EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

secer
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la secer » 12 avg 2010, 17:58

Virtu4l je napisao/la:Ček, dok nisi pobjeg'o. Ho'š da kažeš da je senilni starac ipak imao ono nešto? 8-)
naravno da je imao.
mozemo mi njega pljuvati, hrakati, omalovazavati, ismijavati, ali moramo priznati da ima fudbal u malom prstu.
uz naseg (nenadmasnog) osima je i posljednji fudbalski genijalac. problem je taj sto je pretanka linija izmedju genija i kretena, a nas bivsi selektor je cesto hodao po toj liniji prelazeci s jedne strane na drugu.
znao je izvuci maksimum iz svakog igraca, naloziti ih do ludila. ali niko nije savrsen...
mislio je da mu je to dovoljno da sa svakom ekipom napravi povoljan rezultat(citaj, samo mi daj go.vna i ja cu ti servirati pitu koju ces smazati u slast). znaci, bio je lijen, skauting ravan nuli, taktika ravna nuli.

tip je dosao da uzme pare(uzeo je) za sou koji je servirao. vrijeme ga je pregazilo jer je mislio da nema potrebe da se njegovo visocanstvo prilagodjava. mozda je i suvisno spomenuti da bi mu na aroganciji pozavidio i mr. arogancija-van gaal koji zbog te arogancije nije uzeo lp. misle da im je fizicki i mentalni trening dovoljan da naprave rezultat.
jeste, kako da nije, ali kad za protivnike nemas radise kakvi su kviroz i murinjo.
prvi je maksuzile pozvao onog volfsburgovca samo da mu u detalje objasni kako funkcionishu dzeko-misimovic.
rezultat nam je poznat: zatvoren miske, ekipa bez glave.
murinjo takodjer. ja sam se izgubio kad je covjek prisao butu i poceo pricati o otakmici lev.-real iznoseci detalje koje je i sam butko bio zaboravio :lol: dovoljno je da mu vidis umorne oci pa da ti bude jasno da taj insan provodi sahate i sate studirajuci protivnicke ekipe.

nas sajo nije inteligentan kao gore spomenuti i zato nije a nece ni biti trener neke velike ekipe.
ali da je radnik-radnik je.
zaboravljamo da je uradio sve ono na sto matori hrvat nije ni pomislio.
ranije sam spomenuo da je sajo ucio ´u voznji´...
...dosao je a da nije imao pojma gdje mu igraju igraci, na koga racunati, koga izbaciti..., i sve je pohvatao u voznji.
za razliku od njega matori sviro je dosao a da nije znao gdje mu igraju igraci niti je znao kako se zovu, ali je i otisao a da nema pojma kako mu se zovu igraci niti je saznao gdje igraju.

saji se nabija na nos to sto je pitao novinare gdje da nadje lijevog beka(ironija ili ne :? )?!
mayku mu, ciro je dovodio igrace sa novinarskih spiskova.

jesam li nesto promasio :?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 12 avg 2010, 19:46

analiticar_ je napisao/la:Pa sto onda Rahimic nije davao direktno za Misimovica i ostale spiceve...

Kao sto sam vec gore napisao Rahimic to ne zna. On zna prekinuti napad i dodati loptu na 5 metara. Onda neko drugi treba da iznese tu loptu.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 12 avg 2010, 19:54

.....................................................hasagic.......................................

mujdza..........................nadarevic.............................spahic...........................jahic?????????

.......................medubjanin..........................................rahimic...............................................

.....................................................pjanic................................................................

misimovic.......................................................................................................zec?????????????

...................................................dzeko...................................................................

salihovic kada se vrati umjesto zeca,i bajramovic umjesto rahimage ili medunjanina...... :mrgreen: :mrgreen:

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 12 avg 2010, 23:42

neznalica je napisao/la:.....................................................hasagic.......................................

mujdza..........................nadarevic.............................spahic...........................jahic?????????

.......................medubjanin..........................................rahimic...............................................

.....................................................pjanic................................................................

misimovic.......................................................................................................zec?????????????

