FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lijepo zaista, mnogo sam sretan. Sarajevo je konacno onakav klub kakav smo svi zeljeli da bude. Sarajevo je postalo klub koji ce obrtati milione godisnje, sto od gazde, od sponzora, eu takmicenja i prodaje pokojeg igraca. To ce garantovati dominaciju u ovoj ligi u svakom smislu u narednoj deceniji, da ne gledamo dalje.
Naravno da za veliku većinu ovoga treba zahvaliti Tanu, ali da nasi ljudi nisu kako treba, pobjegao bi on glavom bez obzira i ne bi se upustao u ovakav projekat.
Naravno da za veliku većinu ovoga treba zahvaliti Tanu, ali da nasi ljudi nisu kako treba, pobjegao bi on glavom bez obzira i ne bi se upustao u ovakav projekat.
druze,Tan,TA i ostala sva ova pozitivna desavanja nisu sama dosla,vec je tu zasluzna uprava,oni su pregovorali mjesecima i obavljali su lavovske poslove.Hvala Tanu puno,ali upravaPEP je napisao/la:keramikr je napisao/la:Upravi![]()
do poda,zato braco uzivajmo,pred nama tek dolazi vrijeme srece i ponosa
Sta ba upravi ,nemoj biti smjesan,trebamo se zahvaliti amidzi tanu i nikome vise ,sarajevo je sada kulb u privatnome vlsnistvu ,tan je svima dao do znanja da nema zajebavanja i mesetarenja kao nekad u suprotnom najebli su ga ,nego ce morati raditi i zaraditi ,ovome sponzoru opet mozemo zahvalit ponajvise tanu i njeg.utjecaju i njegov poslovnim poznanstvima ovi su samo zbog administrativnih protkola i parafiranja ugovora .Kada selimovic kaze mi smo uraidli ono ovo sta ste ba uradili ,krali ste sakom i kapom cim bi sta kanulo u kasu dok niste doveli klub do prosjackog stapa i onda se nekim spletom okolsnosti hvala Bogu desio tan .U suprotnom mi danas ne bi gledali svetinju Sarajva,nego bi mali neki Royal sarajevo ili sta vec.

Zadnja izmjena: keramikr, dana/u 24 feb 2015, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strasno mi se svidja i ovaj dio dresa !

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:A jel' Tan pao sa neba? i Sarajevo nije u privatnom vlasnistvu
"Uvijek sam želio investirati u BiH. Investicija u Cardiff, kao i u najveći klub u Bosni, imala je smisla. Uprava i Skupština kluba donijeli su novi Statut koji omogućuje investitorima da kontroliše prava u klubu. To je otvorilo vrata za moju investiciju " TAN

a ovome mozemo zahvalid dobrim djelom ,tanovoj malo otkacenoj prirodi da dodje u ovu vukojebinu od lige i drzave i da ulozi pare.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
nemojte zaboraviti i HZ koje koje imaju veliku ulogu u svemu sto se danas desava u i oko kluba, neprestana borba za boljitak kluba, borbe sa lopinama iz bivsih uprava koji su stetili nasem klubu i momci su ostali istrajni u tome da se na celu kluba nadju kvalitetni, posteni i sposobni ljudi !!!
rezultate svega vidimo danas !!!

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Ja sta covjek napisa.Vidi se da je dobronamjeranPEP je napisao/la:keramikr je napisao/la:Upravi![]()
Sta ba upravi ,nemoj biti smjesan,trebamo se zahvaliti amidzi tanu i nikome vise ,sarajevo je sada kulb u privatnome vlsnistvu ,tan je svima dao do znanja da nema zajebavanja i mesetarenja kao nekad u suprotnom najebli su ga ,nego ce morati raditi i zaraditi ,ovome sponzoru opet mozemo zahvalit ponajvise tanu i njeg.utjecaju i njegov poslovnim poznanstvima ovi su samo zbog administrativnih protkola i parafiranja ugovora .Kada selimovic kaze mi smo uraidli ono ovo sta ste ba uradili ,krali ste sakom i kapom cim bi sta kanulo u kasu dok niste doveli klub do prosjackog stapa i onda se nekim spletom okolsnosti hvala Bogu desio tan .U suprotnom mi danas ne bi gledali svetinju Sarajva,nego bi mali neki Royal sarajevo ili sta vec.![]()
Lupas gluposti
aS_Roma je napisao/la:5 miliona paša moj za 3,5 godinesimon je napisao/la:Strah me da pomislim koliko cemo kesa dobiti od ovog sponzorskog ugovora![]()
Ako je istina ovo sto se prica

@keramikr procitao sam i ja a i sigurno je da se radi o milionskom ugovoru, ali ako se radi o cifri od 5 miliona necemo mi puno cekati ni stadion a ni grupnu fazu u europi

