English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: English Premier League
Leno
Bissaka Holding Gabriel Tierney
Partey Xhaka
Bruno
Saka Lacazette Rashford
Razlika je samo što United ima jači squad. Slijedi teško gaženje Uniteda u subotu.
Bissaka Holding Gabriel Tierney
Partey Xhaka
Bruno
Saka Lacazette Rashford
Razlika je samo što United ima jači squad. Slijedi teško gaženje Uniteda u subotu.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 29 jan 2021, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- CROtorious
- Kontakt:
De Gea
Bellerin Gabriel Maguire Shaw
Pogba
Saka Bruno Rashford
Auba Cavani
Bellerin Gabriel Maguire Shaw
Pogba
Saka Bruno Rashford
Auba Cavani
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Aubu gledam kao napadaca jer je na toj poziciji odigrao 90% utakmica u karijeri to sto u zadnje vrijeme u Arsenalu igra lijevo ne mogu ga gledati kao lijevo krilo
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Onda bih prije promjenio formaciju nego ga izbacio.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovu formaciju forsiraju i jedan i drugi trener
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Yebeš ti mene malo 
Stavio bih ga prije Forda pa makar i na beku igro.
Stavio bih ga prije Forda pa makar i na beku igro.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa da je po kvaliteti Auba bi morao igrati, al ga trenutno ne bi ni u bajramskoj ekipi.
Po meni oba tima daleko najslabiji na poziciji desnog beka. Ta dvojica kad se sastave jedva da se dobije pristojan bek.
AWB se fura na slide tackles i to mu je jedini pozitivni atribut u igri, naprijed ne postoji, nazad nije takticki discplinovan.
Bellerin nazad je apsulutna rupa, i naprijed max prosjecan, iako nekad zna odigrati vrhunski prema naprijed istini za volju.
Po meni oba tima daleko najslabiji na poziciji desnog beka. Ta dvojica kad se sastave jedva da se dobije pristojan bek.
AWB se fura na slide tackles i to mu je jedini pozitivni atribut u igri, naprijed ne postoji, nazad nije takticki discplinovan.
Bellerin nazad je apsulutna rupa, i naprijed max prosjecan, iako nekad zna odigrati vrhunski prema naprijed istini za volju.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I sutra će bit utakmica kao ona prva na OT. Da nije bilo onog glupog penala Pogbe, završilo bi 0-0.
Jedino neki brzi gol, pa da se jedna od ekipa mora otvoriti. Arsenal je ove sezone dotegao odbranu, a United i derbijima ove sezone nesto slabo ide naprijed.
Jedino neki brzi gol, pa da se jedna od ekipa mora otvoriti. Arsenal je ove sezone dotegao odbranu, a United i derbijima ove sezone nesto slabo ide naprijed.
- Chapman1886
- Kontakt:
Leno
Svejedno isti **** - gabriel - lindelof - tierny
Partey - fred
Saka - esr - pepe
Cavani
Svejedno isti **** - gabriel - lindelof - tierny
Partey - fred
Saka - esr - pepe
Cavani
Samo Sloboda | COYG
Do utakmice sa Celzijem Arsenal nije imao kreativca na terenu. Eto sad zamislite da United igra svaku utakmicu sa vezom Fred-MCT. Toliko lose je bilo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cavani i Rashford su bolji igrači od Aube. Rashford je to postao, a Cavani je naravno oduvijek bio. Gledajući kvalitet njih trojica bi bili u kombinovanom sastavu u napadu, ali pitanje je da li bi to funkcionisalo kad znamo kakve pozicije igraju.
Prime cavani > prime auba
Slazem se sa ovim
Slazem se sa ovim
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Očekivao sam klanje sa topnicima ovdje, a evo manje od 24 sata prije utakmice sve nešto miroljubivo.
Sheffiled nas otjero u mišiju rupu, nema izlaska do 20:15 sutra. Čak ni provokacije topnika nisu na nekom nivou da izazovu reakciju.
Sheffiled nas otjero u mišiju rupu, nema izlaska do 20:15 sutra. Čak ni provokacije topnika nisu na nekom nivou da izazovu reakciju.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Izborna sutnja je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nervoza uhvatila, heheheh.AlanSmith14 je napisao/la: ↑29 jan 2021, 19:43Očekivao sam klanje sa topnicima ovdje, a evo manje od 24 sata prije utakmice sve nešto miroljubivo.
Sheffiled nas otjero u mišiju rupu, nema izlaska do 20:15 sutra. Čak ni provokacije topnika nisu na nekom nivou da izazovu reakciju.![]()
⚜️~⚜️~⚜️
Moracete nas sve banovat ako ikad budemo i dan na prvom mjestu 
Jel ne budete vise ni pred pocetak sezone zbog A slova?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.