FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa Miske jos nema klub 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ja mislim da ce on do kraja sedmice potpisati za nas, nema on sta vise cekati, nek odigra pola godine ako nistaMortemHz je napisao/la:Pa Miske jos nema klub

Koje bi ludilo tek tad nastupiloaS_Roma je napisao/la:ja mislim da ce on do kraja sedmice potpisati za nas, nema on sta vise cekati, nek odigra pola godine ako nistaMortemHz je napisao/la:Pa Miske jos nema klub

Ti si opet šampion !
to je tacka na isimon je napisao/la:Koje bi ludilo tek tad nastupiloaS_Roma je napisao/la:ja mislim da ce on do kraja sedmice potpisati za nas, nema on sta vise cekati, nek odigra pola godine ako nistaMortemHz je napisao/la:Pa Miske jos nema klub

Braćo pozdrav iz Kalesije. I zanima me kako kupiti voljeni dres? Hvala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://fanshop.fcsarajevo.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;pizaro01 je napisao/la:Braćo pozdrav iz Kalesije. I zanima me kako kupiti voljeni dres? Hvala
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali sacekaj malo ako kupujes zbog TA jer nisu jos u prodajipizaro01 je napisao/la:Braćo pozdrav iz Kalesije. I zanima me kako kupiti voljeni dres? Hvala
Ko to spominje Misketa, gdje ima dima ima i vatrem sta bi to tek bilo, pa garantujem 15 milja protiv Borca ako dodje i Miske ...
Samo sto bi se i za njega cekao certifikat iz Kine, pa bi tek mogao igrati sljedece sezonemacahz je napisao/la:Ko to spominje Misketa, gdje ima dima ima i vatrem sta bi to tek bilo, pa garantujem 15 milja protiv Borca ako dodje i Miske ...

Strah me da pomislim koliko cemo kesa dobiti od ovog sponzorskog ugovora
Ako je istina ovo sto se prica

Ti si opet šampion !
Ma sta imam vise reci, sve je receno!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
5 miliona paša moj za 3,5 godinesimon je napisao/la:Strah me da pomislim koliko cemo kesa dobiti od ovog sponzorskog ugovora![]()

ove neke pojedine stranice pisu da smo potpisali MILIONSKI ugovor,uglavnom rastemo i pravimo krupne korakesimon je napisao/la:Strah me da pomislim koliko cemo kesa dobiti od ovog sponzorskog ugovora![]()

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
A novinari smijesni, imate li neka pitana??..
Sve je izgelda jasno HAHAH... Pa da je neko pitao ove Turke o financiskim detaljima ugovora, i tako nesto slicno. Namjeravajul se reklama snimati sa naism igracima, hoce li neki avion biti u nasim bojama. Toliko interesantnih pitanja, oni sjede ko mulci ko da su 3 osnovne pa se palse uciteljicu pitat da ide da piske ...
Sve je izgelda jasno HAHAH... Pa da je neko pitao ove Turke o financiskim detaljima ugovora, i tako nesto slicno. Namjeravajul se reklama snimati sa naism igracima, hoce li neki avion biti u nasim bojama. Toliko interesantnih pitanja, oni sjede ko mulci ko da su 3 osnovne pa se palse uciteljicu pitat da ide da piske ...
keramikr je napisao/la:Upravi![]()
do poda,zato braco uzivajmo,pred nama tek dolazi vrijeme srece i ponosa
Sta ba upravi ,nemoj biti smjesan,trebamo se zahvaliti amidzi tanu i nikome vise ,sarajevo je sada kulb u privatnome vlsnistvu ,tan je svima dao do znanja da nema zajebavanja i mesetarenja kao nekad u suprotnom najebli su ga ,nego ce morati raditi i zaraditi ,ovome sponzoru opet mozemo zahvalit ponajvise tanu i njeg.utjecaju i njegov poslovnim poznanstvima ovi su samo zbog administrativnih protkola i parafiranja ugovora .Kada selimovic kaze mi smo uraidli ono ovo sta ste ba uradili ,krali ste sakom i kapom cim bi sta kanulo u kasu dok niste doveli klub do prosjackog stapa i onda se nekim spletom okolsnosti hvala Bogu desio tan .U suprotnom mi danas ne bi gledali svetinju Sarajva,nego bi mali neki Royal sarajevo ili sta vec.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A jel' Tan pao sa neba? i Sarajevo nije u privatnom vlasnistvu
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 24 feb 2015, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
Lupas glupostiPEP je napisao/la:keramikr je napisao/la:Upravi![]()
do poda,zato braco uzivajmo,pred nama tek dolazi vrijeme srece i ponosa
Sta ba upravi ,nemoj biti smjesan,trebamo se zahvaliti amidzi tanu i nikome vise ,sarajevo je sada kulb u privatnome vlsnistvu ,tan je svima dao do znanja da nema zajebavanja i mesetarenja kao nekad u suprotnom najebli su ga ,nego ce morati raditi i zaraditi ,ovome sponzoru opet mozemo zahvalit ponajvise tanu i njeg.utjecaju i njegov poslovnim poznanstvima ovi su samo zbog administrativnih protkola i parafiranja ugovora .Kada selimovic kaze mi smo uraidli ono ovo sta ste ba uradili ,krali ste sakom i kapom cim bi sta kanulo u kasu dok niste doveli klub do prosjackog stapa i onda se nekim spletom okolsnosti hvala Bogu desio tan .U suprotnom mi danas ne bi gledali svetinju Sarajva,nego bi mali neki Royal sarajevo ili sta vec.
Padobranac
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Usudit cu se i reci, da ova uprava, BP i svi ostali koji su uz klub,nadmasuju i velikog Svetozara Vujovica.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.