FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- rob do grob
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
razlikujemo se u tome sto su oni ispali a mi nismobistrikboy je napisao/la:po cemu smo onda mi bolji od zepca u zadnje 4 godine...![]()
takva prica ti je u najmanju ruku glupa,sloboda je jedan od nasih "sleeping giants" kao sto smo i mi sami,tu su jos i torpedo,celik,velez,jedinstvo bihac i brcko ali i leotar...

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- bistrikboy
- Kontakt:
to je tacno...HARIS XXL je napisao/la:razlikujemo se u tome sto su oni ispali a mi nismobistrikboy je napisao/la:po cemu smo onda mi bolji od zepca u zadnje 4 godine...![]()
takva prica ti je u najmanju ruku glupa,sloboda je jedan od nasih "sleeping giants" kao sto smo i mi sami,tu su jos i torpedo,celik,velez,jedinstvo bihac i brcko ali i leotar...

al hajmo se lagano okrenuti velezu sad...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Stvarno je steta sto zeljo ovako slabo igra i sto je ovakva situacija u klubu, mislim da treba najprije igracima isplatiti plate, pa tek onda da se ocekuju neke pobjede, nemojte se iznenaditi ako Velez odnese bod 

mB!
nemogu a da ti neodgovorim,a to sad sto si napisao u prethodnim postovima je ziva glupost.
jedini zakljucak tvog razmisljanja je da si neki krelac koji je juce poceo pratit fudbal ili si neki tezi kompleks.
samo da ti nepomen da je sloboda
KLUB KOJI JE u sezoni 69/70 usao u prvu ligu YUGOSLAVIJE nije ispao do kobnoga rata, sto se malo koji klub moze pohvaliti.
a sad uzivaj u nastavku sezone.
jedini zakljucak tvog razmisljanja je da si neki krelac koji je juce poceo pratit fudbal ili si neki tezi kompleks.
samo da ti nepomen da je sloboda
KLUB KOJI JE u sezoni 69/70 usao u prvu ligu YUGOSLAVIJE nije ispao do kobnoga rata, sto se malo koji klub moze pohvaliti.
a sad uzivaj u nastavku sezone.
Sleeping giantsbistrikboy je napisao/la:po cemu smo onda mi bolji od zepca u zadnje 4 godine...![]()

taj seoski klub se CITAVU svoju istoriju bori za opstanak (e ove godine je ko malo nešto bolji,uzeli Želju i slave ko da su uzeli ligu praka

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Dobro je vise o slobodi okrenimo se naprijed,gostovanje je odradjeno i to je najbitnije.Sad kako ko gleda na to to je drugo i nema potrebe o tome raspravljati dalje.Popustite slobodu....idemo dalje.Dosta ljudi se javilo i pohvalilo neke stvari u vezi tz ali i ukazalo na neke lose strane sto je takodje bitno.Ostavite se supljih.Svi koji su bili,vidjeli su kako je sve proslo i neka se trude ubuduce da bude bolje,jer uvijek moze bolje,a ne da seru ovdje po forumu.Idemo dalje!!!!
AMAR OSIM!!!
- alan ford 26
- Kontakt:
Jel neko zna u koliko je tekma protiv veleza, jel nocna ili..............
i sta je sa tom pumom? Jel il nije?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- bistrikboy
- Kontakt:
vjerovatno nije nocna do srijede ce se 100% znati,ali vece su sanse da ne bude...alan ford 26 je napisao/la:Jel neko zna u koliko je tekma protiv veleza, jel nocna ili..............

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sarajevo dobi veliko pojacanje skoro se vratijo izgleda taj klub u poljskoj bankrotirao
- alan ford 26
- Kontakt:
Ma de ba kakvo ba pojacanje, hebo vise i te igrace, da valjaju nebi se ni vracali ovamo, a on je samo vazio za kobajagi talenta i nikad se nije dokazao, propao ko kauc.
Pa kad ce onda biti prva nocna ako ne sada jbg, sta cekaju, ah da valja platiti racun za struju,
Pa kad ce onda biti prva nocna ako ne sada jbg, sta cekaju, ah da valja platiti racun za struju,

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Crveni_1922
alan ford 26 je napisao/la:Jel neko zna u koliko je tekma protiv veleza, jel nocna ili..............
Cuo sam da PUMU nisu mogli ufatit pa je dosla do VELEZA .......

Nego stacemo mi u Subotu podjela bodova ili pak 0 vama 3 nama.......

