Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

dino-92
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la dino-92 » 25 jul 2009, 20:29

nije zlatan los, i igrao je sve dok nije vedo eksplodirao. ali i osim toga ciro je cesto igrao sa jednim napadacem a to je uvijek bio dzeko. a posto se brzo povrijedio odigrao je samo 2-3 utakmice za repku odkad je eksplodirao, a prije toga se nije ni na spisku nasao, posto je tu bio custovic. zlatan je dobar za klupe i tamo se sada i nalazi.nerealno je staviti prosjecnog strijelca grcke lige(koja jeste jaka ali nemoze primirisat bundesligi), prije vodeceg strijelca jedne od lige petecie

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jul 2009, 20:32

lolo je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:Ja da sam na Cirinom mjestu ja bih Zlatana i Dzeku u napad stavio,jer Zlatan je uvjek jedan od boljih u Repki dok Ibisevic odigro samo dobro protiv Slovenije,prije godinu i po bio nas najbolji napadac a sad od jednom na klupi :evil:
Treba mu dati sansu dok igra dobro a kad je prokocka onda gurati Vedu u napad.
ma ja,**** vedu,zlaja je nas covjek,gdje ono igra,neka grcka,da li nekad go taj zlaja,nesto se nigdje ne spominje
:lol: :roll: Jel ti to Zlaju pratis u vremenskoj prognozi pa se nesto ne spominje :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 25 jul 2009, 20:37

hahhahahh,e to je to,sve nesto sunce,visoke temperature,a nigdje zlaje

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 25 jul 2009, 20:57

harishp je napisao/la:
lolo je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:Ja da sam na Cirinom mjestu ja bih Zlatana i Dzeku u napad stavio,jer Zlatan je uvjek jedan od boljih u Repki dok Ibisevic odigro samo dobro protiv Slovenije,prije godinu i po bio nas najbolji napadac a sad od jednom na klupi :evil:
ma ja,**** vedu,zlaja je nas covjek,gdje ono igra,neka grcka,da li nekad go taj zlaja,nesto se nigdje ne spominje
:lol: :roll: Jel ti to Zlaju pratis u vremenskoj prognozi pa se nesto ne spominje :roll:
pa covjece dragi do utakmice sa slovenijom gotovo niko nije znao za ibisevica..a da hoce ovakvi doci na mjesto selektora :D :D

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 25 jul 2009, 22:23

evo vladavic odigrao 90 minuta za rbs u porazu na gostovanju kod ried-a.

u pobjednickom sastavu je mladi hadzic odigrao isto citav susret. al to je nazalost off-topic

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 jul 2009, 23:00

lolo je napisao/la:
Svasta... Da gol u svakoj drugoj utakmici... Dao je Hrvatima 3 komada na Kosevu...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jul 2009, 23:05

Vedad i Edin u napad i to je to. Ma kakvi ostali polovni igrači. ;)

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 25 jul 2009, 23:08

ove sezone je odigrao 22 puta za paok i postigao 7 golova.
22/7 = 3,..

vedo 17 utakmica 18 golova
17/18 = 0,9..

i da dao je tri gola protiv hr i svaka mu cast za to, ali sada nije u toj formi.
dobar je on ovako. ali nam je tek 3 napadac. a uskoro ce mu i zec pravit konkurenciju.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 jul 2009, 23:47

Dok Vedo i Džeko budu ovako igrali Muslimović će biti na klupi, ali bi mogao ponekad uskočit u slučaju povrede ili suspenzije ove dvojice, a nekada bi trebao dobivati 10 minuta.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 jul 2009, 02:14

dino-92 je napisao/la:ove sezone je odigrao 22 puta za paok i postigao 7 golova.
22/7 = 3,..

17/18 = 0,9..
valjda se djele golovi na broj odigranih utakmica...
znaci Muslimovicev prosjek 0,31 gol po utakmici...
Vedin je 1,05 gol po utakmici....
;)
100% sportski i krajnje opušten potpis

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 jul 2009, 08:37

Ma nema smisla,svijet ludovao za Vedom...Cijenim Muslimovica ali Dzeko i Ibisevic realno bi trebali igrat.......

