Zvjezdan Misimović

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la calcio » 22 nov 2009, 17:07

Kumar je napisao/la:Nakon svega što je Miske dao za ovu reprezentaciju mnogi ga pljuju.niti bi mi igrali baraž niti bi Džeko bio drugi strijelac bundeslige i kvalifikacija da nije bilo Misketa. ja sam na njegovoj strani ma sta god bilo. mnogi su zaboravili i na Muniba i na savez, na ćirine propuste kako na terenu tako i van njega.izgleda da je miske jedini krivac sto ne odosmo na SP.
nama vazda treba krivac, neko zrtveno janje. cudan smo mi narod. zar nemoze biti da smo naletili na jaceg protivnika i izgubili?
sada mediji i navijaci napadaju Misimovica, bukvalno ga tjeraju iz repke. a kada on shvati dokle je doslo i oprosti se, onda ce ga napadati jer se oprostio, bit ce izdajnik. vec vidjeno.... Hasan Salihamidzic. ista prica, isti zavrsetak.

cobratz
Kontakt:

Post Postao/la cobratz » 22 nov 2009, 17:12

Principatus je napisao/la:MUČAN SVRŠETAK TUŽNE NOĆI

Poraz i tuča za kraj

Kakav javašluk vlada u bh. reprezentaciji i oko nje možda najbolje govori i činjenica da zaštitari pred početak utakmice nisu dozvoljavali našem najboljem igraču, Zvjezdanu Misimoviću, da uopće uđe na stadion. Desetak minuta trajala je prepirka i ubjeđivanje, stvar je riješio Salem Prolić, nekadašnji sudija, sada uposlenik NS BiH, koji je reagirao i uveo Zvjezdana u ložu u kojoj su se već odavno udobno smjestili mnogi kojima tu nije bilo mjesta. Zapravo bilo je, ali u instituciji zatvorenog tipa lociranoj koji kilometar dalje od zeničkog stadiona. Da tužna noć na Bilinom polju okonča još jadnije, pobrinula se i grupa navijača koja se probala fizički razračunati sa našim igračima nakon utakmice. Sukob je izbio iz banalnih razloga, no bilo je mučno gledati nogometaše kako se naguravaju sa navijačima, koji su ih pljuvali i gađali dok su ovi ulazili u autobus.
Nismo mi dorasli jos uvijek da odemo na jedno veliko takmicenje. Cim sami sebe ne postujemo, pljujemo po igracima koji su postigli historijski uspjeh i plasirali se u baraz. Sta vise treba ovom nasem debilskom narodu pa da u njihove glave i srca udje malo samilosti?! Jel mozda Misimovic, Dzeko, Spaha, Rahimic, Vedo, Sejo i ostali treba da nahrane cijelu drzavu i rijese nagomilane socijalne i materijalne probleme, istjeraju bandu iz Saveza i jos, uz sve to, da se plasiraju na neko veliko takmicenje.

Previse ocekujemo od njih, kratko i jasno. Nisu ni oni roboti. Dali su sve od sebe. Istina, i Ciro ima svojih bubica i budalastinja, al otom potom. Sve su zasluzili, ali nisu to da ih ponizavamo. Kakav smo mi to narod majku mu? Dok pobjeduju, zabijaju golove, dobri su, ljubimo ih, grlimo, uzimamo autograme, slikamo se... A kad dozivimo poraz ili ne ostvarimo zeljeni cilj, pljujemo ih, vrijedjamo, trazimo mahane svakom ponaosob, samo su oni krivi i niko drugi nije... Svako onaj ko kaze da je kriv bilo ko od igraca zato sto se nismo plasirali ja bih ga streljo istog momenta.

Momcima kapa do poda, dali su sve od sebe, odigrali lavovski, bilo je mozda i stvari koje se nisu smjele desiti al Boze moj... Naredne kvalifikacije su pred nama da se greske ispravljaju. I nemojte zaboraviti, samo do prije godinu i koji mjesec nismo imali ni reprezentaciju ni igrace, nit je ko htio igrat nit smo imali selektora. Ciro je u relativno kratkom periodu odradio maestralan posao, sakupio mlade i kvalitetne momke i udario temelje za kvalifikacije za EP 2012. Još samo da nam Dragi Allah dadne malo više sreće, al kakav smo narod daj Bože...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 nov 2009, 17:13

Miske kralju znam da nisi takva osoba, ali haj molim te spucaj ovim nasim kretenskim TV kucama i pojednim kretenskim internet portalima tuzbu za klevetu, pa da imaju cime da se pozabave.
Ima li admina na ovoj temi da zakljuca ovu temu na par dana. Miske je za vas sviju koji ga pljujete i blatite car, kralj gospoda i naravno da se on nece spustiti na vas nivo.

