FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 15 jul 2010, 23:29

secer je napisao/la: obavezno prodati stajgera.
Zbog čega prijatelju? Nadam se da nisi ozbiljan ili ti je gujica zinula za parama. Uvijek postoji bolna tačka, gdje se može stati i razmisliti, ako bi neki klub ponudio za Bastija cifru koja se pominje ovih dana, vrijedilo bi sjesti pa ispitati stvari. Basti jeste šminker, ali Basti nije više (valjda) onaj koji odigra dobru utakmicu svake prve subote u mjesecu. Zahvaljujući generalu pronašao je pravu poziciju, gdje može pružiti najviše i gdje se osjeća pudenwohl.
Lishche je napisao/la: Možda ova ekipa koja ovdje piše jest malo ( :oops: ) nerealna
Jeste malo, ali ne bi valjalo da je drugačije, obzirom da ovo nije bayernov forum i da ovdje svako malo upadne neki genijalac koji bi da pokaže gdje pravi putevi vode. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 15 jul 2010, 23:30

effe_sa je napisao/la:
Klare je napisao/la:Ja po ko zna koji put ponavljam volim bayern i Bundesligu :!: :!: :!:

Ali evo kaže mi neko ima talenata u Bundesligi:Ozil, Khedira...
Nije u tome problem, problem leži u tome kako oni zadržati te igrače, jer im ne mogu(neće) dati koliko oni traže, a ne mogu svi njemački talenti završiti u Bayernu.

Nedamo Gomeza ni za dvojicu Džeka, Gomez je munja nebeska 8-) 8-) 8-) 8-)
daje se igracima i u bundesligi sve vise....ak stuttgart proda khediru il werder ozila to je zbog toga sto nece da ih puste dzaba naredne sezone jer im ugovori isticu
Bravo, eto konačno se razumijemo :D :D :D
Ugovori im ističu zato što ovi neće da potpišu produženje jer im ne nude koliko oni zahtjevaju. Jest da im se u Bundesligi daje sve više, ali ipak više im se daje u ove tri lige ispred.
Svejedno će nastaviti karijere negdje drugo. Jesam li bio u pravu kada sam rekao da Bundesligaški klubovi izuzev Bayerna nisu u stanju zadržati velike igrače.
Nemojte govoriti da ja umanjujem vrijednost Bundeslige, jer je i meni žao kada gledam kako skoro svi vrhunski igrači prije Bundeslige izabiraju Englesku, Italijansku i Špansku.
Pa i Robben otvoreno govori da nebi prešao u Bayern da ga iz Madrida nisu zatjerali.
Mislim da su ovo dovoljni pokazatelji o onome što sam cijelo vrijeme govorio.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 jul 2010, 23:35

Klare je napisao/la: Jesam li bio u pravu kada sam rekao da Bundesligaški klubovi izuzev Bayerna nisu u stanju zadržati velike igrače.
Wolfsburg trecu sezona zadrzava Dzeku.
Meni je sve jedno, al' ti se druze provaljujes ko trafika.
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 jul 2010, 23:39

Vremena se mijenjaju, de se ti Klare malo sjeti koliko je prije bundesligaških asova igralo širom Evrope. Sada im reprezentaciju sačinjavaju isključivo igrači iz BL, sve se više zvijezda odlučuje da karijeru nastave ili završe u klubovima u kojim igraju. Veliki Kahn je tu prvi napravio rez, kada je uprkos silnim ponudama ostao vjeran Bayernu.
Isto tako, porezi su se promjenili u vodećim evropskim ligama, na korist Bundeslige, pa će to još više uticati da se masa velikih igrača opredijeli za ostanak. Ako tu i tamo neki igrač okuša sreću u drugoj državi /ligi, nije smak svijeta. Svima je jasno da mjesta za napredak ima, ali isto tako treba da bude jasno da Bundesliga grabi krupnim koracima naprijed.
Vom Jäger zum Gejagten

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 16 jul 2010, 00:05

Hocete nam dati Bastiana ? :P
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jul 2010, 00:09

Amar Dzeko je napisao/la:Hocete nam dati Bastiana ? :P
Ruke sebi. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 16 jul 2010, 00:17

A znaš li ti kakvo je stajalište Džeke povodom toga što ga oni zadržavaju. On javno govori da ga puste da se okuša u nekom većem klubu, a znamo da je nezadovoljnog igrača teško zadržati. Svak će ti reći da je on prevazišao Wolfsburg, u Njemačkoj ga je trenutno jedino dostojan Bayern.

