Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la soko » 28 sep 2011, 21:33

harishp je napisao/la:
soko je napisao/la:Jahic od pocetka za Apoel..
Igra jedinog defanzivnog veznog u Apoelu.Hajde dobro da je i njega krenulo.
Godinu dana cestito utakmice nije odigrao.Sto povrede,sto je vala bio i ofalio uz to.
Znam ja da nije, to sam ja govorio ovdje vec duze vrijeme. Ali neki dan Pandza imao povredu, imamo te zute kartone, a Jahic je tu bio prije tako da mu ne treba puno da se usteli.
Moze ga Susis jos uvijek pozvati

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 29 sep 2011, 00:02

Trebo je Pape rec hebat cemo im majku,pa bi svi bili zadovoljni. Nevjerovatno kakvi debili se usuđuju vrijeđat selektora :?
YNWA!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 29 sep 2011, 00:02

soko je napisao/la:
harishp je napisao/la:
soko je napisao/la:Jahic od pocetka za Apoel..
Igra jedinog defanzivnog veznog u Apoelu.Hajde dobro da je i njega krenulo.
Godinu dana cestito utakmice nije odigrao.Sto povrede,sto je vala bio i ofalio uz to.
Znam ja da nije, to sam ja govorio ovdje vec duze vrijeme. Ali neki dan Pandza imao povredu, imamo te zute kartone, a Jahic je tu bio prije tako da mu ne treba puno da se usteli.
Moze ga Susis jos uvijek pozvati
Jaha je stvarno dobar igrac, ali nije brate za stopera, mislim da bi bolje branio nego igro odbranu, dobar je na desnom beku, u vezi, na krilu pa cak i u napadu, jedne sezone je razvaljivao u Zelji u napadu, nema golmana kojeg nije izbusio, znaci sve zna igrati osim odbrane, mada je i to igrao silom prilika, ono haj kad zna sve igrati nek igra i odbranu... los je tu, prolaze ga ko levata... Mislim da je on najjaci na desnom krilu...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 29 sep 2011, 01:26

igrac koji igra LP ne moze bit los ja mislim da bi mi u repki mogli igrat sa mujdzom kao desno krilo,a da desnog beka igra sanel jahic ili pak onaj ognjen vranjes..ako vec mravac iz austrije dolazi zasto ne bi jahic iz apoela..jer u ovim utakmicama mujdza drzi cijelu densu stranu a ovi igraci se sjate na sredini terena i smao nabijaju za dzeku eventualno,tam lulic ako sta...ma nije lahko ni bit selektor ako cemo posteno

nihco

Post Postao/la nihco » 29 sep 2011, 01:51

jahic,vranjes ,cocalic , ljevakovic , zukanovic je najbolje sto imamo u defanzivi , a sto nije u reprezentaciji. s obzirom da nam odbrana broji 6 igraca, ne vidim zasto bar dvojica ne bi dobili poziv? na koncu, ni jedan od njih nije losiji od mravca niti igra u puno losijoj ligi,cak sta vise......
Sent from my Commodore 64

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 29 sep 2011, 10:57

nihco je napisao/la:jahic,vranjes ,cocalic , ljevakovic , zukanovic je najbolje sto imamo u defanzivi , a sto nije u reprezentaciji. s obzirom da nam odbrana broji 6 igraca, ne vidim zasto bar dvojica ne bi dobili poziv? na koncu, ni jedan od njih nije losiji od mravca niti igra u puno losijoj ligi,cak sta vise......
Upravu si ali zaista je sad kasno za te igrace,pozivi su otisli...
Ali mene boli sto pajdu nije dozvalo ono sa pocetka kvalifikacija , ona dva ubjedljiva poraza kad mu mu je spisak bio isti ovakav kao za ove dvije tekme...
Ponovo nema radnika u ekipi a ima ofanzivnih veznjaka tacno za 5 reprezentacija!!!
Naovom spisku morao mu se naci barem Vranjes da moze skucati i tu desnu stranu pa da uz malo srece ne bude kartona/povreda protiv Lux-a i da onda imamo kompletnu repku u Parizu...

Ali Mancini ostaje Mnacini...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 29 sep 2011, 11:15

Jahic je zamjenjen u 50toj minuti, dakle nije bio dobar, osim ako se nije povrijedio.

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 11:40

Edo_77 je napisao/la:Jahic je zamjenjen u 50toj minuti, dakle nije bio dobar, osim ako se nije povrijedio.
Kakve veze ima što je čovjek zamijenjen u 50. minuti s tim jel bio dobar ili nije? :?

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 29 sep 2011, 11:46

hamlet je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Jahic je zamjenjen u 50toj minuti, dakle nije bio dobar, osim ako se nije povrijedio.
Kakve veze ima što je čovjek zamijenjen u 50. minuti s tim jel bio dobar ili nije? :?
Cuj kakve?
Ne vadi se iz igre dobar igrac vec onaj koji je najmanje pokazao?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 sep 2011, 13:02

Igr'o je zadnjeg veznog. Ono što sam vidio je da je im'o jednu grešku, kada je izbio loptu ravno na nogu Luiz Adriana, a ovaj prebacio gol sa 5 metara. Zamijenjen je u 58. minuti, ako ćemo biti tačni. ;) A, nije bio najslabiji, nit' je bio najbolji. Shakhtar je cijelo vrijeme napad'o, Apoel se branio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 15:03

