enobarca je napisao/la:...GIVE ME FIVE...![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
enobarca je napisao/la:...GIVE ME FIVE...![]()
![]()
![]()
![]()

Iniesta nece biti ni u top 10 zadnjih veznih ikada...moje misljenjeAndres je napisao/la:Cega najbolji zadnji vezni ????? Pa bolan moze bit protiv Osasune i Sociedada, gdje je na velkim tekmama.... Nebudi komican , taj je odlican ali ni top 3 !Njabolji zadnji vezni trenutno daleko je Essien jer taj covjek je isuvise kompletan , moze igrat sve a zadnji vezni je boq...LBJ MVP je napisao/la:Daj bre portillo ne seri više ubili su nas i šta sad,a Xabi je najbolji def veznjak u zadnjoj deceniji![]()
Nego ne mogu da vjerujem naš najbolji igrač Pipita se povrijedio i sad bi ko trebali dovest nekog napadača neće Benzema da se prosipa još se i Ronaldo povrijedio nije moglo nikako gore
Mislim poredit Xavija i Xabija je kao da poredis Instituciju i invalidsko drustvo....Xabi je odlican igrac i ja ga gotivim pravo , ali Xavi , pa taj covjke je najbolji centralni vezni ikad, on i Zidane su ista klasa , samo je razlika u pozicijama, jer Zidane je Igrao Ofanzivnog veznog i bio je cesce strelac , dok primaran cilj Xavija je da kreira igru , cak i da ne asisitira nego da proigraava krila itd....
Iniesta je igrac koji ce biti bolji i od Xavija, taj covjek ima najbolju kontrolu lopte na planeti , poredit ga sa Xabijem je nehumano jer neigraju istu poziciju a Iniesta je Madzijonicar i covjek koji izgubi loptu svake prestupne godine....
Sredina Barce i sredina Reala i ostalih ekipa je najveca prednost Barce , jer tu ima sva najveca virtuoza na sviejtu !
a ti od 2006??? brate mili gdje je xavi bio prije te 2006??? sad je odlican igrac, ali do tada je bio samo jedan prosjecan igrac u jednoj prosjecnoj ekipi...Scof1eld je napisao/la:
ti gledas fudbal od 29.11.2010. il se salis ?
Od kad je to Zidane zadnji vezniHZ_ilidzaa je napisao/la:
Iniesta nece biti ni u top 10 zadnjih veznih ikada...moje misljenje
1.Zidane
2.Xavi
3.Makelele
3 najbolja vezna igraca ikada...
mene više ovo brineHZ_ilidzaa je napisao/la: Iniesta nece biti ni u top 10 zadnjih veznih ikada...moje misljenje
Svako ima svoje misljenjeNail for Real je napisao/la:Makelele nikako ne moze biti jedan od tri najboljih veznih igraca.
amertiger je napisao/la:U isti kos ne mozete stavljati ofanzivne vezne igrace i defanzivne vezne igrace!!!
Prvo to dvoje razdovjite pa onda pisite te neke liste

Samo na Masteru:)junioR je napisao/la:
Ja bih volio vidjeti ovako nesto od Januar-a![]()
Nadam se da sam Skroman
nista nije nemoguce!van gall je napisao/la:Samo na Masteru:)junioR je napisao/la:
Ja bih volio vidjeti ovako nesto od Januar-a![]()
Nadam se da sam Skroman
haha smijesan mi tvoj potpis hahahHarrison je napisao/la:Realu treba jos jedino neko na lijevoj strani i niko vise, treba i Marcelo odmoriti.
Vama su bekovi najslabije tacke ove godine a i inace od kako su Carlos i Salgado otisli,Ramos ove godine neprepoznatljiv i tesko da ce se vise vratiti.Marcelo nikad nije bio neki bek ali eto malo ga je Mou sredio pa sad lici na nesto ali to nije jos dovoljno...Harrison je napisao/la:Realu treba jos jedino neko na lijevoj strani i niko vise, treba i Marcelo odmoriti.
Bilo kad je bilo, al' je bilorobovi88 je napisao/la:haha smijesan mi tvoj potpis hahahHarrison je napisao/la:Realu treba jos jedino neko na lijevoj strani i niko vise, treba i Marcelo odmoriti.
to bilo 1943, a moja nene 41 godiste :S :S![]()
jest vala 24 godine,gotovo...ako misliš na ovu sezonu vraća se več protiv Zaragozevan gall je napisao/la: Ramos ove godine neprepoznatljiv i tesko da ce se vise vratiti
Marcelo je sa svoje 22 najbolji lijevi bek na svijetu...daj jednog boljeg,samo jednog...Cole tu i tamo,ostalo?van gall je napisao/la:Marcelo nikad nije bio neki bek ali eto malo ga je Mou sredio pa sad lici na nesto ali to nije jos dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.