Geronimo s tobom se u potpunosti slažem, da Bundesliga grabi krupnim koracima naprijed, i da će za 5-10 godina postati najbolja liga na svijetu bez sumnje, ali ja nijednom nisam napominjao šta će biti, nego šta je trenutno sada tj. da su dvije lige daleko ispred, a Italijanska je u padu, ali je po kvalitetu sigurno ispred Bundeslige. A povodom odlaska njemačkih igrača iz Bundeslige, moraš se složiti sa mnom da Njemačka u zadnjih 10 godina i nije imala velikih imena koje bi tražili Evropski velikani. Oni koji su vrijedili igrali su u Bayernu, a jedino je Bayern u Bundesligi bio i jest u stanju zadržati velike igrače igrače.
Dakle, nisam nijednom gledao budućnost nego samo sadašnjost

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jul 2010, 00:48

Klare je napisao/la: A povodom odlaska njemačkih igrača iz Bundeslige, moraš se složiti sa mnom da Njemačka u zadnjih 10 godina i nije imala velikih imena koje bi tražili Evropski velikani. Oni koji su vrijedili igrali su u Bayernu, a jedino je Bayern u Bundesligi bio i jest u stanju zadržati velike igrače igrače.
Donekle si u pravu ali nije to baš tako. Kako ćeš mi objasniti to da je jedan Reuter imao mjesta u slavnoj juventusovoj generaciji, pa jedan prosječni napadač Riedle isto tako igrao u Calciu, kada je ta liga bila najjača na svijetu. Pa Hamann, Ziege, Babbel u EPL-u. Ni to nisu bili Bog zna kakvi igrači ali su trčali trbuhom za kruhom i tražili bolje uslove. Trenutno Bundesliga ima bolje igrače od pomenutih pa opet igraju tamo gdje jesu ili se samo transferi obavljaju unutar same lige. Nije to samo trenutno stanje, nego to traje već neko vrijeme. Zašto Basler nikada nije okušao sreću u nekoj drugoj ligi, iako je najuren iz Bayerna. O njegovim fudbalskim kvalitetama suvišno je govoriti.

Da su ona prijašnja vremena (kada je jedan Reuter mogao da bira gdje će igrati), vjeruj mi da bi jedan Frings ili Borowski sigurno našli angažman u nekom stranom klubu, gdje bi mogli više zarađivati. Danas nije takva situacija, BL donekle može da parira, barem ovim manjim klubovima....tako da se većina njih odlučuje za ostanak.
Na stranu fraze, tipa..."da upoznam drugu kulturu, da usavršim strani jezik i ost.".
Vom Jäger zum Gejagten

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jul 2010, 01:23

---------------------------Butt---------------------------

V.d.Wiel-------Buyten---------Badstuber-------Lahm

-----------------Bommel----------Svajni-----------------

Robben----------------Muller---------------------Ribery

-------------------------Džeko----------------------------

Najrealnije :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jul 2010, 01:32

Nešto u vezi holandskog branića, Kalle je potvrdio interesovanje ali se vodi dilema u upravi da li je on pravi igrač za Bayern, iznos transfera, moguća razmjena...dok se van Gaal još nije izjasnio oko toga. Naprotiv, on i dalje tvrdi da želi da Lahm igra na desnoj strani, gdje po njegovom mišljenju može najviše pružiti. Ističe da želi vrhunskog lijevog beka, čiji bi transfer Bayern mogao finansirati. Ako se to ne bi desilo, onda dovesti vrhunskog desnog beka. :|

Drugim riječima, Gaal želi da Lahm ostane na desnoj strani, valjda su njegove želje poznate odgovornim. Međutim ako odgovorni budu radili po svojoj želji, prvi nesporazum je na pomolu. :twisted:
To su sve nagađanja i prenošenja izjava "rukovodećeg kadra" ( :D )...šta je prava istina, ko će ga znati.

