Balijska posla brate moj nema nas dunjalukScholl je napisao/la:Ne razumijem kako vas nije stid pisati ovako o bilo kojem igracu koji se bori za reprezentaciju. Pa nije momak kriv sto dobije poziv ili kad bude u pocetnoj. Nisam ni ja da se gura ..smatram da nema kvalitet za prve postave ali skontajte malo i vama da dodje poziv dosli bi na okupljanje i zaigrali da se ukaze prilika. Niko jos nije odbio poziv jer sebe smatra nedovoljno dobrim za repku....
Bosna•••Bayern•••Radnicki
Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
-
bhfanatic14
- Kontakt:
ON,jel nije kriv sto je pozvan ?? Mislis da je pozvan zbog kvaliteta ?? Jasta je nego kriv kad sjedi sa menadzerom svojim i kuje se plan daj uguraj me u repku nebil se prodo negdje dalje da oboje sta zaradimo. Raspitaj se malo po GrazuScholl je napisao/la:Ne razumijem kako vas nije stid pisati ovako o bilo kojem igracu koji se bori za reprezentaciju. Pa nije momak kriv sto dobije poziv ili kad bude u pocetnoj. Nisam ni ja da se gura ..smatram da nema kvalitet za prve postave ali skontajte malo i vama da dodje poziv dosli bi na okupljanje i zaigrali da se ukaze prilika. Niko jos nije odbio poziv jer sebe smatra nedovoljno dobrim za repku....
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sjedi i ti sa menadzerom, ima da te ugura.Ili ti samo poklapa lezi.bhfanatic14 je napisao/la:ON,jel nije kriv sto je pozvan ?? Mislis da je pozvan zbog kvaliteta ?? Jasta je nego kriv kad sjedi sa menadzerom svojim i kuje se plan daj uguraj me u repku nebil se prodo negdje dalje da oboje sta zaradimo. Raspitaj se malo po GrazuScholl je napisao/la:Ne razumijem kako vas nije stid pisati ovako o bilo kojem igracu koji se bori za reprezentaciju. Pa nije momak kriv sto dobije poziv ili kad bude u pocetnoj. Nisam ni ja da se gura ..smatram da nema kvalitet za prve postave ali skontajte malo i vama da dodje poziv dosli bi na okupljanje i zaigrali da se ukaze prilika. Niko jos nije odbio poziv jer sebe smatra nedovoljno dobrim za repku....
Bosna•••Bayern•••Radnickizasto je on clan repke i kako je doso do nje !!! Bosnji se sve moze podvalit,sutra nek igrac Krivaje zabije slucajno neki evrogol mi cemo rec evo kvaliteta daj ga u repku daj vam daj tam.. nikad mi pameti doci necemo .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nemam ja love za menadzera,nit imam adzu da me pogura... Al vidis u jednom se razlikujemo ja i Hadzic,on placa da igra za repku,a ja sam je odbio jer su mi trazene pare za pozivharishp je napisao/la:
Sjedi i ti sa menadzerom, ima da te ugura.Ili ti samo poklapa lezi.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Singer opet dobio poziv 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma Končita se oprašta lagano, dobit ce sliku Berbera i to je to.FaraonTM je napisao/la:Singer opet dobio poziv
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:Nemam ja love za menadzera,nit imam adzu da me pogura... Al vidis u jednom se razlikujemo ja i Hadzic,on placa da igra za repku,a ja sam je odbio jer su mi trazene pare za pozivharishp je napisao/la:
Sjedi i ti sa menadzerom, ima da te ugura.Ili ti samo poklapa lezi.imas mahanje
DITO!!!!
