Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma pusti to..akisarajevo92 je napisao/la:Lijepo, lijepo.
Jos da uzmete neki jaci brend (Adidas, Puma, Nike) za sponzora sportske opreme.
Nije ni lose vidjeti domaceg proizvodjaca, ali...
Orton je napisao/la:Haad je najbolji za potrebe Sarajeva.
Oprema po zelji,individualna kreacija za Sarajevo i isporuka trenutna.
To ti ne moze ponuditi niko drugi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
to jeste naravno, al jarane kad ti je adidas sponzor znas koju paru dobijas za toBabayaro je napisao/la:Orton je napisao/la:Haad je najbolji za potrebe Sarajeva.
vrijedi malo promovisati i domace proizvodeOrton je napisao/la:Haad je najbolji za potrebe Sarajeva.
Grme dresovi !aS_Roma je napisao/la:dres ne zna se koji je ljepsi ispao, pogotovo mi se svidja font brojeva i opcenito zadnji dio dresa
tako je brate...ovo je u rangu državnog projekta...a ovaj dan je fkt san za svakog navijaca sarajeva.pitarSA je napisao/la:Poslije mnogo godina i svega sto sam dozivio da mi poteku suze od srece. Svako malo se ustinem od srece. U zemlju gdje ljudi godinam plate ne primaju gdje ima miliona godina ne uvezanog radnog staza, gdje se prezivljava od kredita MMF dovesti ovakvu kompaniju za sponzora u jedan klub je sta reci drugo vec san. Ovo je pojam i za mnoge vlade a ne upravu jednog kluba. Hvala svim ljudima iz FCS sto nas navijace Sarajeva a i sve istinske zaljubljenike u sport ucinise sretninm
Polako brate,potpisali smo ugovor prije pola sataxbox je napisao/la:Koliko ce ovi dresovi biti para za clanove i moze li se vec kupiti,nisam mogao naci na stranici??
MortemHz je napisao/la:Polako brate,potpisali smo ugovor prije pola sataxbox je napisao/la:Koliko ce ovi dresovi biti para za clanove i moze li se vec kupiti,nisam mogao naci na stranici??![]()
FahdovaZip je napisao/la:Srce mi ko DŽamija