naravno da je imao.Virtu4l je napisao/la:Ček, dok nisi pobjeg'o. Ho'š da kažeš da je senilni starac ipak imao ono nešto?
mozemo mi njega pljuvati, hrakati, omalovazavati, ismijavati, ali moramo priznati da ima fudbal u malom prstu.
uz naseg (nenadmasnog) osima je i posljednji fudbalski genijalac. problem je taj sto je pretanka linija izmedju genija i kretena, a nas bivsi selektor je cesto hodao po toj liniji prelazeci s jedne strane na drugu.
znao je izvuci maksimum iz svakog igraca, naloziti ih do ludila. ali niko nije savrsen...
mislio je da mu je to dovoljno da sa svakom ekipom napravi povoljan rezultat(citaj, samo mi daj go.vna i ja cu ti servirati pitu koju ces smazati u slast). znaci, bio je lijen, skauting ravan nuli, taktika ravna nuli.
tip je dosao da uzme pare(uzeo je) za sou koji je servirao. vrijeme ga je pregazilo jer je mislio da nema potrebe da se njegovo visocanstvo prilagodjava. mozda je i suvisno spomenuti da bi mu na aroganciji pozavidio i mr. arogancija-van gaal koji zbog te arogancije nije uzeo lp. misle da im je fizicki i mentalni trening dovoljan da naprave rezultat.
jeste, kako da nije, ali kad za protivnike nemas radise kakvi su kviroz i murinjo.
prvi je maksuzile pozvao onog volfsburgovca samo da mu u detalje objasni kako funkcionishu dzeko-misimovic.
rezultat nam je poznat: zatvoren miske, ekipa bez glave.
murinjo takodjer. ja sam se izgubio kad je covjek prisao butu i poceo pricati o otakmici lev.-real iznoseci detalje koje je i sam butko bio zaboravio

nas sajo nije inteligentan kao gore spomenuti i zato nije a nece ni biti trener neke velike ekipe.
ali da je radnik-radnik je.
zaboravljamo da je uradio sve ono na sto matori hrvat nije ni pomislio.
ranije sam spomenuo da je sajo ucio ´u voznji´...
...dosao je a da nije imao pojma gdje mu igraju igraci, na koga racunati, koga izbaciti..., i sve je pohvatao u voznji.
za razliku od njega matori sviro je dosao a da nije znao gdje mu igraju igraci niti je znao kako se zovu, ali je i otisao a da nema pojma kako mu se zovu igraci niti je saznao gdje igraju.
saji se nabija na nos to sto je pitao novinare gdje da nadje lijevog beka(ironija ili ne

mayku mu, ciro je dovodio igrace sa novinarskih spiskova.
jesam li nesto promasio