Jesu li otisli ovi "bolesnici" sto su ostali u Sa??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Previse posla pa cikno...bice bolje 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
daj nek nam neko kaze rezultate iz sombora pa ljudi su odigrali cetri tekme

svoj ti pos'o !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
A u vezi utakmice wolfsburg ima u uvodnoj spici na zeljo tv one prve epizode slika i clanak iz novina
svoj ti pos'o !
Kakve cetiri? Sukim?Grbavica moj zivot je napisao/la:daj nek nam neko kaze rezultate iz sombora pa ljudi su odigrali cetri tekme![]()
![]()
Zeljo je dobio Wolsburga 2-0, a 0-0 je igrao protiv Sturma !
Željezničar ubjedljiv protiv Solunca
Fudbaleri Željezničara danas su u Somboru odigrali drugi pripremni susret. Nakon remija sa Radničkim, danas su izabranici Amara Osima ubjedljivo pobjedili niželigaša Solunca (4:0).
Sarajevski Željezničar nastavio je sa pripremama u Somboru. Danas su Plavi na programu imali jedan trening i prijateljski susret sa niželigašem Soluncem u kojem su fudbaleri momčadi sa Grbavice pokazali zavidnu efikasnost.
Izabranici Amara Osima slavili su sa 4:0, a dvostruki strijelac za Željezničar bio je Rovčanin, dok su se u listu strijelaca upisali i Šimić i Kovačević.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-30556.htm
Fudbaleri Željezničara danas su u Somboru odigrali drugi pripremni susret. Nakon remija sa Radničkim, danas su izabranici Amara Osima ubjedljivo pobjedili niželigaša Solunca (4:0).
Sarajevski Željezničar nastavio je sa pripremama u Somboru. Danas su Plavi na programu imali jedan trening i prijateljski susret sa niželigašem Soluncem u kojem su fudbaleri momčadi sa Grbavice pokazali zavidnu efikasnost.
Izabranici Amara Osima slavili su sa 4:0, a dvostruki strijelac za Željezničar bio je Rovčanin, dok su se u listu strijelaca upisali i Šimić i Kovačević.
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-30556.htm
Ocekivana pobjeda moram reci, ljepo cuti da je Rovcanin zabijo dvojku. Zna li ko koji je bijo rezultat na poluvremen?? 
Kad igramo sljedecu utakmicu??
Kad igramo sljedecu utakmicu??
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hoces da ti kazem kako se kretao rezultat 
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sejo pisalo je na ovim postovima da igarju dvije u cetvrtak i dvije danas
svoj ti pos'o !
Nije drug...po jedna dnevno, inace bi na barama zavrsili...samo sto je ona prva odgodjena (protiv vojvodine) pa smo igrali protiv radnickog...Grbavica moj zivot je napisao/la:Sejo pisalo je na ovim postovima da igarju dvije u cetvrtak i dvije danas
Mozda si shvatio da su 4 utakmice ukupno, dok smo u srbiji...
-
vjeran1987
- Kontakt:
gdje mogu naci ovu pjesmu zna li neko,ako treba i ubicu radi nje
skines sa youtub-a owaj klip i samo prebacis u mp3 format...vjeran1987 je napisao/la:
gdje mogu naci ovu pjesmu zna li neko,ako treba i ubicu radi nje
Pozdrav , može li mi neko od manijaka reći prezime i ime kondicionog trenera FK Željezničar ? Naravno zanima me mišljenje navijača o njemu , odnosno da li su zadovoljni njegovim radom . 
Ne znam kako se zove momak koji radi sa njima,ali radi fenomenalno,za cistu desetku,posmatrao sam ga kako radi sa igracima,nesto malo o tim stvarima znam sa te neke strucne strane i garantujem ti da zeljo nije mogao imati vece pojacanje od njegabrazzo7 je napisao/la:Pozdrav , može li mi neko od manijaka reći prezime i ime kondicionog trenera FK Željezničar ? Naravno zanima me mišljenje navijača o njemu , odnosno da li su zadovoljni njegovim radom .
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Rovčanin 2 gola oleeeeeeeeeee kada krene drugi dio sezone stiće i Mešanovića...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Piše: A. Beganović
Četvrtak, 28.01.10. 08:49.
Fudbaleri Željezničara u okviru priprema za proljetni dio prvenstva odigrali su u Somboru prijateljsku utakmicu sa Radničkim iz Sombora, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1).
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Iako je teren bio težak za igru obje momčadi imale su po nekoliko dobrih prilika. Domaći Radnički poveo je preko Stojkovića, a pogodak za konačnih 1:1 postigao je Bajro Spahić, inače fudbaler koji se nalazi na probi u Željezničaru.
Danas će momčad sa Grbavice odigrati drugi pripremni susret, a protivnik Željezničaru biće Metalac, dok su za petak dogovoreni dueli sa Banatom i Inđijom.
Prijateljska utakmica:
Radnički - Željezničar 1:1
Radnički: Žakula, Stjepić, Medić, Dabić, Milenović, Dabić, Čovin, Resanović, Stoisavljević, Peruničić. Još su igrali: Čampara, Vuković, Baljak, Lakić, Dubajić, Kutina, Mišan, Stevanović, Knežević i Kenić.
Željezničar: Radošević, Bučan, Radovanović, Kerla, Mešić, Svraka, Bekrić, Serdarević, Višća, Popović, Mešanović. Još su igrali: Bajić, H.Bešlija, M.Bešlija, Farić, Šimić, Spahić, Rovčanin i Kovačević.
vidis sejo da su pisali da ce igrat po dvije dnevno
Četvrtak, 28.01.10. 08:49.
