FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 24 sep 2009, 15:06

Senad Lupic zivi u Belgiji,cak ponekad i igra cisto amaterski u 5. belgijskoj ligi,bio je proslog maja ovdje i igrao onu egzibicionu utakmicu za 20 godina osvajanja Kupa,Abid Kovacevic je u USA,Suljo mislim da je u Sloveniji,Tonco,Lipovac i Mataja u Hrvatskoj,Matejic u Beogradu,Celo Malbasic je ovdje pomocni trener Stojnicu,Bilbija trenira mladje kategorije,Vlado Lemic je jedan od najpoznatijih evropskih menadzera (Kezman,Robinjo,Dijego.....) i zivi u Belgiji, a za Durgutovica mislim da se vratio u rodni Gradacac,Damir Spica je jedan od direktora u Borcu.....

Uglavnom,prosle godine sam se jako prijatno iznenadio kad sam vidio u kako su dobrom fizickom stanju,nisu se uopste zapustili,svi su mrsavi i u kondiciji,osim golmana Ante Jakovljevica koji je debeo kao svinja,he,he.....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2009, 15:17

ackeey je napisao/la:Evo tek sad procitah post Simpatizera...
A zna li iko gdje zavrsi Senad Lupic?
Boze dragi kako je samo igrao u onoj zadnjoj sezoni u jugo - ligi ?
A to za Fishera je prava stvar sto je doveden u klub, on je covjek koji je uradio toliko za Borac, i siguran sam da ce Borac ove sezone nesto postici jer dovodi bivse igrace u klub.
Samo tako se i moze napredovati...
A za li se ista za Amira Dugutovica, Sulju Besirevica?
Bili su i Seno i ova dvojica prosle godine na proslavi 20 godina od osvajanja kupa. Tada se skupljala, izmedju ostalog, i pomoc za Grebu kom je amputirana noga 2007. :(

Besirevic je u Ljubljani.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 24 sep 2009, 15:36

Simpatizer je napisao/la:Dado, da si navijac Borca znao bi koliko ti isti navijaci ne podnose lopova iz Laktasa! Ali posto nisi navijac Borca normalno je da to ne znas. ;) Takodje, zaboravio si da je Borac dva puta ispadao. Tada nisi razmisljao o izborima. Je li tako? Tako je. :D
Kako vas vise ne smori da provocirate iz dana u dan? Umjesto da se poklonite lideru vi pokusavate da pod.ebavate. Ne ide to tako! :D

Iracanine, transparenti su spremni. Jedan od njih glasi " Dobrodosli iracki manijaci".
Dragi moj Simpa, ja sam navijac Borca bio jos kad si ti cuclao sisu. To kakav odnos imaju danasnji navijaci Borca prema Dodiku nisam upoznat jer na Borcevom stadionu nisam bio jos od 1991. a razloge za to mislim da mozes skontati. Ja se iskreno nadam da je Borac prvi zato sto je trenutno najbolja ekipa u PL ali iz iskustva znam i da me nebi iznenadilo da je lopovski savez u nekom talu s nekim u BL samo da bi se digle pare.

Ako ikog provociram onda se nadam da provociram iste lopove koji su preko zgrade vlade digli preko 200 milona KM, narodnih para, a prije svega jer ne zelim da preko ledja Borca, koji ima vise istorije i prestiza od svih sistema koji su bili na ovom prostoru, neko opet mlati debelu lovu.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2009, 16:30

Schlageru sam obecao da necu odgovarati na provokacije ali se moram nasmijati na ovo "cuclanje sise". :lol: :lol: :lol: Smijesno je kada to kazes nekom ko ima 30+.