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
ma ludilooooooo eto sta 

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
-
- Kontakt:
Pa taj sto je napisao tekst o Hoticu,kao sto i ti kazes,uopste nije gledao tekmu,nego je izgleda to napisao na osnovu izvjestaja npr.uhljupa iz San-a cija je redakcija puna kitara,kao sto je izgleda i sam autor teksta na ovome portalu,da vidim hoce li tako pisati kada kitari izgube i kada se budu zalili na sudjenje!!lenovo je napisao/la:Sudjenje je bilo taman toliko lose da donese prevagu na stranu Slobode ako je vec iskljucio Memisevica onda je trebao sankcionisati i one startove na Besliju s ledja i onu lomljavu Bekrica o sjeckanju igre i da ne govorim koliko je Sloboda jaka da nisu bili u stanju ni dati gol sa igracem vise....
S obzirom da se nisam nalazio sa manijacima u cumezu gledao sam kako gadjaju nase igrace sa tribina cim stignu sudija to naravno nije primjetio... toliko o korektonosti
Pa i na ovom portalu ima tekst kao Zeljin alibi sudjenje a napisao ga je neko ko nije ni pogledao utakmicu dvije ekipe su se vise marisale nego sto su igrale i ja sam nakon dugo vremena zadovoljan jer smo se pobili sa nekim na gostovanju a ne povukli samo takvom igrom se mogu donijeti bodovi...
-
- Kontakt:
Ma daleko ce te vi dogurati sa anonimusom Ibrakovicem,jos ako on u svoj strucni stab dovede svog ahbaba anonimusa iz mlade repke,Tulica,eto vas u Ligi sampiona!!Crveni_1922 je napisao/la:alan ford 26 je napisao/la:Jel neko zna u koliko je tekma protiv veleza, jel nocna ili..............
Cuo sam da PUMU nisu mogli ufatit pa je dosla do VELEZA ..........trazi se izgleda LEOPARD ili TIGAR...
![]()
Nego stacemo mi u Subotu podjela bodova ili pak 0 vama 3 nama.......
- bistrikboy
- Kontakt:
to nije problem,vec nesto drugo objasnjeno na nasem forumu...alan ford 26 je napisao/la:Ma de ba kakvo ba pojacanje, hebo vise i te igrace, da valjaju nebi se ni vracali ovamo, a on je samo vazio za kobajagi talenta i nikad se nije dokazao, propao ko kauc.

