Nakon 30 k postova fico postavio nesto pametno.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Rodjo moj,bez cuturice ni u wc.Bobadilla je napisao/la:Treba izbjegavat konzumiranje alkohola na ovim vrelinama
Jordan bara bez Pippena
Bordeaux46 je napisao/la:Niko nikad nije sam mogao, pa ni Jordan. Čim je dobio all stara, počeo je pobjeđivati.
Ali činjenica je da nije zlato sve sto sija. Itekako mu se ovo treba uzeti u obzir. Šta i koliko je mogao dok mu se nije pridružio Pippen. Da li bi James na njegovom mjestu isto uzeo 6 prstenova itd.. Ali nebitno, ja oduvjek mislim da je GOAT, ali sigurno ne u tolikoj prednosti u odnosu na Jamesa.BosniaBoston je napisao/la:Drzati ove statistike protiv jordana je isto sto i kritikovati lebrona sto je prve 2 godine propustio PO
Hmmm da li bi James???James je izgubio 2 finala sa jos 2 All stara pored sebe.Tracy3McGrady je napisao/la:Ali činjenica je da nije zlato sve sto sija. Itekako mu se ovo treba uzeti u obzir. Šta i koliko je mogao dok mu se nije pridružio Pippen. Da li bi James na njegovom mjestu isto uzeo 6 prstenova itd.. Ali nebitno, ja oduvjek mislim da je GOAT, ali sigurno ne u tolikoj prednosti u odnosu na Jamesa.BosniaBoston je napisao/la:Drzati ove statistike protiv jordana je isto sto i kritikovati lebrona sto je prve 2 godine propustio PO
za GS mu se ne može zamjeriti, protiv Dallasa užasno. meni lično James nije uopće još u konverzaciji za goat-a. top 5, vrlo moguće kad završi karijeru da će bit drugi najbolji svih vremena, preko Jordana teško.NEZALAGANJE je napisao/la:Hmmm da li bi James???James je izgubio 2 finala sa jos 2 All stara pored sebe.Tracy3McGrady je napisao/la:Ali činjenica je da nije zlato sve sto sija. Itekako mu se ovo treba uzeti u obzir. Šta i koliko je mogao dok mu se nije pridružio Pippen. Da li bi James na njegovom mjestu isto uzeo 6 prstenova itd.. Ali nebitno, ja oduvjek mislim da je GOAT, ali sigurno ne u tolikoj prednosti u odnosu na Jamesa.BosniaBoston je napisao/la:Drzati ove statistike protiv jordana je isto sto i kritikovati lebrona sto je prve 2 godine propustio PO
Izgubio je protiv SA 2014 sa jos 2 AS igraca pored sebe,a ovano je samo Parker bio AS te godine.I to najvecom razlikom u historiji NBA finala.Bordeaux46 je napisao/la: za GS mu se ne može zamjeriti, protiv Dallasa užasno. meni lično James nije uopće još u konverzaciji za goat-a. top 5, vrlo moguće kad završi karijeru da će bit drugi najbolji svih vremena, preko Jordana teško.
Oni Spursi bi dobili sva 3 finala protiv Bullsa iz prvog 3peata. Drugi s Rodmanom i Kukočom bi već uzeli 1 ili 2. LeBron je s tim Spursima imao 1 1.NEZALAGANJE je napisao/la:Izgubio je protiv SA 2014 sa jos 2 AS igraca pored sebe,a ovano je samo Parker bio AS te godine.I to najvecom razlikom u historiji NBA finala.Bordeaux46 je napisao/la: za GS mu se ne može zamjeriti, protiv Dallasa užasno. meni lično James nije uopće još u konverzaciji za goat-a. top 5, vrlo moguće kad završi karijeru da će bit drugi najbolji svih vremena, preko Jordana teško.
@nezalaganje Da, vidiš zaboravio sam to finale. Mogao je i to dobiti, ali i dalje ti Spursi su debelo bolji od Dallasa, sa Kawhiom koji je odigrao seriju života, i Parker, Ginobili Duncan su dali svoje i Green koliko se sjećam nenormalno igrao i šutao nerealno dobro.Kanye je napisao/la:Oni Spursi bi dobili sva 3 finala protiv Bullsa iz prvog 3peata. Drugi s Rodmanom i Kukočom bi već uzeli 1 ili 2. LeBron je s tim Spursima imao 1 1.NEZALAGANJE je napisao/la:Izgubio je protiv SA 2014 sa jos 2 AS igraca pored sebe,a ovano je samo Parker bio AS te godine.I to najvecom razlikom u historiji NBA finala.Bordeaux46 je napisao/la: za GS mu se ne može zamjeriti, protiv Dallasa užasno. meni lično James nije uopće još u konverzaciji za goat-a. top 5, vrlo moguće kad završi karijeru da će bit drugi najbolji svih vremena, preko Jordana teško.
Od A do ZKanye je napisao/la:Oni Spursi bi dobili sva 3 finala protiv Bullsa iz prvog 3peata. Drugi s Rodmanom i Kukočom bi već uzeli 1 ili 2. LeBron je s tim Spursima imao 1 1.NEZALAGANJE je napisao/la:Izgubio je protiv SA 2014 sa jos 2 AS igraca pored sebe,a ovano je samo Parker bio AS te godine.I to najvecom razlikom u historiji NBA finala.Bordeaux46 je napisao/la: za GS mu se ne može zamjeriti, protiv Dallasa užasno. meni lično James nije uopće još u konverzaciji za goat-a. top 5, vrlo moguće kad završi karijeru da će bit drugi najbolji svih vremena, preko Jordana teško.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.