zato jer je zidan bolji od ronalda iako je ovaj masina u svakom smislu i puno veca prevaga na terenuGreivis je napisao/la:Zbog cega to mozes tvrditi?Clutch je napisao/la:Wilt, MJ, KAJ su jedini za koje mogu zagarantovano tvrditi da James neće biti veći igrač od njih kad završi karijeru. Svi ostali su mu dostižni.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Svaštara
=\_1921_/=
Super poredjenje u kojem ima mnogo istine.invincible1921 je napisao/la:zato jer je zidan bolji od ronalda iako je ovaj masina u svakom smislu i puno veca prevaga na terenuGreivis je napisao/la:Zbog cega to mozes tvrditi?Clutch je napisao/la:Wilt, MJ, KAJ su jedini za koje mogu zagarantovano tvrditi da James neće biti veći igrač od njih kad završi karijeru. Svi ostali su mu dostižni.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sjajno si ti to uočio. Još da si svjestan da pričaš o Jordanu i Chamberlainu u tom kontekstu, sam bi se banovao s foruma.invincible1921 je napisao/la:zato jer je zidan bolji od ronalda iako je ovaj masina u svakom smislu i puno veca prevaga na terenuGreivis je napisao/la:Zbog cega to mozes tvrditi?Clutch je napisao/la:Wilt, MJ, KAJ su jedini za koje mogu zagarantovano tvrditi da James neće biti veći igrač od njih kad završi karijeru. Svi ostali su mu dostižni.
@Greivis
Može li nešto konkretnije i argumentovanije od postavljanja teze? Uglavnom ti se postovi svode na teze i tu završavaju, a na pitanje mi nisi odgovorio.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Rijetko ko će ikad dostići tu trojicu.
Takve strojeve mati više ne rađa
Takve strojeve mati više ne rađa
A.F.C. Bournemouth!
Svaka cast Wiltu ali on je igrao bukvalno protiv amatera. Da je igrao u devedesetim ili sada prica bi bila dosta drugacija.Clutch je napisao/la: @Greivis
Može li nešto konkretnije i argumentovanije od postavljanja teze? Uglavnom ti se postovi svode na teze i tu završavaju, a na pitanje mi nisi odgovorio.
Kazes Kareem ima 19 all star nastupa. LeBron to vrlo lako moze stici. Vec sada je na 12 a bice vjerovatno all star dok ne zavrsi karijeru. 6 MVP titula, mislim da mu je i tu LeBron blizu i da ga moze stici. Imao je Skyhook ali nije mogao da cuva cetiri pozicije na terenu. I to svaku odlicno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ako si ikad poigrao basket, onda si svjestan da je protiv bilo koga teško trpati u kontinuitetu. A čovjek je imao sezonu sa 50 ppg (?!), kroz karijeru je na prosjeku od 30 poena i 23 skoka po utakmici. Te brojke su nestvarne i fascinantne, pa taman da je trpao preko stolice, a nije. Ti kažeš da je igrao s amaterima, a igrao je protiv jednog Bill Russela koji se vodi za jednog od najboljih odbrambenih igrača ikada, ako ne i najboljeg.Greivis je napisao/la:Svaka cast Wiltu ali on je igrao bukvalno protiv amatera. Da je igrao u devedesetim ili sada prica bi bila dosta drugacija.
Možemo se mi složiti da su tad igrali amateri, ali samo u odnosu na Wilta.
Čovjek koji je s visinom od 216 cm imao odraz preko metar, raspon ruku skoro 2,5 metra, i trčao 100m za 11 sekundi je fenomen i neviđen atleta. A igrao je prije 50 godina, kada treninzi, ishrana, suplementacija, oprema i još milion drugih stvari nisu bili ni blizu nivoa na kojem su sad. Pa zamisli onda takvu zvijer da igra u devedestim, koje spominješ. Priča ne bi bila puno drugačija (u brojkama, radi evolucije košarke, sigurno bi, ali što se tiče dominacije ne bi). Čovjek i danas drži skoro 100 NBA rekorda.
Mislim ono, svaka čast LBJ-u, na kraju karijere vjerovatno najbolja SF svih vremena, ali da će ikad moći u istu rečenicu sa Dipperom, ne.
Kareem je u ligu došao sa 22 godine, LeBron sa 18.Kazes Kareem ima 19 all star nastupa. LeBron to vrlo lako moze stici. Vec sada je na 12 a bice vjerovatno all star dok ne zavrsi karijeru.
Analogno tome, LBJ > KAJ?Imao je Skyhook ali nije mogao da cuva cetiri pozicije na terenu. I to svaku odlicno.
Skyhook je najučinkovitiji ofanzivni potez ikada, koji niko nije uspio do kraja iskopirati. KAJ se stalno potcijenjuje u ovakvim raspravama, ali dobro.
Neko moje viđenje LBJ-a na kraju karijere je 6. mjesto, iza ove trojice, Big O-a, i Magica.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Najbolji kosarkas koji nije zaigrao u NBA?
