Pojasnicipiripi je napisao/la:Sunjic nezasluzeno na klupi. Nije to u pet deka, bolji je Toni sigurno.
Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo mi je malo sumnjiv Ogi, mislim da bi bolje došao profil igrača kao Šunjić. Visok, da se može borit sa Lukakuom ali ima i ovo ako Hazard prođe Mujdžu Šunjić nema šta tražit dok ga Ogi može stići, možda je i nu kartu išao Meša.
Sretno i idemo ove dobit.
Sretno i idemo ove dobit.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne radi se o kvalitetu Vranješa i Šunjića nego o tipu igrača.
Lukaku je sidraš a Toni je mrcina, Ogi je više igrač za brze napadače. Ali hajde dobar je i on u skoku.
Bitka će na sredini terena biti. Tehnikom im pariramo ali motorikom .. ?
Lukaku je sidraš a Toni je mrcina, Ogi je više igrač za brze napadače. Ali hajde dobar je i on u skoku.
Bitka će na sredini terena biti. Tehnikom im pariramo ali motorikom .. ?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mogla bi nam valjati Vranjesova brzina kada Hazard ili Lukaku probiju.
@Dado jesi ti glup? Toni je visi, jaci je i bolji u duelu. Moze se hrvat sa svakim i puno manje ispadao od Vranjesa. Treba li ti jos sta?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Jel ima neko listu programa na kojoj će se prenositi utakmica..na satelitskoj i sl. ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Prelistaj stranicu dvije nazad.gaston je napisao/la:Jel ima neko listu programa na kojoj će se prenositi utakmica..na satelitskoj i sl. ?
Ja bi Spahu istjero da se ne svađamo

Moze nam se Emenike ponovit
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ajmo srcem,pa sta bude na kraju. Sretno Bosno i Hercegovino

Hajmoooo Bosnoooo
Ajmo zmajevi sa srecom. Gledao sam Azarbejdzan i svak tko je gledao utakmicu mogao je vidjeti zasto je odredjeni broj nas ovdje prizeljkivao Zutog na klupi. Ali sada je Mesa tu pa neka je i njemu sa srecom a onda ce biti i nama. Vranjes mora biti jak ako ne zeli da ga Lukaku otrese kao jedan igrac u proslosti.
KK_Bosna je napisao/la:ma zna se da su gore besic-medo-mire, lula-edo-edo... problem je ko nazad? samo je lijevi bocni siguran (seo), ostale tri pozicije su pod upitnikom zbog spahe koji se nikome ne javlja, pa ni mesi![]()
ako dodje bit ce
seo-spaha-ogi-menso
ili
seo-spaha-toni-ogi (malo vjerovatno, ali ogi mora igrati)
a ako ne dodje spaha, onda nema dileme da je odbrana
seo-toni-ogi-menso
Momciluk je napisao/la:Nego ko zeli tako? glupa prica ja sam siguran da nece igrat.KK_Bosna je napisao/la:nije sigurno zato sto tako zeli visca...
kad se pojedinci pocnu praviti pametni... a ja lijepo rekoh - ogi mora igrati jer zna se ko odlucuje (a nije mesa, a ni visca, kao sto rekoh...)Fordinjo je napisao/la:ogi moze bilijara u hotelu igrati , ni ja ga ne vidim u startnoj postavi ...

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Vec me glava boli. Odo popit tabletu i gledat tekmu.
Volim te BiH!
Volim te BiH!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nisam ja glup ali si i vise nego bezobrazan. Vise ljudi je ovdje objasnilo razlike i izmedju Vranjesa i Sunjica a ti si se nasao da se pravis pametan.cipiripi je napisao/la:@Dado jesi ti glup? Toni je visi, jaci je i bolji u duelu. Moze se hrvat sa svakim i puno manje ispadao od Vranjesa. Treba li ti jos sta?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Voooolim te Bosnooooooooooo!!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
shandrlike-tandrlike
Hare ga zabija veceras
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
OK, pripremite se za još jedan prenos s neusklađenim tonom i slikom. Čim naši komentatori odu vani, pojavi se ovaj problem

Ko hljeb će Kristićev glas ići prije slike što će totalno u*ebati užitak gledanja kuknjava

Ko hljeb će Kristićev glas ići prije slike što će totalno u*ebati užitak gledanja kuknjava
- JackTheStripper
- Kontakt:
Evo momciluci BHT stream: http://www.sports-x.net/bht1.html Na istoj stranici ima i stream u hd. Pozz
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Imal neko dobar link?
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
'ta će Belgija dobijamo ovo glat 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, Meshko91, rishovski i 32 gosta.