...................................................dzeko...................................................................

salihovic kada se vrati umjesto zeca,i bajramovic umjesto rahimage ili medunjanina...... :mrgreen: :mrgreen:
Dobar ti nick ;)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 13 avg 2010, 00:02

Za utakmice koje slijede igraci ce biti u boljoj formi nego je ova trenutna.Takodje desavanja oko hajvana u savezu su uvelike doprinijela onako "deprimirajucoj" igri. Za publiku nemam rijeci,uvijek odlicni.Protiv Luxemburga cemo naravno igrati ofanzivnije i prije svega agresivnije,na granici kartona ,ali da iste i ne dobijamo.Sto se tice sastava,na Safetovom mjestu bi u Luxemburgu izveo sledecih 11:
1.Kenan Hasagic (Golman)
2.Sanel JAhic (Desni Bocni)
3.Mensur Mujdza (LIjevi Bocni)
4.Emir Spahic (Stoper)
5.Adnan Mravac (Stoper)
6.Elvir Rahimic (Zadnji Vezni)
7.Miralem Pjanic (Lijevi Vezni)
8.Senijad Ibricic(Desni Vezni)
9.Edin Dzeko (Napad)
10.Zlatan Muslimovic(Napad)
11.Zvjezdan Misimovic(Prednji Vezni)
Mislim da bi ovo bila ta neka 4-4-2 formacija i uz odgovornu i borbenu partiju ne sumnjam u najmanje 4-5 golova razlike za zmajeve.U toj utakmcii u drugom poluvremnu bi umjesto Rahimica uveo Medunjanina,Pjanica povukao na mjesto Rahimica a Medunjanina na mjesto Pjanica,zatim umjesto Dzeka ubacio bih Ibisevica i umjesto Jahica Pandzu.Tek da budu odmorniji za mec protiv Francuske.
BosnaE

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 13 avg 2010, 00:18

newton_heath_lyr je napisao/la:Za utakmice koje slijede igraci ce biti u boljoj formi nego je ova trenutna.Takodje desavanja oko hajvana u savezu su uvelike doprinijela onako "deprimirajucoj" igri. Za publiku nemam rijeci,uvijek odlicni.Protiv Luxemburga cemo naravno igrati ofanzivnije i prije svega agresivnije,na granici kartona ,ali da iste i ne dobijamo.Sto se tice sastava,na Safetovom mjestu bi u Luxemburgu izveo sledecih 11:
1.Kenan Hasagic (Golman)
4.Emir Spahic (Stoper)
5.Adnan Mravac (Stoper)
9.Edin Dzeko (Napad)
Mislim da bi ovo bila ta neka 4-4-2 formacija i uz odgovornu i borbenu partiju ne sumnjam u najmanje 4-5 golova razlike za zmajeve.U toj utakmcii u drugom poluvremnu bi umjesto Rahimica uveo Medunjanina,Pjanica povukao na mjesto Rahimica a Medunjanina na mjesto Pjanica,zatim umjesto Dzeka ubacio bih Ibisevica i umjesto Jahica Pandzu.Tek da budu odmorniji za mec protiv Francuske.
Mujdza i Jahic zamjena pozicija...Mravac moze bit zamjena Nadarevicu....Poceo bih u napadu sa Dzekom i Zecom to bi bila dobitna...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 13 avg 2010, 00:26

SemPer_fi je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Za utakmice koje slijede igraci ce biti u boljoj formi nego je ova trenutna.Takodje desavanja oko hajvana u savezu su uvelike doprinijela onako "deprimirajucoj" igri. Za publiku nemam rijeci,uvijek odlicni.Protiv Luxemburga cemo naravno igrati ofanzivnije i prije svega agresivnije,na granici kartona ,ali da iste i ne dobijamo.Sto se tice sastava,na Safetovom mjestu bi u Luxemburgu izveo sledecih 11:
1.Kenan Hasagic (Golman)
4.Emir Spahic (Stoper)
5.Adnan Mravac (Stoper)
9.Edin Dzeko (Napad)
Mujdza i Jahic zamjena pozicija...Mravac moze bit zamjena Nadarevicu....Poceo bih u napadu sa Dzekom i Zecom to bi bila dobitna...
ali opet je muslimovic bolji od ibisevisa dzeke i zeca zajedno :D :D :D :D :D
8-)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 avg 2010, 14:03