@PEP veliki si ti strucnjak, veze nemas bolan sta pises informisi se malo.
Ti si opet šampion !
ma garant im bilo ofirno da pitaju kakva je atmosfera kuknjavamacahz je napisao/la:A novinari smijesni, imate li neka pitana??..
Sve je izgelda jasno HAHAH... Pa da je neko pitao ove Turke o financiskim detaljima ugovora, i tako nesto slicno. Namjeravajul se reklama snimati sa naism igracima, hoce li neki avion biti u nasim bojama. Toliko interesantnih pitanja, oni sjede ko mulci ko da su 3 osnovne pa se palse uciteljicu pitat da ide da piske ...
Ajde gospodine informisani da cujem sta je to sto ja ne znam ,a ti znas.simon je napisao/la:@PEP veliki si ti strucnjak, veze nemas bolan sta pises informisi se malo.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Brate dobro si prolupo loncice.... Ova sada uprava je istjerala te mesetare i lopove, oni su "prevarili" dana da ulozi pare u "zrak" (milione) oni su isli "prosili" i ofirali se po Turskoj i Evropi, trazili strane ulagace. Animirali navijace da krenu u kupnju uloga, nakon sto su bili iznevjereni od strane nas, onda su isli po Evropi i svijetu. Veliku ulogu je imao Fedja Kusturica, rodjak od predsednika koji je stupio u kontakt sa Tanom i koji ga je uvjerio da pare da u "zrak". Dino je uspostavio kontakte sa ljudima iz turske, korporaciom uglednih biznismena koji su odigrali glavnu ulogu za ovaj ugovor sa TA.PEP je napisao/la:keramikr je napisao/la:Upravi![]()
Sta ba upravi ,nemoj biti smjesan,trebamo se zahvaliti amidzi tanu i nikome vise ,sarajevo je sada kulb u privatnome vlsnistvu ,tan je svima dao do znanja da nema zajebavanja i mesetarenja kao nekad u suprotnom najebli su ga ,nego ce morati raditi i zaraditi ,ovome sponzoru opet mozemo zahvalit ponajvise tanu i njeg.utjecaju i njegov poslovnim poznanstvima ovi su samo zbog administrativnih protkola i parafiranja ugovora .Kada selimovic kaze mi smo uraidli ono ovo sta ste ba uradili ,krali ste sakom i kapom cim bi sta kanulo u kasu dok niste doveli klub do prosjackog stapa i onda se nekim spletom okolsnosti hvala Bogu desio tan .U suprotnom mi danas ne bi gledali svetinju Sarajva,nego bi mali neki Royal sarajevo ili sta vec.
Nisi dovoljno informican, il se zajebavas...

Nemojte zaboraviti da u vrijeme Baljka se spominjala mogucnost da budemo Dinamova filijala, ili stecaj poslije kojeg bi Gracic Olipic preimenovao u Sarajevo ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali ne kontas da ne bi dosao bez njih PEP...a fulio si to za privatno vlasnistvo
Znaci da sumiramo...Uprava>Tan>TA , bez uprave ne bi bilo Tana a bez Tana ne bi dobili ovaj ugovor sa TA
Znaci da sumiramo...Uprava>Tan>TA , bez uprave ne bi bilo Tana a bez Tana ne bi dobili ovaj ugovor sa TA
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
U potpunosti se slazem.Imamo zrele i pametne navijace i naravno naj bolje na svijetu.collector je napisao/la:nemojte zaboraviti i HZ koje koje imaju veliku ulogu u svemu sto se danas desava u i oko kluba, neprestana borba za boljitak kluba, borbe sa lopinama iz bivsih uprava koji su stetili nasem klubu i momci su ostali istrajni u tome da se na celu kluba nadju kvalitetni, posteni i sposobni ljudi !!!
pa koje doveo Tana nego Kusturica
e svasta ljudi pisu
nemojte da nam kvare lijep dan, uzivajte ljudi

e svasta ljudi pisu
nemojte da nam kvare lijep dan, uzivajte ljudi
-
- Kontakt:
Na dan kad smo potpisali historijski ugovor , oni se raspravljaju sa nekim padobrancem
PEP dosao da objasni da je Dino lopov, Kusturica takodje, Ibrak ubleha... Znamo sve to, grcamo u dugovima, nemamo za pojacanja...sve je kristalno jasno, ali nekako nam dragi, neka ih... Sad razliguuu 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ukro ti na kratko avatarbelosevic28 je napisao/la:Na dan kad smo potpisali historijski ugovor , oni se raspravljaju sa nekim padobrancemPEP dosao da objasni da je Dino lopov, Kusturica takodje, Ibrak ubleha... Znamo sve to, grcamo u dugovima, nemamo za pojacanja...sve je kristalno jasno, ali nekako nam dragi, neka ih... Sad razliguuu

Pepi, haj ti na svoj forum skretnicara, ne prodaji nama te seljacke ziv bio. Tamo odakle si "sljego", pa valjaj gluposti.
Jos nam jedino fali uspjeh na zelenom terenu.
Ne sumnjam niti sekunde da ce se i to desiti
Zivo me zanima koliki ce nam budzet biti za slijedecu sezonu, mislim bar duplo veci nego za ovu, a to znaci bolji i skuplji igraci i korak blize grupnoj fazi
Ne sumnjam niti sekunde da ce se i to desiti

Zivo me zanima koliki ce nam budzet biti za slijedecu sezonu, mislim bar duplo veci nego za ovu, a to znaci bolji i skuplji igraci i korak blize grupnoj fazi

-
- Kontakt:
Istog trena bih keširao stoju za ovaj dres.hz1987 je napisao/la:
Sve je ovo sjajno ali ne mogu preći preko onih "dresova". Nadam se kratkoj saradnji i da nas pokupi adidas.
Ali nakon svega se nadje neko da osporava rad ove uprave.belosevic28 je napisao/la:Na dan kad smo potpisali historijski ugovor , oni se raspravljaju sa nekim padobrancemPEP dosao da objasni da je Dino lopov, Kusturica takodje, Ibrak ubleha... Znamo sve to, grcamo u dugovima, nemamo za pojacanja...sve je kristalno jasno, ali nekako nam dragi, neka ih... Sad razliguuu

Pa da nama nije bilo ovih ljudi Edisa, Amira, Dine....uz pomoc i podrsku HZ nas klub sada ne bi postojao.