Moje je da držim palčeve da čokoladni ne dođe. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 16 jul 2010, 02:21

A znaš li ti kakvo je stajalište Džeke povodom toga što ga oni zadržavaju. On javno govori da ga puste da se okuša u nekom većem klubu, a znamo da je nezadovoljnog igrača teško zadržati. Svak će ti reći da je on prevazišao Wolfsburg, u Njemačkoj ga je trenutno jedino dostojan Bayern.
Istina je da Dzeko javno trazi od uprave da ga pusti. Medjutim, on nikada nije rekao da zeli ici iz Bundeslige, nego da zeli ici iz Wolfsburga. I to je potpuno normalno, jer on je igrac koji zasluzuje da igra Ligu prvaka i osvaja trofeje.
Kad bi se celnici Bayerna i Wolfsburga dogovorili oko visine odstete, mislis li zaista da bi on otisao u Juve il City?

Dakle, poenta je u tome da Edin zna da moze igrati u jacem klubu, da je prerastao Wolfsburg, ali to nikako ne govori o tome da je prerastao BL. On je u jednom prosjecnom bundesligaskom klubu, a on nije prosjecan igrac. Zato zeli odlazak.

Kazes da ga je u Njemackoj jedino dostojan Bayern. Pa imas dosta slicnih primjera u drugim ligama. Npr. Fabiano zeli otici iz Seville, ali naravno da nece otici u recimo Atletico Madrid. Ako ce vec mijenjati sredinu, zeli otici u Barcu ili Real, ili u neku drugu ligu.

Moram puknuti EDIT: :D
Woflsburg dovede Kjaera, a on je bio jedan od najboljih igraca Palerma, koji je inace zavrsio prethodnu sezonu na petom mjestu u ligi. Eh zamisli sad da Palermo dovede Dzeku. NEMOGUCE!
Toliko o Seriji A...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 16 jul 2010, 03:36

Sto se tice poredzenje Bundeslige sa Engleskom Premier ligom i Spanskom Primerom je smijesno, ipak su oni u ovom momentu daleko ispred nas, al' reci da je jedna Italijanska liga jaca od Bundeslige po meni nema nikakvog smisla, al' hajde svako ima svoje misljenje a ja ostajem pri svom, sad ce jos malo porediti sa Francuskom ligom :roll:

A evo i Jetset ti je fino odgovorio, jedan Kjaer koji je najbolji igrac Palerma i jedan od najboljih mladih igraca u Seriji A izabere Wolfsburg, a spominjali su se mnogo veci klubovi od Wolfsburga.Istina da situacija nije bila takva da uzimamo dobre igrace iz ovih "jacih" liga, ali vremena se mijenjaju, klubovi su poceli ulagati i Bundes liga je u uzlaznoj putanji dosta dobro napreduje, a i sto se tice one "rank liste liga" dobro smo stigli Italijane, tako da nemas pravo govoriti da su oni daleko ispred nas, tu smo negdje a siguran sam da cemo ih i prestici.

Sto se tice Bastiana i Philipa mozete dobiti samo po mudima :mrgreen: To su Bayernova djeca i nedamo im nikome :!:

Sto se tice pojacanja osim tog VdW koji se meni nije bas svidio na SP (u Ajaxu nisam pratio) ali eto LvG je vidio nesto u njemu, vise bi volio Contenta ali ipak Benfica previse trazi, osim njega koji je izgleda sve blize svetom dresu volio bi jednog od ove tri zelje, DZeko :mrgreen: Khedira i Ozil.