A volio bih vidjeti tog kretena koji fa nije htio pustiti u stadion i onog kretena koji mu je sjeo na mjesto. Miske se opet tu pokazao da je veliki gospodin i nije pravio nikakve probleme niti je dizao neku aferu oko toga, i kao sto Spaha kaze da sam te osobe vidio glavu bi im odvrnuo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2009, 17:18

Ona jucer utakmica mu nije trebala.Ebo ga Nunberg svejedno su odigrali lose.
Za sve ostalo niti znam,niti hocu da bezveze nagadjam sta se desilo.
Jedino sto znam da je Miske zaduzio ovu repku i da smo bez njega u sredini jacine jedne Moldavije.
Dzaba nam napadaci ako ih nema ko uposliti.
Medunjanin nikada nece biti kao Misimovic to da budemo nacisto.
A Pjanicu treba tri cetiri godine da kompletno zamijeni Misketa.To su skoro dva ciklusa kvalifikacija.
Jos jednom kazem ebo ga Nunberg i jucernjasnja tekma,zbog glupog unosenja nemira i sumnji.
Za sve ostalo-muk.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 22 nov 2009, 17:20

harishp je napisao/la:Ona jucer utakmica mu nije trebala.Ebo ga Nunberg svejedno su odigrali lose.
Za sve ostalo niti znam,niti hocu da bezveze nagadjam sta se desilo.
Jedino sto znam da je Miske zaduzio ovu repku i da smo bez njega u sredini jacine jedne Moldavije.
Dzaba nam napadaci ako ih nema ko uposliti.
Medunjanin nikada nece biti kao Misimovic to da budemo nacisto.
A Pjanicu treba tri cetiri godine da kompletno zamijeni Misketa.To su skoro dva ciklusa kvalifikacija.
Jos jednom kazem ebo ga Nunberg i jucernjasnja tekma,zbog glupog unosenja nemira i sumnji.
Za sve ostalo-muk.
svaka ti cast na postu i neka su juce izgubili i da hoce svaku da izgube samo zbog utakmice sa portugalom

elvir75
Kontakt:

Post Postao/la elvir75 » 22 nov 2009, 17:20

Ko sumnja u Misimovica isto ko da sumnja imal Boga

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 nov 2009, 17:21

elvir75 je napisao/la:Ko sumnja u Misimovica isto ko da sumnja imal Boga
;) svaka cast
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 nov 2009, 17:23

Od kad to !? Iskreno meni je on najdraži igrač , ali mislim da ovo u vezi povrede i nije sve kako nam plasiraju...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 22 nov 2009, 17:28

ti misimovica poredis sa Bogom ti si skroz puko a svi sumljaju sa razlogom totalno losa partija u lisabonu i onda nece da igra zali se na povredu nakon tri dana u bl igra svih 90 minuta koda se nista nije desilo pa gdje je ta povreda

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 22 nov 2009, 17:33

Zasto jednostavno ne budete kao i ja i mislite da je to bila samo povreda zbog koje nije mogao igrati u srijedu pa ga je prestalo do subote.Zar je u to tako tesko povjerovati? Pa dobro mozda jeste al nema veze. Ako ste mogli vjerovati da cemo proci Portugal mozete vjerovati i u ovo. :lol:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 nov 2009, 17:37

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Zasto jednostavno ne budete kao i ja i mislite da je to bila samo povreda zbog koje nije mogao igrati u srijedu pa ga je prestalo do subote.Zar je u to tako tesko povjerovati? Pa dobro mozda jeste al nema veze. Ako ste mogli vjerovati da cemo proci Portugal mozete vjerovati i u ovo. :lol:
hahahhhah najbolji post do sada!!!!!!!!!!!!! :P :P
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 22 nov 2009, 17:49

Kontaktirali smo Misimovića prije nekih sat vremana kako bismo konačno stavili tačku na i takozvanog slučaja Misimović. Odmah je odgovorio na naš telefonski poziv i zamolio nas da nazovemo malo kasnije jer je bio na liječničkom tretmanu. Nakon sat vremena opet smo probali i Miske se javio.

