Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
niti ne sumnjam da ce se stilic brzo prodati...
...
Bunoza od prve protiv Twentea.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
slazem se. neki uopste ne prate tu ligu, pogledaju mozda jedan mec i pocne pametovanje. da mi je znati kad ce jedan klub iz ex-yu docekati proljece u europskim kupovima poput lecha prosle sezone i legie ove..santos je napisao/la:nasa liga izmislila fudbal za poljsku ligudeset je napisao/la:Ma slažem se apsolutno,ali ljudi moji gledam njihovu igru, pa naša liga je za njih izmislila fudbal,a tolike pare uzimaju.,sta je bolje?mozda dosadna i spora igra na njivama
poljska liga je ispred hrvatske ili srpske lige,ove godine su skupili bodova u evropi kao srbi i hrvati zajedno
stadioni,posjeta,regularnost(nije bilo sjajno ranije),budzeti,medijski,dosta ekipa su priblizno istog kvaliteta u borbi za prvaka(4-5)...sa svime su ispred svih ex-YU liga
pratim ovu ligu redovno od odlaska Stilica i idu ljudi krupnim koracima
ps: stilic je totalno van forme u zadnje vrijeme bas kao i klub. stalno se masta o bundesligi i slicnim a lik nebih mrdno guzicom. kad popravi neke stvari i pocne se truditi mozda i sredi sebi transfer u jacu ligu
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Jel to onaj sto rece da ga Bilic moze pozvati u kockaste u svako doba,jer nema jos zvanicne tekme za A BIH repku.BIHfan je napisao/la:Bunoza od prve protiv Twentea.

P.S Stilic je imao par fini sansi u repci u zadnjim mecevima ni blizu te sanse nije iskoristio kao recimo Zahirovic.U redu nije mu pozicija bila naklonjena,ali iskreno pored Misketa i Pjanica jos dugo i nece biti.Onaj Rudnevs ubi hljeb pa opet ni makac iz Lecha kako bi tek Stilic.Mozda i ode,ali tek onda treba damu oznojiti.
Gledam i Zec se definitivno izgubio u turskoj ligi.Danas dobili Trabzonspor a ovaj odgledao tekmu sa klupe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- harebianconero
- Kontakt:
Taj Zec ce zavrsiti u BiH ligi .. 100 %
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jest, samo ima jedan problem,odsteta mu je ko' pola fildzan ligeharebianconero je napisao/la:Taj Zec ce zavrsiti u BiH ligi .. 100 %

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo i wisla dalje ide u ELu a sve prica kako je losa liga i te bajke..
Ili mozda da je Premier liga nedodiriva.Fulho od gotovog veresiju napravi,jos igrali u jacem sastavu.STEVIE je napisao/la:evo i wisla dalje ide u ELu a sve prica kako je losa liga i te bajke..
Ima i kod njih kukuruza koliko hoces.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ove sezone PL definitivno nije nedodirljiv. jos kad se pogleda tko sve igra u eurokupovima za engleze cccharishp je napisao/la:Ili mozda da je Premier liga nedodiriva.Fulho od gotovog veresiju napravi,jos igrali u jacem sastavu.STEVIE je napisao/la:evo i wisla dalje ide u ELu a sve prica kako je losa liga i te bajke..
Od zla oca jos od gore matere.Jos ce vjerovatno sutra i ona dva gariba da ispadnu.STEVIE je napisao/la:ove sezone PL definitivno nije nedodirljiv. jos kad se pogleda tko sve igra u eurokupovima za engleze cccharishp je napisao/la:Ili mozda da je Premier liga nedodiriva.Fulho od gotovog veresiju napravi,jos igrali u jacem sastavu.STEVIE je napisao/la:evo i wisla dalje ide u ELu a sve prica kako je losa liga i te bajke..

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nebi me cudilo, i ovi sto ja pratim bi bolje odigrali od birminghama 