Fudbaleri Željezničara u okviru priprema za proljetni dio prvenstva odigrali su u Somboru prijateljsku utakmicu sa Radničkim iz Sombora, a nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1:1).
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Iako je teren bio težak za igru obje momčadi imale su po nekoliko dobrih prilika. Domaći Radnički poveo je preko Stojkovića, a pogodak za konačnih 1:1 postigao je Bajro Spahić, inače fudbaler koji se nalazi na probi u Željezničaru.
Danas će momčad sa Grbavice odigrati drugi pripremni susret, a protivnik Željezničaru biće Metalac, dok su za petak dogovoreni dueli sa Banatom i Inđijom.
Prijateljska utakmica:
Radnički - Željezničar 1:1
Radnički: Žakula, Stjepić, Medić, Dabić, Milenović, Dabić, Čovin, Resanović, Stoisavljević, Peruničić. Još su igrali: Čampara, Vuković, Baljak, Lakić, Dubajić, Kutina, Mišan, Stevanović, Knežević i Kenić.
Željezničar: Radošević, Bučan, Radovanović, Kerla, Mešić, Svraka, Bekrić, Serdarević, Višća, Popović, Mešanović. Još su igrali: Bajić, H.Bešlija, M.Bešlija, Farić, Šimić, Spahić, Rovčanin i Kovačević.
vidis sejo da su pisali da ce igrat po dvije dnevno
svoj ti pos'o !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
"Plavi" sele u Pulu
U pripremnoj utakmici savladan Solunac sa 4:0
(Od specijalnog izvještača «Dnevnog avaza» iz Sombora)
Ekspedicija Željezničara danas će napustiti Sombor i otputovati u Pulu, gdje će nastaviti pripreme. Razlog su izuzetno niske temperature koje su dočekale ekipu u Vojvodini, a prema prognozama vrijeme se neće bitnije mijenjati u narednih sedam dana.
- Žao nam je što moramo ići, jer smo u Vili Kronić imali zaista sve što nam je potrebno, ali problem je hladnoća, teren je ujutro zaleđen, morali smo odgoditi i neke utakmice.
Odlučili smo da idemo u Pulu, tamo je definitivno toplije nego ovdje, a na pripremama ima dosta ekipa iz Hrvatske, Mađarske, pa ćemo imati priliku i da ugovorimo utakmice - rekao je menadžer i trener Željezničara Amar Osim.
U jučerašnjoj utakmici protiv Solunca stručni štab je provjerio igrače koji su stigli na probu. Uz pet novajlija, Krnčevića, Rudelića, Malovića, Magoča i Baraka, zaigrali su prvotimci Gušo, Šimić, Rovčanin, Farić, Kovačević i Bajić, te Spahić, koji je na početku priprema stigao na probu iz Famosa.
Utakmica je završena pobjedom Željezničara, 4:0, dva gola postigao je Rovčanin, a po jedan Kovačević i Šimić. Kod "Plavih" je najbolji bio Rovčanin, koji će biti veliko pojačanje za proljeće, a najbolja akcija bio je pogodak u 80. minuti kada je Bajić dugom loptom izbacio Šimića, koji je zabio za 4:0.
Ipak, zbog odlaska u Pulu, samo će Barak, koji je stigao posljednji u Sombor, nastaviti pripreme sa Željezničarom. Danas će ekipa Željezničara putovati u Crvenku, gdje će odigrati utakmicu sa istoimenim klubom. Nakon završetka utakmice ekipa će krenuti prema Istri.
U pripremnoj utakmici savladan Solunac sa 4:0
(Od specijalnog izvještača «Dnevnog avaza» iz Sombora)
Ekspedicija Željezničara danas će napustiti Sombor i otputovati u Pulu, gdje će nastaviti pripreme. Razlog su izuzetno niske temperature koje su dočekale ekipu u Vojvodini, a prema prognozama vrijeme se neće bitnije mijenjati u narednih sedam dana.
- Žao nam je što moramo ići, jer smo u Vili Kronić imali zaista sve što nam je potrebno, ali problem je hladnoća, teren je ujutro zaleđen, morali smo odgoditi i neke utakmice.
Odlučili smo da idemo u Pulu, tamo je definitivno toplije nego ovdje, a na pripremama ima dosta ekipa iz Hrvatske, Mađarske, pa ćemo imati priliku i da ugovorimo utakmice - rekao je menadžer i trener Željezničara Amar Osim.
U jučerašnjoj utakmici protiv Solunca stručni štab je provjerio igrače koji su stigli na probu. Uz pet novajlija, Krnčevića, Rudelića, Malovića, Magoča i Baraka, zaigrali su prvotimci Gušo, Šimić, Rovčanin, Farić, Kovačević i Bajić, te Spahić, koji je na početku priprema stigao na probu iz Famosa.
Utakmica je završena pobjedom Željezničara, 4:0, dva gola postigao je Rovčanin, a po jedan Kovačević i Šimić. Kod "Plavih" je najbolji bio Rovčanin, koji će biti veliko pojačanje za proljeće, a najbolja akcija bio je pogodak u 80. minuti kada je Bajić dugom loptom izbacio Šimića, koji je zabio za 4:0.
Ipak, zbog odlaska u Pulu, samo će Barak, koji je stigao posljednji u Sombor, nastaviti pripreme sa Željezničarom. Danas će ekipa Željezničara putovati u Crvenku, gdje će odigrati utakmicu sa istoimenim klubom. Nakon završetka utakmice ekipa će krenuti prema Istri.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Sve se nema a u Pulu se ide 
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.