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/bundes ... 01841.aspx

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 jul 2010, 09:10

Interista di cuore je napisao/la: al ima u Italiji mladih igraca koji ce bljesnut za par godina
ooo, des ba azira, kako kasike :?
debil Lippi
dovoljno si rek´o... :roll:
Zbog čega prijatelju? Nadam se da nisi ozbiljan ili ti je gujica zinula za parama. Uvijek postoji bolna tačka, gdje se može stati i razmisliti, ako bi neki klub ponudio za Bastija cifru koja se pominje ovih dana, vrijedilo bi sjesti pa ispitati stvari. Basti jeste šminker, ali Basti nije više (valjda) onaj koji odigra dobru utakmicu svake prve subote u mjesecu. Zahvaljujući generalu pronašao je pravu poziciju, gdje može pružiti najviše i gdje se osjeća pudenwohl.
zato sto je bayern das maß aller dinge!
cim jedan igrac kaze kako je nalozio savjetnicima da provjere realovu ponudu i o tome obavjeste bayern, taj, sto se mene tice, treba da izgubi mjesto u najboljem klubu na svijetu! u bayernu trebayu igrati igraci za koje je isti maß aller dinge i nikako baksuzi ala balak ili igraci "igram dobro svake prestupne" ala basti.
i na ovom sp-u je imao kardinalnih gresaka koje losi protivnici nisu znali iskoristiti pa zato i nisu spominjane.
istina, ne toliko kao ranije, ali ih je bilo.
mladic kaze kako nije vjencan sa bayernom... :roll: jedino moze biti da bayern nije vjencan s njim. kroz bayinu svlacionicu je proslo dosta igraca koji su bili vece zvijezde od svinjceta pa ih je bayern "lupao po usima" kad bi pozeljeli izaci iz sure.
dakle, prodati svinjceta, dovesti salih-agu i gotova stvar.
ps
mozda seco dela u afektu pa se moze malo i odvadit´... :) otprilike to je to.
pps
porediti ove saban-lige sa bundeskom :? ... :lol:
u italiji dominira osvajac lp i samo kad mu pred kraj sezone dosadi pocne gubiti utakmice protiv vise nego jadnih protivnika. naravno, talijanski fudbal je toliko jak da im prvak na teren salje ekipu u kojoj ne igra niti jedan jedini italo... :lol:
spanija?
dvije godine unaprijed se zna da ce barca osvojiti titulu.
vec drugoplasirani tim nije nista do lijep skalp za evropske klupcice ala lion.
real lp moze gledati samo preko tv-a.
et´, u takvog jadnog reala treceplasirani gleda durbinom.
treceplasiranom durbindziji ili ti valenciji jedan nizerazredni verder uvali cetvorku... :lol:
bit ce zanimljivo gledati valenciju u lp bez najboljih igraca... :lol:
engleska liga :?
da se mozda slabasni arsenal ne bori za titulu :?
ne, ne... :lol:
arsenalovci su samo posmatraci :!: ljudi imaju i posebne iskaznice na kojima pise posmatraci... :lol:
ljudi iz prikrajka posmatraju desavanja u smijesnoj ligi koja nije u stanju "izbaciti" 11 igraca koji bi uradili nesto na sp-u. yebote, njima je uspjeh kvalifikacija na sp, dok im je kvalifikacija na ep ostala nedosanjan san.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 jul 2010, 09:35

Luca.Toni je napisao/la:Sta mislite da li bi ovo bila dobra solucija ??
ne!
takvom igracu moras podrediti citavu ekipu, imati igrace koji ce ga "hraniti" loptama...
koliko su asistencija imali veznjaci svajni i bomel? koliko su golova zabili?
formacija sa dvije sestice je "smrt" za napadace ala dzeko, gomez, ibrahimovic...
u formaciji 4-2-3-1 nemas onih klasicnih krila kojima se posao svodi na to da centriraju napadacima.
u ovoj formaciji imas krilne napadace koji i nisu bas zainteresirani da asistiraju... :)
jbg., zato je robben i zabio onoliko golova(valjda je oborio licni rekord u postignutim golovima u jednoj sezoni) a nije se proslavio asistencijama. osim toga, u ovoj formaciji nemas drugog spica koji ce razvlaciti protivnicku odbranu praveci mjesta partneru.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 jul 2010, 10:06