Edo_77 je napisao/la: Cuj kakve?
Ne vadi se iz igre dobar igrac vec onaj koji je najmanje pokazao?
Ne mora značit, pa ni Džeko nije bio najlošiji u Cityu protiv Bayerna neku noć i opet je izašao nekom čudnom odlukom :roll:

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 29 sep 2011, 15:09

Svašta :? ...Pa šta pišu ovi na officijelnoj stranici UEFA-e ,mi pod pritiskom protiv Luxemburga i kao eto Francuska ima priliku da se Plasira na EURO ako mi kiksamo kući sa Luxemburgom ! :o
Eh jašta čemo mi kiksati,ne može čovjek da vjeruje ali nije to slućajno ,a u drugom tekstu piše nešto poput da li Bosna uopšte ide na pobjedu u Francuskoj ???
Što znaći pa oni kontaju FRA je prva kako god , ako mi sasvim slućajno Pobjedmo LUX ,to nema nikakve veze jer u parizu nećemo ići na pobjedu ! :?
Joj idiota od ljudi Dragi Allahu ! :roll:
U nicaze če biti pun stadion protiv LUX 5 komada minimum.... :D
.... a u parizu biće gusto biće 0 : 2 8-)
Pod prečku u devet banki.... :)

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 29 sep 2011, 15:11

Kada se igra utakmica ? Dadum, dan, sat (minuta,sekunda :D ), hvala.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 29 sep 2011, 15:14

Frankreich : Konigreich Bosnien-Herzegowina
Qualifikation (Gruppe D) - 11.10.2011 - 21:00MEZ (21:00 Ortszeit) - Stade de France - Paris
Pod prečku u devet banki.... :)

nihco

Post Postao/la nihco » 29 sep 2011, 15:58

Arnelinho je napisao/la:
Aj, skrati me muka, da ne provjeravam, ko je to pozv'o 25/6 igrača? Zadovoljan bih bio sa 2 ozbiljne selekcije (koje mogu sakupiti kakvu takvu reprezentativnu ekipu, a ne recino Bjelorusija ili Sj. Irska i njima slične) ?
evo, hrvatska 28 igraca, srbija 27 igraca........mogu li oni ?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 sep 2011, 16:01

Evo spiska Francuza za meceve sa Albanijom i BiH.
Vratari: Cédric Carrasso (Burdeos/FRA), Hugo Lloris (Lyon/FRA), Steve Mandanda (Marsella/FRA)
Defanzivci: Eric Abidal (Barcelona/ESP), Patrice Evra (Manchester United/ING), Younès Kaboul (Tottenham/ING), Laurent Koscielny (Arsenal/ING), Adil Rami (Valencia/ESP), Anthony Réveillère (Lyon/FRA), Bacary Sagna (Arsenal/ING).

Vezni red: Yohan Cabaye (Newcastle/ING), Alou Diarra (Marsella/FRA), Yann M'Vila (Rennes/FRA), Florent Malouda (Chelsea/ING), Marvin Martin (Sochaux/FRA), Blaise Matuidi (París-SG/FRA), Samir Nasri (Manchester City/ING), Mathieu Valbuena (Marsella/FRA).

Napadači: Karim Benzema (Real Madrid/ESP), Kevin Gameiro (París-SG/FRA), Bafetimbi Gomis (Lyon/FRA), Loïc Rémy (Marsella/FRA), Jérémy Ménez (París-SG/FRA), Franck Ribéry (Bayern Múnich/ALE).
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 29 sep 2011, 16:18

Po imenima ima Francuska virtuoza u sastavu, ali to nije više ista jačina kao prije. Nadajmo se da će Kaboul igrati od prve pa da Džeko izlevati nekoliko puta kao u Premiershipu. :mrgreen:
Livin' La Vida Loca ;)

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 16:22

Strašan vezni red i napad imaju... Nasri, Diarra, Malouda, Ribery, Gomis i Benzema... :roll:

Čekaj, jel to on nije pozv'o Diabya?! Ma hajde, i Diarra mu isto dođe... Ne zna čovjek kojeg će... :mrgreen:

nihco

Post Postao/la nihco » 29 sep 2011, 16:28

hamlet je napisao/la:Strašan vezni red i napad imaju... Nasri, Diarra, Malouda, Ribery, Gomis i Benzema... :roll:

Čekaj, jel to on nije pozv'o Diabya?! Ma hajde, i Diarra mu isto dođe... Ne zna čovjek kojeg će... :mrgreen:
nije to nista, kad' pape izvede 7-8 sokolova, carobnjaka (nece mu vise ostat' ) , misimovica , ibricica,stilica, medunjanina.......pa kad pocne sitan vez, nece francuzi vidjeti loptu, dzaba im riberi.....

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 29 sep 2011, 16:30

nihco je napisao/la:
hamlet je napisao/la:Strašan vezni red i napad imaju... Nasri, Diarra, Malouda, Ribery, Gomis i Benzema... :roll:

nije to nista, kad' pape izvede 7-8 sokolova, carobnjaka (nece mu vise ostat' ) , misimovica , ibricica,stilica, medunjanina.......pa kad pocne sitan vez, nece francuzi vidjeti loptu, dzaba im riberi.....
E o ovome sam ti ja govorio neki dan... Ljudi imaju višak igrača, dok mi nemamo... Jednostavno, ovo što je Pape pozvao je jedina kvalitetna ekipa za reprezentaciju, iako ih je pola kartonirano al džaba ti sve...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.