Sjo al će ga Jrue strpati u džepić, ima samo brada da mu viri

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Shategabri je napisao/la: ↑31 maj 2021, 09:09Na koga idu Netsi, Buckse?
Sjo al će ga Jrue strpati u džepić, ima samo brada da mu viri![]()
Warriorsi imali defanzivnu kliniku rešetali Thomposona , Iggya , Draya i opet ih uništavaoShategabri je napisao/la: ↑31 maj 2021, 09:09Na koga idu Netsi, Buckse?
Sjo al će ga Jrue strpati u džepić, ima samo brada da mu viri![]()
Živim za dan kad će budaletina prestati igrati, s obzirom na propuh u glavi nadam se da će to biti što prije.
Sve si sam rekao.Pogotovo povrede, jer Luka nije neko ko ce folirati i propustati tekme bzv, a potrosnja mu je enormna.dirkules je napisao/la: ↑31 maj 2021, 05:13To je ono što sam i ja kritikovao, sa ovim sistemom se neće ništa ozbiljno uraditi u budućnosti. Sve prilagođeno jednom igraču bez ikakve sekundarne opcije u napadu, jedno pa jedno. Još k tome potrošnja Luke izlazi na vidjelo, povrede su normalan slijed događaja.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 maj 2021, 05:00
@dirkules Sve vise i licite na HOU.Kako tom zavisnoscu, tako i Lukinim stilom igre.
Monstrum, posle kd najbolji igrač lige, a odbranu istopio je lukuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:27Kawhi Leonard this playoffs:
33.0 PPG
8.5 RPG
2.5 3PG
63/47/88%
74.1 TS%
Nuts.
Razlog zbog kojeg mislim da je najbolji igrac lige kad igra na ovom nivou. Nevjerovatna efikasnost.Na ovo sve treba dodati da ja zadnje 2 tekme "upalio" i odbranu.
Sinoć, povrijeđenog? Što ga nije istopio prve dvije?Tiktaktoe je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:40Monstrum, posle kd najbolji igrač lige, a odbranu istopio je lukuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:27Kawhi Leonard this playoffs:
33.0 PPG
8.5 RPG
2.5 3PG
63/47/88%
74.1 TS%
Nuts.
Razlog zbog kojeg mislim da je najbolji igrac lige kad igra na ovom nivou. Nevjerovatna efikasnost.Na ovo sve treba dodati da ja zadnje 2 tekme "upalio" i odbranu.
Nije ga skoro ni cuvao.Uostalom, govorim o generalno njegovoj odbrani u zadnje 2 tekme.On nije primarni defanzivac na Luki.Shategabri je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:47Sinoć, povrijeđenog? Što ga nije istopio prve dvije?Tiktaktoe je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:40Monstrum, posle kd najbolji igrač lige, a odbranu istopio je lukuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:27Kawhi Leonard this playoffs:
33.0 PPG
8.5 RPG
2.5 3PG
63/47/88%
74.1 TS%
Nuts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.