E to je, već, SRAMOTA priznat ovako javno. Imate klub čije se postojanje opravdava potrebam a Sarajeva i opet izgubite 2 boda. Tužite ih Savezu!!!burek pita je napisao/la:sarajevo nije dobilo od olimpika 6 bodova koje ti spominjes nego smo im uzeli 4 boda(3 na kosevu i 1 na grbavici)Raz_ba je napisao/la:
Ne nisam mislio da je napravljen iz inata. Možda sam se pogrešno izrazio, klub je postojao odavno ali Gračić mu je namijenio sudbinu kakvu sada ima kad je otišao iz Sarajeva i preuzeo ga. Ništa nije napravio da popularizira klub među sarajlijama, kako bi se formiralo neko jezgro oko kluba, podrška, navijači.... reklama.
Sarajevu Olimpik služi na način da im obezbjeđuje 6 sigurnih bodova po sezoni, a to može odlučiti o tituli ili putu u Evropu. Ako se Sarajevu posreći ponovo, u Evropi zaradi neke milione (što im od srca želim) i eto jedne od koristi. Drugi je mešetarenje po prvenstvu kao u slučaju Gavarić i svađa sa Slobodom, od koje ni Sloboda ni Sarajevo nisu baš profitirali ali su se izblamirali i jedni i drugi.
Treći može biti obezbjeđivanje kvalitetnih igrača za jeftine pare (Sarajevo bi imalo ekskluzivu na Olimpikove talente). Ovo treće je najlegitimnije na svijetu što se tiče Sarajeva, ali što se tiče Olimpika, to je hinjski i dugoročno će uništiti Olimpik.
Ja sam na ovo mislio kad sam pisao prethodni post, ne tvrdeći da sam potpuno u pravu nego sam iznio svoje mišljenje na osnovu onoga što vidim i što sam pročitao od izjava pominjanog gospodina. I dalje mislim da bez dobre računice Gračić nije uložio ni dva bona, a za ljude koje sam ranije nabrojao u Slobodi znam da nemaju nikakve namjere niti očekuju kakvu korist od kluba, nego su pare dali i daju onako "uhajr". Eto kad to uradi vjerovaću mu.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
A đe da znam?!
U Avazu Gracic fino kaze da ga Opstina,Grad I kanton tjeraju iz lige jer od pocetka nema nikakve novcane podrske od njih.Olimpik nije nicija filijala pa ni Sarajeva.Da posjeduju svoj stadion bili bi medju prva tri ovako im je svejedno gdje igraju Kosevo,Grbavica,Travnik...Omladinski pogon je svakim danom sve brojniji a rezultati su odlicni.Kadeti su sa Zeljom prvi a ocekuje se da ce na kraju i biti vodeci,juniori imaju pravo igrati jos godinu i dosta je igraca uzeto za prvi tim Pehilj,Hadjanovic,Dizdarevic.Prvi tim Olimpika je najmladji u BIH a veci je broj reprezentativaca nego u Sarajevu i Zelji ukupno (Mujic,Subasic,Velagic,Bukvic,Hadjanovic,Sadic).Klub se u kratko vrijeme podigao i ima ozbiljne namjere u ovoj ligi.Sa njima je sve moguce da jednu izgube kuci a vec sljedece kolo zablistaju,puno novih i mladih igraca kojima treba vremena za uigravanje.Treba strpljenja a Gracic ga ima ocito.
hahahaha, e svasta procitah i to da Gracic ima strpljenja
koliko ste ono igraca i trenera promijenili u zadnje 2 godine
4 trenera i jedno 40 igraca,
da mi je znati tvoju definiciju pojma ''nema strpljenja''

koliko ste ono igraca i trenera promijenili u zadnje 2 godine

da mi je znati tvoju definiciju pojma ''nema strpljenja''

Cuva Bog Zelju svog!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ma ljudi nemojte se ljutiti fkt,olimpik mi je simpatican klub,ali klub koji nema srce ni dusu tako da kazem tesko da moze opstati...
Sta bi s njim pa se onako udeblja?newton_heath_lyr je napisao/la:Muamere Kurto,sretan 30. rodjendan.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Zenit karijere pa se opustio momcina.gollum je napisao/la:Sta bi s njim pa se onako udeblja?newton_heath_lyr je napisao/la:Muamere Kurto,sretan 30. rodjendan.

