Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Dex
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la Dex » 01 apr 2015, 22:45

Kako je dosadan, reci mu da više ne pita za mene.Volim drugu :tokralju:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 apr 2015, 22:57

topnik1 je napisao/la:Nije istina ono za vozački. Istu nam fora pričala jedna asistentica. Niđe veze :thumbdown:
Nema veze. Opet je prejako. :mrgreen:
Dex je napisao/la:Kako je dosadan, reci mu da više ne pita za mene.Volim drugu :tokralju:
Rek'o sam mu da ne gajiš više nikakve osjećaje. :kafa:

Btw avatar ti je stravičan. Bogovski. :tokralju:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 01 apr 2015, 23:27

Sto vam smeta prof. Juric? Najbolji prof. na prvoj, a vjerovatno i ostalim godinama :D

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 01 apr 2015, 23:28

topnik1 je napisao/la:Nije istina ono za vozački. Istu nam fora pričala jedna asistentica. Niđe veze :thumbdown:
Znaci asistentica je ta iz Begovog hana :mrgreen:

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 01 apr 2015, 23:29

JHam je napisao/la:Sto vam smeta prof. Juric? Najbolji prof. na prvoj, a vjerovatno i ostalim godinama :D
Ne cijenim ljude koji onoliko forsiraju humor.A i glas mu je onako previše gaypederast

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 01 apr 2015, 23:38

Dex je napisao/la:
JHam je napisao/la:Sto vam smeta prof. Juric? Najbolji prof. na prvoj, a vjerovatno i ostalim godinama :D
Ne cijenim ljude koji onoliko forsiraju humor.A i glas mu je onako previše gaypederast
Polako, cijenit ces kad na rad od max 8b, budes imao 11-12, jer je jedini prof. koji ce ti bodovati sve nauceno...Ako si ista naucio znas da nisi bzvze potrosio vrijeme na to..Po 0.1 boduje, i sve sam pregleda, nista asistenti i ta cuda...
:D

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 01 apr 2015, 23:59

JHam je napisao/la:
Dex je napisao/la:
Polako, cijenit ces kad na rad od max 8b, budes imao 11-12, jer je jedini prof. koji ce ti bodovati sve nauceno...Ako si ista naucio znas da nisi bzvze potrosio vrijeme na to..Po 0.1 boduje, i sve sam pregleda, nista asistenti i ta cuda...
:D
Ako to uradi, otiću mu ljubit stopala, i postat će idol za mene, plus će dobit lajk na onoj svojoj stranici :tokralju:
Ove ostale neću prof ni da komentarišem, kad se mogu kupit :mrgreen:

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 02 apr 2015, 00:29

Listam stranice malo nazad da vidim je li ova stranica stvarno smijesna ili je na levelu "viceva" i "smijesnih slika" i stvarno naslov je pravi. Smijeh do suza. :D hahahhah :clap: :clap: :clap: :clap: :rol: :rol: :rol: :rol:
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 02 apr 2015, 00:49

Bilo je to prije desetak godina.Ja i frendovi,tek usli u pubertet,ovo ono i sad kod jedne iz razreda idemo na rodjendan.Mala bila,a i sad je bgm treba samo tak'a :mrgreen: Dosli mi,sad one njene frendice se raštrkale po kući,to balone stavlja,nakiti razni,ma zajebancija milion.Ja i frend u kuhinji koja je inace bila ogromna sjedimo i gledamo slavljenicu.Ona se bas utegla,a frend napaljen do bola.Tu poče prica:bil' je ti?,jes dobra...U jednom trenutku dolazi njena mama,a frend je ne vidi jer sjedi nasuprot mene.Podje on pricu,a ja mu namigujem,da usuti.Kad on izvali:Joj kako bih joj složio.. U tom njena mama dodje, i uhvati ga za uho,a on onako van sebe podje da se pravda:ma složio bi joj one knjige gospodjo,da vidite kako su neuredne. :rol:
Ja oplako sviju mi,i dan danas ga zajebajem zbóg 'slaganja knjiga' :lol:
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 apr 2015, 09:41

preksinoc na infektivnoj klinici pita me nesto medicinska sestra, jesam predo urin i krv, reko jesam i ode ona unutra, raje u hodniku mali milion, 22:30... kad opet ona sestra iz one prostorije, znaci predo si urin, reko jesam, krv, reko jesam, suti ona, ja jace, JESAM, kaze ona, 55 godiste jel? Reko what? Kad zena pored mene mi govori ma prica na telefon, to sve se povaljalo :urnebes:

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 02 apr 2015, 12:14

Niko nikoga kao sam sebe. :lol:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 02 apr 2015, 21:01

sonik24 je napisao/la:preksinoc na infektivnoj klinici pita me nesto medicinska sestra, jesam predo urin i krv, reko jesam i ode ona unutra, raje u hodniku mali milion, 22:30... kad opet ona sestra iz one prostorije, znaci predo si urin, reko jesam, krv, reko jesam, suti ona, ja jace, JESAM, kaze ona, 55 godiste jel? Reko what? Kad zena pored mene mi govori ma prica na telefon, to sve se povaljalo :urnebes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FK Željezničar
Chelsea FC

AVNOJ
Kontakt:

Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la AVNOJ » 02 apr 2015, 21:08