Za mene je to Nikos Galis definitivno, kakva je to masinerija ofanzivna bila
Za mene je to Nikos Galis definitivno, kakva je to masinerija ofanzivna bila
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
schmiodt,ćosić,galis,bodiroga
- invincible1921
- Kontakt:
@clutch
Wiltu svaka cast cito sam da bi u to vrijeme imao rekordu 4 5 atletkskih disciplina da je hetio da se bavi tim ,al realno igrao je protiv amatera i igraca koji nisu bili ni blizu po snazi ni bilu cemu drugom. Za jordana ne znam na kraju krajeva nisam ni reko da ce james bit bolji od bilo kojeg, MEĐUTIM PRICAT NEBULOZE KAKO JAMES NECE BIT NI MEJDU 10 IGRACA JE SMIJESNO. DA NECE BIT BOLJI OD KOBEA JE JOS SMIJESNIJE JER ZA PAR GODINA CE GA PRESTIC
Wiltu svaka cast cito sam da bi u to vrijeme imao rekordu 4 5 atletkskih disciplina da je hetio da se bavi tim ,al realno igrao je protiv amatera i igraca koji nisu bili ni blizu po snazi ni bilu cemu drugom. Za jordana ne znam na kraju krajeva nisam ni reko da ce james bit bolji od bilo kojeg, MEĐUTIM PRICAT NEBULOZE KAKO JAMES NECE BIT NI MEJDU 10 IGRACA JE SMIJESNO. DA NECE BIT BOLJI OD KOBEA JE JOS SMIJESNIJE JER ZA PAR GODINA CE GA PRESTIC
=\_1921_/=
Wilt jeste bio dominantan. Istina je sve sto si rekao ali opet stoji da su mu protivnici bili puno slabiji. Bio bi on igracina i da danas igra ali daleko od tadasnje dominacije.
KAJ je bio dominantan skorer. Nezaustavljiv. Mislis da LeBron lagano ne bi mogao ici preko 30 svaku utakmicu. Moze i on igrati za sebe poput Kobea i Mela samo sto bi mu ekipa bila losa. Ne postoji igrac koji saigrace cini toliko boljima kao on. Eto dodaj i ovo uz to da moze svakoga da cuva. Ima nekih stvari koje ga izdvajaju od ove dvojice.
KAJ je bio dominantan skorer. Nezaustavljiv. Mislis da LeBron lagano ne bi mogao ici preko 30 svaku utakmicu. Moze i on igrati za sebe poput Kobea i Mela samo sto bi mu ekipa bila losa. Ne postoji igrac koji saigrace cini toliko boljima kao on. Eto dodaj i ovo uz to da moze svakoga da cuva. Ima nekih stvari koje ga izdvajaju od ove dvojice.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- invincible1921
- Kontakt:
ja bi smio u sta god ko hoce da bi James mogo imat haman svaku tekmu 35 poena da mu je stalo do poentiranja tj da forisraGreivis je napisao/la:Wilt jeste bio dominantan. Istina je sve sto si rekao ali opet stoji da su mu protivnici bili puno slabiji. Bio bi on igracina i da danas igra ali daleko od tadasnje dominacije.
i koga god da sam cuo ko je iole "kosarkaski sturucnjak" (pa eto i sam edin avdic koji ne gotivi jamesa toliko) mi je reko da bi najradije igro sa LBJ
=\_1921_/=
Kad ih pravi boljim igracima nego sto jesu. Gdje je onaj Boobie Gibson nestao?
Pa eto vidi kako su mu dosli u Miami bili, i sad kad se vratio u Cleveland opet idu za njim. Ko je dosao u Lakerse ili Knicse da valja? Nece niko kod onih potrosaca da ide.
Pa eto vidi kako su mu dosli u Miami bili, i sad kad se vratio u Cleveland opet idu za njim. Ko je dosao u Lakerse ili Knicse da valja? Nece niko kod onih potrosaca da ide.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- invincible1921
- Kontakt:
U NBA nije sigurno vise a gdje nesto ne znamGreivis je napisao/la:Kad ih pravi boljim igracima nego sto jesu. Gdje je onaj Boobie Gibson nestao?![]()
=\_1921_/=
I onda naletio na velikog Grega 
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/carola-conymegan-116.html]Carola Conymegan[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/mia-candy-43.html]Mia Candy[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/catalina-127.html]Catalina[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/baeasian-120.html]BaeAsian[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/emily-belmont-101.html]Emily Belmont[/url] - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Get In Touch Singles [/url]
invincible1921 je napisao/la:U NBA nije sigurno vise a gdje nesto ne znamGreivis je napisao/la:Kad ih pravi boljim igracima nego sto jesu. Gdje je onaj Boobie Gibson nestao?![]()
Pa eto vidi kako su mu dosli u Miami bili, i sad kad se vratio u Cleveland opet idu za njim. Ko je dosao u Lakerse ili Knicse da valja? Nece niko kod onih potrosaca da ide.pa brate sjeti se finala CAVSI -SAS ...ja mislim da je ono najgora ekipa koja je ikad igrala u finalu, a james ih sam dovuko.
Philly (s Iversonom) je najgora ekipa koja je igrala finale ikad
Iverson je imao losiju ekipu od LeBrona.
- invincible1921
- Kontakt:
more bit mada nije ni ovim bilo mane. Pavolvic, Gibson, Ilgauskas , ...alemsa je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:U NBA nije sigurno vise a gdje nesto ne znamGreivis je napisao/la:Kad ih pravi boljim igracima nego sto jesu. Gdje je onaj Boobie Gibson nestao?![]()
Pa eto vidi kako su mu dosli u Miami bili, i sad kad se vratio u Cleveland opet idu za njim. Ko je dosao u Lakerse ili Knicse da valja? Nece niko kod onih potrosaca da ide.pa brate sjeti se finala CAVSI -SAS ...ja mislim da je ono najgora ekipa koja je ikad igrala u finalu, a james ih sam dovuko.
![]()
Philly (s Iversonom) je najgora ekipa koja je igrala finale ikad
Iverson je imao losiju ekipu od LeBrona.
=\_1921_/=
najveci ne moze sebi dozvoliti da sa jos 2 superstara izgubi finale od dirkovog dallasa.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
pa i nije najveci..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.