NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MaGiCa
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la MaGiCa » 11 maj 2013, 16:02

LenBias je napisao/la:
Benop je napisao/la:Kakva mržnja prema Jamesu to je nevjerovatno. Čovjek ga udari u prsa i kažu zaslužio je, pa čime je to zaslužio ?
time sto je najbolji valjda
Time sto nije presao kod njih :?:
Time sto ih puni gde ih sretne :?:
Time sto im je laznog MVPa ogranicio na 6% suta iz igre onomad :?:

Da, zaista, veliki su gresi 1 LeBrona. Treba ga mrzeti, jer u mrznji je sustina postojanja. :roll:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2013, 16:02

Admir_Sa je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Benop je napisao/la:Kakva mržnja prema Jamesu to je nevjerovatno. Čovjek ga udari u prsa i kažu zaslužio je, pa čime je to zaslužio ?
time sto je najbolji valjda
ma cudne kriterije imaju ovi simpatizeri cikaga, kad indiana igra grublje onda su siledzije i slicno, a kada oni onda je to prava plejof košarka :roll:
kad izgube krive su sudije, kad ih neko prebije onda nije fer igra a kada dobiju sve je kako treba biti i dok udaraju to je prava muska kosarka, dvolicnost je nesto najgore na svijetu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2013, 16:04

Slazem se u vezi dvolicnosti, mnogo vas je u taboru Heata.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 maj 2013, 16:05

Admir_Sa je napisao/la: ma cudne kriterije imaju ovi simpatizeri cikaga, kad indiana igra grublje onda su siledzije i slicno, a kada oni onda je to prava plejof košarka :roll:
Forumski navijaci Bullsa = forumski navijaci Juventusa.
Kad njihovi biju i povredjuju: "sta hocete, nije ovo balet, bla bla bla...". Kad se njihove bije i povredjuje: "kompleksasi, ne mogu na cisto da igraju, pa povredjuju, ruke im se osusile, uhljebi...".

Tardizam je to. ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2013, 16:06

Titova-Juga je napisao/la:Slazem se u vezi dvolicnosti, mnogo vas je u taboru Heata.
ako imas imenuj neke, nisu svi sigurno, dok se kod vas doslovno svi ponasaju kako sam gore opisao ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2013, 16:08

LenBias je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Slazem se u vezi dvolicnosti, mnogo vas je u taboru Heata.
ako imas imenuj neke, nisu svi sigurno, dok se kod vas doslovno svi ponasaju kako sam gore opisao ;)

Pacersima se nije sanckionisala muska igra + brutalna grubost na momente od onog kloca Fostera i Hansbrougha.
Sinoc to nije bio slucaj. Niko ovdje ne spori da ste bolji, ali je jadno da vam na momente trebaju suci da vas poguraju da dobijete ovako ranjeni Chicago. E to je sramota!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2013, 16:11

Titova-Juga je napisao/la:
LenBias je napisao/la:

Pacersima se nije sanckionisala muska igra + brutalna grubost na momente od onog kloca Fostera i Hansbrougha.
Sinoc to nije bio slucaj. Niko ovdje ne spori da ste bolji, ali je jadno da vam na momente trebaju suci da vas poguraju da dobijete ovako ranjeni Chicago. E to je sramota!
vi ste profinjeno grubi i posteni bili? o cemu ti pricas covjece?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 maj 2013, 16:13

MaGiCa je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la: ma cudne kriterije imaju ovi simpatizeri cikaga, kad indiana igra grublje onda su siledzije i slicno, a kada oni onda je to prava plejof košarka :roll:
Kad njihovi biju i povredjuju: "sta hocete, nije ovo balet, bla bla bla...". Kad se njihove bije i povredjuje: "kompleksasi, ne mogu na cisto da igraju, pa povredjuju, ruke im se osusile, uhljebi...".

Tardizam je to. ;)

Jel tebi vise fakat dosta nas nazivat retardima covjece?? Jesi ti dobar, ne znam sta vrijedjas bez potrebe. Ocito da forum nije za osobe kao sto si ti, puno mrznje i pubertetskog nagona prolazi kroz tvoj krvotok.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2013, 16:16

LenBias je napisao/la:

Nema tu profinjeno grub, igrala se playoff košarka kao nekada. Sve je bilo kaznjavano od sudaca za razliku od nase utakmice sa Pacersima one sezone. Prema tome, ne povlacite tu paralele jer je presmijesno.
Mi smo preponosni na ovaj Chicago i koliko cijela ekipa srce ostavlja na terenu, a vi bi nas sa takvom ekipom trebali pomesti sa sucima ili bez njih.

Smrt nacionalizmu !!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 maj 2013, 16:16

BIHfan je napisao/la: Jel tebi vise fakat dosta nas nazivat retardima covjece?? Jesi ti dobar, ne znam sta vrijedjas bez potrebe. Ocito da forum nije za osobe kao sto si ti, puno mrznje i pubertetskog nagona prolazi kroz tvoj krvotok.

Niko te nije nazvao "retardom" i nemoj nikome ni da imputiras tako nesto.
A ako ne znas racionalno i argumentovano da diskutujes, onda idi na fan teme, a ne na generalne diskusije.
Toliko. 8-)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 maj 2013, 16:18

LenBias je napisao/la:

Nema tu profinjeno grub, igrala se playoff košarka kao nekada. Sve je bilo kaznjavano od sudaca za razliku od nase utakmice sa Pacersima one sezone. Prema tome, ne povlacite tu paralele jer je presmijesno.
Mi smo preponosni na ovaj Chicago i koliko cijela ekipa srce ostavlja na terenu, a vi bi nas sa takvom ekipom trebali pomesti sa sucima ili bez njih.
ti pricas nepovezane gluposti, ne pada mi na pamet vise odgovarati na tvoje postove i komentare, pises samo stvari koje tebi i tvojoj ekipi idu na ruku a ostalo zaobilazis u sirokom luku

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2013, 16:19

LenBias je napisao/la:
LenBias je napisao/la:

ti pricas nepovezane gluposti, ne pada mi na pamet vise odgovarati na tvoje postove i komentare, pises samo stvari koje tebi i tvojoj ekipi idu na ruku a ostalo zaobilazis u sirokom luku
Haj sta ima veze, vi cete ionako da slavite titulu zajedno sa Crawfordom i ekipom, drugacije ocigledno ne znate.