Bistrikboy gleda najrealnije na dešavanja u Bayernu, kod njega nema prevelikih očekivanja, ne traži mega pojačanja.
Gleda stvari onako kakve jesu, davno sam ja rek'o da bi mogao zamjeniti Hörwicka i postati Bayernov Pressesprecher. :D
Ja opet neću da se zamaram sa stvarima koje nisu realne, a jedna od njih je da će Salihović zamjeniti Bastijana. Ne kažem ja da to ne bi funkcionisalo, ali dokle god nema naznaka ta tako nešto, neću da fantaziram.
Dokle god postoji nada (a postoji makar malo) da Džeko dođe u Bayern, ja ću se nadati. Na stranu tvoje stručno objašnjenje kako se Edin ne bi uklopio u Gaalov sistem. Uzmeš samo u obzir da ćemo se riješiti super-kloca (koji se također ne uklapa u ovaj sistem), dovoljno da ti bude godra. :D

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... =SESSIONID
Niedermeier potpisao za Stuttgart, iznos transfera nije iznesen u javnost.
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jul 2010, 10:21

geronimo je napisao/la:Bistrikboy gleda najrealnije na dešavanja u Bayernu, kod njega nema prevelikih očekivanja, ne traži mega pojačanja.

Gleda stvari onako kakve jesu, davno sam ja rek'o da bi mogao zamjeniti Hörwicka i postati Bayernov Pressesprecher. :D
Ne bi se ja bunio.

Vezano za Salihovica prije godinu i pol kada je imao jos pola godine ugovora,Bayern mu je nudio ugovor na cetiri godine tezak 8 miliona eura,i to na insistiranje Kaiser-a,međutim Salihovic je vec tada imao sklopljen dogovor sa celnicima Hoffenheima o produzenju te je odbio Bayern.Tada je bio zamisljen kao alternativa za Ribery-a,danas je sasvim nerealno da ga dovedu jer su ekipu popunili kvalitetom,dobili su allroundera Mullera,Altintopa,Kroos.a itd.opcija ima.

Svi mi koji pratimo FCB bi voljeli vidjeti nekog bosanca u ekipi,ja licno najvise Dzeku ili Pjanica (po meni jedini imaju kvalitet za Bayern),kad tad ce se desiti novi Brazzo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 jul 2010, 10:31

nisam ja rekao da se proda basti i dovede salihovic.
"salihovic u bayernu" to je moj san i tako bi to trebalo gledati.
jedino iza cega stojim jeste prodaja svinjceta! :evil:
sad, koga dovesti na nj. mjesto je vec drugi par cipela... :)
mislim da na trzistu ima dovoljno igraca koji bi bili adekvatne zamjene... ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 jul 2010, 10:39

geronimo je napisao/la: Uzmeš samo u obzir da ćemo se riješiti super-kloca (koji se također ne uklapa u ovaj sistem), dovoljno da ti bude godra. :D
jes´, jes´, rijesis se klocka marija i onda od dzeke napravis klocka na kvadrat... :lol:
ko ti garantuje da ce se kroosonja uklopiti u ekipu?
djecko je talenat, djecko ima sve predispozicije da postane igracina.
ali zar u zadnjih par godina nismo imali priliku gledati ogroman broj super-talenata koji su zavrsavali u nekim saban-ligama.
ako bi dzekson dosao a krooso se ne uklopi, zmaju bi ostalo da zabija jedino iz penala i to ako bi bio brzi od robbena, ribija, svajnija ili buttka i prije stizao do lopte... :lol:

Klare

Post Postao/la Klare » 16 jul 2010, 10:52

JetSet_Hantraga je napisao/la:
Istina je da Dzeko javno trazi od uprave da ga pusti. Medjutim, on nikada nije rekao da zeli ici iz Bundeslige, nego da zeli ici iz Wolfsburga. I to je potpuno normalno, jer on je igrac koji zasluzuje da igra Ligu prvaka i osvaja trofeje.
Kad bi se celnici Bayerna i Wolfsburga dogovorili oko visine odstete, mislis li zaista da bi on otisao u Juve il City?

Dakle, poenta je u tome da Edin zna da moze igrati u jacem klubu, da je prerastao Wolfsburg, ali to nikako ne govori o tome da je prerastao BL. On je u jednom prosjecnom bundesligaskom klubu, a on nije prosjecan igrac. Zato zeli odlazak.