Slazem se upotpunosti s svim ,zao mi je ovog Vojo Ubiparipa koji ce nazalost zavrsiti svoju epizodu u Lechu kao sto je zavrsio i Haris Handzic.Strasna su to bila dva igraca koja su komotno mogla igrati za Lech ,al da NISU Nazalost Oprani igraci,ko se razumije u nogomet zna sta se misli,govori ..A Stilicu je fakat sad vrijeme da napusti Lech jos kao slobodan igrac na ljeto sto je za njega plus prilika da ide gdje zeli,gdje hoce,moze covjek sada da bira !!! A ovaj Rudnews je strasan igrac koji je nakon Lewandowskog i Rengifa super opcija za buducnost Lecha ako ga neprodaju vec sada na zimu -)santos je napisao/la:Losa i dosadna tekma se odigra i u najboljim ligamadeset je napisao/la:Sve stoji,ali jeste li vi sinoć gledali možda tekmu.Toliko loši fudbaleri.Skidam kapu Buriću ,ali Štila se utopio .Vidi se da nema s kim igrati ljudi moji.On hitno mora mijenjati klub.Prije ovih tekme što sam gledao jedva komentatori prenose.Samo govore loše brate, loše ne znamo zašto primaju lovu,a kad su produžili 5 minuta kažu opet "izdržite molim vas#-znamo da nemate šta gledati itd,itd
ovo kad kazes losi igraci mozda ti je tako izgledalo ali za ovog Rudneva nude vec preko 5 mil. ,Muravski je igrao za Rubin,Krivets odigrao 16 puta za selekciju Bjelorusa igrao za Bate B.,Mladi Tonev debitovao za Bugare,nekolio A repr. i mladih rep. Poljske ,tu je Stilic,Buric,jedan od najboljih napadaca srpskog sampionata kad je dosao kao pojacanje grije redovno klupu
u Zagleblje je dosao kao najbolji golman srpskog prvensta i povremeni reprezentativac Isailovic
u tom klubu je bio i Osmanagic nakon Veleza kad je proglasen kao najbolji igrac BH PL,igrao je kao posudjen igrac uz uslov ako zadovolji da potpise visegodisnji ugovor i nije prosao i vratio se u OFK ali koliko sam gledao nije bio los, tamo se igra mnogo brze i jace nego na ovim nasim prostorima i mozda se nije uklapao jer je tesko mogao da izdrzi vise od 70 min.
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 14 dec 2011, 23:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma hajde Birmingham ali onaj garib Modricev Toto.Kobajagi ostre se za ovogodisnju titulu.STEVIE je napisao/la:nebi me cudilo, i ovi sto ja pratim bi bolje odigrali od birminghama

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ja tottenham i zaboravio, u onoj grupi ispasti je stvarno smijesno 

A Grci i Rusi im odlucuju o sudbiniSTEVIE je napisao/la:ja tottenham i zaboravio, u onoj grupi ispasti je stvarno smijesno

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne, to je onaj sto rece da ce prihvatit koji god poziv dobije prvi, pa on bio od Bilica ili Susica. To je istina za sve ne-bosnjake sto igraju za repku, tako da je Bunoza samo imao muda to rec u javnosti. A momak sigurno zasuzuje poziv. Isto vazi i za Cocalica i Zukanovica. Mravac vozdra.harishp je napisao/la:Jel to onaj sto rece da ga Bilic moze pozvati u kockaste u svako doba,jer nema jos zvanicne tekme za A BIH repku.BIHfan je napisao/la:Bunoza od prve protiv Twentea.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Coca i Zukan nek dobiju poziv, a Bunoza ne jer je rekao da ceka poziv lijepe nase..
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Mislis da ga Pandza nije cekao?Pauk je napisao/la:Coca i Zukan nek dobiju poziv, a Bunoza ne jer je rekao da ceka poziv lijepe nase..
On je u toj istoj izjavi rekao da bi i rado prihvatio poziv BiH i uvijek je igrao odlicno za mladu repku. Manite se laznog patriotizma.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
bunoza je rekao da ko ga prvi pozove, za njih ce i igrati.Pauk je napisao/la:Coca i Zukan nek dobiju poziv, a Bunoza ne jer je rekao da ceka poziv lijepe nase..
ne znam sta je tu nejasno?
...
Cartman je napisao/la:Mislis da ga Pandza nije cekao?Pauk je napisao/la:Coca i Zukan nek dobiju poziv, a Bunoza ne jer je rekao da ceka poziv lijepe nase..
On je u toj istoj izjavi rekao da bi i rado prihvatio poziv BiH i uvijek je igrao odlicno za mladu repku. Manite se laznog patriotizma.
Ma nas je tako lako kupiti s izjavama,naivni smo pravo,prvi ja,nekad sam mislio da je Pjanic pravi patriota koji je odbio Francusku i cekao mjesecima da bi zaigrao za BiH.A onda taj isti Pjanic nece da udje u nijedan posten duel u utakmici u Lisabonu,da bi 2-3 dana kasnije postigao gol,bio igrac utakmice sta vec za Romu.Pauk je napisao/la:Coca i Zukan nek dobiju poziv, a Bunoza ne jer je rekao da ceka poziv lijepe nase..
Zato danas kazem da Pjanic igra za BiH jer mu je solucija bila-Luksembrug.
Iskreno,boli me briga vise i za patriote,i za izljeve patriotizma u izjavama,za mene je sada samo teren mjerilo.
Dakle,ako Bunoza ima kvalitet za reprezentaciju BiH,izjava da ce prihvatiti poziv prvoga selektora A reprezentacije koji ga pozove po meni nije nikakv kamen spoticanja.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.