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 maj 2013, 16:30

MaGiCa je napisao/la:
BIHfan je napisao/la: Jel tebi vise fakat dosta nas nazivat retardima covjece?? Jesi ti dobar, ne znam sta vrijedjas bez potrebe. Ocito da forum nije za osobe kao sto si ti, puno mrznje i pubertetskog nagona prolazi kroz tvoj krvotok.

A ako ne znas racionalno i argumentovano da diskutujes, onda idi na fan teme, a ne na generalne diskusije.
Toliko. 8-)
Prvo, ne pravi se kinez rekao si da su nase price ili ti ga stavivi retardirani, sto znaci da smo retardi. Ne znam sta izvrces.
Drugo, vise argumenata sam iznio na ovom forumu od tebe.
Trece, ti si najcudniji navijac Lakersa kojeg poznajem, vise volis kraljicu od svog kluba.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 maj 2013, 16:33

BIHfan je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:

Toliko. 8-)
Prvo, ne pravi se kinez rekao si da su nase price ili ti ga stavivi retardirani, sto znaci da smo retardi. Ne znam sta izvrces.
Drugo, vise argumenata sam iznio na ovom forumu od tebe.
Trece, ti si najcudniji navijac Lakersa kojeg poznajem, vise volis kraljicu od svog kluba.
Ma provokator obicni sjeti se njegovog vrijedjanja ,kad je nazivao navijace Bullsa Rosetard itd.Cak je tad i ban fasovao,izgleda hoce opet.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2013, 16:35

Jeste i vi našli s kim će te diskutovati. Ovo je poznati provokator.

Smrt nacionalizmu !!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 maj 2013, 16:51

@BIHfan

Opet ti kazem: nikoga nisam nikada nazvao "retardom". Tardizam je slepo verovanje u nekoga/nesto, a ne i retardiranost kao mentalno oboljenje. To sto ti radis je tardizam, a nisi jedini, jer imas drugara ovde uveliko. :arrow:

@dema

Ja i ti smo se dogovorili da ne komuniciramo. Zato ne vidim razlog zasto me uzimas opet u usta. Slobodno izvoli i dalje 1 moralna gromado. :arrow:

@Titovac

S obzirom da podrzavas 1 totalitarnu ideologiju, a time se ponosis, reci mi samo: vredi li se sa tobom nastavljati u vezi sa bilo cim, ne samo u vezi sa politikom :?: Ja mislim da ne vredi. :arrow:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 maj 2013, 16:54

MaGiCa je napisao/la:

Tardizam je to. ;)

:arrow: Potpis :!: Kada se Rose povrijedio ,navodno su igraci Indiane slavili :) :) James je dobio nadimak picka,a imaju jednog koji ne smije na teren :oops: :oops: Izgube 40 razlike sudije krive,izgube sa 10 sudije krive :oops: :oops: ..Jos niko od njihovih navijaca nije opisao ponasanje Noaha :!: Ahh cekaj zaboravih,to je sve normalno :oops: :oops: Pljuvali Natea a ovaj sada najbolji :oops: Cudna suma je to :!:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 maj 2013, 16:56

MaGiCa je napisao/la:
@Titovac

S obzirom da podrzavas 1 totalitarnu ideologiju, a time se ponosis, reci mi samo: vredi li se sa tobom nastavljati u vezi sa bilo cim, ne samo u vezi sa politikom :?: Ja mislim da ne vredi. :arrow:

Kani se ti moje ideologije, to je isključivo MOJA privatna stvar, ako ti smeta, (a smeta), blokiraj me.

Već si odavno poznat po tome da napadaš sve što ima veze sa Bullsima i to je činjenica.
Dakle, zar s tobom onda vrijedi išta raspravljati o ovoj temi kada ćeš uvijek naći opravdanje da staneš na suprotnu stranu :? :?:

Smrt nacionalizmu !!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 11 maj 2013, 17:05

MaGiCa je napisao/la:@BIHfan

Opet ti kazem: nikoga nisam nikada nazvao "retardom". Tardizam je slepo verovanje u nekoga/nesto, a ne i retardiranost kao mentalno oboljenje. To sto ti radis je tardizam, a nisi jedini, jer imas drugara ovde uveliko. :arrow:
Ne kontam :?
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Tardism" onclick="window.open(this.href);return false; :?:

Inace, ne znam sta tebi smeta hejt kad si glavni u tome :roll:
15.10 - 15.06 ...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 maj 2013, 17:05

Mi Bulls navijaci smo retardi, vlada u nama tardizam, dvlocni smo, arogantni, sumsko ponasanje pripovjedamo. Eto OK, takvi smo. Hajd sad nas se okanite, i ne dolazite na nasu temu Bullsa ko sto mi ne dolazimo na vasu. Mi vas ne prozivamo, zato nemojte ni vi nas.

Mi smo za razliku od Heat fanova tu svaku noc i pratimo utakmicu, bez obzira dal gubili ili pobjedili, bez obrzira jel bili najgora ekipa lige ili najbolja.
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.