i san antonioTed Mosby je napisao/la:Clippersi kući pobijedili i Lakerse i Miami
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
- Donnie Darko
- Kontakt:
vjerovatno za artesta i shanona browna?
i nash ne bi bio dobar u lakersima, jer tamo play nije onaj koji ima loptu najvise u svojim rukama.
i nash ne bi bio dobar u lakersima, jer tamo play nije onaj koji ima loptu najvise u svojim rukama.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Artest da,shanon brown sigurno nece iz Lakersa.Donnie Darko je napisao/la:vjerovatno za artesta i shanona browna?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Donnie Darko
- Kontakt:
mogli bi onda upakovat jos polovnjaka uz artesta, tipa blake i smithmajestic24 je napisao/la:Artest da,shanon brown sigurno nece iz Lakersa.Donnie Darko je napisao/la:vjerovatno za artesta i shanona browna?
- majestic24
- Kontakt:
Kakve su sve trade-ove davali ovi iz sunsa,kad bi im dali 10 polovnjaka za 10 najboljih kosarkasa mislim da bi ga oni prihvatili,tako da je sve ovo moguce. Citao sam neki dan da su Nashu vrata otvorena,da i on zeli otici u ekipu koja se bori za titulu,pa cemo da vidimo.. ima jos 40 dana do zavrsetka trade roka.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Tuga, bijeda, jad i cemer tako bi nekako veceras definisao Lakerse. Imati 15 minuta prije kraja +12 i izgubiti dosta ubjedljivo utakmicu je stvarno ........ Da napomenem ovu su bili Clippersi.
Dalje bi dodao sljedece:
- gospodinu Jacksonu bi neko trebao reci da se time-out trazi onda kada je ekipa jos u igri, a ne 5 sekundi prije kraja utakmice da bi se ublazio poraz
- "Softie" je dokazao da ne moze igrati protiv jacih igraca, preko njega su Clippersi i Griffin napravili razliku i dosli do pobjede
- i na kraju pos.erem se ja na Bryntovih 20+ poena, kada u kljucnim trenutcima davi loptu i napravi TO, i onda u sljedecem napadu uzima nerezonski sut za tri poena
Ove sezone ce odbrana titule ostati samo jedan san koji se nije ostvario.
Dalje bi dodao sljedece:
- gospodinu Jacksonu bi neko trebao reci da se time-out trazi onda kada je ekipa jos u igri, a ne 5 sekundi prije kraja utakmice da bi se ublazio poraz
- "Softie" je dokazao da ne moze igrati protiv jacih igraca, preko njega su Clippersi i Griffin napravili razliku i dosli do pobjede
- i na kraju pos.erem se ja na Bryntovih 20+ poena, kada u kljucnim trenutcima davi loptu i napravi TO, i onda u sljedecem napadu uzima nerezonski sut za tri poena
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Donnie Darko
- Kontakt:
nash ne zeli otici, da zeli sunsi bi ga davno trejdali. a ovaj gore trejd nije moguc budi siguran. artestov i blakevo ugovor, plus par pikova koji se vrte oko 27-28 mjesta za top 5 playa ligemajestic24 je napisao/la:Kakve su sve trade-ove davali ovi iz sunsa,kad bi im dali 10 polovnjaka za 10 najboljih kosarkasa mislim da bi ga oni prihvatili,tako da je sve ovo moguce. Citao sam neki dan da su Nashu vrata otvorena,da i on zeli otici u ekipu koja se bori za titulu,pa cemo da vidimo.. ima jos 40 dana do zavrsetka trade roka.
sunsi koko god su losi kao organizacija, ismijali bi se lakersima u facu da im ponude ovako nesto. traze isticuce ugovore, talente i dobre pikove za nejga, a ovako bi uzeli četverogodisnje ugovore polovnjaka
i plus sto se gleda da se trade uradi za ekipom koja nije iz tvoje konferencije,ma nemoguc trade neki bi puno vise dali za nashaDonnie Darko je napisao/la:nash ne zeli otici, da zeli sunsi bi ga davno trejdali. a ovaj gore trejd nije moguc budi siguran. artestov i blakevo ugovor, plus par pikova koji se vrte oko 27-28 mjesta za top 5 playa ligemajestic24 je napisao/la:Kakve su sve trade-ove davali ovi iz sunsa,kad bi im dali 10 polovnjaka za 10 najboljih kosarkasa mislim da bi ga oni prihvatili,tako da je sve ovo moguce. Citao sam neki dan da su Nashu vrata otvorena,da i on zeli otici u ekipu koja se bori za titulu,pa cemo da vidimo.. ima jos 40 dana do zavrsetka trade roka.ajd jos da su ova dvojica neki igraci...
sunsi koko god su losi kao organizacija, ismijali bi se lakersima u facu da im ponude ovako nesto. traze isticuce ugovore, talente i dobre pikove za nejga, a ovako bi uzeli četverogodisnje ugovore polovnjaka
- majestic24
- Kontakt:
da ima,al koji qrac mu vrijedi otici u ekipu koja se ne bori za naslov??? Bostonu netreba,Orlando nemoze nista ponuditi Sunsima,Spursima netreba,Dalasu netreba...jedino ostaju Lakersi i Miami. Ovdje jedino Sunsi mogu profitirati ako bi uzeli Shanona i jos nekog,drugacije ne.dema je napisao/la:i plus sto se gleda da se trade uradi za ekipom koja nije iz tvoje konferencije,ma nemoguc trade neki bi puno vise dali za nashaDonnie Darko je napisao/la:nash ne zeli otici, da zeli sunsi bi ga davno trejdali. a ovaj gore trejd nije moguc budi siguran. artestov i blakevo ugovor, plus par pikova koji se vrte oko 27-28 mjesta za top 5 playa ligemajestic24 je napisao/la:Kakve su sve trade-ove davali ovi iz sunsa,kad bi im dali 10 polovnjaka za 10 najboljih kosarkasa mislim da bi ga oni prihvatili,tako da je sve ovo moguce. Citao sam neki dan da su Nashu vrata otvorena,da i on zeli otici u ekipu koja se bori za titulu,pa cemo da vidimo.. ima jos 40 dana do zavrsetka trade roka.ajd jos da su ova dvojica neki igraci...
