OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Luka
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Luka » 19 avg 2012, 03:19

POzz rajaa..gradina danas solidna,igrala je naspram svoje mogucnosti,imali smo i srece ali mogli smo dat jos ikoji gol relano govoreci..necu se puno bazirat na utkamicu,samo jedno cu rec imamo tim koji moze opstat u ligi,sam nas je jovic pohvalio kao i komentaotr utkamice i njegov sagovrnik,a drugo mi iz srebrenka smo ponosni na ove momke i bol nas q sta vi mislite o njima ,vidi se da momci iz utkamicu u utkamicu napreduju,ivesic ja mislim ovaj novi sigurno je pojacanje,tek cemo ga vidjet onako uzivo protiv veleza,realno hamzica treba poslat u penziju,nije nista prikazao u ove 3 utkamice,da je imo kvaliteta zvijezda bi ga sebi ostavila..kako trece,i ja sam po forumu znam ovako zezat ove iz gradaca,al vecinom kad ivdim da oni nas,al ajd sve je to u sportskom duhu..al danas sam odluci oda to vise necu radit..i recu sledece glupo je da se mi iz sreb i igrdaca ponasamo ko djeca koga ima vise,ko je bolje i tako to..trebamo gledat kako mozemo jedni durgima pomoc,dolaze na manijaci,horede pa sigurno i lesinari i robijasi,koji ce da se na stadionu zajebaju,provode i sigurno kad imaju priliku da i prave probleme,a mi jedne druge zezamo ovde,a jos par neki i vesele se losim rezultatima gradine i zvijezde..relano gledajuci prije ce gradina zvijezdi dat bod il gradina zvijezdi ako zatreba nego zeljo,sarajevo i sotale ekipe za kojima samo manekeni iz sreb i gradaca imaju neku privrzenost..zato ljudi nismo brojni trebamo bit ujedinjeni u nekim stvarima,pa **** ipak smo komsije i vezani na svaki moguci nacin..
MOdric..MOdric..MOdric..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 avg 2012, 03:54

PirloSTB je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Zao mi je sto vas nisu danas pustili na stadion. To oko alkohola i "duvanja balona" se do sada desavalo pretezno kada se krene prema Hercegovini, mislim da je ovo prvi put da se gostujuci navijaci vrate zbog toga iz Sarajeva.

Izgleda da su acabovci poostrili kriterije. Trebamo se svi skupa vise paziti da im ne pruzimo uzitak da nas vracaju ispred samih stadiona. Tuzno stvarno.
Opšte je poznato kakvi su oni stoka (specijalci) da namjerno provociraju, danas je nažalost nekolicina naših nasjela na to. Tako da smo umjesto trećeg po redu gostovanja i ponovnog pojavljivanja u Sarajevu nakon 12 godina, na kraju samo dobili putovanje od 8 sati....
ma ovo vam je do saveza...savez je tja koji je dao uvjete pod kojima acabovci dovoljavaju ulazak navijaca na gostujuce utakmice...vjerovanto je bilo previse maloljetnika ili alkohol i td..samo valjda je ebiga ramazan valjda nije tolika masa ljudi pod alkoholom...vjerujem da ipak barem pola je bilo onih koji nisu cugali :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 19 avg 2012, 09:36

Luka je napisao/la:POzz rajaa..gradina danas solidna,igrala je naspram svoje mogucnosti,imali smo i srece ali mogli smo dat jos ikoji gol relano govoreci..necu se puno bazirat na utkamicu,samo jedno cu rec imamo tim koji moze opstat u ligi,sam nas je jovic pohvalio kao i komentaotr utkamice i njegov sagovrnik,a drugo mi iz srebrenka smo ponosni na ove momke i bol nas q sta vi mislite o njima ,vidi se da momci iz utkamicu u utkamicu napreduju,ivesic ja mislim ovaj novi sigurno je pojacanje,tek cemo ga vidjet onako uzivo protiv veleza,realno hamzica treba poslat u penziju,nije nista prikazao u ove 3 utkamice,da je imo kvaliteta zvijezda bi ga sebi ostavila..kako trece,i ja sam po forumu znam ovako zezat ove iz gradaca,al vecinom kad ivdim da oni nas,al ajd sve je to u sportskom duhu..al danas sam odluci oda to vise necu radit..i recu sledece glupo je da se mi iz sreb i igrdaca ponasamo ko djeca koga ima vise,ko je bolje i tako to..trebamo gledat kako mozemo jedni durgima pomoc,dolaze na manijaci,horede pa sigurno i lesinari i robijasi,koji ce da se na stadionu zajebaju,provode i sigurno kad imaju priliku da i prave probleme,a mi jedne druge zezamo ovde,a jos par neki i vesele se losim rezultatima gradine i zvijezde..relano gledajuci prije ce gradina zvijezdi dat bod il gradina zvijezdi ako zatreba nego zeljo,sarajevo i sotale ekipe za kojima samo manekeni iz sreb i gradaca imaju neku privrzenost..zato ljudi nismo brojni trebamo bit ujedinjeni u nekim stvarima,pa **** ipak smo komsije i vezani na svaki moguci nacin..
To si upravu za pomaganje, fazon je sto dodje neki klinjo i podbode pa onda svi naklope na to....sreca pa se desavanja sa ovog foruma ne prenose u stvarnost

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 avg 2012, 11:01

Odabrana ekipa :) Respekt momcima.. MALOLJETNIKA NIJE BILO U AUTOBUSU!

