Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
kakva su to pitanja, vi izgleda samo u history živite 

- JamesJoyce
- Kontakt:
Sadasnjost: Madrid aktualni prvak Europe i Svijeta.MisterGuardiola je napisao/la:kakva su to pitanja, vi izgleda samo u history živite
Historija.

Hvala.

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Hoce li se sta uzeti ove godine? 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- JamesJoyce
- Kontakt:
Da sam vjernik, rekao bi: to samo bog zna. 

- MisterGuardiola
- Kontakt:
Pošto je zaladnilo mogu samo kakvu dobru jaknu uzet 

Trenirajte za dogodine
i vi ste, pa ste ove jačixaves je napisao/la:Trenirajte za dogodine

naprijed rejal
Svi smo napredovali ove sezone vi ste cak drugi, ko zna uz jos malo pojacanja mozda uhvatite kontinuitet vicesampionaSveti je napisao/la:i vi ste, pa ste ove jačixaves je napisao/la:Trenirajte za dogodine
Jednu sezonu prvi, odmah biste da hvatate neki kontinuitet 

naprijed rejal
Ne dirajte mi Sveca **** vas dan više 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Greota je više ovu siročad trolat
!štala Madrid

!štala Madrid
- JamesJoyce
- Kontakt:
Daleko si ti od osrednjeg trola.
La liga zadnjih 6 sezona:Sveti je napisao/la:Jednu sezonu prvi, odmah biste da hvatate neki kontinuitet
Barca 4 titule, ove sezone vrlo vjerovatno i 5, Atletico i Real po 1.
Kontinuitet kažeš

dečko znaš li ti šta je kontinuitet?Rajaz je napisao/la:La liga zadnjih 6 sezona:Sveti je napisao/la:Jednu sezonu prvi, odmah biste da hvatate neki kontinuitet
Barca 4 titule, ove sezone vrlo vjerovatno i 5, Atletico i Real po 1.
Kontinuitet kažeš
Kontinuitet sigurno nije osvajanje svake druge godine

naprijed rejal
@geoxx...odgovaram ti na ovoj temi, pošto mi Rio briše postove na onoj "glavnoj" (mada nisam ni pomislio trolati, ali eto nema veze)
evo ovako da probam odgovoriti - Realu svakako treba još jedan kvalitetan napadac, jer Karim ne može sam iznijeti na tri fronta (veliki broj utakmica, tri fronta, ozljede, kartoni, umor itd - pa nije konj jbg
)...e sad ti meni reci da su Lacazette ili Vietto ili Bacca bolji igraci od Aguera i da više nikad s tobom ne razmijenim posta 
evo ovako da probam odgovoriti - Realu svakako treba još jedan kvalitetan napadac, jer Karim ne može sam iznijeti na tri fronta (veliki broj utakmica, tri fronta, ozljede, kartoni, umor itd - pa nije konj jbg

Naravno da nisu. Al uzmi da ostane Carlo i vjerovatno bi jadni Benzema ( jer bi skuplji Aguero bio prvi izbor, logicno) morao cekati povredu Aguera il nekog drugog iz napada kako bi imao minutazu koju zasluzuje.
Aguero moze ako ode Ancelotti, ako ode Bale i ako se ne bi otkupio Chicharito. Onda imas 3 klasna napadaca gdje bi se fino mogla raspodijeliti minutaza.
Iako ja nisam nesto posebno za njega prije svega jer je staklen. Klasa je neupitna.
Aguero moze ako ode Ancelotti, ako ode Bale i ako se ne bi otkupio Chicharito. Onda imas 3 klasna napadaca gdje bi se fino mogla raspodijeliti minutaza.
Iako ja nisam nesto posebno za njega prije svega jer je staklen. Klasa je neupitna.
pa ne zna se hoce li Karlo ostatigeoxx je napisao/la:Naravno da nisu. Al uzmi da ostane Carlo i vjerovatno bi jadni Benzema ( jer bi skuplji Aguero bio prvi izbor, logicno) morao cekati povredu Aguera il nekog drugog iz napada kako bi imao minutazu koju zasluzuje.

Mislim, poneta je bila jacanje pozicija, stvaranje konkurencije. Benzema je odlican igrac, ali i nedodorljiv pomalo. Dolaskom klasnog igraca, stvara se opasna konkurencija i njega tjera na jace treiranje i dokazivanje. To je stari fol.
I ne znaci to samo za poziciju napadac, vec na svaku mogucu poziciju u timu.
Npr. dobar posao ste vec napravili potpisom Danila, koji ce natjerato Carvajala da jace trenira ili ce ga poslati na klupu.
Carlo ako ne osvoji nista bilo bi realno da ode. Sezona bi bila haman u rangu zadnje Murinjove nakon koje je pakovao kofere.
Benzema je odlican ove sezone, nije bas da se opustio zbog manjka konkurencije kao sto je to slucaj sa Carvajalom.
Ko sto rekoh, prodaja jednog BBC-a otvara prostor za Aguera a prilicno sam siguran da oni ostaju u klubu.
Benzema je odlican ove sezone, nije bas da se opustio zbog manjka konkurencije kao sto je to slucaj sa Carvajalom.
Ko sto rekoh, prodaja jednog BBC-a otvara prostor za Aguera a prilicno sam siguran da oni ostaju u klubu.
Prodajte portugalskog kopitara dok jos vrijedi nesto. 
Bale je buducnost Reala.

Bale je buducnost Reala.

oooo ljudine morel se koja titula uzeti,dobro ovaj rece,trebate kopitara prodati,on kako kod vas licnu statistiku nabija,rijetke su titule
valja i protiv juveta od ledinu,no ipak se nadam da se provucete i da vam nadodajemo kad je najsladje
valja i protiv juveta od ledinu,no ipak se nadam da se provucete i da vam nadodajemo kad je najsladje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.