Respekt.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
pravilo je nidje veze nek nam napisu sad u cetvrtak neki par i gotovo123456 je napisao/la:10. U slucaju ne odigrane utakmice na koju su bile stavljene prognoze, i da ostane ne rijesena situacija do ponoci u ponedeljak, ta utakmica na koju se tipovalo se racuna kao "offside" (obiljezena sa crveni karton ) i zavrsava se to kolo sa trenutnim rezultatom.
Ovo je iz pravilnika S.S.ba lige.Znaci sve je jasno utakmica Siroki-Slavija se neracuna i rezultati se racunaju bez nje.Mislim isto da ovo nije uredu( mada je moja ekipa bila ovo kolo gost ) i dabi se trebali stavljati rezervni parovi za obje ekipe.
Ovo ne bi bilo pošteno...Sa ostalim se slažem...BIHfan je napisao/la:Evo i mene da se javim:
1.trebaju se igrat dodatni parovi za sve domacine,da bude sve ravnopravno ili sledecu utakmicu ovim gostujucim ekipama koji ce igrat kod kuce oduzet jedan par pa nek i oni imaju stete kao mi.
2.treba da se daju isti parovi,jer da je sad i domaca i gostujuca ekipa imala utakmicu Slavija-Siroki nebi bilo nikakve nepravde i ovolika svadja,cak je i vama lakse izabrat 6 utakmica nego da cackate po Bugarskim i Ukrajinskim ligama.
sta nebi bilo posteno pa i nama je isto bilo sad ovo kolo...bayer 04 je napisao/la:Ovo ne bi bilo pošteno...Sa ostalim se slažem...BIHfan je napisao/la:Evo i mene da se javim:
1.trebaju se igrat dodatni parovi za sve domacine,da bude sve ravnopravno ili sledecu utakmicu ovim gostujucim ekipama koji ce igrat kod kuce oduzet jedan par pa nek i oni imaju stete kao mi.
2.treba da se daju isti parovi,jer da je sad i domaca i gostujuca ekipa imala utakmicu Slavija-Siroki nebi bilo nikakve nepravde i ovolika svadja,cak je i vama lakse izabrat 6 utakmica nego da cackate po Bugarskim i Ukrajinskim ligama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.