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 jul 2009, 12:20

RiNo je napisao/la:
dino-92 je napisao/la:ove sezone je odigrao 22 puta za paok i postigao 7 golova.
22/7 = 3,..

17/18 = 0,9..
valjda se djele golovi na broj odigranih utakmica...
znaci Muslimovicev prosjek 0,31 gol po utakmici...
Vedin je 1,05 gol po utakmici....
;)
htio sam odgovoriti ovome sto je napisao da zlatan daje svaku drugu utakmicu gol.
ovako se vidi da mu treba 3 utakmice a vedi manje od jedne.

ali imas pravo, normalno se tako djeli kosto si ti uradio

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jul 2009, 19:01

Bh. reprezentativac Muratović biće kažnjen

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Sturma iz Graza, 33-godišnji Samir Muratović, bit će kažnjen nakon što je na neobično direktan način u medijima napao vlastitog trenera.
Vezni igrač u idealnoj postavi reprezentacije Ćire Blaževića raspričao se za Kleine Zeitung. Povrijedio ga je potez njemačkog trenera Sturma Franca Fode, koji mu nije udijelio niti minute prilikom uzvratnog dvoboja drugog pretkola Europa lige prošlog četvrtka u Širokom Brijegu (1-1, 3-2 ukupno za Austrijance).

- Neopisivo sam ogorčen. Ludost je da me trener ignorirao u utakmici igranoj u Bosni i Hercegovini, čista katastrofa. Pa ja sam bosanskohercegovački reprezentativac. To je kao da trener Chelseaja ne da igrati Ballacku protiv Bayerna - rekao je Muratović dodavši:

- S trenerom više neću razgovarati, među nama nema ničeg. Pokazao je kakav je čovjek kad me u domovini cijelu utakmicu zadržao na klupi.

Na pitanje misli li i dalje da je Foda u pripremnom razdoblju napravio dobar posao, što je bio izjavio ranije tokom ljeta, Muratović se predomislio:

- Ne, više se to ne može reći.

Nakon ovoga emotivnog ispada bh.reprezentativca, u klubu su najavili disciplinski postupak. Trener Foda i predsjednik izjavili su da će sve riješiti u četiri oka s nogometašem.

Nakon što je čuo da će biti kažnjen, Muratović je kazao:

- Rekao sam o toj temi sve što sam imao za reći!

S.a.-.x/Totalsport
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 27 jul 2009, 00:00

supicu otkaz u anortosisu :lol:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 jul 2009, 00:07

lolo d pitar je napisao/la:supicu otkaz u anortosisu :lol:
ili ne :geek:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 27 jul 2009, 09:09

Kad je Reprezentacija u pitanju Muslimovic je za Vedada Klasa koju ce Vedo tesko dostici,putite se prazne price Vedo da svaku utakmicu Gol,pa ja se ludo radujem kad Vedad dadne Gol ali vi ko da ga nikad niste gledali u Reprezentaciji,covjek je cista katastrofa,sem protiv Slovenije nije odigrao ni jednu utakmicu kako treba,zabio je jednom Grcima u porazu i to je to,a pogledajte kome je Zlaja davao golove Hrvatska 3X,Turska,Norveska itd... i to sve odlucujuci golovi,to se nesmije tako brzo zaboraviti to je ono sto zelim da kazem,pa vi gledate samo ko je u Subotu zabio i on treba da igra,Vedad treba prvo da potvrdi klasu da bi po mom misljenju preskocio Zlaju,ali u svakom slucaju nam je napad extra popunjen i mozemo bbiti ponosni na njih trojicu.
Tracy McGrady!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2009, 09:11

Mislim da Vedo još uvijek nije imao priliku da se dokaže u reprezentaciji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 jul 2009, 10:31