"Evo upravo sam završio sa terapijama, čuo se glas sa druge strane žice. Dobro je, ide na bolje, danas sam čak i malo trenirao tako da sam zadovoljan razvojem situacije što se tiče moje povrede. Vidjet ću kako ću se sutra osjećati i onda ću tek znati da li ću biti spreman za utakmicu s Nurnbergom", rekao je Zvjezdan Misimović.

http://www.espnstar.com/football/news/d ... tem354923/
""Zvjezdan has only just arrived back and will undergo tests, but it looks tight for Saturday," admitted coach Armin Veh.
Ovdje trener Wolfsburga Armin Veh govori kako je Miske povrijeđen i kako mu nije siguran nastup protiv Nurnberga.

Ima još tona njemačkih medija koji pišu kako se Misimović vratio povrijeđen sa utakmica baraža. Pojedinci koji blate legendu reprezentacije, istinskog vođu koji je UVIJEK igrao punim srcem, treba da se stide sami sebe. Čudi me kako se možete u ogledalo pogledati.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 22 nov 2009, 17:58

The Prodigy je napisao/la:Kontaktirali smo Misimovića prije nekih sat vremana kako bismo konačno stavili tačku na i takozvanog slučaja Misimović. Odmah je odgovorio na naš telefonski poziv i zamolio nas da nazovemo malo kasnije jer je bio na liječničkom tretmanu. Nakon sat vremena opet smo probali i Miske se javio.

"Evo upravo sam završio sa terapijama, čuo se glas sa druge strane žice. Dobro je, ide na bolje, danas sam čak i malo trenirao tako da sam zadovoljan razvojem situacije što se tiče moje povrede. Vidjet ću kako ću se sutra osjećati i onda ću tek znati da li ću biti spreman za utakmicu s Nurnbergom", rekao je Zvjezdan Misimović.

http://www.espnstar.com/football/news/d ... tem354923/
""Zvjezdan has only just arrived back and will undergo tests, but it looks tight for Saturday," admitted coach Armin Veh.
Ovdje trener Wolfsburga Armin Veh govori kako je Miske povrijeđen i kako mu nije siguran nastup protiv Nurnberga.

Ima još tona njemačkih medija koji pišu kako se Misimović vratio povrijeđen sa utakmica baraža. Pojedinci koji blate legendu reprezentacije, istinskog vođu koji je UVIJEK igrao punim srcem, treba da se stide sami sebe. Čudi me kako se možete u ogledalo pogledati.
bravo!

Mery
Kontakt:

Post Postao/la Mery » 22 nov 2009, 18:20

Pozdrav.
Kao prvo ne mogu da vjerujem da moderator dozvoljava da se ovakve stvari pišu za našeg najboljeg fudbalera, pa da Misketa nije bilo nikada ne bi smo stigli do baraža, vidjeli smo u srijedu koliko vrijedimo bez njega.

Drugo, to koliko je naš dr. Jerlagić „dobar“ doktor sad smo se uvjerili. Sam je izjavio da Miske ima tešku povredu, a danas izjavljuje da je obmanut, pa ko ga je to obmanuo, Miske sam sebe pregledao??? Nije bio u stanju osposobiti našeg fudbalera, zato su to uspjeli dr. iz Wolsfburga i ne znam gdje je problem. Čovjek je jučer igrao, a kako psihički sve ovo podnosi i to smo se mogli uvjeriti.
Kod nas je uvijek neka teorija zavjere, pa pričali su i za Spahića kako je prodao utakmicu protiv Danske, nevjerovatno šta je u stanju uraditi naša mašta.

Treba biti realan i reći da je uz dužno poštovanje Ćiri, imao grešaka u Portugalu. Misketa su čuvala trojica igrača, jer su znali ko je glavna radilica na terenu i ko daje lopte Džeki. A znali su to jer je njihov Savez platio za sve informacije o našim fudbalerima. Šta je naš Savez uradio???
Zarađivao pare na račun naših fudbalera sa raznim reklamama i sponzorima punio sebi kasu.

Ako su svi zajedno u pobjedi, zašto nisu i u porazu, a ne kriviti Misketa za poraz i to javno.

