daje astra podršku na svaki mogući način...njegova ljubav je nupitna...bondich je napisao/la:na prvi pogled ja pomislio jbt ewo kunte na forumu,kad ono astra...emir_dj je napisao/la:ASTRA DOBAR TI AVATAR JE.BEN PRAVOastra1922 je napisao/la:nece musto rassturit zvijezdu sve dok imamo jedan budzet unaprijedgleda se na duge staze opstanak nece doci u pitanje to je sigurno.zvijezda ima buducnost u to ce se mnogi uvjeriti
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nemoguce je onako dobroj ekipi u gostima uzet bod ili vise pogotovu mi...astra1922 je napisao/la:![]()
![]()
sve samo daje bod
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
neznam odkud su to oni toliko dobribondich je napisao/la:nemoguce je onako dobroj ekipi u gostima uzet bod ili vise pogotovu mi...astra1922 je napisao/la:![]()
![]()
sve samo daje bod

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trebaće nasim puno da se dignuastra1922 je napisao/la:neznam odkud su to oni toliko dobribondich je napisao/la:nemoguce je onako dobroj ekipi u gostima uzet bod ili vise pogotovu mi...astra1922 je napisao/la:![]()
![]()
sve samo daje bod
sve je moguce jedni se dizu jedni padaju

nikad se nezna,ali da s razumijmo ne nadam se bodovima 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hehe astra ima u tebi ono malo nade da bi ovaj viken zvijezda mogla bit neporazena,ali tuces kontre kao i vecina nas ovdje...astra1922 je napisao/la:nikad se nezna,ali da s razumijmo ne nadam se bodovima

Iskreno,nek odigraju kako treba,da se ne sramote,bolje i izgubiti časno al protiv Zrinje da zablistaju.astra1922 je napisao/la:nikad se nezna,ali da s razumijmo ne nadam se bodovima
Prethodnig godina bod ili bodovi u gostima nismo ovjeravali kući.Zato.nek odigraju tamo muski pa sta bude,al protiv Zrinje treba ginut,nadam se ne na način kao protiv Zeljeastra1922 je napisao/la:nikad se nezna,ali da s razumijmo ne nadam se bodovima
astra stace ti ta slika bolje da si kera mog slikoastra1922 je napisao/la:nikad se nezna,ali da s razumijmo ne nadam se bodovima

hocel husic moc igrat za nas protiv slavije i sta je sa drugog husica hoc uskoro i on zaigratvatreni je napisao/la:Prethodnig godina bod ili bodovi u gostima nismo ovjeravali kući.Zato.nek odigraju tamo muski pa sta bude,al protiv Zrinje treba ginut,nadam se ne na način kao protiv Zeljeastra1922 je napisao/la:nikad se nezna,ali da s razumijmo ne nadam se bodovima
Nemoj tako,mozda je astra upravu,mozda za par kola svi htjednemo ovu sliku staviti,mozda astra zna sta nas čekaNixa je napisao/la:astra stace ti ta slika bolje da si kera mog slikoastra1922 je napisao/la:nikad se nezna,ali da s razumijmo ne nadam se bodovima![]()
![]()
![]()
![]()
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ej Zmajevi pozitivno ste me iznenadili. Vidim ima nekog pozitivnog napretka u organizacijiTheAlchemistRD07 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Cestitke od srca i samo naprijed!
010 ISN'T JUST A CODE
i ja kazem kada bi odigrao sa savicem i husicem na zadnjim veznim i pilavdzicem i e halilovicem po krilima mislim da bi imali sanse ostati neporazeni.kuntic ako ista hoce mora gore postaviti ekipu agresivno da svi grizu i da se potrose maksimalno jer samo tako nesto bi moglo biti.ali za nas je bitno da se vecina ne nada bodovima samim tim je pritisak manji.ja cu ih bodriti iz tucepa 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
a i jos kao sto kaze vatreni mozda ce kuntica opet svi u zvijezde ukivati.doci cemo mi na svoje ako docekamo polusezonu oko 10 mjesta sto je po meni veoma realno uvezat cemo tri domace utakmice tako da u slucaju tri pobjede kuntic bi vec bio heroj tito ovo ono.pustimo ih neka igraju alli hocemo borbu do zadnjeg atoma snage pa sta bude.nadam se da cemo imati bar 4 boda kada se vratimNixa je napisao/la:astra stace ti ta slika bolje da si kera mog slikoastra1922 je napisao/la:nikad se nezna,ali da s razumijmo ne nadam se bodovima![]()
![]()
![]()
![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Astra mi je uvjek bio smijesan,al kad sam vidio ovaj avatar upiso sam se od smijeha.Ev ja kontam stavit na avatar onog vehabovica famoznu 17 

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Bolje Smajića,nas je čojk,a ko ljepsi je maloNah1d je napisao/la:Astra mi je uvjek bio smijesan,al kad sam vidio ovaj avatar upiso sam se od smijeha.Ev ja kontam stavit na avatar onog vehabovica famoznu 17

sta ce ti vehabovic imas safeta saju susica ljepse ti stojiNah1d je napisao/la:Astra mi je uvjek bio smijesan,al kad sam vidio ovaj avatar upiso sam se od smijeha.Ev ja kontam stavit na avatar onog vehabovica famoznu 17
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nemooooj smajica banovace tevatreni je napisao/la:Bolje Smajića,nas je čojk,a ko ljepsi je maloNah1d je napisao/la:Astra mi je uvjek bio smijesan,al kad sam vidio ovaj avatar upiso sam se od smijeha.Ev ja kontam stavit na avatar onog vehabovica famoznu 17

Kvota je napisao/la:nemooooj smajica banovace tevatreni je napisao/la:Bolje Smajića,nas je čojk,a ko ljepsi je maloNah1d je napisao/la:Astra mi je uvjek bio smijesan,al kad sam vidio ovaj avatar upiso sam se od smijeha.Ev ja kontam stavit na avatar onog vehabovica famoznu 17![]()
![]()
![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.