siđe LSD nisam te prepozno'!gio10 je napisao/la:Pa ima nekoliko dežurnih budala, sa vaše teme su to lafomamone, fcsforever, nukleusnešto i još tih nekakvih nebuloznih nickova. Sa naše su bili Aldin i Bukal koji je banovan..sarajlija je napisao/la:Dragi ljudi cemu ta rasprava vodi lijepo imate pp i tamo se prepirete, ovdje neko hoce da nesto normalno da procita nikako ovo ne razumijem ko da vam je 10 godina
A koliko vidim i posljednje vrijeme i Aldin malo manje trolla za razliku od prije, dok ovi "vaši" i dalje divljaju, ali hajd da to zna podj3bavati ko normalni ljudi nego ono koristi laži i na to mu moraš odgovoriti argumentovano, ali džaba kad ti ne možeš lobotomcu objasniti najprostije stvari.. Jučer Sarajevo prošlo u treće pretkolo, ej, i dođu pojedinci na Željinu temu da prosipaju svoju pamet.. I tako se stvore nepotrebne rasprave..
Ovim ja završavam bilo kakav off topic do daljnjeg, svako će za sebe odgovarati pa tako i Aldin i ostali, ja nikog ne branim da se razumijemo ali kažem kako jeste.
Fudbalski Klub Željezničar kao najbolji i najveći u ovoj našoj državi uvijek zaslužuje da se stavi u grupu favorita za osvajanje. Ali neka se potcjenjuje Željo, nama još bolje
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
haj sto te emirati podjebava i psihicki ubija al ti si momak stvarno bolestan hahahahhafcsforever je napisao/la:zar ti nije bila prozivka i povečerje u dr Nedo Zec..
A da, i obavezno operi zube je ti danfa iz usta ko hala...@aldine psihodelično momče
habib
Mislim da ce ova sezona biti veoma interesantna po mnogo cemu. Sto se tice sportskog aspekta msm da ce se FKS prosetat istom i msm da ce se vecina sa ovim sloziti jer trenutno imamo najaci igrački kadar. Ono cega me strah to su navijaci ti bi moglo biti svasta, fukare se vracaju na PL scenu, puno je tu nerijesenih racuna, tipa lesinari-manijaci, fukare-ultrasi, pa sto ne reci mi i listicani, mada oni sarajevo zadugo jos nece vidjeti, takodje me strah ovog perioda do izbora jer tad bi moglo biti svega. Volio bih da se nista od ovog ne desi i da se prica samo o lijepim stvarima...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pravih navijača je uvijek 95%, ostali su obični plaćenici koji su tu samo na štetu svog vlastitog kluba. To dokazuju sa paljenjem baklji na domaćim utakmicama, gdje klub, koji nema novca plaća kaznu radi viška testosterona kod nekog pubertetlije.
Također te neke račune ostavite za šume, barbarskom ponašanju nije mjesto u BiH, posebno ne usred grada gdje smo imali slučaj da jedna vještačka grupa baca koktele na autobus puno ljudi. Dakle čisti pokušaj ubistva, no o tome se i dalje šuti, incijatori nisu nikad odgovarali za pokušaj ubistva jer su po običaju "pobjegli u nepoznatom pravcu".
Sarajevo će da dominira ligom sa ovom trenutnom ekipom. Imate jednog Duljevića koji je bio glavna snaga Olimpic-a, a u Sarajevu na klupi. Ševko Okić se igrao sa protivničkim odbranama kao napadač, a u Sarajevu je tu kao krilo. Odavno neka ekipa nije imala bolji sastav od ovog trenutnog Sarajeva. Tan je nešto najbolje što se desilo bordo timu.
Izdvojio bi tu i Širokog koji je spoj mladosti i iskustva. Ekipa koja se može sa svima nositi u našoj ligi. Potencijalno iznenađenje bi mogao biti jedini pravi mostarski klub, Velež.
Ostali nisu ni blizu ovom dvojcu.
Također te neke račune ostavite za šume, barbarskom ponašanju nije mjesto u BiH, posebno ne usred grada gdje smo imali slučaj da jedna vještačka grupa baca koktele na autobus puno ljudi. Dakle čisti pokušaj ubistva, no o tome se i dalje šuti, incijatori nisu nikad odgovarali za pokušaj ubistva jer su po običaju "pobjegli u nepoznatom pravcu".
Izdvojio bi tu i Širokog koji je spoj mladosti i iskustva. Ekipa koja se može sa svima nositi u našoj ligi. Potencijalno iznenađenje bi mogao biti jedini pravi mostarski klub, Velež.
Duljević nije bio glavna snaga Olimpica u prošloj sezoni,tačnije 21 kolo prošle sezone .Jeste odigrao nekoliko dobrih utakmica ali nije bio glavna pokretačka snaga.Neutral je napisao/la:Pravih navijača je uvijek 95%, ostali su obični plaćenici koji su tu samo na štetu svog vlastitog kluba. To dokazuju sa paljenjem baklji na domaćim utakmicama, gdje klub, koji nema novca plaća kaznu radi viška testosterona kod nekog pubertetlije.
