NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
To ti ja nisam napisao pitaj ovog momka što jeste, a vidim gore je i odgovorio nešto....meni samo na živce idu ti iz Sherifa i Brko niko više......

-
- Kontakt:
@sjena, svega mi postao si dosadan, de odvadi malo već jednom

Bratstvo - Sloga Doboj 0 : 1 (0:1)
Nogometaši Bratstva "generalku" će imati u subotu na domaćem terenu protiv ekipe Podrinja iz Janje. Susret se igra na stadionu Luke sa početkom u 14:30.

Nogometaši Bratstva "generalku" će imati u subotu na domaćem terenu protiv ekipe Podrinja iz Janje. Susret se igra na stadionu Luke sa početkom u 14:30.

www.nkbratstvogracanica.com
Nema potrebe za tim "ljutitim smajlijem". Gledao sam utakmicu, Nuće je nešto kombinovao, ni u jednom trenutku nije igrao najbolji sastav Bratstva, tako da rezultat ove utakmice nije mjerilo 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Zoom088 je napisao/la:Nema potrebe za tim "ljutitim smajlijem". Gledao sam utakmicu, Nuće je nešto kombinovao, ni u jednom trenutku nije igrao najbolji sastav Bratstva, tako da rezultat ove utakmice nije mjerilo
Pa de ZOOM makar nam prenesi sastav koji je igro u prvi 45 min,vidim da si bio gore trebo bi znati makar par igraca,bas me interesuje ko je igro u prvom poluvremenu
Kao sto ZOOM rece kombinovan sastav daleko od onog najboljeg, od prve minute igrali Prljaca,Efendic,Susa,Kadic,Mustafic,Kadric,Mevkic,Omerovic,Diabang,Mujkic,Mrkovicnino hrastek je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Nema potrebe za tim "ljutitim smajlijem". Gledao sam utakmicu, Nuće je nešto kombinovao, ni u jednom trenutku nije igrao najbolji sastav Bratstva, tako da rezultat ove utakmice nije mjerilo
Pa de ZOOM makar nam prenesi sastav koji je igro u prvi 45 min,vidim da si bio gore trebo bi znati makar par igraca,bas me interesuje ko je igro u prvom poluvremenu
- Probisvjet
- Kontakt:
Gracanlije drage neka vam je dragi Bog na pomoci, soda navijaci dolaze. Kazu bice ih preko 25. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet je napisao/la:Gracanlije drage neka vam je dragi Bog na pomoci, soda navijaci dolaze. Kazu bice ih preko 25.
Sloboda Tuzla
e dolaze vam opasni Siuxi, morate dobro pripazit jer ipak su oni sila navijaci
, sigurno su i pobjedu najavili 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Joj brate, moram ti priznat ipak malo smo se prepali. Ipak njih 25, velikaa je to cifra.Probisvjet je napisao/la:Gracanlije drage neka vam je dragi Bog na pomoci, soda navijaci dolaze. Kazu bice ih preko 25.
De ne moze ih biti vise od nas da citav Lukavac dodje...

MG '77
- Probisvjet
- Kontakt:
To koriste!fukara87 je napisao/la:e dolaze vam opasni Siuxi, morate dobro pripazit jer ipak su oni sila navijaci, sigurno su i pobjedu najavili
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:To koriste!fukara87 je napisao/la:e dolaze vam opasni Siuxi, morate dobro pripazit jer ipak su oni sila navijaci, sigurno su i pobjedu najavili

Prejak si!!!
[youtube][/youtube]
Dolaze Siuxi
ovo je dokaz koji su komplexasi
Dolaze Siuxi

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dolaze Siuxiovo je dokaz koji su komplexasi
Citav Lukavac izasao na ulicu, osim ove dvojice sto posmatraju i ove zene sto prolazi pored njih kao pored Koksare, cak mislim da je i zacepila nos...

Mi smo tu da nam se divite, samo pišite o nama lijepo je čuti, pozzNkBratstvoGracanica je napisao/la:fukara87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Citav Lukavac izasao na ulicu, osim ove dvojice sto posmatraju i ove zene sto prolazi pored njih kao pored Koksare, cak mislim da je i zacepila nos...

-
- Kontakt:
Ma sta cemo cuti, mozemo jedino namirisatisodagrad je napisao/la:Mi smo tu da nam se divite, samo pišite o nama lijepo je čuti, pozzNkBratstvoGracanica je napisao/la:fukara87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kod vas na vašeru ne bude ovoliko ljudi, a kamoli na tribini, možete samo da sanjate ovako da imate jednog dana, gledajte i divite nam se, uživajte 

Zasto ne kazete da vam imponuje da se slikate pored grafita sioux-a? Odsad ce tu stajati covjek koji naplacuje slikanje.Nema vise dzaba sto ste se slikali slikali ste se.NkBratstvoGracanica je napisao/la:Joj brate, moram ti priznat ipak malo smo se prepali. Ipak njih 25, velikaa je to cifra.Probisvjet je napisao/la:Gracanlije drage neka vam je dragi Bog na pomoci, soda navijaci dolaze. Kazu bice ih preko 25.
De ne moze ih biti vise od nas da citav Lukavac dodje...![]()
![]()
![]()
MG '77

Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
Jel ovo treba biti smijesno ?sjena je napisao/la:Zasto ne kazete da vam imponuje da se slikate pored grafita sioux-a? Odsad ce tu stajati covjek koji naplacuje slikanje.Nema vise dzaba sto ste se slikali slikali ste se.NkBratstvoGracanica je napisao/la:Joj brate, moram ti priznat ipak malo smo se prepali. Ipak njih 25, velikaa je to cifra.Probisvjet je napisao/la:Gracanlije drage neka vam je dragi Bog na pomoci, soda navijaci dolaze. Kazu bice ih preko 25.
De ne moze ih biti vise od nas da citav Lukavac dodje...![]()
![]()
![]()
MG '77Ako dodjete organizovano imat cete popust.Inace lijepa slika samo se da primjetiti mali strah u ocima.

-
- Kontakt:
Jednog lijepog suncanog dana, kada kisa bude padala dva dana, jedno jutro moci cete vidjeti kako vam je grafit unisten..