Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Rockefeller
- Kontakt:
Re: Miroslav Stevanović
Nek' on dobije priliku da se pokaže, a ja sam uvjeren da je on u rangu igrača za klubove poput njegove Seville. Njegov jedini belaj je što je nenametljiv i pomalo stidljiv.
To ne moze biti problem vec dobra odlika.Takav je i Pape ,pa gdje god igrao ostavio trag najboljeg.Rockefeller je napisao/la:Nek' on dobije priliku da se pokaže, a ja sam uvjeren da je on u rangu igrača za klubove poput njegove Seville. Njegov jedini belaj je što je nenametljiv i pomalo stidljiv.
Druga stvar je sto je Emery sam od sebe odvaljen u glavu i vecinom glumi strogocu na velikom broj mladih igraca u timovima koje je on vodio.Stevke je samo jedan u nizu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
konačno da i on malo igra lopte u toj Španiji
očito da računaju na njega , čim Elcheu nisu dali pravo otkupa ugovora , ali bili su u pravu oni navijači Seville što ih je ja mislim @Goalgetter pitao za Stevanovića .. bili su rekli da će najvjerovatnije na posudbu . Oni hoće da ga malo pošalju jednu sezonu da se naigra , pa da vide kakav je i onda vidjet šta će raditi s njim..

očito da računaju na njega , čim Elcheu nisu dali pravo otkupa ugovora , ali bili su u pravu oni navijači Seville što ih je ja mislim @Goalgetter pitao za Stevanovića .. bili su rekli da će najvjerovatnije na posudbu . Oni hoće da ga malo pošalju jednu sezonu da se naigra , pa da vide kakav je i onda vidjet šta će raditi s njim..
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo nije moglo bolje ispasti. Sada ce konacno dobiti vise prilike za igru, a ponovo ce igrati na najvisem nivou i pred ocima jakih klubova i dobrih trenera. Odlazak u drugu ligu (Segundu) nebi bio dobar iz razloga sto bi vec nakon par mjeseci bio pomalo zaboravljen i mnogi bi ga otpisali, kao ono "sta ce on, igra u drugoj ligi, nije mogao igrat' u Sevilli" 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nije ga trazila nikakva "Zvijezda",vec Zvezda-pola vas ni imena klubova ne zna izgovarati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Centre forward
- Kontakt:
Ne glumi Vuka Karadžića aka Dobricu Ćosića, momak nije otiš'o da igra za Zvijezdu i tačka. Zahvalni smo mu na tome, jer bi samo nazadov'o i završena priča. ćaoSabinho je napisao/la:Nije ga trazila nikakva "Zvijezda",vec Zvezda-pola vas ni imena klubova ne zna izgovarati.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Goalgetter
- Kontakt:
Sigurno misle na Zvijezdu iz GradačcaSabinho je napisao/la:Nije ga trazila nikakva "Zvijezda",vec Zvezda-pola vas ni imena klubova ne zna izgovarati.

Ako Englezi mogu govorit Red Star za taj klub, mozemo i mi Zvijezda.Sabinho je napisao/la:Nije ga trazila nikakva "Zvijezda",vec Zvezda-pola vas ni imena klubova ne zna izgovarati.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Rote Sterne,naturlihCartman je napisao/la:Ako Englezi mogu govorit Red Star za taj klub, mozemo i mi Zvijezda.Sabinho je napisao/la:Nije ga trazila nikakva "Zvijezda",vec Zvezda-pola vas ni imena klubova ne zna izgovarati.

@Sabinho do Drine je ''vicemo'' Zvijezda od Drine nek bude sta hoce.
Uglavnom dobro ce ovo ispasti za Stevketa,kako god.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- storm_raider
- Kontakt:
"...Vuka Karadžića aka Dobricu Ćosića..." - ne vjerujem da ljudski mozak moze ovo smisliti. Za medalju.Centre forward je napisao/la:Ne glumi Vuka Karadžića aka Dobricu Ćosića, momak nije otiš'o da igra za Zvijezdu i tačka. Zahvalni smo mu na tome, jer bi samo nazadov'o i završena priča. ćaoSabinho je napisao/la:Nije ga trazila nikakva "Zvijezda",vec Zvezda-pola vas ni imena klubova ne zna izgovarati.

Sport je lijek za tijelo i duh.
- Centre forward
- Kontakt:
pa..., ma ne vrijedi,ogranicen si k'o balkon.storm_raider je napisao/la:"...Vuka Karadžića aka Dobricu Ćosića..." - ne vjerujem da ljudski mozak moze ovo smisliti. Za medalju.Centre forward je napisao/la:Ne glumi Vuka Karadžića aka Dobricu Ćosića, momak nije otiš'o da igra za Zvijezdu i tačka. Zahvalni smo mu na tome, jer bi samo nazadov'o i završena priča. ćaoSabinho je napisao/la:Nije ga trazila nikakva "Zvijezda",vec Zvezda-pola vas ni imena klubova ne zna izgovarati.![]()
![]()
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Svasta...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- tyler durden
- Kontakt:
Zvijezda je iz Gradacca, a Zvezda iz Beograda, ako razumijete 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pusti ih drug tyler. Nacionaliste svetyler durden je napisao/la:Zvijezda je iz Gradacca, a Zvezda iz Beograda, ako razumijete

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
kad neko ne zna,sta cesBosniacum Lilium je napisao/la:pusti ih drug tyler. Nacionaliste svetyler durden je napisao/la:Zvijezda je iz Gradacca, a Zvezda iz Beograda, ako razumijeteCuj prevoditi ime necega. Isto ko sto iz Srbije govore Železničar
nema logike

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa ja buraz. BSC Mladi Dječaci 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Evropski i svjetski šampion je zaslužio da mu barem ime naučite pravilno izgovoriti. 

Smoke Weed Everyday!
hoce sad prekodrinasi i da nas uce kako da govorimo 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
A zasto je prica o ZvIJezdi na temi o igracu koji igra u Primeri?
@Evomene: Evropski i Svjetski sampion kao klub mozes bit samo godinu nakon osvojene titule, nikako 20 i kusur godina kasnije.
@Evomene: Evropski i Svjetski sampion kao klub mozes bit samo godinu nakon osvojene titule, nikako 20 i kusur godina kasnije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Inače, i na srpskom jeziku se željezničar kaže željezničar. Sa LJ.Bosniacum Lilium je napisao/la:pusti ih drug tyler. Nacionaliste svetyler durden je napisao/la:Zvijezda je iz Gradacca, a Zvezda iz Beograda, ako razumijeteCuj prevoditi ime necega. Isto ko sto iz Srbije govore Železničar
nema logike