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

FT87
Kontakt:

Post Postao/la FT87 » 19 avg 2012, 14:57

Benjo_AFC86 je napisao/la:Odabrana ekipa :) Respekt momcima.. MALOLJETNIKA NIJE BILO U AUTOBUSU!

slika
Koliko vas je bilo na Koševu?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 avg 2012, 15:24

4.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 avg 2012, 16:14

Sarajlijc@ je napisao/la:4.
Nisu ono Apachi haha :D Bez obilježja su oni bili kako sam ja vidio :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 avg 2012, 16:24

astra1922 je napisao/la:uredu smijesno vam je.nema veze nije mjesto za te rasprave.nekom je smijesno a nekom zalosno.pozz
daj liku fakat sta se nerviras.... gledam nesto si nabrijan ko ih sisa, ustvari i ne znam sto ti to smeta :( :( :)

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 19 avg 2012, 19:26

Ja stvarno ne vjerujem da vas nisu pustili na stadion, **** im ovim putem majku.

AlmirexSTB
Kontakt:

Post Postao/la AlmirexSTB » 19 avg 2012, 22:59

Bajram Serif Mubarek Olsun svim apachima i simpatizerima Gradine

AlmirexSTB
Kontakt:

Post Postao/la AlmirexSTB » 19 avg 2012, 23:02

FT87 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Odabrana ekipa :) Respekt momcima.. MALOLJETNIKA NIJE BILO U AUTOBUSU!

slika
Koliko vas je bilo na Koševu?
NIje nas bilo na kosevu, zar nisi u toku vratili nas :D steta samo sto nismo mogli uci bili smo nabrijani pravo :(

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 19 avg 2012, 23:08

Gdje vam je Matija Gubec ?

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 20 avg 2012, 10:35

irh je napisao/la:Gdje vam je Matija Gubec ?
Nema u nas tog :D Imamo Matiju Kataneca.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

AlmirexSTB
Kontakt:

Post Postao/la AlmirexSTB » 20 avg 2012, 17:53

[youtube][/youtube]

vid' ovih "mudonja"

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 20 avg 2012, 18:04

ovo bi sve navijacke skupine uradile

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 20 avg 2012, 18:15

AlmirexSTB je napisao/la:[youtube][/youtube]

vid' ovih "mudonja"
Nisu oni "mudonje"..Taj lik u dresu Sarajeva je imao namjeru da ispadne mudonja..sutra da se qurči da je prošao pored Fukara u dresu Sarajeva i niko ga nije smjeo pogledat..Podržajem ovaj potez FKR TZ..Hoće da se qurči i da ispadne mudonja a ispao je pic**.. :lol:
Pusti mo to..mašamo temu..
Imal šta novo u našem klubu,vidim tribine se grade punom parom?! :lol:
OFK Gradina Srebrenik

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 20 avg 2012, 18:36

Brcko87 je napisao/la:

vid' ovih "mudonja"
Nisu oni "mudonje"..Taj lik u dresu Sarajeva je imao namjeru da ispadne mudonja..sutra da se qurči da je prošao pored Fukara u dresu Sarajeva i niko ga nije smjeo pogledat..Podržajem ovaj potez FKR TZ..Hoće da se qurči i da ispadne mudonja a ispao je pic**.. :lol:
primitivno ....nije ni cudo ...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 avg 2012, 19:48

Ovaj lik je bio na utakmici BRatstvo 1-2 Gradina sjećam ga se, 90% je taj.

Čudan lik, a posle tekme izašao i kaže odo komšijama Apachima iz Srebrenika čestitati ulazak u PL..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 20 avg 2012, 19:53

Brcko87 je napisao/la:

vid' ovih "mudonja"
slucano pogledah ovo i zapazih ove istetovirane huligane sto prvi skacu da skinu dres momku pa se zapitah gdje su ti isti bili kad je po kombi fukara isao u mostar ,kad su bili izlozeni svim i svacim u toku puta ,taj kombi su obicno sacinjavali momci od 17 18 god koji su vecinom tek u navijackoj prici ,svi su mangupi u ovakvim situacijama i na gostovanjima u svojoj avliji ali vidjet cemo koliko ce ih po malo zabacenija podrucija doci ;) ;)

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 20 avg 2012, 20:04

ti istetovirani na pocetku su bili na svim gosotvanjima zadnjih nekoliko godina

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.