Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Наравно $ " је жао % ' $ ',? " & ' сретан % " ? " у ? " $ $ " " прве наступе,' $ - " $ $ " " све " $ је $ ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
drinin vuk je napisao/la:Наравно $ " је жао % ' $ ',? " & ' сретан % " ? " у ? " $ $ " " прве наступе,' $ - " $ $ " " све " $ је $ ?.
BIsevac je davno debitovao...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Odavno naša repka nije bila u težoj situaciji nego što je to danas, (možda čak od vremena dok je selektor bio Đorić). Vidić i Žigić su povrijeđeni (uz Stankovića, dvojica najvažnijih igrača u repki), bojkot ovih "zenitovaca", prvi golman je rovit, igra se pred praznim tribinama, a pred našima je imperativ da moraju pobijediti. Irci su sve samo ne lagan protivnik. Vrlo su iskusni, igraju tvrdo, totalno luda ekipa (pobjeda u Sloveniji i samo remi na F.ostrvima
).
Manje-više očekivan sastav i formacija. Pantelić sam u napadu što nam garantuje nerviranje i psovanje u petak naveče, ali se nadam i prizivam da će da umuva barem jedan.

Manje-više očekivan sastav i formacija. Pantelić sam u napadu što nam garantuje nerviranje i psovanje u petak naveče, ali se nadam i prizivam da će da umuva barem jedan.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- drinin vuk
- Kontakt:
? " се & $,? с $ стране ? $ - " " " $.Odavno naša repka nije bila u težoj situaciji nego što je to danas, (možda čak od vremena dok je selektor bio Đorić). Vidić i Žigić su povrijeđeni (uz Stankovića, dvojica najvažnijih igrača u repki), bojkot ovih "zenitovaca", prvi golman je rovit, igra se pred praznim tribinama, a pred našima je imperativ da moraju pobijediti. Irci su sve samo ne lagan protivnik. Vrlo su iskusni, igraju tvrdo, totalno luda ekipa (pobjeda u Sloveniji i samo remi na F.ostrvima ).
" овога % " навео,$ не $ $ ја % $ " $ & ?,? ? $ је " $ ' " ? по нас," је & у $ ",о " % се ' " - $ " &.А % ' & $ - ово $ ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- alan_kardec
- Kontakt:
Još jedan peh za repku! Nakon Vidića, Žigića, Kuzmanovića, Mrđe, Lazovića, Lukovića, Ninkova, prvi golman Bojan Jorgačević se povrijedio na treningu i sigurno neće braniti sutra naveče. Umjesto njega na gol će Željko Brkić. Inače, Brkić je branio prošle godine negdje u ovo vrijeme kad je selekcija srpske Supetlige igrala protiv Japan u gostima i pobijedila 3:0, odlično je tad odradio posao tako da ne bi trebalo biti problema ni sutra naveče.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Komšije vas baš pehovi počeli pratit?
U svakom slučaju biće vam teško,pritisak je velik kao i kod naših igrača protiv Rumunije,al dobro ja sam optimist i nadam se da ćemo gledat sve naše ekipe iz regiona na velikom takmičenju,što više to bolje.
U svakom slučaju biće vam teško,pritisak je velik kao i kod naših igrača protiv Rumunije,al dobro ja sam optimist i nadam se da ćemo gledat sve naše ekipe iz regiona na velikom takmičenju,što više to bolje.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Ma sa ovim pizonom nema vajde ama bas nikakve, jedan je ILIJA PETKOVIC 

Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude
24 Mart 2011 | 19:47
Kolarov na meti španskog i italijanskog giganta
Srpski reprezentativac Aleksanadar Kolarov koji sa dosta uspeha brani boje premijerligaša Mančester sitija ponovo izaziva pažnju velikih evropskih klubova. Levi bek "orlova" prema pisanju engleskih i italijanskih medija ponovo je na meti madridskog Reala koji se za njega veoma interesovao tokom prošlog leta, kada je on napustio Lacio i na kraju prešao u Siti.
Za Kolarova poslednjih dana se raspituje i Milan, koji želi da tokom leta renovira ekipu, a Srbina vidi kao idelano rešenje za levu stranu, posle učestalih povreda Đanluke Zambrote i neadekvatne zamene u vidu Mareka Jankulovskog. Prema navodima u medijima, 25-godišnji srpski defanzivac neće moći da napusti "Istlends" za manje od 15 miliona evra.
Kolarov na meti španskog i italijanskog giganta
Srpski reprezentativac Aleksanadar Kolarov koji sa dosta uspeha brani boje premijerligaša Mančester sitija ponovo izaziva pažnju velikih evropskih klubova. Levi bek "orlova" prema pisanju engleskih i italijanskih medija ponovo je na meti madridskog Reala koji se za njega veoma interesovao tokom prošlog leta, kada je on napustio Lacio i na kraju prešao u Siti.
Za Kolarova poslednjih dana se raspituje i Milan, koji želi da tokom leta renovira ekipu, a Srbina vidi kao idelano rešenje za levu stranu, posle učestalih povreda Đanluke Zambrote i neadekvatne zamene u vidu Mareka Jankulovskog. Prema navodima u medijima, 25-godišnji srpski defanzivac neće moći da napusti "Istlends" za manje od 15 miliona evra.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- drinin vuk
- Kontakt:
% је " $ " ? " ? " ?,& % ",? $ је " ? свјестан $ је тренутно ? " ?,? с $ стране у ? не " ' " & стартног ',$ " у ? " знатно ¥ ",у & ? " $ " " " - у " ? него % је ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja otkako znam za Milan, znam i za rečenicu "da će oni na ljeto renovirati ekipu"
.
Šalu na stranu, mislim da Milanu neće pasti na pamet da ganja Kolarova jer je on za njih preskup. Preskup je jer ga City platio preko 20 miliona, dobre igre su mu podigle cijenu tako da čisto sumnjam da će Silvio i Galijani za jednog beka platiti između 25 i 30 miliona, a ne mislim da će ga City pustiti da ode nakon samo jedne sezone u kojoj se uz to, pokazao kao veliko pojačanje.
U Realu su grijali klupu takvi igrači poput Robbena, VDV, Sneijdera tako da klupa ne gine ni Kolarovu jer je konkurencija velika.

U Realu su grijali klupu takvi igrači poput Robbena, VDV, Sneijdera tako da klupa ne gine ni Kolarovu jer je konkurencija velika.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- drinin vuk
- Kontakt:
' & $ " а вјероватно -,' " " Ацо & у " ? за - паре $ ". % се ? " у " се ? ? - " $ & $ него & & &,а " " за / ? " ?," & ' $ " на &.Све у ' ? $ $ " ? & у ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- alan_kardec
- Kontakt:
E vidiš Emanuelsona sam potpuno zaboravio! Doveli ga zimus iz Ajaxa, isti tip igrača kao Kolarov. Rođeni lijevi bek koji kvalitetno može da igra i krilo, uz to i dobro šuta slobodnjake, praktično klonirani Kolarov tako da... Kolarov u Milanu, taj film nećemo gledati.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- drinin vuk
- Kontakt:
" ' $ - ' " " о ' $ " тај " " $ праву ?,а за џ су га " $.
% се Аце " ја ' ? све / ? ? & ? ? $ " " " & " $ арапа " " за " " те " свега ? " - " важан у " за трофеје,% " & " " - " & " паре.
% се Аце " ја ' ? све / ? ? & ? ? $ " " " & " $ арапа " " за " " те " свега ? " - " важан у " за трофеје,% " & " " - " & " паре.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
nemojte svatiti kako provokaciju al ovo je mocno

Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:nemojte svatiti kako provokaciju al ovo je mocno

Mi uvek imamo igrace koji mogu da naprave penal.

-
- Kontakt:
I pored velikih muka veceras ocekujem lagana 3 boda !

Melburnski Lesinar
' ¥ ' " 100% ,% % се " $ " $ " " нас $ ? " ".
Сретно ?!
Сретно ?!
- drinin vuk
- Kontakt:
& % " " УЕФА своје ? на ' ?." $ свега " ? $ се ? на " & ',? " $ тога & $ ' & у ? у " не ' $ - " $ & ?.peksinna2 je napisao/la:' ¥ ' " 100% ,% % се " $ " $ " " нас $ ? " ".
Сретно ?!
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.