Na ovom forumu mozes isprovocirati samo navijace Borca a ne one koji lapaju pare. Ne vjerujem da su oni prisutni na ovom forumu. ;)

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2009, 16:35

od-do je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Schlageru sam obecao da necu odgovarati na provokacije ali se moram nasmijati na ovo "cuclanje sise". :lol: :lol: :lol: Smijesno je kada to kazes nekom ko ima 30+.
pa sta ima veze heehheheheh i meni je preko 30 pa volim nekad pocuclat sisu ehehehhhehhehehh
:lol: Zna se o cijoj sisi je ovdje rijec. :lol:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 sep 2009, 16:38

Sram vas bilo o cemu pricate..ima ovdje i putera odnosno maloljetnih delikvenata :mrgreen: koji ce procitat to..kakav im to primjer dajete :lol: ..a ja ove omladine Boze sacuvaj :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 24 sep 2009, 18:27

e lesevi jel istina za Bilbiju cuo(iz pouzdanih izvora) sam da je dobio secer i da je zavrsio u bolnici..valjda ga ceka duzza pauza :( stvarno steta ako je tako
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 24 sep 2009, 18:32

Istina brate nisam imao snage napisati,skoro me rasplakalo crnjak zivi i molim te izbrisi to dok se ne objavi zvanicno.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2009, 18:37

Sta bolan secer? Jel neko 'oce da ja umrem ovdje?!

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 24 sep 2009, 18:39

Jbg, mene 5 ljudi zvalo do sad sa tom pricom , i dalje se molim da nije istina al bojim se...
Totalno sam sjeban.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 sep 2009, 18:40

Šteta jbg.,baš mi je žao tih mladih ljudi koji su takav talent i onda mu naleti neki peh u životu. Nadam se da će se brzo oporavit i nastavit tamo gdje je stao.
Dragon Town

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 sep 2009, 18:43

A j.bem ti zivot! Pa radije bi ja da dobijem secer nego mali Bilbija. Ja sam svoju mladost prozivio a on treba da se pati od 18. godine. :(

Nadam se da nije istina.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 sep 2009, 19:23

Znaci sjebo sam se totalno...Stvarno ne znam sta da mislim,toliko mi je zao covjeka!Strasno,jos samo kad se shvati da je Bilbija najbolji igrac Borca,a i Premijer lige u dosadasnjem toku...Necu da malerisem,ali ovo je mozda pocetak pada Borca!
Treci put castimo

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 24 sep 2009, 19:30

Nemoj tako da govoris gamad ce poceti da se raduje,nadam se da ce momci u subotu stisnuti zube dati maksimum i pobjediti za malog Bikija, a i mi svi moramo da pruzimo podrsku Nemanji ,ipak njemu je sad najteze.

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 24 sep 2009, 19:35

navijac sam zelje al jbg zao mi je momka 19 god mlad jbg

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 sep 2009, 19:36

gavra je napisao/la:Nemoj tako da govoris gamad ce poceti da se raduje,nadam se da ce momci u subotu stisnuti zube dati maksimum i pobjediti za malog Bikija, a i mi svi moramo da pruzimo podrsku Nemanji ,ipak njemu je sad najteze.
Brate bas sam se sjebo...Ali covjek je skoro sam rjesavao utakmice.Falice itekako!Nema ni Ljubojevica...Upravu si trebaju svi stisnuti zube i pobjediti za njega!To je najmanje sto mogu uraditi.
Treci put castimo

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 24 sep 2009, 19:38

zaomije momka al stash ima i mladjih sa secerom

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 sep 2009, 19:42

stvarno sam se šokirao kada sam čuo to za Bilbiju , ovih dana se toliko toga pozitivnog pisalo o njemu ...

nemojte očajavati , možda je samo u pitanju trenutni šećer izazvan nečim .....možda nije u pitanju bolest ...optimizma malo ljudi ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 sep 2009, 19:46

mostar_mo je napisao/la:stvarno sam se šokirao kada sam čuo to za Bilbiju , ovih dana se toliko toga pozitivnog pisalo o njemu ...

nemojte očajavati , možda je samo u pitanju trenutni šećer izazvan nečim .....možda nije u pitanju bolest ...optimizma malo ljudi ;)
Potpis..uostalom kad Klasnic poslje presadjivanja bubrega moze igrat ne znam sto i Bilbija poslje ovoga ne bi mogo ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 24 sep 2009, 19:48

NA moju veliku zalsto istina je drugari. Bilbija je vec dva dana u bolnici

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.