Eto,vas dvojica imali ste cast da vas citiram u svom zadnjem postu.
Pozzz
Kao i prosle godine, je li takoamerosm je napisao/la:Tuga, bijeda, jad i cemer tako bi nekako veceras definisao Lakerse. Imati 15 minuta prije kraja +12 i izgubiti dosta ubjedljivo utakmicu je stvarno ........ Da napomenem ovu su bili Clippersi.![]()
![]()
Dalje bi dodao sljedece:
Nije se smjelo desiti da se Clipersi vrate nakon sto ih je Kobe uneredio u trecoj cetvrtini...
Onda suci ne svirase onaj faul na Bynumu, pa tehnicka, i tu se dosta stvari okrenulo..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
izgubili pa sta zivot ide dalje, katastrofalne trice (15%) su nas kostale u ovom mecu
nemojte nikad zaboraviti da Clippersima ovakve tekme jednostavno vise znace nego Lakersima kojima je ovo samo jedna tekma u nizu...najjace mi je bilo pred kraj vidjeti Odoma i u pozadini cini mi se Browna kako se smiju a upravo gube tekmu 9 razlike 5 sekundi pred kraja
Lakersi su jednostavno ekipa koja u regularnoj sezoni odigra onoliko koliko treba da bi u PO pokazala pravo lice
idemo po three-peat...
nemojte nikad zaboraviti da Clippersima ovakve tekme jednostavno vise znace nego Lakersima kojima je ovo samo jedna tekma u nizu...najjace mi je bilo pred kraj vidjeti Odoma i u pozadini cini mi se Browna kako se smiju a upravo gube tekmu 9 razlike 5 sekundi pred kraja
Lakersi su jednostavno ekipa koja u regularnoj sezoni odigra onoliko koliko treba da bi u PO pokazala pravo lice
idemo po three-peat...
- Donnie Darko
- Kontakt:
kako vi precjenjujete shanona browna to nisu istine
sunsi bi znaci profitirali kad bi dali nasha za browna :/ bolje bi im bilo da nash igra do 45 nego da uzmu browna za njega
a neznam sta panice neki jbt, nikad se naucit, ccc. isto i prosle godine pricali, i nisu naucili lekciju.
a neznam sta panice neki jbt, nikad se naucit, ccc. isto i prosle godine pricali, i nisu naucili lekciju.
nije dobro kad se igraci smiju kad gube taj pristup nije dobar,moze se to i obit o glavu oni ako se ne uozbilje nista od titule,to sto je bilo prosle godine bilo,ove su spursi jaci onda nece lakersi izgleda ni s prve pozicije u play off moze se njima ovo obit o glavu cuj gube od cllipersa i smijehDonnie Darko je napisao/la:kako vi precjenjujete shanona browna to nisu istinesunsi bi znaci profitirali kad bi dali nasha za browna :/ bolje bi im bilo da nash igra do 45 nego da uzmu browna za njega
![]()
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Uživao sam u pobjedi Clippersa... 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ljudi moji pa La igraju sa pola snage kada dođe play off sve redom,ćemo da ih pometemo,
zar nije logično da se malo čuvaju ako sad pruže maksimum onda kad bude trebalo
nebi bili na najvišoj razini.........
malo smo previše samouvjereni ali dobro 2x uzastopne titule....mada ni SAS se ne kida u ovoj post sezoni,to se vidi na minutaži al dobro sačekajmo...bajern100 je napisao/la:ljudi moji pa La igraju sa pola snage kada dođe play off sve redom,ćemo da ih pometemo,
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ove godine boston uzima, ili neko treci.. jbg takav je rasporedRaul_64 je napisao/la:malo smo previše samouvjereni ali dobro 2x uzastopne titule....mada ni SAS se ne kida u ovoj post sezoni,to se vidi na minutaži al dobro sačekajmo...bajern100 je napisao/la:ljudi moji pa La igraju sa pola snage kada dođe play off sve redom,ćemo da ih pometemo,
da su loše i pretenciozne sudije u NBA-u znao sam i prije a li koliko su očajni i jadni tek sam jučer vidio. Koliko samo pogrešno dosuđenih prekršaja, izgubljenih lopti i na kraju utakmice potpuni haos nakon što je Odom agresivno odreagovao 2x na Griffina prilikom slobodnih bacanja.Rezultat svega toga 3 tehničke i to ih dobijaju ni krivi ni dužni i Griffin i Artest koji je ''uletio'' da ih razdvoji 
evo i video[youtube][/youtube]
evo i video[youtube][/youtube]
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
.Balon je napisao/la: Lakersi su jednostavno ekipa koja u regularnoj sezoni odigra onoliko koliko treba da bi u PO pokazala pravo lice