- Consigliere
- Kontakt:

Al, frajer je prekuc'o status reprezentativca
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Motokultivator
- Kontakt:
Ovaki ima u USK ligi pa u Zdeni ima boljih univerzalaca od ovog
Kud je ova rep. otisla
Zadnja izmjena: Motokultivator, dana/u 23 mar 2015, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Neka Hadzije jos za ove tekme, da odigra protiv svoje druge drzave. Momcina je patriota, i zato ga ne zelim vrijedjat previse iako nema potrebni kvalitet. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Samo ostaje nada da ce Mesa odstranit ove germance na vrijeme,jer je pola kvalifikacije vec upropasteno ! Upravo zbog navedenihMotokultivator je napisao/la:![]()
Ovaki ima u USK ligi pa u Zdeni ima boljih univerzalaca od ovog![]()
Kud je ova rep. otisla
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako cemo iskreno, najmanje je do Anela. I ja sam kritikovao njegov poziv u reprezentaciju, ali ruku na srce, imao je izuzetno dobre partije na stoperu protiv Walesa i Belgije. Sa velikim poteskocama, ali sve u svemu dobre partije. A ona katastrofa na beku protiv Izraela je iskljucivo Susiceva krivica jer nema teorije da on igra beka.bhfanatic14 je napisao/la: Samo ostaje nada da ce Mesa odstranit ove germance na vrijeme,jer je pola kvalifikacije vec upropasteno ! Upravo zbog navedenih
Anel, ako vec i igra, moze nam samo pomoci na poziciji zadnjeg veznog, ali i tu ima boljih rjesenja.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Druze protiv Walesa je par puta ispao iz voza i to dobro gdje je Sunjic onda za njega krpio rupe..ovdje je neko postavljo i slike njegovih gresaka bas protiv walesa.. Protiv belgije cu se slozit nije nesta puno grijesio al nije odigro da kazes evo nam igraca dobrog za narednih par godina.. Jednostavno ima boljih puno od njega bez dalnjeg,i nije mu mjesto u repci. Znaci kvalitet nije za repku i neznam sta radi ovdje??? Znaci,neesta drugo je u pitanjuGoalgetter je napisao/la:Ako cemo iskreno, najmanje je do Anela. I ja sam kritikovao njegov poziv u reprezentaciju, ali ruku na srce, imao je izuzetno dobre partije na stoperu protiv Walesa i Belgije. Sa velikim poteskocama, ali sve u svemu dobre partije. A ona katastrofa na beku protiv Izraela je iskljucivo Susiceva krivica jer nema teorije da on igra beka.bhfanatic14 je napisao/la: Samo ostaje nada da ce Mesa odstranit ove germance na vrijeme,jer je pola kvalifikacije vec upropasteno ! Upravo zbog navedenih
Anel, ako vec i igra, moze nam samo pomoci na poziciji zadnjeg veznog, ali i tu ima boljih rjesenja.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nema ih sem sto je uprskao ofsajd zamku u Izraelu.Head je napisao/la:Mozete mi nabrojati Anelove greske ?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imao je ogromnu grešku protiv Velsa kad smo zamalo gol primili.
- Motokultivator
- Kontakt:
Anel se nije vidio na terenu znaci odlican
ne znam jeli ijednu loptu presjekao, ama ista korisno uradio kao tzv. desno krilo ili zadnji vezni.... ni protiv one djece Santosa 
You can take forum away from Ahmo.
x
x
Jarane nek ide u rat u rovove pa nek se bori. Ovdje treba talenta.Scholl je napisao/la:Ne razumijem kako vas nije stid pisati ovako o bilo kojem igracu koji se bori za reprezentaciju. Pa nije momak kriv sto dobije poziv ili kad bude u pocetnoj. Nisam ni ja da se gura ..smatram da nema kvalitet za prve postave ali skontajte malo i vama da dodje poziv dosli bi na okupljanje i zaigrali da se ukaze prilika. Niko jos nije odbio poziv jer sebe smatra nedovoljno dobrim za repku....
Borimo se mi svi kroz zivot, hebo borbu treba znat, a ne samo se borit.
Sta treba krampa jos da se ne bori i da drugi za njega trce, pa taj luksuz je samo mogao Miske da uziva, i to samo zahvaljujuci natprosjecnom talentu. Za ovog je TSS igracina, i to bez imalo ironije mislim. Ovaj je zaluto skroz, prosjek zesci.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
od prvog dana pa do zadnjeg sam protiv da ovaj momak se poziva u reprezentaciju
imam priliku da pratim utakmice sturma posto boravim u austriji nikad me ovaj momak nije fasciniro
da je on toliki kvalitet od igraca borili bi se austrijanci za njega (posto je bio njihov u-21 igrac)
ne zelim nikog ucjenivat al anel nije za reprezentacije a kamoli za prve postave jer sturm grac nije vise onaj slavan klub od prije ... prosjecan klub u losoj ligi - iskreni da budemo
u austrijskoj bundesligi imas samo 3 ekipe koje konstantno igraju na malo vecem nivou a to je
RedBull Salzburg
Rapid Wien
Austria Wien (ma da imaju ovu godinu losu sezonu)
dokaz koliko je losa liga je SV GRÖDIG selo koje ima malo vise od 800 stanovnika a igra u prvoj ligi nemogu da napune stadion kojeg su nadogradili da bi dobili lizencu
imam priliku da pratim utakmice sturma posto boravim u austriji nikad me ovaj momak nije fasciniro
da je on toliki kvalitet od igraca borili bi se austrijanci za njega (posto je bio njihov u-21 igrac)
ne zelim nikog ucjenivat al anel nije za reprezentacije a kamoli za prve postave jer sturm grac nije vise onaj slavan klub od prije ... prosjecan klub u losoj ligi - iskreni da budemo
u austrijskoj bundesligi imas samo 3 ekipe koje konstantno igraju na malo vecem nivou a to je
RedBull Salzburg
Rapid Wien
Austria Wien (ma da imaju ovu godinu losu sezonu)
dokaz koliko je losa liga je SV GRÖDIG selo koje ima malo vise od 800 stanovnika a igra u prvoj ligi nemogu da napune stadion kojeg su nadogradili da bi dobili lizencu
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.