Kazes da ga je u Njemackoj jedino dostojan Bayern. Pa imas dosta slicnih primjera u drugim ligama. Npr. Fabiano zeli otici iz Seville, ali naravno da nece otici u recimo Atletico Madrid. Ako ce vec mijenjati sredinu, zeli otici u Barcu ili Real, ili u neku drugu ligu.

Moram puknuti EDIT: :D
Woflsburg dovede Kjaera, a on je bio jedan od najboljih igraca Palerma, koji je inace zavrsio prethodnu sezonu na petom mjestu u ligi. Eh zamisli sad da Palermo dovede Dzeku. NEMOGUCE!
Toliko o Seriji A...
Jesam li ja rekao da je Džeko prevazišao Wolfsburg :?: :?: :?: :?:
Uporno cijelo vrijeme govorim da jedino Bayern u Bundesligi može zadržati super kvalitetne igrače.
Pa čak ni Bayern nije uspio zadržati Ballacka, iako u posljednje dvije godine pokazuju zube i snagu Evropskim velikanima, pa su uspijeli zadržati Lahma, Schweinsteigera i Riberya. Sada je red na ove ostale da se dokažu, ali kakvi su izgledi teško da mogu zadržati Khediru, Ozila... Oni će ili u Bayern ili u neku jaču ligu.
S vama ne vrijedi raspravljati, neargumentovano govorite, imam osjećaj da i ne pročitate cijeli post koji neko napiše, a zaljubili se u Bundesligu kao cura u momka pa samo nju vidite i nijednu drugu :lol: :lol: :lol:

Geronimo jedino se s tobom može diskutovati o nečemu
Slažemo se skroz da trenutno sada Bundesligaški klubovi(izuzev Bayerna) mogu parirati onim manjim Evropskim. Pa zašto bi Frings, Borowski, Trochowski... išli u neku drugu ligu kada im je Njemačka dom, i da igraju recimo za Fulham, Aston Villu, Palermo, Genovu, Deportivo, Getafe..., koji im ne mogu ponuditi ni uspjeh ni višu platu od onog što imaju u trenutnim klubovima. A siguran budi da se za bilo kojeg igrača iz Bundeslige(izuzev onih koji igraju u Bayernu) interesuju Real, Barcelona, Inter, Milan, Manchester, Chelsea, Arsenal..., ist bi odmah tražili da ih klub pusti i sigurno ih ne bi mogli zadržati. Primjeri Ballack, van der Vaart, Diego. Za njih su inters pokazali Evropski velikani, i jesu li više članovi Bundeslige :?: :?:. Oni su mogli samo ili u Bayern ili negdje vani.
Bayern na jednu, a ostali Bundesligaši na drugu stranu. Ako želimo da Bundesliga se primakne jačim ligama, moraju i ovi ostali klubovi pokazati snagu za zadržavanje velikih igrača,,.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 jul 2010, 10:52

bistrikboy je napisao/la:Tada je bio zamisljen kao alternativa za Ribery-a
oni su kanili da ga dovedu i tu je kraj price.
sad, gdje bi on igrao je nesto sasvim drugo i nema ti tog trenera koji ce unaprijed dati garanciju da ce mu taj i taj igrac igrati na toj i toj poziciji.
ok, imas ciru i gaalonju... :)
prvog je pregazilo vrijeme, dok je drugi(riberi-altintop) odlican ucitelj ali vrlo slab takticar.
danas je sasvim nerealno da ga dovedu jer su ekipu popunili kvalitetom,dobili su allroundera Mullera,Altintopa,Kroos.a itd.opcija ima.
muller-napadac;
altintop-dobar;
kroos-macka u vreci.
Svi mi koji pratimo FCB bi voljeli vidjeti nekog bosanca u ekipi,ja licno najvise Dzeku ili Pjanica (po meni jedini imaju kvalitet za Bayern)
dobro, to je tvoje misljenje. ja, pak, mislim da nasa reprezentacija itekako ima nesto za ponuditi slavnom bayernu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.