Kakav ba Muslimovic, taj utakmice u PAOK-u pocinje sa klupe. :roll:

Ovo je dobitna kombinacija:

----------------------Hasagic-----------------------
--Mujdza-----Nadarevic-----Spahic----Mravac--
----------Rahimic----------Jahic------------------
---Pjanic---------Misimovic------------Ibricic-
-------------------Dzeko---------------------------

Stim da Jahic se vraca na poziciju lijevog beka kada Salihovicu prodje suspenzija, tada ce Mravac na klupu.
Isto tako mozemo Medunjanina stavit na poziciju Jahica, a Jahica na lijevog. Ali bi onda dosta bilo problema u odbrani dok bi u kreaciji bili veoma jaki. Cak nesto i razmisljam da stavimo Pjanica na poziciju Jahica, a Zeca na desnog krilnog. Ovako bi to izgledalo:

----------------------Hasagic-----------------------
--Mujdza-----Nadarevic-----Spahic----Jahic--
----------Rahimic----------Pjanic------------------
---Zec---------Misimovic------------Ibricic-
-------------------Dzeko---------------------------
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 avg 2010, 14:07

BIHfan je napisao/la:
ak nesto i razmisljam da stavimo Pjanica na poziciju Jahica, a Zeca na desnog krilnog.
Pravo si se uživio, nisi ti selektor :lol: :lol:
...što je više lome to je volim jače...

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 avg 2010, 14:17

Ma losi smo, nema se vise sta ocekivati od ove generacije....

Neki su nam kljucni igraci kao sto su Hasagic, Nadarevic, Rahimic, Muratovic i jos neki, dotakli plafon u svojim ionako solidnim klubovima. Tu napretka vise nema.

Neki su nam igraci nezadovoljni sa situacijom u svojim klubovima, Dzeko, Misimovic,Ibrici, Vladavic....Zbog toga se ne moze ocekivati da ce biti u top formi i skocentrisani na utakice u reprezentaciji....

Kad se uz to doda situacija u Savezu i klocina Susic, onda svako ko vjeruje u neki uspjeh ovoga cirkusa je preveliki optimista !!!

Dajte nove mlade igrace iz PL pa da barem se imamo emu nadati za 3-4 godine..onda neka nas tuku svi rdom, barem znamo zasto...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 avg 2010, 14:33

jacky09 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
ak nesto i razmisljam da stavimo Pjanica na poziciju Jahica, a Zeca na desnog krilnog.
Pravo si se uživio, nisi ti selektor :lol: :lol:
Otkud znas??

Mozda jesam. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 avg 2010, 19:20

Kapiten Patrice Evra suspendovan je na pet, a napadač Nicolas Anelka na čak nevjerovatnih 18 utakmica francuske reprezentacije. Takvu odluku danas je donio Francuski fudbalski savez (FFF) na vanrednom sastanku sa "zločestim momcima".

Chelseajev napadač je verbalno napao bivšeg selektora Raymonda Domenecha u poluvremenu utakmice Francuska - Meksiko (0:2) na Svjetskom prvenstvu, te ga je Francuski fudbalski savez poslao kući prije vremena.

Defanzivac Manchester Uniteda, Parice Evra sukobljavao se sa stručnim štabom reprezentacije na treningu.

