje, hahahahaha. A ova gostujuća pobjeda u Modriči hahahahaha. Sklanjaju se ljudi da daju gol. Jeli neko gledao pregled sa te utakmice, cirkus. Pozdrav
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Neda mi se sad guglat nesto, al sam ubijedjen da je Zeljeznicar do te tekme sa Heartsom odigrao samo jedno pretkolo, isto ko i Sarajevo i Siroki godinu prije. Onda tad uopste nije bilo grupne faze, tako da tadasnje prvo kolo Kupa UEFA i 1. kolo ove godine nisu istoTMovac je napisao/la: Željo je bio burazeru.Sječaš li se Škotskog Hartsa.Željo je sa njima igrao u istoj fazi kupa uefa u kojoj je sada Sarajevo protiv Cluja.a to je 1 kolo prije grupne faze.dakle mi smo prije par godina bili gdje ste vi sada