SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
idu švabe na pobjedu, švabe su to 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
MaGiCa je napisao/la:
Napoli odrzo lekciju lideru pl
ma dobro mozda budu igrali malo opustenije al opet onih 300k za pobjedu u CL 
Uli to mora uzeti na konto
Uli to mora uzeti na konto
Thomas Müller - Fußballgott
Ma remi obje utakmice i svi zadovoljni
@Magica
znas li neki dobar forum Napolija ?
@Magica
znas li neki dobar forum Napolija ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ja samo idem na ova dva, ali oba su na italijanskom:
http://www.tuttonapoliforum.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tifosidelnapoli.forumfree.it/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.tuttonapoliforum.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tifosidelnapoli.forumfree.it/" onclick="window.open(this.href);return false;
Edinson Cavani !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Napoli ima bod vise od ''gradjana'', tako da je sve u nogama igraca Napolija. Ako isti pobjede, Dzeko & drustvo mogu razmontirati Bayern na proste faktore, al' ipak ispadaju...Bianconeri1988 je napisao/la:Smetljari svaka čast, ali normalno i dalje vam želim da ispadnete!![]()
![]()
Šalim se!![]()
Sumnjam da će City uzeti Bayerna u posljednjem kolu tako da je sve u nogama igrača Napolija.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Stoji to, ali znamo kako je Napoli prošle godine dole prošao i EL, iako je vodio opet je primio 3 komada.
Sreća što su najbitniji igrači Villareala povrijeđeni, a opet bit će pritisak na Napoliju...
Sreća što su najbitniji igrači Villareala povrijeđeni, a opet bit će pritisak na Napoliju...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- crvenocrni
- Kontakt:
Cestitke na sjajnoj partiji! 
Hvala ti, lopove. I ja vama zelim da ispadnete. Ali...a da, pa vi ste bili ove godine u bojkotu evropskih takmicenja. Zaboravio sam.Bianconeri1988 je napisao/la:Smetljari svaka čast, ali normalno i dalje vam želim da ispadnete!![]()
![]()
Šalim se!![]()
Sumnjam da će City uzeti Bayerna u posljednjem kolu tako da je sve u nogama igrača Napolija.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko ce Bayern dobiti navijaca iz Serije A u posljednjem kolu.
Svi ste vi Bayern!
Bravo za Napoli, haman da su zasluzili pobjedu.
Svi ste vi Bayern!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ko ce imati vise navijaca:Omerbavarac je napisao/la:Nevjerovatno koliko ce Bayern dobiti navijaca iz Serije A u posljednjem kolu.
Svi ste vi Bayern!![]()
1) Bayern iz pdfa Serie A
ili
2) Villareal i City iz pdfa Bundesliga
Ja znam da za Bayern nikada necu navijati, jer bi to bilo jednako podrzavanju monopola.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rekao bih, opcija broj 1.MaGiCa je napisao/la: Ko ce imati vise navijaca:
1) Bayern iz pdfa Serie A
ili
2) Villareal i City iz pdfa Bundesliga
![]()
Ja znam da za Bayern nikada necu navijati, jer bi to bilo jednako podrzavanju monopola.
Ali da to ne bude previse suzeno, recimo da ce jedna ogromna masa iz cizme biti naklonjena Bavarskom gigantu, ne bi me cudilo i da se urade neki transparenti podrske.
Ulizice moraju biti, ili ce strepiti do posljednjeg trenutka.
A za ovaj bold, pa nisam ni ocekivao od tebe da navijas za Bayern.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svaka čast Napoliju
!
Sad je najbitnije da se dobro spreme za duel protiv Villareala, samo ako im Juve ne ubije samopouzdanje pred taj duel
, u svakom slučaju sretno protiv Španaca i tako Italijana ostaju sa 3 predstavnika u LP!
Sad je najbitnije da se dobro spreme za duel protiv Villareala, samo ako im Juve ne ubije samopouzdanje pred taj duel
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Haha, a bas je vazna vasa tekma sa Cityem ako Napoli dobije ekipu koja nema cak ni remija u ovoj grupiOmerbavarac je napisao/la:Nevjerovatno koliko ce Bayern dobiti navijaca iz Serije A u posljednjem kolu.
Svi ste vi Bayern!![]()
Svaka cast valjda daleko dogurate
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Brao za Napoli,morao je i Cavani proraditi vec jednom hehehehe
Nek guraju sto dalje sto se mene tice,sto zbog lige sto zbog talijanskog fudbala sto zbog samog Napolija,dugo su bili u mraku,a sigurno zasluzuju jednu ovakvu ekipu i ovakve rezultate u Europi.
I naravno da nam prodate Mareka na ljeto
Nek guraju sto dalje sto se mene tice,sto zbog lige sto zbog talijanskog fudbala sto zbog samog Napolija,dugo su bili u mraku,a sigurno zasluzuju jednu ovakvu ekipu i ovakve rezultate u Europi.
I naravno da nam prodate Mareka na ljeto
Svaka cast Napoliu na sjajnoj partiji... Nisu mi nimalo dragi da se razumijemo kao ni jedan klub u Italiji osim Kaljaria i naravno kluba za koji navijam a to je JUVE...
Ali kada su u pitanju bodovi za predstavnike u LP i LE onda sam naravno navijac svakog ital. kluba...
I za razliku od Bianconera ja bi volio da sto vise ital. timova prodje dalje u svakom takmicenju ( pa tako i Napoli) a sto manje Svaba jer tako dobijamo dragocjene bodove(ital. fudbal) a i na taj nacin ital. timovi se umaraju i bivaju laksi protivnici mom JUVETU kad igraju medjusobne utakmice...
A sto se tice favorizovanja Bayerna s mojem strane nikad a vjerujem i sa strane ostalih navijaca bilo kojeg ital. kluba...
PS
Veceras Bundeska ostaje bez 2 predstavnika u LP... Sto mi je vrlo drago...
Ali kada su u pitanju bodovi za predstavnike u LP i LE onda sam naravno navijac svakog ital. kluba...
I za razliku od Bianconera ja bi volio da sto vise ital. timova prodje dalje u svakom takmicenju ( pa tako i Napoli) a sto manje Svaba jer tako dobijamo dragocjene bodove(ital. fudbal) a i na taj nacin ital. timovi se umaraju i bivaju laksi protivnici mom JUVETU kad igraju medjusobne utakmice...
A sto se tice favorizovanja Bayerna s mojem strane nikad a vjerujem i sa strane ostalih navijaca bilo kojeg ital. kluba...
PS
Veceras Bundeska ostaje bez 2 predstavnika u LP... Sto mi je vrlo drago...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
-
Dervencanin
- Kontakt:
Zavolio Napoli u doba m+Maradone, Kareke i Alemaa...Radnicki grad, zivi za fudbal....i jos prije njih Liverpul...to su jedina 2 strana kluba koja simpatisem...Naravno Zeljo ispred svih...Samo naprijed Napolitanci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.