@SiamoNoi
Koji biser moras biti da ti na um padne nesto ovako.
Upravu ste, ovakvo nesto je suvisno i komentarisati. Slika govori sve.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Po mogucnosti organic.Belmin6 je napisao/la:Samo nacural bajo moj.Sabinho je napisao/la:Srbija je najveci dokaz da fudbal nije slovo na papiru. Igraju oni svi u jakim sredinama medjutim nema hemije bajo moj.
Kao sto rekoh...ako nisi upucen bolje nista ne pricat samo se blamiras bez razloga.akisarajevo92 je napisao/la:Pa znas koje nacine (huliganske), idi pred zgradu saveza, crtaj tamo. Gadjaj, trazi auta te "mafije" iz saveza, busi gume, itd, skontat ce to dripci koji mogu i ovo skontat da urade..
A ne dodjes na medjunarodnu utakmicu, btw. na kojoj vec izdrzavas kaznu, i nacrtas nacisticki znak na terena i to "kao" protiv saveza. I to sve, gle cuda u Splitu. Aha.
Otprilike znam sta se desava u HNL-u, ali isto znam da HR klubovi odlicno skupljaju koeficijent u Europi, repka igra sasvim solidno, igraci se prodaju u velike klubove. Nije tako crno, kao sto se predstavlja, najvise od strane BBB-a.
"škutori" prvi na tablici.IlFantasista je napisao/la:Škutore pomazile sudije, ali ni to im neće pomoći jer slijedi oduzimanje bodova...
Ma ne vole oni da ponižavaju protivnike, vidjelo se to i u prvoj utakmici.SGD53 je napisao/la: Bit će zanimljivo i Gibraltar - Njemačka, da li će Njemci popraviti rekord protiv San Marina od 13:9 ? ? ?
Ja mislim da će izaći A tim, ionako je sada ljeto, tako da ovi sada odmaraju, nema važnih utakmica naprijed, a i mentalitet Švabe je takav, ne sjećam se iskreno kada su ljudi u kvalifikacionu utakmicu ušli opušteno...Elegant je napisao/la:Izvedu B tim, ove standardne neka odmore.
Oni svejedno idu na euro ne treba im gol razlika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.