Miske je veličina od čovjeka i zaista ne zaslužuje da se ovako blati. Donira lopte i dresove za našu djecu, a mi ga pljujemo. E svaka nam čast!

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 22 nov 2009, 18:23

Mery je napisao/la:Pozdrav.
Kao prvo ne mogu da vjerujem da moderator dozvoljava da se ovakve stvari pišu za našeg najboljeg fudbalera, pa da Misketa nije bilo nikada ne bi smo stigli do baraža, vidjeli smo u srijedu koliko vrijedimo bez njega.

Drugo, to koliko je naš dr. Jerlagić „dobar“ doktor sad smo se uvjerili. Sam je izjavio da Miske ima tešku povredu, a danas izjavljuje da je obmanut, pa ko ga je to obmanuo, Miske sam sebe pregledao??? Nije bio u stanju osposobiti našeg fudbalera, zato su to uspjeli dr. iz Wolsfburga i ne znam gdje je problem. Čovjek je jučer igrao, a kako psihički sve ovo podnosi i to smo se mogli uvjeriti.
Kod nas je uvijek neka teorija zavjere, pa pričali su i za Spahića kako je prodao utakmicu protiv Danske, nevjerovatno šta je u stanju uraditi naša mašta.

Treba biti realan i reći da je uz dužno poštovanje Ćiri, imao grešaka u Portugalu. Misketa su čuvala trojica igrača, jer su znali ko je glavna radilica na terenu i ko daje lopte Džeki. A znali su to jer je njihov Savez platio za sve informacije o našim fudbalerima. Šta je naš Savez uradio???
Zarađivao pare na račun naših fudbalera sa raznim reklamama i sponzorima punio sebi kasu.

Ako su svi zajedno u pobjedi, zašto nisu i u porazu, a ne kriviti Misketa za poraz i to javno.

Miske je veličina od čovjeka i zaista ne zaslužuje da se ovako blati. Donira lopte i dresove za našu djecu, a mi ga pljujemo. E svaka nam čast!
Potpisujem svaku rijec.Moderatori zakljucat ovo.

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 22 nov 2009, 18:29

A u sustini svi pisete iste sastave.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 22 nov 2009, 18:30

bossna je napisao/la:
ti misimovica poredis sa Bogom ti si skroz puko a svi sumljaju sa razlogom totalno losa partija u lisabonu i onda nece da igra zali se na povredu nakon tri dana u bl igra svih 90 minuta koda se nista nije desilo pa gdje je ta povreda
koji si ti glupan to je za nepovjerovati , pa da ti nije bilo misimovica da li bi igrao baraz , da li bi imao ovog dzeku koji zabija i ljude koje osvjetljuju bosansku naciju , jedan igrac koji na kopackama nosi bh zastavu , koji pomaze djeci iz bosne , koji je miran i povucen koji ne moze na bilino polje uci normalno , koji nema mjesta u lozi na bilinom polju ? STOKO NEVASPITANA .
I Dosta je receno na ovu temu ohladite .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 22 nov 2009, 18:35

Mery je napisao/la:Pozdrav.

svaka čast!

izgleda ovaj doktor još nije čuo za CT i MR, vjerovatno ga je pregledao "od oka" !!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 22 nov 2009, 18:43

miske kralj, bio i ostao najdrazi igrac reprezentacije!!! kad bi sutra prestao igrati opet bih ovo napisao,,, uz sergeja najbolji covjek

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 22 nov 2009, 18:47

Dajte ba koji vam je covjek nije mogao da igra bio povrijeden i nakon svega sto je uradio za nasu Repku. vi mu tako vracate, a i da nije htio da igra tu utakmicu sigurno mora postojati razlog neki govore prijetili mu lopovi iz saveza zato sto su prodali utakmicu i slicno, budimo optimisticni i sacekajmo naredne kvalifikacije da vidimo koliko doista vrijedimo, ja se nadam da ova reprezentacija respektabilna doista moze donijeti radost u buducnost naciji i smatram da je ponizavajuce da se svaka utakmica igra u Zenici na stadionu koji i nezadovoljava standarde vecini reprezentacija koje su tu gostovale, pored jednog onakvog Koseva sramota je da se brukamo...GLAVE GORE IDEMO DALJE ( Nadam se zajedno sa Cirom, ali sa njim ili bez njega mi moramo dalje :!: ) :D :!: :ugeek:
mB!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN i 3 gosta.