Sarajevo će da dominira ligom sa ovom trenutnom ekipom. Imate jednog Duljevića koji je bio glavna snaga Olimpic-a, a u Sarajevu na klupi. Ševko Okić se igrao sa protivničkim odbranama kao napadač, a u Sarajevu je tu kao krilo. Odavno neka ekipa nije imala bolji sastav od ovog trenutnog Sarajeva. Tan je nešto najbolje što se desilo bordo timu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

JAD I LJUDKSA BIJEDA U ŽIVINICAMA...NIŠTA DRUGO... PREŠARAN GRAFIT VEDRANA PPULJIĆA DA BI NAVIJAČI KOMŠIJSKOGG KLUBA IZRAZILI NEZADOVOLJSTVO DOLASKOM AMIDŽE
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Kako i ne birammstein je napisao/la:JAD I LJUDKSA BIJEDA U ŽIVINICAMA...NIŠTA DRUGO... PREŠARAN GRAFIT VEDRANA PPULJIĆA DA BI NAVIJAČI KOMŠIJSKOGG KLUBA IZRAZILI NEZADOVOLJSTVO DOLASKOM AMIDŽE
http://www.dodaj.rs/f/3V/8B/S4PVzP9/926291376214440.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
obuce dres
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Nemate vi pitari šta pričati o navijačkom kodeksu, momci u Živinicama pošarali, eej, pa vi u Sarajevu svaki mjesec pošarate jedan naš grafit i kao nešto ljutite se kad se vama pošara...
Daleko smo mi od prave tifo scene..
Ja te volim, volim Željo..
to saranje grafita je svaki put neka osveta il jedni il drugi, al ovo je odraz nekulture jer niko ne dira grafite vedrana, đilde,ameragio10 je napisao/la:Nemate vi pitari šta pričati o navijačkom kodeksu, momci u Živinicama pošarali, eej, pa vi u Sarajevu svaki mjesec pošarate jedan naš grafit i kao nešto ljutite se kad se vama pošara...
šarati grafit za vedrana, i na to napisati nesto za tana je odraz neogojenih osoba koji imaju neke unutarnje probleme, od čega ne znam, ali pretpostavljam
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ma ovo je pošarala neka mješavina šabana i šarplaninca. Ovo pravi navijač nikad nece uraditi
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Zar vas iznenađuje nešto ovako od komšinica 
- RezervniGolman
- Kontakt:
Bezveze ti je generalizirat stvar radi jednog dečkića na spidu ko zna odakle došlog u urbanu sredinuCoraco je napisao/la:Zar vas iznenađuje nešto ovako od komšinica
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Nije uradio pojedinac, a još manje ruralac.
ps. upravu si, ne treba generalizovati
ps. upravu si, ne treba generalizovati
@rammstein
Poruka je dobra, ali niste imali pravo pošarati ovaj grafit, imali ste toliko mjesta u gradu za napisati ovo, a vi baš našli da prešarate grafit, i more drugih primjera, al da ne zalazimo dalje, ja mislim da je zabranjeno ovddje pisati o navijačima i navijačkim skupinama.
Evo i fukara se javila da priča nešto o kodeksu
Evo i fukara se javila da priča nešto o kodeksu
Ja te volim, volim Željo..
Nije fukara nigdje spomenula kodeks, to što si ti slabovidan ili zaključuješ po svom nahođenju ne čitajući šta piše, je nešto drugo. 
@Gio 10
Nisi u pravu, zna se ciji je grafit ovdje na Bistriku prvi bio. O saranju s vase strane istog da ne govorim. Pa onda Dobrinja Ilidza itd. Samo ne mogu vise da slusam pricu da ste uvijek vi u pravu, informisi se majka mu stara. Evo jedan od meni ljepsih grafita onaj od Veleza kad se prolazi glavnim putem poslije prvog ulaza u Mostar presaran od strane vas na nekim dijelovima. Pa koji bolid moras biti da to uradis !!!! Ne znam jel obnovljeno ali do skora je tako stojalo nek drug golmam u rezervi potvrdi.
Nisi u pravu, zna se ciji je grafit ovdje na Bistriku prvi bio. O saranju s vase strane istog da ne govorim. Pa onda Dobrinja Ilidza itd. Samo ne mogu vise da slusam pricu da ste uvijek vi u pravu, informisi se majka mu stara. Evo jedan od meni ljepsih grafita onaj od Veleza kad se prolazi glavnim putem poslije prvog ulaza u Mostar presaran od strane vas na nekim dijelovima. Pa koji bolid moras biti da to uradis !!!! Ne znam jel obnovljeno ali do skora je tako stojalo nek drug golmam u rezervi potvrdi.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sta cemo sa grafitima na pofalicima ? đon obrazNantess je napisao/la:@Gio 10
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- RezervniGolman
- Kontakt:
Jest brato posarali ga manijaci i zrinjevci prosipali neke kafe po njemu ali opet ne moze se generalizirat stvar radi jednog šabana. Sto se tice onog grafita prije 7-8 godina kad je urađen bio je najveci u drzavi. Brato ja se divim svakom dobrom grafitu pa bio on od najljuceg protivnika.Nantess je napisao/la:@Gio 10
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
A sta je bilo prije Pofalica haj ne pravite se budale svega vam. Na vasih presaranih 20 mi presaramo jedan-dva iz revolta. Niste nikad imali tu svijest razvijenu. Mozete pricati sta god hocete ali znate da je tako. Da ne govorim o vasim haverima iz drugih gradova, doduse ima li su od koga uciti. To je to od mene, nije tema.fedeltafrotta je napisao/la:sta cemo sa grafitima na pofalicima ? đon obrazNantess je napisao/la:@Gio 10
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
sta je s pofalicima? na konzumovom zidu tj zidu kod konzuma nije bilo NISTA uradjen grafit vedrana neko prosuopp farbu po njemu dva dana poslije, u produzetku je stajao grafit koji je bio uradjen sprejom, ali je on bio presaran od drugih grafita i ljubavnih poruka i tu je uradjen novi grafit hz ...
ovaj iznda grafit gio sto si postavio, raspitaj se koji grafit ste vi presarali prije ovoga na istom mjestu
i pitanje upravo koje si ti meni postavio, postavljam ja tebi 
ovaj iznda grafit gio sto si postavio, raspitaj se koji grafit ste vi presarali prije ovoga na istom mjestu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.