Edo_Majka je napisao/la:Kad je Reprezentacija u pitanju Muslimovic je za Vedada Klasa koju ce Vedo tesko dostici,putite se prazne price Vedo da svaku utakmicu Gol,pa ja se ludo radujem kad Vedad dadne Gol ali vi ko da ga nikad niste gledali u Reprezentaciji,covjek je cista katastrofa,sem protiv Slovenije nije odigrao ni jednu utakmicu kako treba,zabio je jednom Grcima u porazu i to je to,a pogledajte kome je Zlaja davao golove Hrvatska 3X,Turska,Norveska itd... i to sve odlucujuci golovi,to se nesmije tako brzo zaboraviti to je ono sto zelim da kazem,pa vi gledate samo ko je u Subotu zabio i on treba da igra,Vedad treba prvo da potvrdi klasu da bi po mom misljenju preskocio Zlaju,ali u svakom slucaju nam je napad extra popunjen i mozemo bbiti ponosni na njih trojicu.
dobro..al sjeti se utakmice u sloveniji dzeki bolje odgovara IBISEVIC nego MUSLIMOVIC.i ja mislim da muslimovic samo moze na klupi bit....znaci napad DZEKO.....IBISEVIC.
Ipak kosto reko ciro vedo je stvorio toliki autoritet da cjega dvojica moraju cuvat,a za dzeku netrebam ni pisat njega svih 10 igrace mora cuvat,i opet bi im na kraju uvalio 2 komada...
ajde ljudi pakujte kofere ....ceka nas juzna afrika
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 27 jul 2009, 12:45

ja ne bih tek tako odpisivao Muslimovica,dobar je on igrac ali i covjek,cast Dzeki i Ibisevicu ali neka konkurencije.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 27 jul 2009, 13:22

Reprezentacija: Povrijeđeni Hasagić na pregledima u Njemačkoj
Pozvat ću Begovića za Iran, najavljuje selektor BiH...
27.07.2009. 07:31

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević posljednjih dana priprema spisak kandidata za prijateljsku utakmicu, koju će naša najbolja selekcija odigrati 12. avgusta u Sarajevu protiv Irana.

Ćiro kaže kako na spisku neće biti većih iznenađenja te da će se na njemu naći provjerena imena koja je već koristio.

Ponovo problemi

Bez problema ne može, a jedan je konstatan. Blažević, izgleda, nikako da dočeka zdravog Kenana Hasagića.

- Naš najbolji golman opet je povrijeđen. Nadam se da njegovo stanje nije teško. Dobio sam informacije da je u Njemačkoj kod jednog od najboljih svjetskih specijalista za takve vrste povreda - govori Ćiro.

Spisak kandidata sadržavat će najviše 20 imena mada Blažević kaže da je moguće da bude pozvano samo 18, koliko može ući u zapisnik utakmice.

- Pozvat ću golmana Asmira Begovića. Taj korak moramo učiniti. Volio bih da dođe i da FIFA donese odluku da može braniti za nas. Razmišljam još o tome koliko da igrača pozovem.

Ne bih da pozovem previše i da, onda, neke pošaljem na tribine. Želim da ih što više vidim na djelu, kao i da isprobam neke varijante koje bih koristio protiv Ermenije.

Upravo je Ermenija ta koja posljednjih dana zaokuplja pažnju selektora BiH. Nakon što je gledao ermenskog prvaka Pjunika u dvoboju sa zagrebačkim Dinamom, Blažević je zabrinutiji.

- Vidio sam petoricu reprezentativaca Ermenije na djelu, imaju duh i motiv. Uvjeren sam da će nas u Jerevanu čekati pakleno težak zadatak.

Velika premija

Jedna od vijesti koja je ovog ljeta najviše obradovala Ćiru je transfer kapitena Emira Spahića u francuski Monpelje.

- To je jedna velika premija za sve nas. Bojim se jedino da se ne povrijedi, jer je imao previše dugu pauzu, a sada je navalio. On je, ponavljam to, svojevrsni fenomen i jedan od naših najvažnijih igrača - govori Ćiro.

Kako legalizirati Šarbinija

Blažević po svaku cijenu želi da u reprezentaciji BiH vidi igrača Rijeke Anasa Šarbinija.

- Posljednjih dana stalno razmišljam o tome kako legalizirati Šarbinija. On bio nam bio superkoristan. Saznao sam da ima neke rodbine u Prijedoru. Za njega moramo uraditi sve što je moguće. To je najbolji igrač u Hrvatskoj. Delikatan je dečko, ali fenomenalan igrač - tvrdi Ćiro.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vaya i 14 gostiju.