Ja nikako nemogu da skontam zasto ljudi u onim cekaonicama sapcu

Bio i ja neki dan isto ova **** gripa i posla mene doktorica da slikam pluca....odem do onih kabinina za slikanje i ono ulaze po dvoje....prozva ona sestrica mene i jednog starijeg ciku kaze skinite se tu pa ko prvi zavrsi neka dodje do nje a u onoj kabini za presvlacenje ima vjesalica i papuce kontam koji ce qurac papuce nevu se skroz skidat....skinem se ja do pasa kaze ona hajde ti prvi zavrsim ja proziva ona onog ciku kad on izadje go ko od majke rodjen ja se sjjeba ona ga gleda kaze netreba skroz kad on pa koji ce vam qurac papuce sta ja znam zreba li ili netreba sto nisi rekla al fakat nije.
Kasnije proziva i cuje se otamo skinite se do pasa.
Ja kod doktora kad ulazi ta sestrica gleda u mene odvali se smijat gleda je on kaze jbt pa sve ovo poludilo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 03 apr 2015, 01:08

hehe ludilo hehe
Aljegri, out!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 04 apr 2015, 01:49

VelaHavle je napisao/la:hehe ludilo hehe
hhhhh lol
#miasanmia

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 09 apr 2015, 00:37

joj imao ja 99 postova čini mi se na ovom forumu, stari nick, i rekoh haj da ''proslavim'' stoti post na temu Juventusa i napišem '' svoj 100-ti post posvećujem legendi Del Pieru'' :facepalm: i dobijem ban 7 dana

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 apr 2015, 01:22

Moj rođendan, sredina Oktobra, Subota, sazvo ja raju kod mene kući, roštilj gotiva pije se jede i tako, fino svi pod gasom u neko doba u grad, utom dolazi jos raje s posla i koji nisu mogli na rostilj, i jedan mi donosi litar rakije koja je fakat vrh i ja derem ko lud. U neko doba postaje hladno i prelazimo u Irish Pub i ja uporedo cjepam rakiju i tamno pivo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sljedeca scena idem u wc i povracam u pisoar i ispovracam zid. Prolazi 10 minuta ja sjedim za stolom i tu je neko meze, i neka posuda gdje je krompir stojo, i ja lagano povracam u nju, a drug i drugarica poderani ko macke mi brisu povracotinu s brade, dok me gleda jedno 40 ljudi, kompletan sprat se prazni :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: sestra mi je tu s drustvom i njena drugarica vristi od smijeha (na ovo cu se vratiti kasnije), Zovu mi taksi, i ja se kontrolisem nekih 300 m otvaram vrata i povracam, i tako jos jednom, i nekih 100m od kuce ispovracam se liku po autu, koje nema gdje u ta doba oprat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A sestrina drugarica je povracala po pabu 10 minuta nakon sto su mene iznijeli :mrgreen: :mrgreen:

To vece sam povratio i po cuki i po radijatoru u sobi :oops:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 09 apr 2015, 01:32

E to je ubojita proslava rođendana. :cool:
Keep walking.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 09 apr 2015, 01:40

:urnebes: Ima li koje mjesto da nisi povratio tu brate :salut:
Joj tih ofiraza sa pijankama je uvijek bilo, ja kad sam tek poceo piti ono pravo, 17,18 godina otprilike, hocu ja da dokazem drustvu da mogu popiti vise od njih :mrgreen: I pilo se sve i svasta, konjak, vodka, ma mjesalo se svega..sve je bilo uredu dok mi nije doslo da povracam, guzva na stepenicama, ne znam ja gdje bi i pravo preko ograde pocnem povracati sa drugog sprata :oops: Haj sto sam ja povratio, al otislo je to po ljudima na prvom spratu, dolaze ljudi gore, hoce da me ubiju, ja pojma nemam o cemu se radi, ali sreca poznavao sam lika koji je bio security pa me on lijepo da kazem iznio van jer ja nisam mogao stojati na nogama kako treba :mrgreen: Sljedecih mjesec dana nisam zalazio tu da me neko ne bi prepoznao i unakazio, a od tad pica ne mjesam, nema sanse

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 09 apr 2015, 09:02

AVNOJ je napisao/la:Ja nikako nemogu da skontam zasto ljudi u onim cekaonicama sapcu

Bio i ja neki dan isto ova **** gripa i posla mene doktorica da slikam pluca....odem do onih kabinina za slikanje i ono ulaze po dvoje....prozva ona sestrica mene i jednog starijeg ciku kaze skinite se tu pa ko prvi zavrsi neka dodje do nje a u onoj kabini za presvlacenje ima vjesalica i papuce kontam koji ce qurac papuce nevu se skroz skidat....skinem se ja do pasa kaze ona hajde ti prvi zavrsim ja proziva ona onog ciku kad on izadje go ko od majke rodjen ja se sjjeba ona ga gleda kaze netreba skroz kad on pa koji ce vam qurac papuce sta ja znam zreba li ili netreba sto nisi rekla al fakat nije.
Kasnije proziva i cuje se otamo skinite se do pasa.
Ja kod doktora kad ulazi ta sestrica gleda u mene odvali se smijat gleda je on kaze jbt pa sve ovo poludilo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pricali su za jednog ciku tako na sistematskom, rekla mu sestra da se skine go do pasa i da udje, on se skino, ulazi bez pantalona i gaća, kaze sestrica, pa sta to radite, kaze on rekla do pasa, ne od pasa :urnebes:
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD, enobarca, Sheyi, StevieG8 i 14 gostiju.