Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Jednostavno je,internet koristim na najbolji način.Volim znati,istraživati,ovisan sam o informacijama,dakako onima koje me zanimaju.
Moram reći da sam poprilično sazreo na ovom forumu.Vidim po sebi,načinu razmišljanja,pisanja,postavljanja stavova,mišljenja...Poprilično mi je forum pomogao privatno.Znam kakav sam balavac bio kad sam došao,a sad sam već na nekoj intelektualnoj razini.
Na stranu sve zayebancije i hejterovanje,hvala vam.Ako ga pravilno koristite,forum može biti odlična stvar.Neću više,rasplakat ću se.
U mome mjestu prije 5 godina je pojam interneta bio fb i možda youtube i tako te gluposti.Jednostavno,niska je internetska kultura.Nije internet samo facebook,moze se vidjeti i mnogo drugih stvari,zanimljivih,s kojim možeš provoditi vrijeme.
Moram reći da sam poprilično sazreo na ovom forumu.Vidim po sebi,načinu razmišljanja,pisanja,postavljanja stavova,mišljenja...Poprilično mi je forum pomogao privatno.Znam kakav sam balavac bio kad sam došao,a sad sam već na nekoj intelektualnoj razini.
Na stranu sve zayebancije i hejterovanje,hvala vam.Ako ga pravilno koristite,forum može biti odlična stvar.Neću više,rasplakat ću se.
U mome mjestu prije 5 godina je pojam interneta bio fb i možda youtube i tako te gluposti.Jednostavno,niska je internetska kultura.Nije internet samo facebook,moze se vidjeti i mnogo drugih stvari,zanimljivih,s kojim možeš provoditi vrijeme.
Keep walking.
- moustapha
- Kontakt:
Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)
a sto se ti brines za njegov zivot odnosno koliko vremena provede za forumomNemam problem s tim, samo je presmijesnood malena ti je izgleda suden forumski zivot. Jos pogotov kad u svakom postu pokusavas ispast ovako pametan
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)
Nikad nisam ni bio neki učenik.moustapha je napisao/la:Jesi li popustio u skoli?
Keep walking.
Re: AW: Facebook (pitanja, problemi...)
taj sam, otkrij hahahahahBelmin6 je napisao/la:moraš bit najmanje tri mjeseca na forumu da bi ti to otkriliforeveryoung je napisao/la:Hahahah znaci pratim redovno forum a vazda mrsko registrovati al sad mi godra sto sam se registrovao i ja zelim znati kako provaliti
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Re: AW: Facebook (pitanja, problemi...)
Kaunas je napisao/la:taj sam, otkrij hahahahah
-
edgardavids
- Kontakt:
Bola pomozite momku možda je nešto ozbiljno u pitanju 
moze i u pm, nije problemedgardavids je napisao/la:Bola pomozite momku možda je nešto ozbiljno u pitanju
15.10.2013.
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ma dzaba se vadis,ne gine ti kanta i ove godineCautinho je napisao/la:Jednostavno je,internet koristim na najbolji način.Volim znati,istraživati,ovisan sam o informacijama,dakako onima koje me zanimaju.
-
foreveryoung
- Kontakt:
HAHAHAHHAHAHA
- tyler durden
- Kontakt:
century je napisao/la:Ma dzaba se vadis,ne gine ti kanta i ove godineCautinho je napisao/la:Jednostavno je,internet koristim na najbolji način.Volim znati,istraživati,ovisan sam o informacijama,dakako onima koje me zanimaju.
U mome mjestu prije 5 godina je pojam interneta bio fb i možda youtube i tako te gluposti.Jednostavno,niska je internetska kultura.Nije internet samo facebook,moze se vidjeti i mnogo drugih stvari,zanimljivih,s kojim možeš provoditi vrijeme.Sta ima ZRELI
![]()
sta je ovo sa chatom na fejsu.......
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sta ce vam fejs, evo ima 3 mjeseca kako sam se izbrisao i nemam nikakve potrebe da se vise vracam 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- tyler durden
- Kontakt:
Eto ti odjednom pametanfedeltafrotta je napisao/la:sta ce vam fejs, evo ima 3 mjeseca kako sam se izbrisao i nemam nikakve potrebe da se vise vracam
Mora se i na fb bit nekad
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Čuj na forumu sazreo... Sine moj dragi, što prije se ti kani foruma.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Može ovdje 
Nesvakidašnji događaj desio se prije nekoliko dana na području općine Tešanj. Naime, dvadesetčetverogodišnji R.A. iz Gornjih Dubrava općina Živinice ukrao je ahmediju i džube iz jedne džamije u Tešnju te sada to koristi za lažno predstavljanje.
Kako piše Preporod, ovaj Dubravac obilazi seoske džemate te se predstavlja kao hodža, nanosivši time štetu ugledu Islamske zajendice u BiH.

Nesvakidašnji događaj desio se prije nekoliko dana na području općine Tešanj. Naime, dvadesetčetverogodišnji R.A. iz Gornjih Dubrava općina Živinice ukrao je ahmediju i džube iz jedne džamije u Tešnju te sada to koristi za lažno predstavljanje.
Kako piše Preporod, ovaj Dubravac obilazi seoske džemate te se predstavlja kao hodža, nanosivši time štetu ugledu Islamske zajendice u BiH.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Mogul' nekako vidjeti kome sam to poslao zahtjev a da jos nije prihvatio ?
ZZ
moj uzor-S.G je napisao/la:Mogul' nekako vidjeti kome sam to poslao zahtjev a da jos nije prihvatio ?
jedino ako odes na profil doticne osobe, tamo ti stoji da si poslao zahtjev, i da jos nije prihvacen, eh sad da li ima neka lista npr. to ne bih znao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 65 gostiju.