BosnaE
- Alen Škoro
- Kontakt:
Raz_ba je napisao/la:E to je, već, SRAMOTA priznat ovako javno. Imate klub čije se postojanje opravdava potrebam a Sarajeva i opet izgubite 2 boda. Tužite ih Savezu!!!burek pita je napisao/la:sarajevo nije dobilo od olimpika 6 bodova koje ti spominjes nego smo im uzeli 4 boda(3 na kosevu i 1 na grbavici)Raz_ba je napisao/la:
Ne nisam mislio da je napravljen iz inata. Možda sam se pogrešno izrazio, klub je postojao odavno ali Gračić mu je namijenio sudbinu kakvu sada ima kad je otišao iz Sarajeva i preuzeo ga. Ništa nije napravio da popularizira klub među sarajlijama, kako bi se formiralo neko jezgro oko kluba, podrška, navijači.... reklama.
Sarajevu Olimpik služi na način da im obezbjeđuje 6 sigurnih bodova po sezoni, a to može odlučiti o tituli ili putu u Evropu. Ako se Sarajevu posreći ponovo, u Evropi zaradi neke milione (što im od srca želim) i eto jedne od koristi. Drugi je mešetarenje po prvenstvu kao u slučaju Gavarić i svađa sa Slobodom, od koje ni Sloboda ni Sarajevo nisu baš profitirali ali su se izblamirali i jedni i drugi.
Treći može biti obezbjeđivanje kvalitetnih igrača za jeftine pare (Sarajevo bi imalo ekskluzivu na Olimpikove talente). Ovo treće je najlegitimnije na svijetu što se tiče Sarajeva, ali što se tiče Olimpika, to je hinjski i dugoročno će uništiti Olimpik.
Ja sam na ovo mislio kad sam pisao prethodni post, ne tvrdeći da sam potpuno u pravu nego sam iznio svoje mišljenje na osnovu onoga što vidim i što sam pročitao od izjava pominjanog gospodina. I dalje mislim da bez dobre računice Gračić nije uložio ni dva bona, a za ljude koje sam ranije nabrojao u Slobodi znam da nemaju nikakve namjere niti očekuju kakvu korist od kluba, nego su pare dali i daju onako "uhajr". Eto kad to uradi vjerovaću mu.
Ti decko stvarno prezires Sarajevo da je zabrinjavajuce

NON MOLLARE MAI
ma olimpik je dok je prve svoje cetiri sezone u premijer ligi igrao, sluzio je kao zeljina filijala... sad je filijala sarajeva... samo se sjetim igraca koje smo slali u olimpik kao "kaznu" da igraju pola sezone ili sezonu pa ih opet kasnije vratili u zelju... (mekic, gredic...) budimo realni... olimpik (isto i slavija) ce u krugu zelje i sarajeva biti uvijek sporedan tim iz sarajeva...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Steta sto ste zijanili dva boda. Ali bolje i taj jedan od poraza.
Samo napred Olimpice, sledece sezone plasman u Evropi.
Samo napred Olimpice, sledece sezone plasman u Evropi.
Siroki je dobro ponizen na Pecari i iznenadjen mladom ekipom Olimpika.Jucer je bilo sest igraca do 18 g. starosti i dva mladja od 21 g.Olimpik je pola bodova osvojio na gostujucem terenu.Ako ikada zaigra na svojoj Otoci Olimpik ce biti jedna veoma ozbiljna ekipa u PL.
Moze li mi neko reci koji je igrac ove godine dosao u Olimpik iz Jedinstva (Bihac) ?
@ roki...
Smajil Šadić
Smajil Šadić
nadam se da ce biti prvaci za manje od 5 godinaherbion je napisao/la:Siroki je dobro ponizen na Pecari i iznenadjen mladom ekipom Olimpika.Jucer je bilo sest igraca do 18 g. starosti i dva mladja od 21 g.Olimpik je pola bodova osvojio na gostujucem terenu.Ako ikada zaigra na svojoj Otoci Olimpik ce biti jedna veoma ozbiljna ekipa u PL.

bas se pitam gdje su igraci sjedili rezervni hahah
i delegat gdhe su ih smijestili

Gazi Olimpice!
Gde bi vam kraj bio da niste zijanili "samo" 20 boda na "domacem" terenu.
Steta sto mladi sarajevski premijerligas nema podrske opstinskih vlasti, steta velika!
Gde bi vam kraj bio da niste zijanili "samo" 20 boda na "domacem" terenu.
Steta sto mladi sarajevski premijerligas nema podrske opstinskih vlasti, steta velika!
Zvijezda danas nije cestito presla centar,Olimpik cetiri pet sansi koje je veoma tesko promasiti.Sa ova tri boda Olimpik stice sigurnost u daljem prvenstvu.Bravo vukovi gdje bi ti kraj bio da jos igras na svojoj Otoci.
Vukovima se uskoro pridruzuju za naredno prvenstvo jos dva mlada reprezentativca.Ocito da ce biti veoma interesantno na Otoci kada je igracki kadar u pitanju.Protiv Slavije je mobilno stanje i vratice im se "gostoprimstvo" koje je Olimpik dobio na jesenjem gostovanju.
-
- Kontakt:
Ne igra presao je u ZeljuBabilon je napisao/la:Igra li jos thiago u Olimpiku?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.