pa zato mi nebi ni igro... nije 2 dobre tekme spojio od 2005.adointer je napisao/la:nema,a Deki je bas bio dobar u petak,,on ce njima sa pola centra zvekat

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
pa zato mi nebi ni igro... nije 2 dobre tekme spojio od 2005.adointer je napisao/la:nema,a Deki je bas bio dobar u petak,,on ce njima sa pola centra zvekat
može! umjesto Pazzinija odmah u prvu postavuPuma je napisao/la:Adriano raskinuo ugovor sa Corinthiansom
slutim povratak![]()
![]()
Mister No je napisao/la:@Mago ima feeling što mi daje nadu u prolaz jer ove godine nije fulao sa prognozom nijednom, čini mi se...
MaGiCa je napisao/la:http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/R ... impik.html
Ali, komentari su najbolji
Neeee
Joj ljudi mrtvi Inter nam pustate a Bajern-Bazel ce biti paklena utakmica
![]()
![]()
![]()
pa kad im igra Stankovic,,i nasi bi sigurno prenosili od svih utakmica City,samo kad bi bili u LP,,MaGiCa je napisao/la:http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/R ... impik.html
Ali, komentari su najbolji
Neeee
Joj ljudi mrtvi Inter nam pustate a Bajern-Bazel ce biti paklena utakmica
![]()
![]()
![]()
Igra i Matic za Benficu, Lazovic i Lukovic za Zenit, aJovanovic trenira APOEL, pa nisu prenosili ove dve tekme, vec Arsenal-Milan i Barcelona-Leverkusen. Jednostavno, ljudi su kupili neki drugi paket u odnosu na HRT ili FTV.adointer je napisao/la:
pa kad im igra Stankovic,,i nasi bi sigurno prenosili od svih utakmica City,samo kad bi bili u LP,,
Oni imaju pravo da biraju tekmu srijedom ili utorkom koju ce prenositi (RTS u Srbiji, BHT i FTV u BiH), a Arena(za BiH i Srbiju) dobija ostale tekme da prenosi. Takav je ugovor sa Uefom.MaGiCa je napisao/la:Igra i Matic za Benficu, Lazovic i Lukovic za Zenit, aJovanovic trenira APOEL, pa nisu prenosili ove dve tekme, vec Arsenal-Milan i Barcelona-Leverkusen. Jednostavno, ljudi su kupili neki drugi paket u odnosu na HRT ili FTV.adointer je napisao/la:
pa kad im igra Stankovic,,i nasi bi sigurno prenosili od svih utakmica City,samo kad bi bili u LP,,
Tim bolje, jer mi ne treba stream za veceras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.