Anelka, koji se povukao iz međunarodnog fudbala, prošao je najgore. Naime, FFF ga je kaznio sa 18 utakmica zabrane, dok Evra neće nastupiti u narednih pet utakmica, Franck Ribery je suspendovan na tri, a Jeremy Toulalan jednu utakmicu.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 avg 2010, 19:22

Napad Francuske protiv nas: Gomis i Benzema. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 avg 2010, 19:33

Ako ovu situaciju ne iskoristi Papak, onda ne znam sta da radimo kako bi otisli na neko takmicenje.
Kako vidimo , Ribery, Evra, Anelka nece igrati, i to je veliki plus za nas, iz razloga sto Ribery i Evra igraju na lijevoj strani, a Anelka se ubacuje sa desne, znaci sa lijeve strane bi sigurno primili koji gol, nismo bas na bekovskim pozicijama kvalitetni..u stvari kriminalni smo!

Blanc ce vjerovatno gurati u vatru Ben Arfu, pa u sredini terena Nasrija, u napadu Benzema, i Gomis, za njihovu sredinu se ne sekiram, imaju milion igraca izmedju kojih bi izdvojio za moj pojam medju najboljim veznim igracima svijeta Diaby-ja, on je savrsen igrac!!

Papce, nemoj da izgubis kuci protiv oslabljene Francuske, mozes barem mrtvi bod izvuci!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 17 avg 2010, 19:49

Francuzi na nas bez riberiya i evre, ovo se mora iskoristiti!!!

Da sam ja slektor :D, ovako na suho izveo bih sljedeci sastav :D

-------------------Hasagic--------------------
Mujdza---Nadarevic---Spahic------jahic
--------Rahimic/Muratovic----------------
--Pjanic---------Misimovic-----Ibricic----
---------Ibisevic-------Dzeko--------------
Mes Que Un Club

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 avg 2010, 22:58

velez_mostar je napisao/la:Ako ovu situaciju ne iskoristi Papak, onda ne znam sta da radimo kako bi otisli na neko takmicenje.
Kako vidimo , Ribery, Evra, Anelka nece igrati, i to je veliki plus za nas, iz razloga sto Ribery i Evra igraju na lijevoj strani, a Anelka se ubacuje sa desne, znaci sa lijeve strane bi sigurno primili koji gol, nismo bas na bekovskim pozicijama kvalitetni..u stvari kriminalni smo!

Blanc ce vjerovatno gurati u vatru Ben Arfu, pa u sredini terena Nasrija, u napadu Benzema, i Gomis, za njihovu sredinu se ne sekiram, imaju milion igraca izmedju kojih bi izdvojio za moj pojam medju najboljim veznim igracima svijeta Diaby-ja, on je savrsen igrac!!

Papce, nemoj da izgubis kuci protiv oslabljene Francuske, mozes barem mrtvi bod izvuci!

Pa koliko se moze primjetiti i nema bas tolikog plusa. Opet su jaki.

I sto covjeka nazivas papakom?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 avg 2010, 02:59

Vec vidim Susicevu izjavu poslije eventualnog poraza od Francuske:"Znate,ovaj onaj,mescini nama ova suspenzija igraca nije valjala,jer Nasri i Ben Arfa su bili silno motivirani a da je igrao Ribery on nebi bio tako motivisan tako da je bilo bolje da je igrao Anelka nego sto nije,ja se ne cudim sto su navijaci zvizdali mi smo to zasluzili al ja sam sada vidio neke stvari koje cemo morati popraviti".
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 18 avg 2010, 03:58

Monolog je napisao/la:Napad Francuske protiv nas: Gomis i Benzema. :mrgreen:
Oni u bazen nemogu ubaciti, pa ako budu cinili napad Francuske onda se ne bojim ! :mrgreen:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 avg 2010, 04:22

ako dobijemo francuze, ide suspenzija

ako izgubimo, platini ce to rijesit ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 18 avg 2010, 14:15

Adinjo je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Ako ovu situaciju ne iskoristi Papak, onda ne znam sta da radimo kako bi otisli na neko takmicenje.

Pa koliko se moze primjetiti i nema bas tolikog plusa. Opet su jaki.

I sto covjeka nazivas papakom?

Pa svi mu tepaju "Pape", ovo, ono..pa da ne odudaram, moram i ja malo, pa sam napravio jednu izvedenicu od "Pape", kao Papak...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.