TM87 - Demant i saopštenje
Povodom neistina iznesenih od strane direktora FK Sloboda, g. Ćamila Ćustovića u danasnjim stampanim medijima, da navijačaima FK Željeznicar već godinama ne smeta smještaj na livadi daleko iza gola, ograđen mrežom koja se po mišljenju svih navijača još samo može vidjeti u malo boljim kokošinjcima, te da su navijači FK Željezničar pravili incidente na stadionu Tušanj, TM1987 - Udruženje navijača FK Željezničar u BiH, izražava negodovanje i oštro demantira izmišljotine iznesene od strane direktora FK Sloboda.
TM 1987 – Udruženje navijača FK Željezničar u BiH i najbrojnija navijačka grupa u BiH – The Maniacs 1987, ogorčeni su izjavom Direktora FK Sloboda Ćamila Ćustovica u današnjem izdanju Avaza, da navijačaima FK Željeznicar već godinama ne smeta smještaj na livadi daleko iza gola, ograđen mrežom koja se još samo može vidjeti u malo boljim kokošin-jcima.
Ne da nam smještaj u gore opisanom kavezu nije smetao, nego već godinama nemamo izbora gledati utakmice našeg kluba u Tuzli sa normalne tribine, navodno zbog toga što je prema izjavama gospode iz FK Sloboda, stadion Tušanj u izgradnji već 13 godina???
Pitamo se, kako je FK Sloboda mogla dobiti licencu za igranje na stadionu koji je tako dugo u izgradnji i ne pruža ni najosnovnije uvjete za gostujuće navijače??? Čak šta više, stadion koji je tako dugo u izgradnji, predstavlja potencijalnu opasnost za sve gledaoce i igrače.
Sve što želimo je da se našim, ali i navijačima drugih klubova, na stadionu Tušanj obezbjede približno isti uvjeti koje imaju svi gostujući navijači na stadionu Grbavica. Potpuno nam je jasno da takve uslove ne može obezbjediti niti jedan stadion u BiH, jer gostujući navijači mogu neometano gledati utakmice na (pokrivenoj) sjevernoj tribini stadiona Grbavica, ali zahtjevamo barem minimalne uvjete za sve navijače, koji će osigurati normalno posmatranje utakmice sa tribine pogotovo u Tuzli, ali i u Mostaru, gdje gostujućim navijačima čak nije dozvoljeno gledati utakmice, zbog nepostojanja tribine za gostujuće navijače.
TM 1987-Udruženje navijača FK Željezničar u BiH, ovim putem poziva fudbalski/nogometni Savez BiH, da poduzme sve neophodne mjere prema FK Sloboda i preispita uvjete za održavanje utakmica na tuzlanskom stadionu, koji se prema riječima g. Ćustovića, već duže vremena nalazi u izgradnji, sa akcentom na smještaj gostujućih navijača.
Ukoliko fudbalski/nogometni Savez BiH, ne poduzme ništa po ovom pitanju, navijači FK Željezničar će u saradnji sa FK Željezničar, preduzeti i finansirati neophodne mjere u cilju stvaranja uslova za recipročni smještaj gostujućih navijača na stadionu Grbavica.
Osim toga, poduzet ćemo sve zakonske mjere u cilju preispitivanja uslovnosti svih stadiona u BiH, te ovim putem pozivamo sve navijačke grupe da nam se pridruže u cilju ostvarivanja osnovnih prava navijača.
Vezano za izjavu g. Ćustovića o ponašnju navijača FK Željezničar, ovim putem upućujemo dotičnog da se za mišljenje o ponašanju navijača FK Željezničar obrati osobama odgovornim za održavanje reda iz sarajevskog i tuzlanskog Kantona, od kojih smo dobili pohvale za organizaciju putovanja do Tuzle i nazad, te boravak na stadionu bez ijednog incidenta.
TM1987-Udruženje navijača FK Željezničar u BiH Sarajevo, 03.03.2009 godine
- preneseno sa tm.org-a
Lijep pozdrav!
edit: evo tek vidio na indexu, sorry
Povodom neistina iznesenih od strane direktora FK Sloboda, g. Ćamila Ćustovića u danasnjim stampanim medijima, da navijačaima FK Željeznicar već godinama ne smeta smještaj na livadi daleko iza gola, ograđen mrežom koja se po mišljenju svih navijača još samo može vidjeti u malo boljim kokošinjcima, te da su navijači FK Željezničar pravili incidente na stadionu Tušanj, TM1987 - Udruženje navijača FK Željezničar u BiH, izražava negodovanje i oštro demantira izmišljotine iznesene od strane direktora FK Sloboda.
TM 1987 – Udruženje navijača FK Željezničar u BiH i najbrojnija navijačka grupa u BiH – The Maniacs 1987, ogorčeni su izjavom Direktora FK Sloboda Ćamila Ćustovica u današnjem izdanju Avaza, da navijačaima FK Željeznicar već godinama ne smeta smještaj na livadi daleko iza gola, ograđen mrežom koja se još samo može vidjeti u malo boljim kokošin-jcima.
Ne da nam smještaj u gore opisanom kavezu nije smetao, nego već godinama nemamo izbora gledati utakmice našeg kluba u Tuzli sa normalne tribine, navodno zbog toga što je prema izjavama gospode iz FK Sloboda, stadion Tušanj u izgradnji već 13 godina???
Pitamo se, kako je FK Sloboda mogla dobiti licencu za igranje na stadionu koji je tako dugo u izgradnji i ne pruža ni najosnovnije uvjete za gostujuće navijače??? Čak šta više, stadion koji je tako dugo u izgradnji, predstavlja potencijalnu opasnost za sve gledaoce i igrače.
Sve što želimo je da se našim, ali i navijačima drugih klubova, na stadionu Tušanj obezbjede približno isti uvjeti koje imaju svi gostujući navijači na stadionu Grbavica. Potpuno nam je jasno da takve uslove ne može obezbjediti niti jedan stadion u BiH, jer gostujući navijači mogu neometano gledati utakmice na (pokrivenoj) sjevernoj tribini stadiona Grbavica, ali zahtjevamo barem minimalne uvjete za sve navijače, koji će osigurati normalno posmatranje utakmice sa tribine pogotovo u Tuzli, ali i u Mostaru, gdje gostujućim navijačima čak nije dozvoljeno gledati utakmice, zbog nepostojanja tribine za gostujuće navijače.
TM 1987-Udruženje navijača FK Željezničar u BiH, ovim putem poziva fudbalski/nogometni Savez BiH, da poduzme sve neophodne mjere prema FK Sloboda i preispita uvjete za održavanje utakmica na tuzlanskom stadionu, koji se prema riječima g. Ćustovića, već duže vremena nalazi u izgradnji, sa akcentom na smještaj gostujućih navijača.
Ukoliko fudbalski/nogometni Savez BiH, ne poduzme ništa po ovom pitanju, navijači FK Željezničar će u saradnji sa FK Željezničar, preduzeti i finansirati neophodne mjere u cilju stvaranja uslova za recipročni smještaj gostujućih navijača na stadionu Grbavica.
Osim toga, poduzet ćemo sve zakonske mjere u cilju preispitivanja uslovnosti svih stadiona u BiH, te ovim putem pozivamo sve navijačke grupe da nam se pridruže u cilju ostvarivanja osnovnih prava navijača.
Vezano za izjavu g. Ćustovića o ponašnju navijača FK Željezničar, ovim putem upućujemo dotičnog da se za mišljenje o ponašanju navijača FK Željezničar obrati osobama odgovornim za održavanje reda iz sarajevskog i tuzlanskog Kantona, od kojih smo dobili pohvale za organizaciju putovanja do Tuzle i nazad, te boravak na stadionu bez ijednog incidenta.
TM1987-Udruženje navijača FK Željezničar u BiH Sarajevo, 03.03.2009 godine
- preneseno sa tm.org-a
Lijep pozdrav!
edit: evo tek vidio na indexu, sorry
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-14020.htm
u 14:12 postavljen text taj koji si napisao
sry vidim da si editovo
u 14:12 postavljen text taj koji si napisao

sry vidim da si editovo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
do mene
prvo na forum uletio, pa vidio index... dogadja se 

Manijaci spremajte se za Subotu okanite se kukanja vazda znate da nema fajde od toga i nas su svudgje bili pa smo zivi.Nista jos hodali po Gabeli Grudama Kaknju itd....
Forza Velez
Forza Velez